|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
hej
ja dziś jadę z moim TŻ na obronę magistra ![]() proszę o kciuki dla niego
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ale wczoraj był parszywy dzień. Mam nadzieję, że dzisiejszy będzie lepszy, chociaż wcale się nie zapowiada. A wczoraj wieczorem wzięłam się za sprzątanie w domu i pojechałam po bandzie, do 23:20 myłam podłogi i mam cholerną alergię albo przeziębienie, bo jak tylko się wzięłam za to sprzątanie, to momentalnie kichanie, smarkanie, łzy... w sumie cały dzień tak, chociaż lało, ale wieczorem to był dramat.Poza tym co... jadę się dzisiaj dobić, o ile dostanę wypłatę - muszę kupić olej, płyn hamulcowy i filtr oleju do bmki mam ochotę w łeb sobie strzelić.---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- za wszystkie potrzebujące!
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Heloooł
![]() Carmi ja też kcem zobaczyć! ![]() 120 osób to tak w sam raz. Promyk kciukam! Ok,spadam do pracy...
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję w imieniu TŻta
![]() no nic lecę się szykować ![]() stresuje się tak jak on całą noc nie spałam
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Promyku na pewno sobie świetnie poradzi
![]() Justi toż to jest nasze uczulenie na pracę mam nadzieje, że dostaniesz wypłatę
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale będzie dobrze! Dam sobie radę! Kto jak nie ja!
|
|
|
#4867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj w planach załatwienie ZAIKSU, fryzjer (farbowanie) i nauka tańca. Oprócz tego praca of korz
|
|||
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Karmelku, tym razem normalne wydatki eksploatacyjne, za to ja jestem paskudną niedorobioną blondynką, bo nie zauważyłam, że trzeba wymienić olej... 17000 km temu. Dostałam ochrzan od naszego mechanika, płyn hamulcowy też mi świeci, filtr też, tylko że nie bezpośrednio się wyświetla, jak myślałam, że będzie - ale świeci się serwis i dopiero trzeba sobie wejść w komputer i sprawdzić, o co chodzi. Na następny miesiąc muszę wymienić klocki jednak, bo jak popatrzył to powiedział, że on nie wie, czy dojadę do następnej wypłaty
a starły się szybko właśnie przez ten płyn hamulcowy. No i tak... I tak nie jest najgorzej, no i robię u kogoś innego, więc taniej, ale dla mnie teraz to koszmar.Za to - pozytywny akcent - znalazłam wczoraj w spodniach 20 zł ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
jaki kolor proponujecie paznokci na rozmowę?
ładnie będzie ciemny brąz z jednym złotym (serdeczny)? |
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
ale przyjelam wku..rwa od rana to koniec!poszlam sobie na pętlę postanowilam kupic bilet calodobowy bo mam dzisiaj lekarza i w ogole i co? pierdzielony biletomat zeżarł moje pieniądze a biletu nie wydrukował, kurde szlag mnie juz trafia z tymi biletomatami, bo wszedzie nieczynne, ciagle mi kase zzeraja mam juz dosc wysmarowałam pisemko na strone a4 z zazaleniem i postraszylam ich mediami i mam to gdzies zarzadalam zwrotu wszystkich pieniedzy i wysylam nie dam sie o!
|
#4872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
obudziłam się z przeraźliwym bólem głowy. Aż mi jest niedobrze. Ale jeszcze cztery dni i egzamin i wakacje Więc to mnie trzyma przy życiu.Kciuki dla wszystkich potrzebujących ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już bliżej niż dalej!
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Carmi, też kcem PW! I przelew poszedł
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem dzis mam napiety harmonogram
fabrowanie włosow fryzura probna przymairka sukni upinanie woalki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4876 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Życzę Ci, żebyś nie złapała dzisiaj w☠☠☠☠a ani żebyś nie miała biegunki ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Witam z pracy
