Ślubujące w 2012 - część II - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 18:22   #961
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Magnusia - musiałam sobie puścić sobie tą piosenkę, bo jej w ogóle nie znałam... w ogóle jestem do tyłu z polskimi wykonawcami ... to nie muzyka dla mnie na co dzień, ale piosenka jako weselna dedykacja super!

stara piosenka i bardzo ją lubię tytuł to "sen na pogodne dni" Beata Bartelik

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-06-25 o 18:24
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 19:01   #962
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - jakoś mi umknęła ta piosenka ....
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 19:53   #963
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Ło jeejj. to Twój Tż jest taki wysoki czy Ty taka filigranowa? fajnie, może Cię z lekkością piórka nosić przez całe wspólne życie na swoich łapkach

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------
.
Ja mam 164 a moj TZ 165 wiec to on jest wysoki a ja taka w sam raz

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

nasz budżet chcemy zamknąć w 30 tysiącach przy 90 osobach i tylko kilku noclegach.
Moj Tz jak o tym slyszy to kalkuluje co by można za to kupic ( nigdy nie byl przekonany do wesela ) robi to raczej ze względu na mnie

Dziewczyny pytanie do tych, które już sa Mrożonkami
czy ktoras z was miala dla rodziców w ramach podziękowań slajdy ze zdjęciami, wyświetlane w trakcie piosenki??? Same to robilyscie??czy moze na czyjes zlecenie?

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:00   #964
Neave
Raczkowanie

Cytat:
a nie lepiej byłoby wziąć ślub w twoim obrządku?? rozmawialam z jedną wizażanką i właśnie mówiła że dużo mniej formalności, dlatego zdecydowali się na cerkiew
Malgos - ooo a mogłabyś powiedzieć z kim, to może bym się odezwała i trochę podpytała?

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Tak Tż przyjmuje moje nazwisko. Początkowo ja miałam mieć 2 ale Tż stwierdził że skoro jemu wszystko jedno i woli żebyśmy mieli to samo.
Co do Twojej sukienki w takim razie ja wybrałabym tą której nie trzeba przerabiać i która podoba się Twojemu Tż.

Dziewczyny powiedzcie mi proszę co myślicie o takim zegarku dla 50-60 letniej kobiety? Bardzo zależy mi na Waszej opinii..
O kurcze, jak fajnie! szkoda że nie wszyscy facecie tak do tego podchodzą.
Dzięki za radę odnośnie sukienki - już zaczynałam wątpić, bo dziewczyny doradzają jednak tą pierwszą

Zegarek bardzo fajny, taki lekki - moja mama ma podobny więc akurat

btw, ktoś mnie pytał o tekst zaproszenia - trochę już mam, jak sklecę cały to wam wrzucę z prośbą o opinię zawsze to jakaś rada, a bardzo nam zależy żeby było oryginalnie
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:19   #965
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
my staliśmy, ale ksiądz nami kierował jak trzeba było

wiecie co tak patrzę na te wasze ceny i ja powiem szczerze, że się bardzo zdziwiłam, bo u nas za 2 dni gdzie jedzenia było na prawdę pod dostatkiem, napoje w cenie, do tego piwko, do tego hotel około 11 pokoi (na na prawdę fajnym poziomie), zapłaciliśmy jakieś 25 tys... za resztę dodatkowo jakieś 12 tys... więc około 37tys łącznie nas wyszło, chyba całkiem nieźle nie??
Też mam nadzieje, ze ksiadz nami pokieruje

Co do kosztów wesela, to u nas sa chyba inne ceny.... my za wszystko placimy ok 19 tys. Bez noclegów i transportu, bo wszyscy w jedej miejscowosci mieszkaja. Cala kase sami uzbieralismy.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34917019]Matko, jak Wy pędzicie!
Eh, ja byłam u teściów w sobotę i u rodziców w niedzielę. Pokazaliśmy prezentację ślubną i foty. Potem daliśmy albumy, które już sami robiliśmy wraz z jednym zdjęciem w ramce. Teściowe happy! Łzy w oczach, radość ect. A u mnie?! Matka pyta "czemu tylko 40 zdjęć, skoro mój album ma 100 zdjęć' - no dlatego, że i tak drogo nas to kosztowało, z resztą wybrałam symbolicznie, aby mieli pamiątkę! Ojciec "mi się nie podoba ta fotka, tu jest złe światło, tu jest źle wykadrowane" Jestem okropnie zła! Bo się starałam. Szukałam albumy, wywołałam foty, kleiłam w piątek. Latałam szukając łądnych ramek a nie takich z marketu i co? I jak zawsze coś im nie pasuje![/QUOTE]

Nie przejmuj się!! my wizazanki widzialysmy zdjecia bo glosowalysmy na nie i sa piekne!!!
Ciesz się ze trafiłaś na fajnych teściów

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Dziewczynki skończyłam wreszcie zawieszki sztuk ok 150
przesyłam zdjęcie(słaba jakość ale zawsze)
Zdolna bestia z Ciebie gratuluje

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Makijaz probny-runda druga

Powiem Wam ze w tym czuje sie bardzo dobrze w dzien slubu beda jeszcze rzesy doklejone no i ewentualnie w zewnetrznym kaciku troche ciemniej-ale to kwestia dogadania.
Zdjecia znow komorka robione, ale zanim dojechalam do domu to juz sie ciemno zrobilo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00544.jpg (85,0 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00548.jpg (86,1 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez malaOlaa
Czas edycji: 2012-06-25 o 20:22
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:21   #966
Neave
Raczkowanie

agacia_cz - śliczna ta piosenka!

