|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Dziewczynki prosze o kciuki taki duuuże bo mam bardzo trudny egzamin dziś o 12
Ale obiecuję że to już osatni raz prosze o kciuki bo ostatni egzamin dziś pisze
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
|
|
#1233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ps Justynko zapomniałam z racji euro2012 oczywiście do obejrzenia jeszcze w Wawie Stadion Narodowy przed stadionem od strony Pragi duży parking na który można wejśc i cyknąć sobie fotę ze stadionem tylko tam jest żwirek bodajże i zalóż wygodne buty widziałam ostatnio jak odbierałam suknię jak ludzie cykali sobie fotki - bardzo fajne miejsce upatrzyli bo rzeczywiście ma się go w całej okazałości a te kamyczki widac z daleka
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-26 o 09:37 |
|
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Ciebie.
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wita Was przeszczęśliwa mężatka gratuluję wszystkim PM-kom, które dołączyły do zaobrączkowanych ![]() jestem ledwo żywa, bo wczoraj jeszcze mieliśmy małe poprawinki. wesele zaliczamy do najlepszych na jakim byliśmy
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam w niedzielę z tak potwornym bólem głowy, że od razu poszłąm spać, wczoraj zaczęłam od nadrabiania i padł mi internet, więc dziś najpierw piszę Wam CZEŚĆ a czytać będę wieczorem (jak mnie siostra do swojego kabla dopuści, bo mój jest uszkodzony i nie mam neta )Miłego dnia! Dla potrzebujących ![]() Wiktusiaczku dziękuję za sprawdzenie mchu
|
|
#1242 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Marylko boskie zdjęcia ![]() ladystar przykro mi szkoda że tak wyszło ze świadkową.megan widziałam tam gdzieś po drodze genialne kolczyki Zaraz idę spróbować pooglądać zdjęcia Malwuś ale nie wiem czy mój pracowy komputer wydoli, bo wczoraj nie dał rady. ![]() Fotograf przyniósł nam wczoraj zdjęcia
|
|
#1243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny zdałam ten egzamin wiec w tym tygodniu koniecznie musze jechac przymierzyc sukienke i dobrac dodatki ![]() welon/pas/ rozglądnąć sie za butami.. i ciasto zamowic koniecznie ech
|
|
#1245 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#1246 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
no i powodzenia na dodatkowych łowach
|
|
|
#1247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Relację smaruj kochana ![]() Cytat:
Cytat:
I masz rację, w nagrodę pędź na przymiarkę |
|||
|
|
|
#1248 | |
|
Rozeznanie
|
witam się wtorkowo musicie mi dziewczyny wybaczyć ale na nic nie mam czasu jak nie załatwić cos na mieście to coś w domu zrobić i tak ciągle.. a jeszcze do tego to ząb mnie strasznie boli... jestem na proszkach przeciw bólowych ale to chwilę tylko pomoże a potem znowu to samo..:/
wyobraźcie sobie żę z Tż przegapiliśmy kurs przedmałżeński.. i teraz szukamy kogoś kto zrobi go mojemu tż ale jest cięzko już 3 odmowy usłyszałam.. ehm... jeszcze mm jedną babkę oby sę zgodziła trzymajcie kciuki a tak wogóle to mam pytanie.. jak chodziłyście na przymiarki sukni ślubnej to musiałyście brać ze sobą bieliznę chodzi mi o bardotkę??? Marylko cudne zdjęcia i super relacja! Cytat:
no niestety organista.. i ciężko go zastać..
|
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#1250 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Widzę, że jakieś ponure humory tu panują Dziewczyny proszę nie smutać, co by się nie działo będzie lepiej![]() Ach jak zazdroszczę Szkoda, że nas chyba nigdy nie będzie stać na takie wyjazdy![]() Cytat:
Ja już zostawiam wszystko tak, jak jest![]() Cytat:
To było chyba najlepsze wesele na jakim byłam Po nim powiedziałam, że muszę tam mieć swoje, ale zniechęciło mnie to, że część gości musiałaby siedzieć na górze. A na nowej sali nie było miejsca - albo właściciel nie chciał nam tam zrobić na 100 osób, bo wchodzi tam znacznie więcej A płyta ze zdjęciami została w Lublinie niestety Moja siostra będzie tam za 2 tygodnie to jej powiem, żeby przywiozła![]() Cytat:
A ta paczka to jakiej wielkości? Bo nam powiedzieli 11,5 za o,7kg.Cytat:
I kciuki na przymiarkę Oczywiście czekamy na fotki![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście jest i relacja
![]() stres zaczął się od piątkowego wieczoru- nic na kolację nie zjadłam, nie mogłam nic pić, ręcę zaczęły mi się trząść. ostatniej nocy TŻ spał u swojej mamy i co chwilę tylko pisał mi sms, żśebym się niczym nie martwiła, bo będzie za☠☠☠i*cie poszłam spać około 11- dość szybko zasnęłam ale co z tego, skoro ciągle się budziłam, bo śniły mi się jakieś głupoty. na dobre obudziłam się koło 8- oczywiście nic nie zjadłam, bo miałam ściśniety żołądek. pojechałam na czesanie i makijaż ( wszystko wyszło super- dokładnie tak jak chciałam i tak jak próbowałyśmy w piątek). po fryzjerze podjechałam jeszcze na salę, bo musiałam jeszcze raz zobaczyć jak to wszystko pięknie wygląda miałam trochę zapasu czasu, więc spokojnie mogłam się jeszcze pokręcić po domu, wypić kawę, porozmawiać z rodzinką. o 12 kamerzysta i fotograf pojechali do Tż-ta. nagrywali jak się ubiera, zrobili próbny wyjazd z domu ( taki tylko na kamerkę) i ledwo co wyjechali z podwórka a sąsiedzi już zrobili im bramkę. podobno wyszła super- już nie mogę się doczekać jak zobaczę ją na kamerze. do mnie przyjechali ok 13. ubierać pomagała mi się świadkowa i moja chrzestna. niektóre szczegóły kręcliśmy chyba z 10 razy, bo kamerzysta chciał uchwycić dosłownie wszystko. dość sprawnie poszło nam ubieranie i zaczął się jeszcze większy stres, bo wiedziałam, że za kilka minut przyjedzie TŻ. zdąrzyłam o nim pomyśleć, a tu telefon, że już jadą. łapki zaczęły mi się trząść jeszcze bardziej- nie mogłam doczekać się aż zobaczę go w garniturze dosłownie za kilka minut otworzyły się drzwi i wszedł dostałam kwiatuszki, buziaczka ( nie obyło się bez kilku powtórek wejścia ), chwila dla fotoreporterów. odczekaliśmy kilka minut zanim wyjdziemy, złapaliśmy dwa łyki wody. Tż ciągle mi powtarzał, że wyglądam bosko, mam się niczym nie stresować, bo będzie cudownie. w końcu nadszedł czas wielkiego wyjścia. stanęliśmy przy stoliku ( pożegnanie było przed moim domem) i zaczęła się dla mnie prawdziwa masakra stresowa ( nogi trzęsły mi się jak jasna pogoda, bukiet cały czas latał mi w dłoni, łzy leciały mi jak groch). szczerze mówiąc to niewiele pamiętam z błogosławieństwa. starałam się patrzeć na wszystkich po trochu, ale strasznie ciężko było powstrzymać się od łez jak widziałam płaczących rodziców, dziadków, rodzeństwo. wiem tylko, że przed samym odjazdem pożegnaliśmy się ze wszystkimi gośćmi pod domem. kiedy dojechaliśmy pod kościół stało już tam kilka osób- poszliśmy podpisać papierki i oczekiwaliśmy w progu na wielkie wejście. przed