|
|||||
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak Justi samochód to wieczne wydatki
![]() Frezi ja bym na taki ciemny nie malowała paznokci ![]() karola głupi automat ja wiem, że nie napisze nic nowego - ale pracować mi się nie chce ![]()
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, ja pierniczę, ale to są pożeracze kasy
Poza tym ładnie pomknęliście z przygotowaniami! Makijaż cudowny, brąz-złoto rewelacja ![]() Osz, to niech nam się poniechce razem tylko ja mam dzisiaj wredną robotę, którą muszę odwalić, nooo
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
no głupi jeszcze spędziłam przy nim chwile dzwoniąc na infolinie gdzie kazali mi zażalenie składać pisemnie :/;/ i odjechał mi tramwaj i nie zdążyłam na podmiejski i godzinę czekałam i spóźniłam sie do pracy i dlatego taka wściekła jestem :/
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi na rozmowę chyba najlepsze będzie coś neutralnego, ewentualnie czerwień
![]() A ja mam w ręcach po cztery paznokcie fuksjowe i po jednym fioletowym, a wczoraj Klient patrzy na te paznokcie i mówi " Tego jasnego lakieru pani zabrakło?" ![]() W ogóle to tylko faceci to zauważają
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frezi, ja bym bardziej postawiła na jakiś beżowy kolor, bez ozdobników itp.
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
w temacie samochodu
ja w tym miesiacu mialam rpzeglad (100 zł) wymiana oleju mnie czeka (100 zł) i jutro jestem umowiona z pania z ubezpieczalni mam nadzieje ze w 1000 sie zamkniemy :/ ten miesiac wogole jest wspanialy gaz 800 zł swiatlo 100 zł woda 200 nie mowie o odstepnym racie kredytu etc, MASAKRA
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-06-26 o 09:20 |
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
karola
przytulam![]() Kawka, miłego dnia Fajnie, tez bym tak chciała ![]() Jusia, wspolczuje wydatkow... a moge sie zapytac, ile to cie bedzie kosztowało? my tez niestety co chwile cos musimy wymieniac w samochodzie:/ ale dzisiaj pogoda....
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka znam ten ból,bo ja przez tych gupków z gazowni tez musiałam rozwiązać 12 miesięczną lokatę i stracilam 0,3% z oprocentowania!
Po to chciałam rozłożyć na raty,żeby płacić z bieżących wydatków a tak to co?JAJUCHO...
|
#4886 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Tak. Już się nie mogę doczekać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(Kawa a u Ciebie jak? Coś Ci już rdzewieje?). Najpierw blacharz - 500 zł, teraz lakiernik 1200 zł. W zeszłym roku przed Portugalią 800 zł, za wymianę hamulców, olejów i naprawę paru rzeczy, co by się w podróży nie popsuło.AAA i jeszcze muszę smar do motoru kupić i olej wymienić. Piatka siostro ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm...
tak mówicie? no to chyba postawię na czerwień w taki razie... bo to na najbliższe 4 tyg robię... ehhhh
|
|
|
|
#4889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
woda 635 prąd 100 i czekam na wyrównanie ogrzewania (na bank przyjdzie dużo - zawsze przychodzi...) |
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moim samochodem miałam tak,że postanowiłam go zrobić na cycuś-glancuś,pomimo,że nic się nie psuło (zawieszenie nowe dać itp.). No ale chcę go sprzedać i kupić coś nowego soł...
I jak poszedł do mechanika to potem wszystko zaczęło się psuć. Dodatkowo do hamulców dali nam jakąś wadliwą pompę, niemal się zabiłam i do tego zepsuło się sprzęgło. Włożyłam na te naprawy ponad 1000 + 400 ubezp+ 100 przegląd...Po co mi były te naprawy...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

mam ochotę w łeb sobie strzelić.
za wszystkie potrzebujące! 

a starły się szybko właśnie przez ten płyn hamulcowy. No i tak... I tak nie jest najgorzej, no i robię u kogoś innego, więc taniej, ale dla mnie teraz to koszmar.

przytulam