Cytat:
Piękna! az mi sie łezka w oku zakręciła ze wzruszenia... taka romantyczna... mmmm rozpłynęłam się

o kurcze! ile tego? sama wszystko robiłaś? czy ja dobrze widzę że masz całą stertę podwiązek czy to coś innego?
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:26   #967
Malgos_12
Zakorzenienie

MalaOla - u nas pewnie też by mniej wyszło gdyby był jeden dzień , a podliczylas sukienkę, foto, garnitur, zespół/dj-a? Bo 19 tys to niewiele, oczywiście w skali ogólnej, bo tak normalnie to kupa kasy
A makijaż dużo lepszy, ja bym tylko przyciemniła ten kącik i wyżej wyszła, ale poza tym bardzo naturalnie i ładnie

Neave - pewnie, zaraz poszukam i podeślę na priv...

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-06-25 o 20:27
Stary 2012-06-25, 20:30   #968
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Piękna! az mi sie łezka w oku zakręciła ze wzruszenia... taka romantyczna... mmmm rozpłynęłam się

super
może zgapię od ciebie te podwiązki to na jaką część butelki? szyjkę?
podziwiam Cię strasznie
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:34   #969
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
MalaOla - u nas pewnie też by mniej wyszło gdyby był jeden dzień , a podliczylas sukienkę, foto, garnitur, zespół/dj-a? Bo 19 tys to niewiele, oczywiście w skali ogólnej, bo tak normalnie to kupa kasy
A makijaż dużo lepszy, ja bym tylko przyciemniła ten kącik i wyżej wyszła, ale poza tym bardzo naturalnie i ładnie
Malgoś wszystko podliczylam tylko ze to jeden dzien, bo chyba wczesniej nie dodalam ze robimy bez poprawin. Ale i tak wydaje mi sie ze to super wyszlo
Stary 2012-06-25, 20:37   #970
aisak42
Raczkowanie

witajcie po weekendzie.. tyle napisałyście że was nie nadrobię wszystkim ślubującym w sobotę najserdeczniejsze życzenia
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:48   #971
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Też mam nadzieje, ze ksiadz nami pokieruje

Co do kosztów wesela, to u nas sa chyba inne ceny.... my za wszystko placimy ok 19 tys. Bez noclegów i transportu, bo wszyscy w jedej miejscowosci mieszkaja. Cala kase sami uzbieralismy.

[/COLOR]Makijaz probny-runda druga

Powiem Wam ze w tym czuje sie bardzo dobrze w dzien slubu beda jeszcze rzesy doklejone no i ewentualnie w zewnetrznym kaciku troche ciemniej-ale to kwestia dogadania.
Zdjecia znow komorka robione, ale zanim dojechalam do domu to juz sie ciemno zrobilo
No to macie bardzo tanio... Kurcze u nas tyle to prawie sam catering+wódka wyjdzie

Makijaz ten bardziej mi się podoba... na pewno bedzie jeszcze dodatkowy plus w tych sztucznych rzęsach, więc podkreślenie oka się zwiększy jeszcze ciemniejsze podkreślenie kącika i jest rewelka!

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
agacia_cz - śliczna ta piosenka!

o kurcze! ile tego? sama wszystko robiłaś? czy ja dobrze widzę że masz całą stertę podwiązek czy to coś innego?
W sumie tam wszystkiego jest ok 150 sztuk, tam ta biała sterta to podwiązki-jest ich chyba ok 70

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
super
może zgapię od ciebie te podwiązki to na jaką część butelki? szyjkę?
podziwiam Cię strasznie
tak-podwiązki na szyjkę, juz tu kiedyś wrzucałam zdjęcia tych zawieszek na butelkach, ale dla Ciebie powtórzę. Zobaczysz jak wygląda to już tak jak powinno na stole

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
witajcie po weekendzie.. tyle napisałyście że was nie nadrobię wszystkim ślubującym w sobotę najserdeczniejsze życzenia
witaj wypoczęta po weekendzie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (78,1 KB, 29 załadowań)

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:50   #972
Malgos_12
Zakorzenienie

MalaOla - to cena super! Tylko się cieszyć
Stary 2012-06-25, 21:29   #973
agacia_cz
Zadomowienie

katie dziękuję bosko!
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:44   #974
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
T

bardzo fajny- delikatny subtelny- tak jak Dziewczyny mówią- trochę ciemniej w kącikach i bardziej wiciągnąć do góry
Stary 2012-06-25, 23:12   #975
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
A przypomnij mi jaką Ty masz kieckę? Kurcze, strasznie ciężka...
model Agory 29-28 z małymi zmianami: nieprzezroczysty gorset (bo w oryginale jest na wpół przezroczysty) i nieco mniejszy dekolt (bo w oryginale - czego na zdjęciu modelki nie widać - dekolt sięga niemal do pępka przy 'normalnej' stojącej pozycji). Poza tym na modelce brak dodatków, które będę mieć jak welon i reszta. Suknia wydaje się dość lekka jak na swój krój i na zdjęciu i na żywo również. Ale jak się okazało sam dół składa się w sumie z 6 warstw organtyny + koło+halka do tego gorset potrójnie usztywniany i obszywany warstwą siateczki+koronką. Welonu dwa (krótki ' żabot' do zakończenia wiązania gorsetu i drugi długi 2 m. , które łącznie będą wyglądały jak jeden długi lejący się) i o niby ma tyle ważyć. Tak oszacowała krawcowa. Bez butów, bez bolerka czy rękawiczek. Przyznam, że trochę mnie to zaniepokoiło

