|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, nie każdy zderzak jest z plastiku. U mnie z plastiku, więc do klejenia.
To tak, za zakupy samochodowe zapłaciłam po rabacie 140 zł, czyli teraz naprawa wyniesie mnie 290 zł. Klocki 200 zł za komplet + robocizna, czyli tyle wydam za miesiąc, czyli znowu zostanę bez wypłaty teraz to już mnie to śmieszy trochę nawet
|
|
#4925 |
|
MBZ♥
|
ja czekam żeby wymienić klocki z przodu bo czasem mi piszczą przy hamowaniu i niemiłosiernie mnie to wkurza
--ale to pewnie we wrześniu, październiku przy konserwacji podwozia zrobię. nie kupiłam jakichś tanich szitów i nie wiem czemu.
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zadzwonię do kogoś kto mówił, że będzie No ale jak czytałam na wątku PM2012 to też to co ludzie mówią przy zapraszaniu a to co przy potwierdzeniach przed ślubem niekoniecznie się pokrywa.
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co - mialam wczoraj takiego zabawnego klienta - przychodzi i mowi - "wie pani, zona mi kazala kupic mascare - macie to? Bo ja nawet nie wiem co to jest "
ide do pracy
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do niepogrubionego mieszkasz z mamą moze da Ci wikt i opierunek
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od miesięcy piszczą i CHOLERA MNIE BIERZE!!! Ale byłam dzisiaj w sklepie po te płyny wszystkie i mówię: nie chcę tych dobrych klocków, bo co z tego, że dobre, jak po miesiącu piszczą. Gość: niemożliwe. Poszli mi sprawdzić - okazało się, że to są jakieś lipne najtańsze klocki, choć w warsztacie zapłaciłam im za jedne z droższych teraz muszę wymienić, więc szczęście w nieszczęściu, bo nie będę się już może tak wkurzać.---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Wikt i opierunek to ja mam, tylko że ja miesięcznie 1000 zł jej oddaję za moto.
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klocki czasem piszcza i te nowe i całkiem wypaśne ale jak Ci to wkurza to wymien
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-06-26 o 11:44 |
|
|
|
|
#4931 |
|
MBZ♥
|
Tysia ja właśnie mam jakieś niby dobre i piszczą, ale to mi zakładał inny mechanik więc w sumie może być jak u Ciebie:/ teraz będę robić u mojego i mam nadzieję, że się to skończy
![]() Kawa musze poczekać aż przyjdzie na nie czas narazie podgłasniam radio i udaję, że to nie ja
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa boje się ![]() mam wrażenie, że nic nie pamiętam z angielskiego i jak rozmawiam sama ze sobą to cały czas się zacinam ![]() wiem.. nudzę, ale cholernie się boję
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie stresuj się na zapas, na pewno wypadniesz rewelacyjnie
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi będzie dobrze. Wiem, że dasz sobie radę
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Frezi będzie dobrze!!!
Anioł ja bym do nich zadzwoniła we wrześniu,dużo może się jeszcze zmienić do tego czasu ![]() Musi być cudna pogoda, bo to ćwierćwiecze mojego męża! ![]() Cytat:
Ja jakoś nie lubię Grycanowych.Każdy smak jaki jadłam był niezbyt,a miętowych nie lubię. Ja np. gustuję w lodach pistacjowych- z Grycana były niedobre ale z Zielonej Budki
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziałam mamie, żeby kupiła mi Philadelphię milkową, ale wątpię, żeby znalazła
![]() Motyl, rany Twój mąż to dzieciuuuuuch jestem od niego starsza o ponad 4 miesiące!
|
|
#4938 |
|
MBZ♥
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już nie drapią tak fajnie, bo nie są cieniutkie
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Frezi w temacie pazurków to ja bardzo nie lubię brązowych....jakoś mi się z brudem kojarzą. I nie podoba mi się ostatnia moda właśnie ja jednego w innym kolorze. Jak co drugi jest inny to zdzierżę i czasem wygląda to ok, ale jeden inny mnie jakoś w dziwny i niewytłumaczalny sposób drażni ![]() Kawa- liczę na foty fryzury ![]() Ja Milki nie lubię....jest dla mnie za słodka. Tak jak uwielbiam słodycze, tak Milka jest zdecydowanie za słodka... Zionę dziś brokatem! Uwielbiam się budzić rano i dostać buziaka jeszcze zanim otworzę oczy... Wczoraj jechałam taksówką z zarąbistym taksówkarzem wsiadam, mówię "dobry wieczór" a on "a dobry ten wieczór?" i całą drogę gadał ale tak bardzo sympatycznie, przy wyglądzie takim że jakbym widziała go na ulicy to bym przeszła na drugą stronę drogi- łysy, przypakowany kark z dziarą wystającą spod rękawka koszulki. Ale głos miał bardzo miły i w ogóle był miły. I się wczuwał w muzykę (reggae), jak zaczął śpiewać na cały głos "dża jest prezydentem, dża jest kierownikiem..." i się gibać na fotelu to nie wiedziałam, czy mam się śmiać czy uciekać Podjeżdża pod osiedle TŻa i mówi "podjadę pod samą bramkę, żeby pani daleko nie musiała iść". A na do widzenia życzył mi "słodkich snów" ![]() Śmiesznie tak.
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2012-06-26 o 12:27 |
|
|
|
#4941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już miałam te diamentowe z SH, ale pomogła mi tylko ta z NailTeka. Tylko tam trzeba robić kurację 4 tygodnie i nie mozna malowac paznokci lakierem,a ja w wakacje tak bardzo lubię szaleć z kolorami
|
|
#4942 |
|
MBZ♥
|
Tysiek, którą?
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- hehe Motylku no tak ![]() też miałam nailteka i malowałam lakierami-a to źle?
|
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Popsułam lody
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ja w stopach mam po trzy morskie,po jednym żółtym i po jednym pomarańczowym i nie są symetrycznie na obu stopach
Lubię wariacje![]() Najlepsze,że ja już tak robiłam rok temu i wszyscy się dziwili, a jakieś 3 miesiące temu Klient mi powiedział "ale pani jest modna" a ja nie wiedziałam o co chodzi...Potem się dopiero dowiedziałam,że jest taka "moda". Fajny ten taksiarz
|
#4945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
By może to zależy od rodzaju odzywki,ale z moją było tak,że przez sześć dni codziennie rano malowałam kolejną warstwę odzywki, a na siódmy dzień zmywałam,piłowałam i malowałam na nowo.I potem na następny dzien kolejną wartswę i tak przez te sześć dni. I to się robi miesiąc.Miałam bardzo mocne pazury
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. takie kupowate
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem,może jestem nie teges...ale mam ochotę kupić sobie tuniki/koszulki (tak bardziej na sportowo) z jakimiś bajkowymi/komiksowymi postaciami.
Tylko,że w moim wieku chyba nie wypada
|
#4949 |
|
MBZ♥
|
Motylku to poszalałaś
ja lubię mieć kilka kolorów naraz albo spokojniej tylko 2 paznokcie inaczej pomalowane albo jeden. w zależności jak mam wenę![]() odnośnie nailteka to właśnie tak robiłam tylko te kolejne warstwy na kolor![]() e co Ty mam takie koszulki, a jestem sporo starsza![]()
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-06-26 o 12:41 |
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam zmrożone i zbite jak skała
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

teraz to już mnie to śmieszy trochę nawet
pewnie zadzwonię do kogoś kto mówił, że będzie 

od miesięcy piszczą i CHOLERA MNIE BIERZE!!! Ale 

wiesz, że jesteś najlepsza