U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 23:32   #1171
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Wszyskie fotki z pleneru i nie tylko juz wstawione na poczte, ostatnie wstawiałam pare minut temu już pomniejszone wiec zapraszam do oglądania
Mam nadzieję że ich ilość jest satysfakcjonująca

Jesli ktos może to niech za mnie na poczcie zaznaczy chyba na czerwono jak sie nie myle ze to sa zdjęcia bo ja sie na tym nie znam
Stary 2012-06-25, 23:36   #1172
olajakzam
Raczkowanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Wszyskie fotki z pleneru i nie tylko juz wstawione na poczte, ostatnie wstawiałam pare minut temu już pomniejszone wiec zapraszam do oglądania
Mam nadzieję że ich ilość jest satysfakcjonująca

Jesli ktos może to niech za mnie na poczcie zaznaczy chyba na czerwono jak sie nie myle ze to sa zdjęcia bo ja sie na tym nie znam
tez bym chciała obejrzeć
Stary 2012-06-25, 23:37   #1173
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
cudna relacja, a zdjęcia.... brak słów
Mega zdjęcia! Mega wspaniałe miejsce;-)..my jeszcze nie wybraliśmy miejsca na podróż poślubną.. dużo taka podróż kosztuje?
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:40   #1174
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
tez bym chciała obejrzeć
Tu nie wstawię fot bo za duzo osób może je potem użyć w niewłaściwym celu, będa sie tylko pałętać po necie a tego nie chcę A za wstawienie i usunięcie z forum zdjęć mogę dostac bana.
Dziewczyny które nie maja dostępu do poczty będą musiały poczekać

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-06-25 o 23:42
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:40   #1175
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Marylko - przepiękne!! A zdjęcie z wrakiem niesamowite hotel jak z bajki! Inny świat po prostu I na fotkach już krótkie włosy masz - coś przeoczyłam informację o cięciu

Lubciu - gratuluję z całego serca i życzę wszystkiego dobrego oraz zdrowia dla Ciebie i maluszka

PMkom z soboty 23.06:
evoonia86
Magdzia0108
ibyza
D0tk4
wensday21
wszystkiego dobrego, samych pozytywnych chwil, wsparcia w Mężach i szczęścia (zapomniałam wcześniej napisać )

magdalennne: a byłaś zadowolona z wesela tam??
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:41   #1176
bejb200
Raczkowanie

[QUOTE=Post_Blue;34930227]Moja Mama kupiła na wesele już 7 sukienek A jeszcze ponad miesiąc został, boję się, że dopiero się rozkręca

Moja ma już dwie, a jeszcze ponad 2 miesiące do ślubu;-) tak więc może twoją dogoni;-) jest mistrzem również w kupowaniu butów..tych to ma już trzy pary;-)
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:44   #1177
ona8686
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34930375]lepiej dołożyć niż żałować że się nie dołożylo. A macie wpisane w umowie zaliczkę czy zadatek? Bo zaliczka jest zwrotna

ludzie to mają zapłon. a z tymi babami z kościoła to walcz[/QUOTE]

Na prawde? Musze sprawdzić.

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dołączam do smutów. Przejrzałam Was na szybko....ale nie odniosę się do nikogo, bo nie chcę wyróżniać....ech, przepraszam....

ksiądz zabronil wynajmować firmę do kwiatów, bo jego Panie się obrażą i teraz muszę zmusić te cholerne panie żeby mi chociaż krzesła na biało ubrały, bo ostatnio 600zł dali młodzi, a kościół wyglądał okropnie.... same anturium gigantyczne idiotycznie połączone z liliami i chyba paprocią...?! wielkie, brzydkie bukiety, a przy ławkach sterczące na długich łodyżkach margaretki wbite w koszyczki wiszące przy ławce...no masakra....

ksiądz ledwo się zgodził na to by nasz przyjaciel zaśpiewał na ślubie...a to niby znajomy ksiądz i na wesele nawet jest zaproszony.....

i jeszcze nagle szwagierka wypaliła, że jednak z kimś przyjdzie, jakiś kolega szwagra, którego nikt nie zna, łącznie z nią....nie będę "domawiać" jednej winietki, trudno, wypiszę ręcznie, bo na szczęście będę mieć kilka pustych....