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Hej

Dziewczynki mam pytanko Od jakiego wieku zapraszacie z osobą towarzyszącą?? Bo ja mam z tym dylemat

W sobotę idę na wesele muszę się dziś umówić do fryzjera to przetestuje jakąś fryzurę ślubną
My przyjęliśmy 18 lat. Bo jak tak spojrzeć w sumie to dzisiejsza młodzież dorasta dużo szybciej chyba niż ta 'nasza' Generalnie opieraliśmy swoją decyzję też na tym, że znaliśmy gości i wiedzieliśmy kto ma bardziej czy mniej stałego partnera więc tutaj łatwiej poza tym takich bez osób towarzyszących będziemy mieć w sumie 1 czy 2 osoby w wieku pomiedzy dziećmi a nastolatkami.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
hmmm... no jestem strasznie ciekawa jak to u nas wyjdzie - już dzisiaj się tam wybieramy razem, żeby dopiąć to o czym TŻ zapomniał i żebym mogła pozadawać wszystkie pytania które z racji tego że jestem greckokatoliczką mi się we łbie kłębią, a o których TŻ nawet nie pomyślał że mogą być w nasyzm przypadku ważne

mam do Was pytanie w kwestii zaproszeń - jak zapraszałyście świadków, którzy mieszkają daleko od Was? najpierw telefon, potem zaproszenie czy jakoś inaczej? i co ważniejsze - na jaki czas przed ślubem wysyłałyście zaproszenia listownie? niby takie proste a nie wiem jak się za to zabrać
My ok. 2 - 2,5 m-ca przed datą ślubu (ale też z racji tego, że mój TŻ w kółko jest poza granicami kraju więc wpadając co 2-3 tygodnie na dzień albo dwa do domu, potrzebowaliśmy więcej czasu na rozwożenie zaproszeń niż normalnie byśmy potrzebowali gdyby był cały czas na miejscu My wysyłaliśmy w sumie tylko 3 zaproszenia (do ok. 450-500 km dowoziliśmy osobiście). Najpierw wysłałam - pakowałam w białą kopertę bąbelkową bo miałam ozdobę wypukłą i w normalnej kopercie by się zniszczyła, poleconym, priorytetem, za potwierdzeniem odbioru. Żeby pewność była, że dotarło i że nie rwało to za długo. Tego samego dnia dzwoniłam i informowałam, że wysłałam zaproszenie, zapraszając jednocześnie ustnie i przepraszając za niemożność osobistego zaproszenia.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
A proszę ale chcesz już na dzień ślubu z takim napisem jak ja kupiłam? (wrzucam wszystkie 3 pary bo któraś z Was prosiła o zdjęcie)
Gacie świetne można wiedziec gdzie kupiłaś? kupię swojemu potworowi a co ;D tak sobie pomyślałam, że co prawda spinki już mam zapakowane dla niego ale dorzuciłabym te gatki tylko nie wiem czy własnie w dzień ślubu wysłać świadka jak będzie się TŻ ubierał (jak miałam w planach ze spinkami) czy na poprawiny wręczyć mu osobiście hmmm... i nie wiem ale na pewno kupię ;D

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie w sukni co myślicie?
Ja jestem hmm.. zakochana naprawdę!
Więcej w klubie (także zdj z welonem...)
Bardzo ładnie wyglądasz a do tego ta figura modelki, ech...

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, teraz jak Magnusia napisała o pończochach, przypomniał mi się mój dzisiejszy koszmar ślubny
Dokładnie nie pamiętam o co w nim chodziło, ale wszystko szło nie tak Mama wymyśliła, żebyśmy wzięli ślub wcześniej, bo po co czekać do tego 22.09, ja w niedokończonej sukience, TŻ w za małym mundurze ja nie miałam pończoch więc zamiast tego w białych podkolanówkach od siostrzenicy w drodze do kościoła dzwoniliśmy do gości, że ten ślub jednak dziś, i jeszcze martwiliśmy się, czy kto inny nie będzie miał ślubu w tym czasie, ale się zmęczyłam podczas tego snu
jeśli tak będzie przez najbliższe trzy miesiące, to chyba zacznę cieprieć na bezsenność
Ło ja cież pierdzielę.... jakaś masakra ślubna piłą mechaniczną 3

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Dziękuję Myślicie, że ten welon pasuje? Bo mnie szczerze wydaje się, że jakoś nie bardzo. Może woalka byłaby lepsza?
Wrzucę jeszcze tutaj 1 zdjęcie z welonem, żeby wszyscy mieli dostęp.
Welon jest podwójny, jeden długi do odpięcia po kościele, drugi krótki. Narazie jest oszpilkowany.
Ujęcia nie najlepsze, ale zawsze coś!

