|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
|
|
|
|
#1952 |
|
Rozeznanie
|
Tak to wlasnie jest faceci jako konsultanci maja lzej. Nie wiadomo dlaczego kobiety wola zamawiac wlasnie u nich?? U mnie w klasie byl chlopak i dziewczyna z avonem i ona zbierala zamowienia tylko wsrod rodziny a on cala klase obrabial. Hehe dziewczyny ustawialy sie do niego w kolejce:p
|
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1955 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Kiedyś jak byłam zainteresowana kupowaniem w Ori, przysłali mi faceta. Myślałam, że zwariuję jak próbował mi się mądrzyć o pielęgnacji albo o rzeczach, które są dla mnie oczywiste. Aż zaczęłam go ze złośliwości pytać o inne rzeczy w kosmetyce. Nie wiedział. Mówił tylko to, czym go na szkoleniu nafaszerowali, hehe. Tak mnie drażnił, że przestałam zamawiać. My się pasjonujemy tymi kosmetykami, dla nich to tylko marketing ![]() Cytat:
![]() Coś mi się zdaj z opisu, że one będą świeże (ale nie lekko tylko mocno) na początku, później przejdą w mocniejsze tony. Ale z tymi ich opisami to nie zawsze się zgadza.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-06-26 o 08:31 |
||
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie zamawiałam nić z avonu ale ostatnio zobaczyłam na ostatniej stronie mgiełki do ciała po (chyba) po 6,99. I chciałam zapytać czy warto? Czy któraś z Was używa? I jaki zapach polecacie?
|
|
|
|
#1957 |
|
szeryfcio
|
No właśnie jestem ciekawa nowego zapachu, bo poprzednie mnie nie zachwyciły.... To znaczy ten pierwszy w miarę ok, ale drugi (Intense) już zdecydowanie nie.
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj zdjęcia:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3950
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy opisie występuje błąd 2-3 wody toaletowe 4 i więcej perfumowane |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam bardzo dziwne uczucie gdy mam spotkanie z klientką w miejscu publicznym to ludzie się dziwnie gapia na mnie |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie orzeźwia i lekko chłodzi. Z tych obecnych żadna mnie nie zachwyca, bo są za słodkie.
|
|
#1964 |
|
szeryfcio
|
Ja tylko latem ich używam. Moje ulubione: cytrynowa i fiołkowa.
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiście nigdy ich nie używałam ale moje klientki najczęściej zamawiają: granat&mango fiołek&liczi arbuz |
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się... my testujemy głoównie też na sobie, ale info z pierwszej ręki mamy
dla mnie fiołek Cytat:
![]() Dziewczyny, które miałyście w brakach torebkę Orara... czy już ją fakturują może?? ktoś ma na fakturze w tym tygodniu? |
|
|
|
|
#1967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Osobiście bardzo polecam, ale z opisami co czuję jest ciężko u mnie ...
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie jestem nachalny i nie wciskam kitu swoim klientkom. Edytowane przez TheDan Czas edycji: 2012-06-26 o 11:27 |
|
|
|
|
#1969 |
|
Rozeznanie
|
Bo jesteś świeżak, też tak miałam na początku :P
|
#1970 |
|
Rozeznanie
|
Hej, wczoraj zamówiłam ten zestaw za 19,99 i Viva by Fergie i mam na fakturce, a żadnej informacji nie dostałam że mogę zamówić
|
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Hejka czy ktoś z was w katalogu 9 zamawiał zestaw z kosmetyczką zapachu CENTRE ACTION dla mężczyzn. Jeśli tak to jaki jest na ten produkt upust. Bo zamówiłam ten produkt 2 razy i za każdym razem mam inny upust i nie wiem czy mam się z nimikłucić czy zostawić sprawę na moją korzyść.
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zamawiałam, ale z tego co widać w katalogu to oferta łączona więc podlega 10% opustowi by go zamówić w cenie tam podanej trzeba spełnić warunek niezbędny- zakupić dowolny produkt ze str.68-77 -zestaw się do tego zakupu nie wlicza jeśli wpisałabyś osobny kod na spray, osobny na żel wtedy opust wypracowany ale wtedy kosmetyczki nie dostaniesz Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2012-06-26 o 11:52 |
|
|
|
|
#1973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Outspoken uwielbiam, a Intense męczę mgiełkę i męczę...
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wczorajszej faktury... WCZEŚNIEJSZE BRAKI DOŁĄCZONE DO BIEŻĄCEGO ZAMÓWIENIA 09 3453-8 TORBA ORARA 1 ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Ja tam nie mam nic przeciwko używa nie tylko tuszu
|
|
#1976 |
|
Rozeznanie
|
dla mnie jak na razie zapachy fergie absolutnie nie trafione
![]() dlatego czekam z niecierpliowścią na nową - jak to się mówi "do trzech razy sztuka"
|
#1977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem zachwycona Outspoken Intense i kusi mnie ta nowa, ale bez powąchania nie wezmę bo słabo u mnie schodzą perfumy
|
#1979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tez jestem ciekawa nowego zapachu. Ale z opisami tu na forum i zachwytami to tez jest roznie. Swego czasu kupilam TTA Voyage bo ponoc cudny jest i duzo osob polecalo, a mi nie podchodzi. Za slodki Cytat:
Ktos je zna i nawet jeszcze ma.Cytat:
Raz na podroz sie popsikalam Intense i tak w polowie dnia siedze sobie w tlumie i proboje wywachac kto kolo mnie tak ladnie pachnie... bo co rusz dolatuje do mnie zapach. Zajelo mi chyba pol godziny dojscie ze to ja i moje Intense!
|
|
#1980 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Taa, i cerę też masz kobiecą i tak samo tobie się wchłania, matuje... no, nieważne.Ja, bo o sobie tylko pisałam, nie lubię facetów konsultantów, nie są dla mnie wiarygodni w pogaduszkach kobiecych i w ocenie kosmetyków, kolorów, trendów. I koniec kropka. Ale na pewno znajdziesz wiele klientek, bo są kobietki, które lubią mężczyznę konsultanta, mężczyznę instruktora..., itd. ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Ale i tak chce się usłyszeć coś na temat zapachu, jak jest nowością i każdy ciekawy ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

Ale ja rozumiem... ten urok, ten wdzięk
Piękny wynik, gratki 

, nawet więcej powiem - bardzo ładne

Fajnie orzeźwia i lekko chłodzi. Z tych obecnych żadna mnie nie zachwyca, bo są za słodkie.