wejście a po podpisaniu papierów TŻ powiedział mi po cichu- teraz już jesteś na zawsze moja wyszedł do nas ksiądz i zaczęła się msza- niestety nie pamietam co do nas mówił, ale mam nadzieję, że usłyszę to na płytce ![]() moja chrześniaczka niosła nam obrączki- muszę przyznać, że poradziła sobie z tym doskonale. szła dumna, wyprostowana, uśmiechnięta. początek mszy pamiętam jak przez mgłę- tak naprawdę czekałam tylko na przysięgę psalm śpiewała nam moją siostra, czytanie odczytała druga moja siostrzyczka. jestem im za to strasznie wdzieczna, bo wyszło cudownie moment przysięgi- wyszło fantastycznie to wszystko jest po prostu nie do opisania za pomocą słów. jak Tż zakładał mi obrączkę to łezka poleciała mi po policzku ![]() reszta mszy już przebiegła bez stresu- spoglądałam co chwilę na swojego męża i ciągle sie do siebie uśmiechaliśmy. zresztą nawet fotograf mówiła, że ciągle się do siebie śmieliśmy i nie mogła się na nas napatrzeć. popkałam się wychodząc z kościoła. a to dlatego, ze na koniec mszy zespół ludowy w którym kiedyś tańczyłam zrobił nam tunel z kwiatów. jak ich zobaczyłam tak pięknych w strojach z kwiatami to łzy poleciały mi po policzku tak, ze na początku musiałam sie przysłonić bukietem było ich tyle, że stali przez cały kościoł- do samego wyjścia. na schodach zostaliśmy obsypani płatkami róż, złożyliśmy sobie nawzajem życzenia i zaczęło się całowanie ze wszystkimi gośćmi ![]() dostawaliśmy głównie koperty- prezenty dostaliśmy od zespołu i od mojej ekipy z pracy. goście spisali się na medal-prosiliśmy o misie zamiast kwiatów i każdy dostosował się do naszej prośby reszta relacji będzie później, bo zaraz musimy jeszcze podjechać na salę
|
|
|
|
#1252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Generalnie jeśli ci szyją od podstaw, to lepiej mieć... Wtedy oni dopasowują już kształt gorsetu do biustu, a wiadomo inny stanik może wyglądać inaczej.
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wam się nudzi wieczorami, że tyle piszecie
gratuluję fasolinki za zdane egzaminy i za następnemarylkopiękna relacja, piękne miejsce i piękni Wy ![]() pogoda jest do a teraz mój problem: buty ślubne i sukienka na poprawiny |
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
evoonia piękna, wzruszająca relacja
|
#1255 |
|
Rozeznanie
|
ja kur przedmałżeński mam ze szkoły a mój Tż nie..i to on musi tylko robić ten kurs
|
|
|
|
#1256 |
|
Przyjaciółka KWC
|
evooniu
za relację
|
|
#1257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak jest cudowana (mimo że nie dokończona) a słowa Twojego tż
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-26 o 10:31 |
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow.... az mi sie zaszkliły oczy ...
|
|
#1259 |
|
Zadomowienie
|
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-26 o 15:43 |
|
|
|
#1260 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

Ale obiecuję że to już osatni raz prosze o kciuki bo ostatni egzamin dziś pisze

przed stadionem od strony Pragi duży parking na który można wejśc i cyknąć sobie fotę ze stadionem
a te kamyczki widac z daleka

26.11.2011
19.05.2012
)

wiec w tym tygodniu koniecznie musze jechac przymierzyc sukienke i dobrac dodatki
jestem w szoku!
klask i:
Nie są to takie buty, o jakich marzyłam, bo w ogóle nie chciałam typowo ślubnych butów, ale ostatecznie najważniejsze jest dla mnie, żeby były wygodne, więc wzięłam te. Jeszcze kombinuję, jak im nadać trochę koloru
I czy da się wszystko zrobić jak planowałam...