No to świetnie, brawo
Jakoś nie pasuje mi ten welon nijak. Ale rozwiązanie może być podobne do mojego welony mają to do siebie, że przy najmniejszej 'obróbce brzegów' wyglądają na 'haftowane' i nie do każdej sukni wtedy pasują. Może wystarczy jak przymierzysz taki gładki, bez ozdobnego obszycia na brzegach u mnie podziałało i lepiej nie mogłam wybrać.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:14   #976
justiii87
Zakorzenienie

Kobiety zostało mi 5 dni do ślubu !
Nie mam czasu żeby Was nadrobić.
W środę mam drugi panieński Robi mi go moja bardzo dobra koleżanka która niestety nie mogła być na pierwszym panieńskim więc wynagradza mi to w środę. W czwartek od rana jadę na działkę się odstresować i odpocząć od tego wszystkiego, a wieczorem albo w nocy z czwartku na piątek przyjeżdża do mnie rodzina z Holandii.
Oprócz tego mam grypę jelitową zaraziłam się od TŻ 6 letniej bratanicy która przyniosła chorobę z przedszkola i dostałam okresu więc jestem jak koń po westernie. Nie mam na nic siły. Ledwo żyję dobrze że do soboty mam aż albo tylko 5 dni.
Teraz spadam spać bo ledwo siedzę. Pozdrawiam
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:37   #977
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Co do sukni..... jestem w szoku-7,5 kg??? W zyciu bym nie pomyslala ze tyle moze wazyc.
No właśnie ja tez nie... już te 4,5 było dla mnie zaskoczeniem na samym początku kiedy zaczęłam co nieco o sukniach ślubnych czytać ale ostatnia inf. od krawcowej po prostu mnie przeraziła... - jeszcze dodatki i będzie ważyć 1/4 mnie (taki trochę naciągany żart oczywiście)

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi proszę co myślicie o takim zegarku dla 50-60 letniej kobiety? Bardzo zależy mi na Waszej opinii..
Jeśli ta Pani jest bardzo elegancka na co dzień to zegarek powinien być ok. Jeśli jest raczej domatorką i nie pacynkuje się na co dzień (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) to chyba nie bardzo - może się i ona źle z tym zegarkiem czuć i ten zegarek z nią bo cyrkionie dodają faktycznie takiej koktajlowej niemal elegancji.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34917019]Eh, ja byłam u teściów w sobotę i u rodziców w niedzielę. Pokazaliśmy prezentację ślubną i foty. Potem daliśmy albumy, które już sami robiliśmy wraz z jednym zdjęciem w ramce. Teściowe happy! Łzy w oczach, radość ect. A u mnie?! Matka pyta "czemu tylko 40 zdjęć, skoro mój album ma 100 zdjęć' - no dlatego, że i tak drogo nas to kosztowało, z resztą wybrałam symbolicznie, aby mieli pamiątkę! Ojciec "mi się nie podoba ta fotka, tu jest złe światło, tu jest źle wykadrowane" Jestem okropnie zła! Bo się starałam. Szukałam albumy, wywołałam foty, kleiłam w piątek. Latałam szukając łądnych ramek a nie takich z marketu i co? I jak zawsze coś im nie pasuje![/QUOTE]

No i tak czasami bywa mają niedosyt widać ale na więcej... muszą wpadać do Wad na kawkę z gorącym jeszcze ciastem pod pachą ;P wtedy będa mogli obejrzeć więcej zdjęc a tak powaznie, to moim zdaniem 40 zdjęć to sporo dla staruszków. Mój brat (co prawda ślub brał 10 lat temu) ale dawał rodzicom bodajże pod 2 czy 3 zdjęcia w tym 1 takie duże "portretowe" a i tak byli zachwyceni. Chyba kwestia oczekiwań moi nie wiedząś kompletnie czego się spodziewać a dostana parę ciekawostek więc mam nadzieję, że też będę miała co miłego opowiedzieć po fakcie główka do góry, musisz ich uświadomic, że włośyłaś w to dużo pracy i serca i że to wcale nie tak mało jak im się wydaje poza tym myślę, że nawet jeśli tak przy Was powiedzieli to przy innych i tak będą pękać z dumy i zachwalać pod każdym względem

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
A my mieliśmy kobietkę w zespole i głos miała na prawdę super - dużo gości zwróciło na to uwagę, nie śpiewała każdej piosenki, ale cieszę się że się na nią zdecydowaliśmy, bo nie każda piosenka w wykonaniu faceta mi się podoba.
Trzeba dobrze rrafić - ja chciałam samych panów, koniec końców mam 5 panów i 1 panią. Babka ma tak nieziemsko mocny głos, że mogłaby mi spiewać do snu każdego wieczoru (jak trzeba to jak murzynka a jak trzeba to niemal operowy) z drugiej strony nasza piosenka na 1 taniec ma delikatne wejscie kobiecej intonacji i tutaj mocno się obawiałam przy jej głosie ale.. jak już pisałam poradziła siebie bez najmniejszego problemu i nawet naszym zdaniem wyszło lepiej niż w oryginale więc jak się dobrze trafi to nawet kobiecy głos może brzmieć z pazurem i jednocześnie subtelnie jak trzeba.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:

piękne .... też bym chciała takie

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ja mam 164 a moj TZ 165 wiec to on jest wysoki a ja taka w sam raz

Ekhmm... rozumiem, że ta różnica 1 cm to oczywista omyłka pisarska?