PRZEPRASZAM, musiałam ;(
Trzeba pogadac z księdzem, ewentualnie jesli nic to nie da, to babeczki przekonać do swojej racji i wizji. Czasami tak trudno zrozumieć niektóre osoby.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:52   #1178
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejka

Ależ jestem zmeczona... jeszcze 4 dni i wakacje... ciąle Was podczytuje teraz nie spię, bo kolejka jest do lazienki zawsze tak jest jak ktos przyjezdza.. a poza tym 3 letnia siostrzenica TZ sie rozchorowala i wlasnie na moj włochaty dywan.. biedna..

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o pokoje to my płacimy 150 PLN za pokój... więc generalnie nocuje tylko najbliższa rodzina TŻ która ma do domu 140 km, reszta gości z okolic i z Wwy będzie wracać samochodem.

A oto moje zakupy (ślub za mniej niż 100 dni więc opóźnienie z zestawieniem studniówkowym jakoś nadrabiam).
Przedstawiam w moim bordowo-kremowym zamyśle zakupy z allegro:
* księgę gości
* kieliszki (jedne stłuczemy - te małe do wódki; z tych większych będziemy pić wodę ;p)
* płatki róż do dekoracji kościoła (na podłodze wokół szklanych świeczników)
* nie fotografowałam ale mamy tez dekoracje samochodu http://allegro.pl/3-serca-z-ratanu-d...360353679.html
* balony pan młoduy i panna młoda (będa przy moim domu witać gości) http://www.slubnezakupy.pl/sklep,115...lody_127cm.htm
* mamy tez troche organtyny - poupinam ja dekoracyjnie przy domu

A z ETSY.com (wizażowej sztańskiej strony) zamówiłam kolczyki które spełniły moje wszystkie ślubne oczekiwania. Szukałam takich od listopada i wszędzie były albo granatowe albo pastelowe... zdjęcie w załączniku, cena ok. 150 PLN
piekne! a zaproszenia masz super! identyczne dostalam na jedno z wesel nawet tutaj wstawialam fotki w zeszlym roku nigdzie takich nie moglam znalezc w necie.. skad je masz?
i gratuluje magistra!

Lubcia gratuluje fasolki

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
znow nie mam swiadkowej

moja poprzednia jest w ciazy, ciaza jest zagrozona i nie przyleca do Pl na wesele
oj... na pewno ktos sie znajdzie a wczesniej nie miala problemow z ciażą?

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

aai Dorka chyba pytala o te pudeleczka z pralinkami, mi sie wydaje, ze albo jazdemu z osobna dac takie pudeleczko, polozyc na talezyku na przyklad, albo wogole z tego zrezygnowac Ogolnie bardzo ladnie to wygląda
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:55   #1179
marylka80
Zadomowienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34930089]Marylko piękna relacja! najbardziej rozśmieszyło mnie legalna konsumpcja związku

a fotki w krótkiej fryzurce wrzucisz nam?

[/QUOTE]

Pod relacja jest link do zdjec, tam juz mam krotkie wlosy

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez bejb200 Pokaż wiadomość
Mega zdjęcia! Mega wspaniałe miejsce;-)..my jeszcze nie wybraliśmy miejsca na podróż poślubną.. dużo taka podróż kosztuje?
Ok 3 tys od osoby.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:56   #1180
__Paulinka__
Zakorzenienie

Marylka super szczegolowa relacja uwieliam takie zdjecia cud miod i orzeczki
Stary 2012-06-26, 00:02   #1181
marylka80
Zadomowienie

Malwus - zdjatka sliczne a ten twoj make up to po prostu przepiekny, tak do ciebie pasowal i podkreslal twoja urode, ze az mi zabraklo slow...a uwierz mi rzadko mi sie to zdarza

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-06-26 o 00:06
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 00:05   #1182
megan713
Wtajemniczenie

Dzięki za gratulacje!

Marylko zdjęcia są przeeeeeboskie!
Paulinko - zamawialiśmy w Forum Design Cards polecam - szybko i sprawnie (odbieraliśmy w Wraszawie),

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 00:22   #1183
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Paulinko - zamawialiśmy w Forum Design Cards polecam - szybko i sprawnie (odbieraliśmy w Wraszawie),

widzisz teraz juz za pozno ale naprawde są swietne

ide sie myc i do lozeczka
dobranoc
Stary 2012-06-26, 00:24   #1184
chocolate muffin
Rozeznanie

Marylko.. zabrakło mi słów.

Fantastyczny reportaż, niesamowicie intrygujące miejsce (ale chyba bym dostała agorafobii na tych plażach ). Wy piękni, zakochani, nowa fryzurka

I jeszcze raz genialne zdjęcia. Jakich obiektywów używacie ? zdjęcia tubylców są rewelacyjne

Achh..
Stary 2012-06-26, 00:33   #1185
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
znow nie mam swiadkowej

moja poprzednia jest w ciazy, ciaza jest zagrozona i nie przyleca do Pl na wesele
o niee a to była Twoja BF z Paryża nie?
Przykro mi
ścisk

Marylko
hotel przepiękny, jak pałac jakiegoś szejka
PS. Taka prywata- jaki macie aparat? Bo TŻt chce po ślubie już kupić jakiś porządny aparat, a mojego D3000 się pozbyć

Powiem Ci że cieszyłam się Waszym szczęściem oglądając fotki, a jednocześnie naszedł mnie straszny smutek. Zrobiło mi się cholernie żal mojego kochanego TŻta Przykro mi się zrobiło dlatego, że On nigdy takiego miejsca nie zobaczy. Ja mam paniczny strach przed lataniem, nie wsiądę za chiny ludowe. Leciałam raz w życiu do Londynu do znajomych i skończyło się na tym, że podawała mi babka obok jakieś silne leki upokajające bo dostałam duszności, było mi słabo, chciało mi się rzygać i chciała JUŻ wysiadać, normalnie dostałam paniki. Wracałam już autobusem.
Jakoś przerażała mnie myśl że nie jestem na ziemi, istny dramat przeżyłam i od tamtej pory jedyne środki lokomocji do środki lądowe. A te najpiękniejsze miejsca dostępne są wyłącznie za pomocą samolotu, a tak chciałabym aby TŻt zobaczył takie cudne widoki, onn jest typem podróżnika, a ja z kolei lubię stałe rzeczy, swoje otoczenie, miejscowość, ciężko mi się przestawia na inne rzeczy, np głupi wyjazd na 2 noce oznacza że przez 2 noce nie prześpie, na wakacjach mija mi to po ok 5 dniach zanim naucze się spać w nowym miejscu.. A tak chciałabym mu pokazać świat

Dobra już się nie żalę, bo aż się poryczałam.

Dobra wiadomość jest taka, że brat właśnie przyjechał i oznajmił mi że w prezencie ślubnym zafunduje dla mnie videoklip kręcony metodą lustrzankową czyli te wypasione filmiki ślubne jak rodem z you tube.
Koszt takiego czegoś to ok 5 tysięcy w górę, ale kolega mojego brata (inny niż ten który Nam filmuje imprezę) pasjonuje sę fotografią i ma mnóstwo sprzętu itp, właśnie zakupił nowy sprzęt do video i do tego helikopterek, dzięki któremu filmuje z wysokości i on i jego brat będą z Nami całą imprezę a później zmontują dłuuuuugi klip Ciesze się ogromnie bo brat wiedział że cholernie mi na tym zależało, ale że za video płacimy sami to zdecydowaliśmy się wyłącznie na ten lustrzankowy klip na plenerze w górach ze względu na koszty.

Dopiero teraz miałam chwile żeby napisać, już zasypiam, a kończe jeszcze 1 rozdział mgr bo jutro o 9 rano jadę go oddać w ramach zalki seminarium..

Z nowości ślubnych:
  • mam próbny fryz 4 lipca, nie płacę za niego nic
  • byłam pytać o ciasta do paczek- za paczę usłyszałam 16.50- najwięcej jak do tej pory powariowali!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 00:43   #1186
chocolate muffin
Rozeznanie

Powinnam już dawno spać... a mam oczy jak 5 złoty i mój mózg ani myśli o spaniu

Biorę od dzisiaj sesję, a do tego mąż kumpeli zrobił mi mega kawę z ekspresu, śmiałam sie że po niej 2 dni spać nie będę... no i mam

Audrey to nie Twoja wina Tak czasami po prostu jest. Ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem i tez nie wiem jak to będzie, pierwszy raz polecę w podróż poślubną. A tż. zrozumie. Poza tym.. zawsze można wypłynąć w rejs
Stary 2012-06-26, 00:45   #1187
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

To tanio, my płacimy 55zł za osobę a to nawet nie hotel z gwiazdkami tylko raczej hostel.

może dlatego że my sporo gości mamy do przenocowania i nam policzyła promocyjnie może też pomógł Pan od sali bo on nam pomagał to załatwić - miły człowiek

a jutro próbna fryzura - jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 06:58   #1188
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja dziś idę na ostatnią przymiarkę

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 07:21   #1189
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry
32 dni do ślubu. Jestem już przerażona. Co na tym etapie mieć trzeba? Ciągle mam wrażenie, że jestem do tyłu, ale to chyba częste odczucie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Pochwalisz się jakimiś zdjęciami?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 07:27   #1190
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry
32 dni do ślubu. Jestem już przerażona. Co na tym etapie mieć trzeba? Ciągle mam wrażenie, że jestem do tyłu, ale to chyba częste odczucie
na pewno zamówione ciasta dla gości
a ja nadal nic...

u mnie 25
ale wiecie co?
26.06 a ja nadal nie dostalam okresu. co oznacza nie mniej, nie więcej że za miesiąc o tej porze nadal będę przed i to całe 5 dni, więcc prawdopodobnie nie będę brała żadnych tabsów bo 5 dni przed jeszcze nie jestem tak zPMSowana
Stary 2012-06-26, 07:28   #1191
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Pochwalisz się jakimiś zdjęciami?
Niestety nie,aparat mam zepsuty...A nowy mi jeszcze nie przyszedł...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 07:35   #1192
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
A ja jutro na pierwszą

Cholera, znów się tyle nacytowałam i mi nie zacytowało... obrażam się na wizaż

Ale na Was nie mogłabym, więc tylko Wam powiem, że w weekend byliśmy na zakupach i kupiliśmy wszystko! Garnitur i buty dla TŻta i... buty dla mnie! Nie są to takie buty, o jakich marzyłam, bo w ogóle nie chciałam typowo ślubnych butów, ale ostatecznie najważniejsze jest dla mnie, żeby były wygodne, więc wzięłam te. Jeszcze kombinuję, jak im nadać trochę koloru W załączeniu.

I wczoraj się dowiedziałam, że moja kieca już jest w salonie i umówiłam się na przymiarkę i teraz strasznie się boję, czy ona będzie dobra I czy da się wszystko zrobić jak planowałam...

Także kciuki wskazane

Ja też 3mam za wszystkie Dziewczynki, które ich potrzebują, kiciu czytałam o panieńskim, grunt, że było 5, a w 5 to już się naprawdę cudnie można bawić, więc fajnie, że się wybawiłaś
I cholera nie pamiętam, co tam jeszcze cytowałam

Aaaaa, no oczywiście! Kochane PMki z ostatniej soboty, samego szczęścia na Waszej drodze i nieustannej radości u boku Waszych Mężów!

evooniu, całą sobotę myślałam jak sobie radzisz, więc myślami byłam tam z Tobą Czekam teraz na relacje i fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image001.jpg (69,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image002.jpg (97,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image003.jpg (127,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image004.jpg (104,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image005.jpg (114,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image006.jpg (118,2 KB, 12 załadowań)

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 07:45   #1193
maruda80
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

Marylko - fotki cudne
Piękne miejsce, od razu udziela się klimat wakacji i bardzo miło ogląda się takie fotki - my niestety nigdzie nie jedziemy z powodu kupna i remontu naszego domku.

Malwuś - ślubny reportaż bajeczny. Piękna z Ciebie panna młoda

Lubcia - gratuluję z całego serca (i troszkę zazdroszczę)
My staramy się od kilku miesięcy i dalej nic, tylko rozczarowania

Audrey - nie przejmuj się tym samolotem, ja tez nie bardzo lubię latać.
Ja mam klaustrofobie, miesiąc temu pierwszy raz leciałam samolotem, bałam się że dostanę ataku paniki ale nie było strasznie. Chociaż całą podróż się modliłam (szczególnie w momencie lądowania

dobrego dnia

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Dzień dobry
32 dni do ślubu. Jestem już przerażona. Co na tym etapie mieć trzeba? Ciągle mam wrażenie, że jestem do tyłu, ale to chyba częste odczucie ?

Oj, teraz to czas błyskawicznie wam zleci.
Cieszcie się każdym dniem, nim się obejrzycie będzie już PO.
Mimo że przygotowania są troszkę stresujące jest to całkiem fajny etap.
Teraz mi go brakuje, ale jestem na etapie projektowania wnętrza naszego domku więc zajęcie jest - szkoda tylko że koncepcji żadnej na razie nie mam

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:00   #1194
a u d r e y
Wtajemniczenie

Nena jak z wygodą tych sandałków z zary z przodem wysadzanym kamyczkami i czarnym obcasem? Zastanawiam się czy ich nie kupić na zmianę? Da się w nich pochodzić wygodnie?

Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć, Pani w cukierni odradzała mi moje śliczne kartonowe pudełka Powiedziała mi że są szalenie niepraktyczne, że wilgną całe od ciasta w chłodni i że później brzydko to wygląda :/
Dziewczyny już PO, miałyście taki problem? Bo teraz już nie wiem co robić
Stary 2012-06-26, 08:01   #1195
ona8686
Zakorzenienie

dzien dobry

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
o niee a to była Twoja BF z Paryża nie?
Przykro mi
ścisk

Marylko
hotel przepiękny, jak pałac jakiegoś szejka
PS. Taka prywata- jaki macie aparat? Bo TŻt chce po ślubie już kupić jakiś porządny aparat, a mojego D3000 się pozbyć

Powiem Ci że cieszyłam się Waszym szczęściem oglądając fotki, a jednocześnie naszedł mnie straszny smutek. Zrobiło mi się cholernie żal mojego kochanego TŻta Przykro mi się zrobiło dlatego, że On nigdy takiego miejsca nie zobaczy. Ja mam paniczny strach przed lataniem, nie wsiądę za chiny ludowe. Leciałam raz w życiu do Londynu do znajomych i skończyło się na tym, że podawała mi babka obok jakieś silne leki upokajające bo dostałam duszności, było mi słabo, chciało mi się rzygać i chciała JUŻ wysiadać, normalnie dostałam paniki. Wracałam już autobusem.
Jakoś przerażała mnie myśl że nie jestem na ziemi, istny dramat przeżyłam i od tamtej pory jedyne środki lokomocji do środki lądowe. A te najpiękniejsze miejsca dostępne są wyłącznie za pomocą samolotu, a tak chciałabym aby TŻt zobaczył takie cudne widoki, onn jest typem podróżnika, a ja z kolei lubię stałe rzeczy, swoje otoczenie, miejscowość, ciężko mi się przestawia na inne rzeczy, np głupi wyjazd na 2 noce oznacza że przez 2 noce nie prześpie, na wakacjach mija mi to po ok 5 dniach zanim naucze się spać w nowym miejscu.. A tak chciałabym mu pokazać świat

Dobra już się nie żalę, bo aż się poryczałam.

Dobra wiadomość jest taka, że brat właśnie przyjechał i oznajmił mi że w prezencie ślubnym zafunduje dla mnie videoklip kręcony metodą lustrzankową czyli te wypasione filmiki ślubne jak rodem z you tube.
Koszt takiego czegoś to ok 5 tysięcy w górę, ale kolega mojego brata (inny niż ten który Nam filmuje imprezę) pasjonuje sę fotografią i ma mnóstwo sprzętu itp, właśnie zakupił nowy sprzęt do video i do tego helikopterek, dzięki któremu filmuje z wysokości i on i jego brat będą z Nami całą imprezę a później zmontują dłuuuuugi klip Ciesze się ogromnie bo brat wiedział że cholernie mi na tym zależało, ale że za video płacimy sami to zdecydowaliśmy się wyłącznie na ten lustrzankowy klip na plenerze w górach ze względu na koszty.

Dopiero teraz miałam chwile żeby napisać, już zasypiam, a kończe jeszcze 1 rozdział mgr bo jutro o 9 rano jadę go oddać w ramach zalki seminarium..

Z nowości ślubnych:
  • mam próbny fryz 4 lipca, nie płacę za niego nic
  • byłam pytać o ciasta do paczek- za paczę usłyszałam 16.50- najwięcej jak do tej pory powariowali!!
Również boje sie samolotów, nawet do tego stopnia, że jak jakiś słysze to mam czarne myśli podobniez jak byłam mała i tylko usłyszałam samolot to juz mnie na podwórku nie było i chowałam sie gdzie sie dało. A jak to byłoby z lotem, strach powiedzieć.

Co do filmowania, bardzo fajny prezent Wam brat zrobił

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A ja jutro na pierwszą

Cholera, znów się tyle nacytowałam i mi nie zacytowało... obrażam się na wizaż

Ale na Was nie mogłabym, więc tylko Wam powiem, że w weekend byliśmy na zakupach i kupiliśmy wszystko! Garnitur i buty dla TŻta i... buty dla mnie! Nie są to takie buty, o jakich marzyłam, bo w ogóle nie chciałam typowo ślubnych butów, ale ostatecznie najważniejsze jest dla mnie, żeby były wygodne, więc wzięłam te. Jeszcze kombinuję, jak im nadać trochę koloru W załączeniu.

I wczoraj się dowiedziałam, że moja kieca już jest w salonie i umówiłam się na przymiarkę i teraz strasznie się boję, czy ona będzie dobra I czy da się wszystko zrobić jak planowałam...

Także kciuki wskazane

Ja też 3mam za wszystkie Dziewczynki, które ich potrzebują, kiciu czytałam o panieńskim, grunt, że było 5, a w 5 to już się naprawdę cudnie można bawić, więc fajnie, że się wybawiłaś
I cholera nie pamiętam, co tam jeszcze cytowałam

Aaaaa, no oczywiście! Kochane PMki z ostatniej soboty, samego szczęścia na Waszej drodze i nieustannej radości u boku Waszych Mężów!

evooniu, całą sobotę myślałam jak sobie radzisz, więc myślami byłam tam z Tobą Czekam teraz na relacje i fotki
za załatwione sprawy i buty bardzo łądne są maja zakładki wieć mozna do nich przyczepić jakiegoś kolorowego kwiatuszka

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:07   #1196
Jamee
Zakorzenienie

Marylko świetna relacja i boskie zdjęcia

Anulka_p jak makijaż?

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:10   #1197
nena1984
Zakorzenienie

Lubciu - gratulacje

Marylko - cudna relacja, bardzo sposobało mi się zdjęcie jak zdjeżdżasz tyłkiem po piasku Fajnie wyglądasz w nowych włosach

Ladystar - strasznie mi przykro, brak świadkowej na 11 dni przed weselem to nie dobrze. Trzymam kciuki, żebyś znalazła kogoś szybko

audrey - współczuje strachu przed lataniem, mój brat ma to samo. Najpierw nas to śmieszyło, potem wkurzało (bo nigdzie na wakacje dalsze z całą rodziną nie mogliśmy polecieć) a teraz wiemy, że po prostu tak musi być. On też leciał tylko raz i też do Anglii
Ja z kolei panicznie boję się robaków. Nawet nie tyle pająków i węży, co właśnie robali, owadów itp. Jak wpada do mnie pszczoła to uciekam gdzie pieprz rośnie. Dlatego nigdy nie pojedziemy na takie wakacje o jakich marzy mój Tż - czyli plecak na plecy, bilety w garść i zwiedzania na własną rękę np. indonezji. Od razu przypomina mi się taki film, gdzie robal wlazł głównej bohaterce do ucha podczas snu. Dodam, że ZAWSZE (nawet jak jadę w cywilizowane miejsca) biorę RAID.
acha i gratuluję teledysku, sama o takim marzę

Chatko - za buciki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 08:15   #1198
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo

Lubcia gratuluje fasolinki ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:18   #1199
kindziulindzia
Zakorzenienie

marylko uwielbiam czytać Twoje relację z podróży i podpinam się pod pytanie odnośnie aparatu bo chciałabym sprawić niespodziankę swojemu mężowi

ladystar
trzeba spiąć pośladki i szukać szybko nowej świadkowej
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:19   #1200
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Lubciu - gratulacje

Marylko - cudna relacja, bardzo sposobało mi się zdjęcie jak zdjeżdżasz tyłkiem po piasku Fajnie wyglądasz w nowych włosach

Ladystar - strasznie mi przykro, brak świadkowej na 11 dni przed weselem to nie dobrze. Trzymam kciuki, żebyś znalazła kogoś szybko

audrey - współczuje strachu przed lataniem, mój brat ma to samo. Najpierw nas to śmieszyło, potem wkurzało (bo nigdzie na wakacje dalsze z całą rodziną nie mogliśmy polecieć) a teraz wiemy, że po prostu tak musi być. On też leciał tylko raz i też do Anglii
Ja z kolei panicznie boję się robaków. Nawet nie tyle pająków i węży, co właśnie robali, owadów itp. Jak wpada do mnie pszczoła to uciekam gdzie pieprz rośnie. Dlatego nigdy nie pojedziemy na takie wakacje o jakich marzy mój Tż - czyli plecak na plecy, bilety w garść i zwiedzania na własną rękę np. indonezji. Od razu przypomina mi się taki film, gdzie robal wlazł głównej bohaterce do ucha podczas snu. Dodam, że ZAWSZE (nawet jak jadę w cywilizowane miejsca) biorę RAID.
acha i gratuluję teledysku, sama o takim marzę

Chatko - za buciki
Ja się panicznie boję pszczół, os i szerszeni. Rodzina TŻ śmieje się ze mnie jak zaczynam uciekać przed tymi żądlącymi potworami. Ale nic na to nie poradzę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości