|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Wszyskie fotki z pleneru i nie tylko juz wstawione na poczte, ostatnie wstawiałam pare minut temu już pomniejszone wiec zapraszam do oglądania
Mam nadzieję że ich ilość jest satysfakcjonująca ![]() Jesli ktos może to niech za mnie na poczcie zaznaczy chyba na czerwono jak sie nie myle ze to sa zdjęcia bo ja sie na tym nie znam
|
|
#1172 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
|
|
#1173 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu nie wstawię fot bo za duzo osób może je potem użyć w niewłaściwym celu, będa sie tylko pałętać po necie a tego nie chcę
Dziewczyny które nie maja dostępu do poczty będą musiały poczekać
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-06-25 o 23:42 |
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
Marylko - przepiękne!! A zdjęcie z wrakiem niesamowite
I na fotkach już krótkie włosy masz - coś przeoczyłam informację o cięciu ![]() Lubciu - gratuluję z całego serca i życzę wszystkiego dobrego oraz zdrowia dla Ciebie i maluszka PMkom z soboty 23.06: evoonia86 wszystkiego dobrego, samych pozytywnych chwil, wsparcia w Mężach i szczęścia Magdzia0108 ibyza D0tk4 wensday21 )magdalennne: a byłaś zadowolona z wesela tam?? |
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Post_Blue;34930227]Moja Mama kupiła na wesele już 7 sukienek
Moja ma już dwie, a jeszcze ponad 2 miesiące do ślubu;-) tak więc może twoją dogoni;-) jest mistrzem również w kupowaniu butów..tych to ma już trzy pary;-)
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34930375]lepiej dołożyć niż żałować że się nie dołożylo. A macie wpisane w umowie zaliczkę czy zadatek? Bo zaliczka jest zwrotna
ludzie to mają zapłon. a z tymi babami z kościoła to walcz [/QUOTE]Na prawde? Musze sprawdzić. Cytat:
|
|
|
|
|
#1178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ależ jestem zmeczona... jeszcze 4 dni i wakacje... teraz nie spię, bo kolejka jest do lazienki zawsze tak jest jak ktos przyjezdza.. a poza tym 3 letnia siostrzenica TZ sie rozchorowala i wlasnie na moj włochaty dywan.. biedna..Cytat:
nawet tutaj wstawialam fotki w zeszlym roku nigdzie takich nie moglam znalezc w necie.. skad je masz?![]() i gratuluje magistra! ![]() Lubcia gratuluje fasolki ![]() Cytat:
a wczesniej nie miala problemow z ciażą?---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- aai Dorka chyba pytala o te pudeleczka z pralinkami, mi sie wydaje, ze albo jazdemu z osobna dac takie pudeleczko, polozyc na talezyku na przyklad, albo wogole z tego zrezygnowac Ogolnie bardzo ladnie to wygląda
|
||
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34930089]Marylko piękna relacja! najbardziej rozśmieszyło mnie legalna konsumpcja związku
a fotki w krótkiej fryzurce wrzucisz nam? ![]() [/QUOTE] Pod relacja jest link do zdjec, tam juz mam krotkie wlosy ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Ok 3 tys od osoby. |
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Marylka super szczegolowa relacja
uwieliam takie zdjecia cud miod i orzeczki
|
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
Malwus - zdjatka sliczne
a ten twoj make up to po prostu przepiekny, tak do ciebie pasowal i podkreslal twoja urode, ze az mi zabraklo slow...a uwierz mi rzadko mi sie to zdarza
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-06-26 o 00:06 |
|
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za gratulacje!
Marylko zdjęcia są przeeeeeboskie! Paulinko - zamawialiśmy w Forum Design Cards polecam - szybko i sprawnie (odbieraliśmy w Wraszawie),
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Rozeznanie
|
Marylko.. zabrakło mi słów.
Fantastyczny reportaż, niesamowicie intrygujące miejsce (ale chyba bym dostała agorafobii na tych plażach I jeszcze raz genialne zdjęcia. Jakich obiektywów używacie ? zdjęcia tubylców są rewelacyjne Achh..
|
|
#1185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to była Twoja BF z Paryża nie? ![]() Przykro mi ![]() ścisk ![]() Marylko hotel przepiękny, jak pałac jakiegoś szejka ![]() PS. Taka prywata- jaki macie aparat? Bo TŻt chce po ślubie już kupić jakiś porządny aparat, a mojego D3000 się pozbyć ![]() Powiem Ci że cieszyłam się Waszym szczęściem oglądając fotki, a jednocześnie naszedł mnie straszny smutek. Zrobiło mi się cholernie żal mojego kochanego TŻta Przykro mi się zrobiło dlatego, że On nigdy takiego miejsca nie zobaczy. Ja mam paniczny strach przed lataniem, nie wsiądę za chiny ludowe. Leciałam raz w życiu do Londynu do znajomych i skończyło się na tym, że podawała mi babka obok jakieś silne leki upokajające bo dostałam duszności, było mi słabo, chciało mi się rzygać i chciała JUŻ wysiadać, normalnie dostałam paniki. Wracałam już autobusem.Jakoś przerażała mnie myśl że nie jestem na ziemi, istny dramat przeżyłam i od tamtej pory jedyne środki lokomocji do środki lądowe. A te najpiękniejsze miejsca dostępne są wyłącznie za pomocą samolotu, a tak chciałabym aby TŻt zobaczył takie cudne widoki, onn jest typem podróżnika, a ja z kolei lubię stałe rzeczy, swoje otoczenie, miejscowość, ciężko mi się przestawia na inne rzeczy, np głupi wyjazd na 2 noce oznacza że przez 2 noce nie prześpie, na wakacjach mija mi to po ok 5 dniach zanim naucze się spać w nowym miejscu.. A tak chciałabym mu pokazać świat ![]() Dobra już się nie żalę, bo aż się poryczałam. Dobra wiadomość jest taka, że brat właśnie przyjechał i oznajmił mi że w prezencie ślubnym zafunduje dla mnie videoklip kręcony metodą lustrzankową czyli te wypasione filmiki ślubne jak rodem z you tube. Koszt takiego czegoś to ok 5 tysięcy w górę, ale kolega mojego brata (inny niż ten który Nam filmuje imprezę) pasjonuje sę fotografią i ma mnóstwo sprzętu itp, właśnie zakupił nowy sprzęt do video i do tego helikopterek, dzięki któremu filmuje z wysokości i on i jego brat będą z Nami całą imprezę a później zmontują dłuuuuugi klip Ciesze się ogromnie bo brat wiedział że cholernie mi na tym zależało, ale że za video płacimy sami to zdecydowaliśmy się wyłącznie na ten lustrzankowy klip na plenerze w górach ze względu na koszty. Dopiero teraz miałam chwile żeby napisać, już zasypiam, a kończe jeszcze 1 rozdział mgr bo jutro o 9 rano jadę go oddać w ramach zalki seminarium.. Z nowości ślubnych:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 |
|
Rozeznanie
|
Powinnam już dawno spać... a mam oczy jak 5 złoty i mój mózg ani myśli o spaniu
Biorę od dzisiaj sesję, a do tego mąż kumpeli zrobił mi mega kawę z ekspresu, śmiałam sie że po niej 2 dni spać nie będę... no i mam Audrey to nie Twoja wina
|
|
#1187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może też pomógł Pan od sali bo on nam pomagał to załatwić - miły człowieka jutro próbna fryzura - jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś idę na ostatnią przymiarkę
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() 32 dni do ślubu. Jestem już przerażona. Co na tym etapie mieć trzeba? Ciągle mam wrażenie, że jestem do tyłu, ale to chyba częste odczucie Pochwalisz się jakimiś zdjęciami?
|
|
|
|
#1190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja nadal nic... u mnie 25 ![]() ale wiecie co? 26.06 a ja nadal nie dostalam okresu. co oznacza nie mniej, nie więcej że za miesiąc o tej porze nadal będę przed i to całe 5 dni, więcc prawdopodobnie nie będę brała żadnych tabsów bo 5 dni przed jeszcze nie jestem tak zPMSowana
|
|
#1191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1192 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jutro na pierwszą
![]() Cholera, znów się tyle nacytowałam i mi nie zacytowało... obrażam się na wizaż ![]() Ale na Was nie mogłabym, więc tylko Wam powiem, że w weekend byliśmy na zakupach i kupiliśmy wszystko! Nie są to takie buty, o jakich marzyłam, bo w ogóle nie chciałam typowo ślubnych butów, ale ostatecznie najważniejsze jest dla mnie, żeby były wygodne, więc wzięłam te. Jeszcze kombinuję, jak im nadać trochę koloru W załączeniu. I wczoraj się dowiedziałam, że moja kieca już jest w salonie i umówiłam się na przymiarkę i teraz strasznie się boję, czy ona będzie dobra I czy da się wszystko zrobić jak planowałam...Także kciuki wskazane ![]() Ja też 3mam za wszystkie Dziewczynki, które ich potrzebują, kiciu czytałam o panieńskim, grunt, że było 5, a w 5 to już się naprawdę cudnie można bawić, więc fajnie, że się wybawiłaś ![]() I cholera nie pamiętam, co tam jeszcze cytowałam ![]() Aaaaa, no oczywiście! Kochane PMki z ostatniej soboty, samego szczęścia na Waszej drodze i nieustannej radości u boku Waszych Mężów! evooniu, całą sobotę myślałam jak sobie radzisz, więc myślami byłam tam z Tobą
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Marylko - fotki cudne Piękne miejsce, od razu udziela się klimat wakacji i bardzo miło ogląda się takie fotki - my niestety nigdzie nie jedziemy z powodu kupna i remontu naszego domku. Malwuś - ślubny reportaż bajeczny. Piękna z Ciebie panna młoda ![]() Lubcia - gratuluję z całego serca (i troszkę zazdroszczę)My staramy się od kilku miesięcy i dalej nic, tylko rozczarowania Audrey - nie przejmuj się tym samolotem, ja tez nie bardzo lubię latać. Ja mam klaustrofobie, miesiąc temu pierwszy raz leciałam samolotem, bałam się że dostanę ataku paniki ale nie było strasznie. Chociaż całą podróż się modliłam (szczególnie w momencie lądowania ![]() dobrego dnia ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Oj, teraz to czas błyskawicznie wam zleci. Cieszcie się każdym dniem, nim się obejrzycie będzie już PO. Mimo że przygotowania są troszkę stresujące jest to całkiem fajny etap. Teraz mi go brakuje, ale jestem na etapie projektowania wnętrza naszego domku więc zajęcie jest - szkoda tylko że koncepcji żadnej na razie nie mam
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
Nena jak z wygodą tych sandałków z zary z przodem wysadzanym kamyczkami i czarnym obcasem? Zastanawiam się czy ich nie kupić na zmianę? Da się w nich pochodzić wygodnie?
Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć, Pani w cukierni odradzała mi moje śliczne kartonowe pudełka Powiedziała mi że są szalenie niepraktyczne, że wilgną całe od ciasta w chłodni i że później brzydko to wygląda :/ Dziewczyny już PO, miałyście taki problem? Bo teraz już nie wiem co robić
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
podobniez jak byłam mała i tylko usłyszałam samolot to juz mnie na podwórku nie było i chowałam sie gdzie sie dało. A jak to byłoby z lotem, strach powiedzieć.Co do filmowania, bardzo fajny prezent Wam brat zrobił ![]() Cytat:
za załatwione sprawy i buty bardzo łądne są maja zakładki wieć mozna do nich przyczepić jakiegoś kolorowego kwiatuszka
|
||
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko świetna relacja i boskie zdjęcia Anulka_p jak makijaż? |
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Lubciu - gratulacje ![]() Marylko - cudna relacja, bardzo sposobało mi się zdjęcie jak zdjeżdżasz tyłkiem po piasku Fajnie wyglądasz w nowych włosach ![]() Ladystar - strasznie mi przykro, brak świadkowej na 11 dni przed weselem to nie dobrze. Trzymam kciuki, żebyś znalazła kogoś szybko audrey - współczuje strachu przed lataniem, mój brat ma to samo. Najpierw nas to śmieszyło, potem wkurzało (bo nigdzie na wakacje dalsze z całą rodziną nie mogliśmy polecieć) a teraz wiemy, że po prostu tak musi być. On też leciał tylko raz i też do Anglii ![]() Ja z kolei panicznie boję się robaków. Nawet nie tyle pająków i węży, co właśnie robali, owadów itp. Jak wpada do mnie pszczoła to uciekam gdzie pieprz rośnie. Dlatego nigdy nie pojedziemy na takie wakacje o jakich marzy mój Tż - czyli plecak na plecy, bilety w garść i zwiedzania na własną rękę np. indonezji. Od razu przypomina mi się taki film, gdzie robal wlazł głównej bohaterce do ucha podczas snu. Dodam, że ZAWSZE (nawet jak jadę w cywilizowane miejsca) biorę RAID. acha i gratuluję teledysku, sama o takim marzę Chatko - za buciki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Lubcia gratuluje fasolinki ;D
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
marylko uwielbiam czytać Twoje relację z podróży
ladystar trzeba spiąć pośladki i szukać szybko nowej świadkowej
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

..my jeszcze nie wybraliśmy miejsca na podróż poślubną.. dużo taka podróż kosztuje?
I na fotkach już krótkie włosy masz - coś przeoczyłam informację o cięciu 
[/QUOTE]
zawsze tak jest jak ktos przyjezdza.. a poza tym 3 letnia siostrzenica TZ sie rozchorowala i wlasnie
na moj włochaty dywan.. biedna..
a wczesniej nie miala problemow z ciażą?
zdjecia cud miod i orzeczki

ścisk 

Nie są to takie buty, o jakich marzyłam, bo w ogóle nie chciałam typowo ślubnych butów, ale ostatecznie najważniejsze jest dla mnie, żeby były wygodne, więc wzięłam te. Jeszcze kombinuję, jak im nadać trochę koloru
za wszystkie Dziewczynki, które ich potrzebują, kiciu czytałam o panieńskim, grunt, że było 5, a w 5 to już się naprawdę cudnie można bawić, więc fajnie, że się wybawiłaś
19.05.2012