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:

Ta wersja też jest delikatna ale jak dla mnie o niebo lepsza od poprzedniej wyglądasz zupełnie inaczej, bardziej świeżo i zalotnie. Ja bym nieco przyciemniła jednak kąciki zew. i jak te rzęski wpadną jeszcze + brwi to będziesz zjawiskowo wyglądać

Stary 2012-06-25, 23:43   #978
Malgos_12
Zakorzenienie

Justiii - ale zleciał czas współczuję ci tej jelitówki i okresu, tez miałam okres w dzień ślubu, ale na moje szczęście w toalecie radziłam sobie sama, poza tym to był mój 3-ci dzień okresu, więc już zupełnie lepiej....
Kup sobie w aptece w pastylkach do rozpuszczania elektrolity, na pewno jesteś trochę odwodniona, a to doda ci energii i przede wszystkim nawodni - zobaczysz, że poczujesz różnicę, to jest też dobre przy jakichkolwiek dietach, a także jak ktos mocno się poci.
Stary 2012-06-25, 23:44   #979
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:

Jak jeszcze tylko będą mocniej rzęsy podkreślone to będzie super!

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 23:48   #980
Wariate
Raczkowanie

Co do takich niespodzianek to i ja miewam na każdej większej imprezie czy okoliczności - wstępnie wyliczyłam, że i na własnym ślubie mnie nie ominie więc już się mentalnie nastawiam - trochę przeraża mnie właśnie ta wizyta w toalecie przy sukni i miesiączce w jednym ale mam nadzieję, że sama sobie poradzę bo inaczej sobie nie wyobrazam

Lecę na pyszczek dziewuchy 0 dobranoc. Jutro jadę na pogrzeb więc nie wiem czy uda mi się zajrzeć Kolorowych snów

P.S.
Jako ciekawostka, nasz od jakiegoś czasu ulubiona piosenka z TŻ (TŻ ją wynalazł) tak tematycznie nawet pasująca świetnie wpada mi w ucho i poprawia nastrój. A nigdy wcześniej jej nie słyszałam, może i Wam się spodoba
http://www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I
(z Zamachowskiego polecam zobaczyć jeszcze "Baranka" w jego wykonaniu )

hehe, możemy zagłosować i wybrać jakiś nasz wątkowy hymn na wizażu

Edytowane przez Wariate
Czas edycji: 2012-06-25 o 23:58
Stary 2012-06-26, 08:25   #981
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:

P.S.
Jako ciekawostka, nasz od jakiegoś czasu ulubiona piosenka z TŻ (TŻ ją wynalazł) tak tematycznie nawet pasująca świetnie wpada mi w ucho i poprawia nastrój. A nigdy wcześniej jej nie słyszałam, może i Wam się spodoba
Mega wykonanie!!
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 08:40   #982
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Tutaj kilka fryzur z salonu gdzie się czesałam... może komus brakuje inspiracji
Proszę bardzo
http://www.facebook.com/media/set/?s...4447087&type=1
Prawdę mówiąc ani jedna mi się nie podoba... tzn. nie przejrzałam wszystkich, ale dużo, i tak sobie. Twoja była fajna - przynajmniej z tego co widziałam na zdjęciach

Cytat:
chłopaków z Avangardy z okolic Dobczyc, a Wy?
My mamy ślub i wesele w Dobczycach Ale zespół jest z Bochni - Animuz fajne chłopaki. Zaraz zgoogluję Twój

Cytat:
Rewelacja! zazdroszczę talentu

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 09:50   #983
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
A my mieliśmy kobietkę w zespole i głos miała na prawdę super - dużo gości zwróciło na to uwagę, nie śpiewała każdej piosenki, ale cieszę się że się na nią zdecydowaliśmy, bo nie każda piosenka w wykonaniu faceta mi się podoba.
Ja od początku szukałam zespołu z męskim i żeńskim wokalem i taki właśnie mamy. Nie wiem czemu Wy tak na tych facetów się upieracie. Według mnie są piosenki które może wykonać tylko mężczyzna jak i tylko kobieta. Ale fajnie że koniec końców każda ma to co chciała
Cytat:
O kurcze ale kolekcja i jeszcze muchy też robiłaś? Wrzucałaś gdzieś instrukcję? Wyszły ślicznie dużo lepiej niż na instruktażowej stronce. A powiedz mi jak planujesz poustawiać takie udekorowane butelki? Naprzemiennie czy całymi zestawami? I jeszcze jedno pytanko ile mniej więcej wyszło Cię zrobienie bez zawieszek (chcę porównać czy taniej papierowe zawieszki czy muchy)
Cytat:
Dzięki za radę odnośnie sukienki - już zaczynałam wątpić, bo dziewczyny doradzają jednak tą pierwszą

Zegarek bardzo fajny, taki lekki - moja mama ma podobny więc akurat
Nie obraź się ale z tego co pamiętam obie sukienki nie były w moim guście i niestety żadnej nie widziałyśmy na tobie wiec moja opinia nie jest przez wzgląd na wygląd ale na praktyczność (pisałaś ze pierwszą trzeba dopasować) no i odnoszę wrażenie że jednak do tej 3 serduchem Ci bliżej...
Dzięki za opinie o zegarku
Cytat:

Świetna cena my tyle za samą salę płacimy
Pasuje CI ten kolor. Podkreśliłabym oko i zdecydowała się na ten makijaż.

Cytat:
Gacie świetne można wiedziec gdzie kupiłaś? kupię swojemu potworowi a co ;D tak sobie pomyślałam, że co prawda spinki już mam zapakowane dla niego ale dorzuciłabym te gatki tylko nie wiem czy własnie w dzień ślubu wysłać świadka jak będzie się TŻ ubierał (jak miałam w planach ze spinkami) czy na poprawiny wręczyć mu osobiście hmmm... i nie wiem ale na pewno kupię ;D
Planujesz mieć rękawiczki?
Majciochy kupiłam na Marywilskiej ale w necie też są. Możesz wysłać światka ze spinkami i bokserkami na pewno jak je zobaczy to się zacznie śmiać i ewentualny stres rozładuje
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
W środę mam drugi panieński Robi mi go moja bardzo dobra koleżanka która niestety nie mogła być na pierwszym panieńskim więc wynagradza mi to w środę. W czwartek od rana jadę na działkę się odstresować i odpocząć od tego wszystkiego, a wieczorem albo w nocy z czwartku na piątek przyjeżdża do mnie rodzina z Holandii.
Oprócz tego mam grypę jelitową zaraziłam się od TŻ 6 letniej bratanicy która przyniosła chorobę z przedszkola i dostałam okresu więc jestem jak koń po westernie. Nie mam na nic siły. Ledwo żyję dobrze że do soboty mam aż albo tylko 5 dni.
Biedactwo... Mykaj do łóżeczka wyspać się porządnie bo sen to najlepsze lekarstwo a Tobie potrzeba teraz bardzo dużo siły
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:03   #984
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Dziewczyny pytanie do tych, które już sa Mrożonkami
czy ktoras z was miala dla rodziców w ramach podziękowań slajdy ze zdjęciami, wyświetlane w trakcie piosenki??? Same to robilyscie??czy moze na czyjes zlecenie?

nie, nie wymyślałam nic takiego. nie mam takiej więzi z rodzicami

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
P.S.

haha ale wybrałaś znam tę piosenkę bardzo dobrze z mojej branży zawodowej.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:03   #985
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
No i jesteśmy już po podpisaniu dokumentów tak wiec klamka zapadłą Śmiesznie było bo najpierw Tż musiał wystać się po zaświadczenie o zameldowaniu które dostał w tamten czwartek i które jak się okazało miałam wczoraj przy sobie 17zł poszło a Pani przygotowująca dokumenty dziwnie się na mnie zaczęła patrzeć po czym dała nam dokumenty do sprawdzenia i podpisania. Ja przeczytałam podpisałam i mówię ze ok a Tż patrzy na tą moją część i mówi ze przecież tu nazwiska rodowego brakuje wiec nie OK i się zaczyna śmiać że ciapa jetem i że jeszcze się ze mną nie ożenił a już nad rozwodem powinien myśleć
Generalnie pani byłą trochę oburzona naszymi śmiechami ale powiedziała ze dziś to chyba jakaś epidemia jest bo co młodzi nie wejdą to właśnie narzeczony przyjmuje nazwisko przyszłej zony więc i Tżowi sie lżej na sercu zrobiło
Cytat:
Jeśli ta Pani jest bardzo elegancka na co dzień to zegarek powinien być ok. Jeśli jest raczej domatorką i nie pacynkuje się na co dzień (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) to chyba nie bardzo - może się i ona źle z tym zegarkiem czuć i ten zegarek z nią bo cyrkionie dodają faktycznie takiej koktajlowej niemal elegancji.
Mamy nie są jakoś bardzo eleganckie na co dzień ale obie to sroki i uwielbiają jak się błyszczy
Czyli myślicie ze może być? W takim razie pokażę dziś go Tzowi oby i jemu się spodobał
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:09   #986
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
W środę mam drugi panieński

szaloooooooooona!

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:

No i tak czasami bywa mają niedosyt widać ale na więcej... muszą wpadać do Wad na kawkę z gorącym jeszcze ciastem pod pachą ;P wtedy będa mogli obejrzeć więcej zdjęc a tak powaznie, to moim zdaniem 40 zdjęć to sporo dla staruszków. Mój brat (co prawda ślub brał 10 lat temu) ale dawał rodzicom bodajże pod 2 czy 3 zdjęcia w tym 1 takie duże "portretowe" a i tak byli zachwyceni. Chyba kwestia oczekiwań moi nie wiedząś kompletnie czego się spodziewać a dostana parę ciekawostek więc mam nadzieję, że też będę miała co miłego opowiedzieć po fakcie główka do góry, musisz ich uświadomic, że włośyłaś w to dużo pracy i serca i że to wcale nie tak mało jak im się wydaje poza tym myślę, że nawet jeśli tak przy Was powiedzieli to przy innych i tak będą pękać z dumy i zachwalać pod każdym względem
też sądzę, że 40 to dość dużo. zebrałam kilka z przygotowań, kilka ze ślubu, z wesela i pleneru. Mama do mnie "co tak mało z samego ślubu?" Mało, bo chciałam zmieścić wszystko, to mało... Ona to by najchętniej chciała wszystkie wywołane dostać:/
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:12   #987
mayeczka87
Rozeznanie

Nie mam czasu nadrobić Dziewczyna z pracy poszła na urlop wcześniej niż miała i nic nie powiedziała ;/ mam sajogn w pracy, sajgon ze ślubem: muszę zamówić podwiązkę, znaleźć biżuterię, dziś powinien przyjsc welon, dziś mam próbną fryzurę drugą oprócz tego zamówiliśmy dekoratorkę, ale nie z takim fioletem z jakim chciałam chciałam taki: jest jaśniejszy ;/

http://i.pinger.pl/pgr406/656e2138002131a54dd18680/

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34917019]Matko, jak Wy pędzicie!

agacia_cz: bardzo ładna suknia. jeszcze jak maszą taką figurę, to tylko pozazdrościć. śmieszne buty, nie widziałam takich

Neave: witamy! z sukien, które pokazałaś toleruję tylko tą: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...onal-5040.html

ewula87: ja się nie przyznałam w swojej parafii, że biorę ślub. ksiądz nawet nie pytał, po co mi ten dokument

Wika28: Na wstępnie GRATULUJĘ WEJŚCIA W ŚWIAT MROŻONEK "Cudownych rodziców" to dla mnie samobójsto. Wszyscy ryczą, tulą się i generanie czarna rozpacz Ja miałam coś fajnego i wesołego. Ale nie wiem, co to było. Zakazałam grać "Cudownych Rodziców", zwłaszcza, że tak wiele im nie zawdzięczam.

magalska: ale piekny grawer!

Wariate: ładny wybór pierwszej piosenki

Wika28: nie mieszkasz z mężem?

magnusia: koło młodych siadają świadkowie i potem młodzi ludzie, a na końcu rodzina i rodzice zamykają stoły.

Wariate : 7 kg kiecki?! rany koguta!!! już się boję, jak Cię będzie mąż przez próg przenosić

haczyk7: 4 dni, tyk, tyk, tyk

niki19: sądzę, że od 16 lat. ja już w wieku 16 miałam z kim iść ale na bank to od 18-tki już.

Pradip: ale śmieszne galoty

katie99kasia: ja się zamknęłam w 40 tys z 80-tką gości. a chciałam w 30tysiącach

haczyk7: bardzo ładnie!! fryz to też ślubny?

ewula87: widzę, że koszmary pełną parą też miałam czarne pańczochy, albo suknia w plamach. standarcik

Pradip: nie płacz na rozlaną kasą! ciesz się ślubem! to tylko raz! (z reguły)

malaOlaa - aaaaaaaaaaaa piątek już zaraz!!! o kurd,e nie pamiętam, ale chyba po pocałunku postaliśmy i ksiądz powiedzial, że można klapnąć:/

magnusia: 65 tys?! o matko z córką!!!

Eh, ja byłam u teściów w sobotę i u rodziców w niedzielę. Pokazaliśmy prezentację ślubną i foty. Potem daliśmy albumy, które już sami robiliśmy wraz z jednym zdjęciem w ramce. Teściowe happy! Łzy w oczach, radość ect. A u mnie?! Matka pyta "czemu tylko 40 zdjęć, skoro mój album ma 100 zdjęć' - no dlatego, że i tak drogo nas to kosztowało, z resztą wybrałam symbolicznie, aby mieli pamiątkę! Ojciec "mi się nie podoba ta fotka, tu jest złe światło, tu jest źle wykadrowane" Jestem okropnie zła! Bo się starałam. Szukałam albumy, wywołałam foty, kleiłam w piątek. Latałam szukając łądnych ramek a nie takich z marketu i co? I jak zawsze coś im nie pasuje![/QUOTE]

Współczuję sytuacji z rodzicami zamiast się cieszysz z Wami psują Wam nastrój ;/

Cytat:
No to macie bardzo tanio... Kurcze u nas tyle to prawie sam catering+wódka wyjdzie

Makijaz ten bardziej mi się podoba... na pewno bedzie jeszcze dodatkowy plus w tych sztucznych rzęsach, więc podkreślenie oka się zwiększy jeszcze ciemniejsze podkreślenie kącika i jest rewelka!

W sumie tam wszystkiego jest ok 150 sztuk, tam ta biała sterta to podwiązki-jest ich chyba ok 70

tak-podwiązki na szyjkę, juz tu kiedyś wrzucałam zdjęcia tych zawieszek na butelkach, ale dla Ciebie powtórzę. Zobaczysz jak wygląda to już tak jak powinno na stole

witaj wypoczęta po weekendzie?
Śliczne zawieszki!

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:24   #988
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Ooo no to teraz już przygotowania pełną parą zazdroszczę, ze to już...
Biedulko Cię wymęczyło
No pewnie jak kończyć stan wolny to tylko w taki sposób

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

My mamy ślub i wesele w Dobczycach Ale zespół jest z Bochni - Animuz fajne chłopaki. Zaraz zgoogluję Twój

Rewelacja! zazdroszczę talentu
ooo a gdzie wesele dokładnie? Kurczę chyba mieszkamy niedaleko siebie bo ja z tych okolic

Cytat:
O kurcze ale kolekcja i jeszcze muchy też robiłaś? Wrzucałaś gdzieś instrukcję? Wyszły ślicznie dużo lepiej niż na instruktażowej stronce. A powiedz mi jak planujesz poustawiać takie udekorowane butelki? Naprzemiennie czy całymi zestawami? I jeszcze jedno pytanko ile mniej więcej wyszło Cię zrobienie bez zawieszek (chcę porównać czy taniej papierowe zawieszki czy muchy)
Wiesz co właśnie popatrzyłam i płaciłam za te wszystkie wstążki (ciągle mi brakowało i musiałam dokupić- dlatego te jasne nie sa wszystkie w jednym odcieniu) płaciłam coś ok 60 zł. Gdybym kupiła jak trzeba na allegro po całej rolce szerokiej i wąskiej wstążki na pewno wyszłoby taniej no ale cóz zawsze się mysli po
Co do układania na stołach to chcę zeby stały dwójkami podwiązka w parze w muchą/krawatem. a gdzieniegdzie dokoptuje te papierowe, skoro już zrobiłam to postawię może nie będzie to glupio wyglądało

mayeczka87
- będziesz miała taką dekorację jak na zdjęciach? czy kwiaty też w pakiecie?

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-06-26 o 10:27
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:30   #989
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

super z tym panieńskim
zdrówka Ci Kochana życzę
Stary 2012-06-26, 10:37   #990
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:

wiecie co tak patrzę na te wasze ceny i ja powiem szczerze, że się bardzo zdziwiłam, bo u nas za 2 dni gdzie jedzenia było na prawdę pod dostatkiem, napoje w cenie, do tego piwko, do tego hotel około 11 pokoi (na na prawdę fajnym poziomie), zapłaciliśmy jakieś 25 tys... za resztę dodatkowo jakieś 12 tys... więc około 37tys łącznie nas wyszło, chyba całkiem nieźle nie??
Tak, bardzo nieźle Ciekawe, jak nas to wyjdzie.

Cytat:
Według mnie to właśnie ta lamówka przytłacza i odwraca uwagę od sukni a delikatna mgiełka dodałaby lekkości i uwydatniła aplikacje na sukni.
A kupowałaś tą etolę czy robiłaś na zamówienie? Podoba mi się i chyba podkradnę Ci pomysł bo nie chce bolerka tylko coś co zasłoni mi ramiona ale nie zakryje przodu sukni.

Tak, wczoraj byłam u krawcowej i decyzja zapadła- biorę jeden, krótki welon mgiełkę Mam nadzieję, że teraz będzie już wszytsko grało!

A etola była szyta u tej krawcowej, co sukienka. Dla mnie jest to idealne rozwiązanie, też nie przepadam za tradycyjnymi bolerkami.
Zegarek mi się podoba dla takiej osoby, zielone światło

agacia_cz: bardzo ładna suknia. jeszcze jak maszą taką figurę, to tylko pozazdrościć. śmieszne buty, nie widziałam takich

haczyk7: 4 dni, tyk, tyk, tyk

haczyk7: bardzo ładnie!! fryz to też ślubny?
[B]

Też byłoby mi przykro na Twoim miejscu... Ale Teściowe za to cieszyli się podwójnie! Trzeba to docenić
Dziękuję za op. sukni. Fryz nie ślubny, ale podobny- będzie na bok, tylko pokręcone.

Cytat:

PIĘKNIE! Super Ty już masz wszystko, a nasz ślub w przyszłym tygodniu, a zawieszki nawet nie zaczęte

Cytat:
[/COLOR]Makijaz probny-runda druga

Jest bardzo ładnie Naturalnie, dziewczęco... Ładnie

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz a do tego ta figura modelki, ech... [COLOR="Silver"]

[Jakoś nie pasuje mi ten welon nijak. Ale rozwiązanie może być podobne do mojego welony mają to do siebie, że przy najmniejszej 'obróbce brzegów' wyglądają na 'haftowane' i nie do każdej sukni wtedy pasują. Może wystarczy jak przymierzysz taki gładki, bez ozdobnego obszycia na brzegach u mnie podziałało i lepiej nie mogłam wybrać.
Dziękuję Moja figura pozostawia wiele do życzenia, tak naprawdę suknia mnie tak 'podrasowała' :P z czego nie powiem, że się nie cieszę:P
Tak jak pisałam, welon wzięłam krótki gładki, także miałaś rację!

Cytat:
No i jesteśmy już po podpisaniu dokumentów tak wiec klamka zapadłą Śmiesznie było bo najpierw Tż musiał wystać się po zaświadczenie o zameldowaniu które dostał w tamten czwartek i które jak się okazało miałam wczoraj przy sobie 17zł poszło a Pani przygotowująca dokumenty dziwnie się na mnie zaczęła patrzeć po czym dała nam dokumenty do sprawdzenia i podpisania. Ja przeczytałam podpisałam i mówię ze ok a Tż patrzy na tą moją część i mówi ze przecież tu nazwiska rodowego brakuje wiec nie OK i się zaczyna śmiać że ciapa jetem i że jeszcze się ze mną nie ożenił a już nad rozwodem powinien myśleć
Generalnie pani byłą trochę oburzona naszymi śmiechami ale powiedziała ze dziś to chyba jakaś epidemia jest bo co młodzi nie wejdą to właśnie narzeczony przyjmuje nazwisko przyszłej zony więc i Tżowi sie lżej na sercu zrobiło

Mamy nie są jakoś bardzo eleganckie na co dzień ale obie to sroki i uwielbiają jak się błyszczy
Czyli myślicie ze może być? W takim razie pokażę dziś go Tzowi oby i jemu się spodobał
Widzisz, wszytsko poszło gładko Gratluję postępów

DZIEWCZYNY, dziękują Wam za rady dot. sukni i welonu. Padło na krótki, gładki welon Co ja bym bez Was zrobiła!

Nie mam jeszcze fotek z wczoraj, ale wszystko poszło super

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-06-26 o 10:41
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości