U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 12:30   #1321
smerf_etka13
Raczkowanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Hej hej, witam si y Wami i ja
troszku dawno mnie nie było ale trochę czasu zajęło aż się ogarnęliśmy po ślubie. Relacje powoli przygotowuję i postaram się wrzucić w najblizszym czasie
smerf_etka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:32   #1322
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
jagata - pudło to swoją drogą będzie w pokoju z masą najmneij potrzebnych zapewne rzeczy, a torebka jest po to żeby włożyć do niej:
- puder z luerkiem
- błyszczyk
- tiktaki
- bibułki matujące
- małe opakowanie perfum
- 2 chusteczki
- kilka plastrów

nie do koćioła nie biorę, jak będę wychodzić z domu to wrzucę ją do samochodu, w drodze na salę (30 km) będę mogła poprawić makijaż i otrzeć łzy.
Potem na sali położę przy stoliku i nie będę musiała po każdą pierdółę latać do świadkowej
Aha, no to spoko. Myślę, że czarna będzie lepsza
A co do opiekowania się torebką, to poproś świadkową by się nią zaopiekowała bo naprawdę nie będziesz miała głowy do tego by ją pilnować (tak jak ja szukałam bielizny na godzinę przed przyjazdem TŻta bo mi wieszak przestawili a ja nikomu nie powiedziałam, gdzie zostawiam swoje rzeczy...)
Stary 2012-06-26, 12:32   #1323
(kicia)
Zakorzenienie

kurde wkurzyłam się zdeka bo mówiłam makijażystce że na 16 to my musimy być gotowe i koniec a ona ma nas wpisana 13,30-16,15 trzy osoby torche kijowo bo o 16 to TŻ będzie od siebie wyjeżdżał no nic najwyżej moją mamę będzie ubraną malować bo się nie wyrobimy trudno

nena właśnie mi uświadomiłaś że nie mam torebki
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:39   #1324
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
kopnijcie mnie, by robiła te cholerne matury z infy<- iem, że4 dziwne, ale muszę to zrobić, wymagane na jeden z przedmiotów ...

aha , nie zaczaiłam, że oni nie są w ciąży, tylko tak sobie wymyślili
hehe ja tez nie zaczaiłam o co tobie chodziło z tą ciotką ale teraz już wiem.. oni sobie taka datę wybrali bo tak im sie wybrało przez przypadek.... jestem zła na nich bardzo...

i dla pewności ciotką nie będę:P

zamiast kopa masz bacika bierz się do roboty:P

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kurde wkurzyłam się zdeka bo mówiłam makijażystce że na 16 to my musimy być gotowe i koniec a ona ma nas wpisana 13,30-16,15 trzy osoby torche kijowo bo o 16 to TŻ będzie od siebie wyjeżdżał no nic najwyżej moją mamę będzie ubraną malować bo się nie wyrobimy trudno

kicia nie martw się ja znów mam na 9 i makijaż i fryzjera bo moja makijażystka nie ma później czasu i tak się zastanawiam czy ten makijaż wytrzyma do 16 czy będzie taki sam wciąż czy już nie
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:48   #1325
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
tak, np. zawieście w miejscu tych zielonych

ach motylki

a prpopos torebek, którą mam wziąć w dniu slubu? - oczywiście łańcuszki do wywalenia
Jestem za czarna Taka bardziej wytworna i bedzie idealnie pasowac do twoich czarnych dodatkow A tak w ogole to wlasnie torebki w tym dniu mi najbardziej brakowalo, wiec jak mozecie tosie zaopatrzecie. Ciagle cos mi sie walalo po stoliku, to telefon, to blyszczyk, to kolczyki ktore po jakims czasie zdjelam, to klucz od pokoju. Torebka naprawde wskazana

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Czołgiem
Marylko cudne zdjecia, ale mam wrazenie ze dominikana ladniejsza

co do sprzetu moj Narzucony tez martwi sie o swoj aparat (posiada dokladnie ten sam) najbardziej wlasnie o piach na tego typu wojazach, poza tym zawsze jak gdzies wyjezdzamy ubezpieczamy sprzet koszt niewielki a ile spokojniejsza glowa

Chatko bardzo ładne buciki , ciekawe kiedy przyjda moje tanczne z Akcesu

plan na dzis

farbowanie włosów
probna fryzura (poraz 3 )
przymiarka sukni
upinanie woalki
Oj Dominkana ladniesza zdecydowanie
A co do sprzetu to tez mamy ubezpieczony, ale wiesz moj TZ to najbardziej sie martwi ze mi sie cos przy tym stanie, jakby ktos chcial mnie gdzie w ciemnej uliczce napasc

Evonia piekna relacja Ja to w dniu slubu wyluzowana bylam juz na maxa I pamietam o dziwo wszystko
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:50   #1326
justyna_b3
Raczkowanie

Mogę się pochwalic zaproszeniami. Wybierałam je i dopieszczałam kupę czasu i niby sa takie jak chciałam, a i tak mnie nie zachwycają :/ chyba jestem zbyt wybredna i nie umiem sie cieszyc z tego co mam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030889.jpg (128,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030895.jpg (81,8 KB, 36 załadowań)
Stary 2012-06-26, 12:54   #1327
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hehe ja tez nie zaczaiłam o co tobie chodziło z tą ciotką ale teraz już wiem.. oni sobie taka datę wybrali bo tak im sie wybrało przez przypadek.... jestem zła na nich bardzo...

i dla pewności ciotką nie będę:P

zamiast kopa masz bacika bierz się do roboty:P

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

kicia nie martw się ja znów mam na 9 i makijaż i fryzjera bo moja makijażystka nie ma później czasu i tak się zastanawiam czy ten makijaż wytrzyma do 16 czy będzie taki sam wciąż czy już nie

będzie będzie jeśli makijażystka jest dobra to wytrzyma

chociaż może to i lepiej nie będę miała czasu na stres

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 12:58   #1328
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
będzie będzie jeśli makijażystka jest dobra to wytrzyma

chociaż może to i lepiej nie będę miała czasu na stres
ale odwrotnie.. będziesz się stesowała że mało czasu i ciągle na zegarek będziesz patrzyła czy zdązy... ale życzę Ci tego aby nie było tego stresu
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:58   #1329
niusia_87
Zakorzenienie

nie ma ktoś ochoty popisać w C++
niektórych to relaksuje...
niestety nie mnie
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:00   #1330
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tylko pamiętajcie o moich czarnych dodatkach
Ja miałam różową torebkę, ale leżała w samochodzia, a potem na sali, za mną na oknie... W pełnej okazałości będzie na zdjęciach z pleneru Ja bym brała czarną

Marylko - pałac Alladyna nie hotel
Evooonia - za relacje

...zrobiłam sobie minutę przerwy w pracowaniu

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej, hej
A po co Wam dziewczyny takie mikro torebki na ślubie i weselu?
Miałam dużą torbę plażową by zmieścić w niej wszystkie niezbędne rzeczy i wolałam całą torbe do łazienki zanieść niż z małą torebką ganiać.
Ja miałam wszystko w pokoju hotelowym i tam chodziłam na siku itd. A tą małą miałam na sali na chusteczki higieniczne, bibułki, agrafki i perfumy No i na PLENER jako gadżet

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:06   #1331
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ale odwrotnie.. będziesz się stesowała że mało czasu i ciągle na zegarek będziesz patrzyła czy zdązy... ale życzę Ci tego aby nie było tego stresu

ja będę malowana jako środkowa więc ja zdążę gorzej z moją mamą

aaaa dostałam właśnie wyniki ost egzaminu w tej sesji iiiiii ZDAŁAM! więc żegnaj kampanio wrześniowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 13:06   #1332
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Jestem za czarna Taka bardziej wytworna i bedzie idealnie pasowac do twoich czarnych dodatkow A tak w ogole to wlasnie torebki w tym dniu mi najbardziej brakowalo, wiec jak mozecie tosie zaopatrzecie. Ciagle cos mi sie walalo po stoliku, to telefon, to blyszczyk, to kolczyki ktore po jakims czasie zdjelam, to klucz od pokoju. Torebka naprawde wskazana

Oj Dominkana ladniesza zdecydowanie
A co do sprzetu to tez mamy ubezpieczony, ale wiesz moj TZ to najbardziej sie martwi ze mi sie cos przy tym stanie, jakby ktos chcial mnie gdzie w ciemnej uliczce napasc
Ja nie planowałam torebki, ale jak tak radzicie, żeby mieć to się nad nią zastanowię
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:06   #1333
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
specjalnie to może zrobił..żeby być pierwszym... bo oni niestety ale tak mają... i jeszcze teraz głupka udaje że nic nie wiedział że my ślub bierzemy 29.09 2 tygodnie po nich.. my juz mielismy datę w styczniu 2011r. a oni dopiero maj 2012r. no to gdzie aż szkoda gadać

a gdzie zdjęcia

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

nena jednak czarna torebka będzie ładnie wszystko współgrało
Pisałam ostatnio,że zdjęć nie będzie bo dalej mam aparat zepsuty a ciężko dostać do niego części ;/ i zakupiłam nowy ale paczka mi jeszcze nie przyszla

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:08   #1334
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
kiciu spokojnie, masz jeszcze tyyyyyle czasu. Może chcesz moją białą ?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:09   #1335
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ja nie planowałam torebki, ale jak tak radzicie, żeby mieć to się nad nią zastanowię
Przydaje się ja nie miałam, za to kilka razy biegałam sama do łazienki z torebką świadkowej, a to jednak trochę głupio bo po pierwsze nie każdy jak już wiemy z wątku ma ze świadkową super kontakt, a po drugie torebka to jednak rzecz intymna, ja się głupio czuję grzebiąc komuś. Gdybym miała jeszcze raz to przemyśleć to chyba bym się zdecydowała.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:16   #1336
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
kiciu spokojnie, masz jeszcze tyyyyyle czasu. Może chcesz moją białą ?

uuu mogła bym pożyczyć (bo nie mam nic pożyczonego na dzień dzisiejszy ) ew za ile byś ją chciała opchnąć

a tak serio szukałam już torebek tylko jest taki problem że większość które widziałam są albo ecru jak już jest biała to ma plame (autentycznie w deichmannie było z 6 modeli ślicznych torebek i każda z plamą ) a to jest kolejna z rzeczy w stylu nie wydam na nią nie wiadomo ile bo mi się do niczego nie przyda a hopla na punkcie torebek nie mam w przeciwieństwie do butów

Stary 2012-06-26, 13:18   #1337
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Sytuacja jak u mnie Też mamy potwierdzenia do 15 lipca, zaprosiliśmy 106 osób, miejsc na 80-90, ale jak wszyscy przyjdą to robimy tańce na tarasie a siedzenie w środku Pani powiedziała, że wszystko się da zrobić

u nas tez
jest mniejsza sala obok to tam bysmy dzieciakow usadzili

wazne zeby ponizej 100 nie bylo

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:20   #1338
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przydaje się ja nie miałam, za to kilka razy biegałam sama do łazienki z torebką świadkowej, a to jednak trochę głupio bo po pierwsze nie każdy jak już wiemy z wątku ma ze świadkową super kontakt, a po drugie torebka to jednak rzecz intymna, ja się głupio czuję grzebiąc komuś. Gdybym miała jeszcze raz to przemyśleć to chyba bym się zdecydowała.
Zgadza się, nie chciałabym komuś grzebać w torebce, a dwa - moja świadkowa (ciężarna) poszła wcześniej spać, trudno żeby mi potem zostawiła torebkę swoją

Cytat:
uuu mogła bym pożyczyć (bo nie mam nic pożyczonego na dzień dzisiejszy ) ew za ile byś ją chciała opchnąć

a tak serio szukałam już torebek tylko jest taki problem że większość które widziałam są albo ecru jak już jest biała to ma plame (autentycznie w deichmannie było z 6 modeli ślicznych torebek i każda z plamą ) a to jest kolejna z rzeczy w stylu nie wydam na nią nie wiadomo ile bo mi się do niczego nie przyda a hopla na punkcie torebek nie mam w przeciwieństwie do butów
Na pewno jakaś koleżanka ma kopertówkę, nie musi być biała.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:23   #1339
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ja tez nie mam torebki ;D

ale cos sie wymysli ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:26   #1340
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Zgadza się, nie chciałabym komuś grzebać w torebce, a dwa - moja świadkowa (ciężarna) poszła wcześniej spać, trudno żeby mi potem zostawiła torebkę swoją

Na pewno jakaś koleżanka ma kopertówkę, nie musi być biała.

kopertówkę to i ja mam ale złota

czaicie że u mnie w ch opakowania na ciasta takie zwykłe plastikowe są po 2,30 zł/szt myślałam że padnę w tym sklepie toż te ozdobne są po 1,5 na allegro chyba będzie trzeba zamówić

Stary 2012-06-26, 13:26   #1341
DobraDusza88
Zakorzenienie

Ja w zasadzie nie myślałam o torebce, ale skoro piszecie, że potrzebna to będę miała Akurat mam taką, która mi będzie pasowała do kolorów przewodnich- lawendowy fiolet

Kiciu- gratuluję zamknięcia sesji Ja też od piątku mam wakacje
Stary 2012-06-26, 13:30   #1342
(kicia)
Zakorzenienie

ja to wolę mieć torebkę ze sobą żeby do pokoju nie latać bo trochę schodów jest do przejścia

Stary 2012-06-26, 13:32   #1343
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
mam coś dla was.. nie wiem czy wam pokazywałam oto moje ubranka na butelki.. sukienki sa skończone ta pierwsza to jest do nas na stół a reszte na stoły dla gości... garniturek jeszcze nie kończony bo nie ma muchy i różyczki
dla mnie troche zbyt strojne te ubranka, ale jeśli Tobie się podobają to ok

No dobra, oficjalnia ostatnia z ważnych rzeczy do wesela załatwiona!
mamy paczki (80szt) i ciasta na patery 12 kg.
Spodziewałam się zapłacić więcej więc jest ok

Tyle że zdecydowałam o zmianie pudełek.
Kolejna Pani w innej cukierni powiedziała mi że mo0je pudełka moją pociągnąć wilgoć i oni już mieli takie pudełka raz i ciasta wypychały im dół mimo że miały te podkładki.
Niby dała mi czas na zastanowienie się, ale oni mają też takie pudełka jak nasze, tylko na pudełkach mają swoją nazwę i kwiaty czereśni i napisane że Państwo Młodzi dziękują za wspólną zabawę, a ciasta wykrajają idealnie pod rozmiar tych pudełek, a moje są minimalnie mniejsze i musieliby docinać a ciasta w tej cenie zostało by mniej itp...

Więc mam do pozbycia się 78 pudełek:
allegro.pl/promocja-pudelka-pudelko-pojemnik-na-ciasto-slub-i2381365018.html
gdyby któraś chciała, to proszę pisać PW

Także z tą chwilą wesele może się odbywać
Jeszcze tylko załatwić u księdza wszystko i jesteśmy w domu niemal.

I oczywiście też nie mam torebki

Evuniu przeczytałam Twoją relację
brzmi, że to był piękny dzień jeszcze raz wszystkiego naj
Stary 2012-06-26, 13:35   #1344
olajakzam
Raczkowanie

robiła ktoraś z Was karty drinków?? na drink bar?? bo potrzebuje insiracji
Stary 2012-06-26, 13:38   #1345
(kicia)
Zakorzenienie

Relacje ślubne PMek 2012

28 stycznia 2012 - arletka1313 klik1 klik2
14 lutego 2012- marylka80 (ślub cywilny) klik
18 lutego 2012- Seagirl klik1 klik2 klik3 klik4 klik5
10 kwietnia 2012 gosza_m klik
14 kwietnia 2012 malwus20 klik
21 kwietnia 2012 niusia_87 klik
21 kwietnia 2012 misiak17 klik
28 kwietnia 2012 Nika0208 klik
28 kwietnia 2012 Lubcia klik
28 kwietnia 2012 maruda80 klik
2 maja 2012 Ewusia_marchew klik
5 maja 2012 madzia2306klik
5 maja 2012 jagata klik
12 maja 2012 magdziaS klik
19 maja 2012 jagodzia133 klik
19 maja 2012 iceflower klik
19 maja 2012 kindzulindzia klik
26 maja 2012 MARGIDA klik
26 maja 2012 ewuszkaaa klik
2 czerwca 2012 niutO klik1 klik2 klik3
2 czerwca 2012 party_girl17 klik
9 czerwca 2012 basketa klik

9 czerwca 2012 marylka 80 klik1 klik2
9 czerwca 2012 omosia klik
16 czerwca 2012 kooocur klik
16 czerwca 2012 smerf_etka13 klik
23 czerwca 2012 evoonia86klik
23 czerwca 2012 Magdzia0108 klik1 klik2 klik3
23 czerwca 2012 wensday21 klik
7 lipca 2012 ladystar klik1 klik2

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-07-11 o 12:56
Stary 2012-06-26, 13:44   #1346
party_girl7
Zakorzenienie

Witajcie

Tak wciagnal mnie szczesliwy stan malzenski ze nie mialam czasu do was zajrzec po slubie wiec moj slub odbyl sie 2.06 i bylo PRZEPIEKNIE!
Nawet nie marzylam o takim weselu... Wstalam o 6 zeby na spokojnie postroic dom i plot, jakos zlecialo nim zjadlam, ubralam sie, napompowalam z rodzinka 25 balonow i o 8.15 przyjechala fryzjerka, potem przed 8 kolezanka ktora mnie malowala, kolo 10 byla juz fotografka, ktora przywiozla mi zywe roze do wlosow. Nie stresowalam sie poki nie przyjechal TZ z rodzicami... Fryzurka bardzo mi sie podobala, makijaz tez, mialam sztuczne rzesy w koncu przyjechal TZ i bardzo sie zdenerwowalam jak uslyszalam za drzwiami glos tesciowej, mowiacy ze TZ nie moze do mnie wejsc, dopoki ja nie wyjde do wszystkich a ja chcialam z nim pogadac sam na sam przed tym calym gwarem i kazalam go zawolac. W koncu przyszedl do mnie, a z tego zamieszania wszedl i mowi "wolalas mnie, co jest?" a mnie zamurowalo, bo stoje przed nim w bialej sukni a on do mnie takie pytanie ale szybko postawilam go do pionu, ale dlugo nie trwalo moje szczescie bo jak zobaczylam bukiet to prawie sie poplakalam... Mialy byc czerwone roze przewiazane biala wstazka i nic wiecej a dostala bukiet roz z cyrkoniami w kazdej rozy i z duzymi lisciami wokol bukietu a zeby nie bylo dalam kwiaciarce nawet zdjecie bukietu jaki chce! no mowie wam, zdenerwowalam sie, ale za chwile musielismy isc na blogoslawienstwo wiec sie jakos pozbieralam. Troche zla jeszcze wychodzilam z domu, potem przed kosciolem myslalam ze wiatr wywieje mi welon z wlosow, ale na szczescie bylo ok. Msza przebiegla bardzo dobrze, nie bylo zadnej wpadki, procz tego ze zapomnialam rozwiazac trenu przed wejsciem do kosciola i rozwiazywalam go przed oltarzem na siedzaco ale udalo sie, po mszy rzucali nam grosikami, pozbieralismy, dostalismy kilka prezentow od niezaproszonych na wesele, wsiedlismy do auta i za nami pojechalo cale wesele na sale. Balam sie czy zespol sie spisze, ale musze powiedziec ze nie spotkalam lepszego zespolu! to samo zdanie ma fotografka ktora juz wiele widziala i slyszala, wiec to obiektywna opinia. Wesele bylo mega smieszne, o dziwo duzo sie bawilam, tanczylam, jedzenie bylo pyszne, bylo wszystkiego duzo, praktycznie nie ma goscia ktory bylby z czegos nie zadowolony kazdemu podobaly sie moje zawieszki na alko, winietki, nalepki na wodki, wystroj sali itp. Pogoda byla idealna, nie za cieplo ale nie padalo. Wesele zaczynajac sie o 13.30 skonczylo sie ok 2 wiec dosyc wczesnie, ale to dlatego ze chora tesciowa pojechala dosyc wczesnie do domu z tesciem i powoli goscie zaczeli sie wykruszac... Mimo to nie myslalam ze kiedys przezyje cos piekniejszego

Teraz jestem juz w nowym domu (mieszkam z tesciami) ale jakos wszystko idzie do przodu, poki co nie ma zadnych problemow.
Dla was kilka fotek robionych amatorsko, z plenerow(bylismy 2 razy) jeszcze nie mamy, a bylismy w palacu i w parku na zdjeciach wiec bedzie co ogladac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8716.jpg (83,7 KB, 198 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8751.jpg (58,2 KB, 192 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8817.jpg (76,5 KB, 156 załadowań)

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-06-26 o 19:57
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:54   #1347
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Witajcie

Tak wciagnal mnie szczesliwy stan malzenski ze nie mialam czasu do was zajrzec po slubie wiec moj slub odbyl sie 2.06 i bylo PRZEPIEKNIE!
Nawet nie marzylam o takim weselu... Wstalam o 6 zeby na spokojnie postroic dom i plot, jakos zlecialo nim zjadlam, ubralam sie, napompowalam z rodzinka 25 balonow i o 8.15 przyjechala fryzjerka, potem przed 8 kolezanka ktora mnie malowala, kolo 10 byla juz fotografka, ktora przywiozla mi zywe roze do wlosow. Nie stresowalam sie poki nie przyjechal TZ z rodzicami... Fryzurka bardzo mi sie podobala, makijaz tez, mialam sztuczne rzesy w koncu przyjechal TZ i bardzo sie zdenerwowalam jak uslyszalam za drzwiami glos tesciowej, mowiacy ze TZ nie moze do mnie wejsc, dopoki ja nie wyjde do wszystkich a ja chcialam z nim pogadac sam na sam przed tym calym gwarem i kazalam go zawolac. W koncu przyszedl do mnie, a z tego zamieszania wszedl i mowi "wolalas mnie, co jest?" a mnie zamurowalo, bo stoje przed nim w bialej sukni a on do mnie takie pytanie ale szybko postawilam go do pionu, ale dlugo nie trwalo moje szczescie bo jak zobaczylam bukiet to prawie sie poplakalam... Mialy byc czerwone roze przewiazane biala wstazka i nic wiecej a dostala bukiet roz z cyrkoniami w kazdej rozy i z duzymi lisciami wokol bukietu a zeby nie bylo dalam kwiaciarce nawet zdjecie bukietu jaki chce! no mowie wam, zdenerwowalam sie, ale za chwile musielismy isc na blogoslawienstwo wiec sie jakos pozbieralam. Troche zla jeszcze wychodzilam z domu, potem przed kosciolem myslalam ze wiatr wywieje mi welon z wlosow, ale na szczescie bylo ok. Msza przebiegla bardzo dobrze, nie bylo zadnej wpadki, procz tego ze zapomnialam rozwiazac trenu przed wejsciem do kosciola i rozwiazywalam go przed oltarzem na siedzaco ale udalo sie, po mszy rzucali nam grosikami, pozbieralismy, dostalismy kilka prezentow od niezaproszonych na wesele, wsiedlismy do auta i za nami pojechalo cale wesele na sale. Balam sie czy zespol sie spisze, ale musze powiedziec ze nie spotkalam lepszego zespolu! to samo zdanie ma fotografka ktora juz wiele widziala i slyszala, wiec to obiektywna opinia. Wesele bylo mega smieszne, o dziwo duzo sie bawilam, tanczylam, jedzenie bylo pyszne, bylo wszystkiego duzo, praktycznie nie ma goscia ktory bylby z czegos nie zadowolony kazdemu podobaly sie moje zawieszki na alko, winietki, nalepki na wodki, wystroj sali itp. Pogoda byla idealna, nie za cieplo ale nie padalo. Wesele zaczynajac sie o 13.30 skonczylo sie ok 2 wiec dosyc wczesnie, ale to dlatego ze chora tesciowa pojechala dosyc wczesnie do domu z tesciem i powoli goscie zaczeli sie wykruszac... Mimo to nie myslalam ze kiedys przezyje cos piekniejszego

Teraz jestem juz w nowym domu (mieszkam z tesciami) ale jakos wszystko idzie do przodu, poki co nie ma zadnych problemow.
Dla was kilka fotek robionych amatorsko, z plenerow(bylismy 2 razy) jeszcze nie mamy, a bylismy w palacu i w parku na zdjeciach wiec bedzie co ogladac
Ale wyglądałas przepięknie
te cyrkonie z róż chyba można wyjąć bo one są tak jakby wbijane.
ale już musztarda po obiedzie, bukiet faktycznie nieciekawy, ale Ty cała taka piękna że zgasiłaś bukiet całą sobą
No i co oczywiste za relację

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 13:57   #1348
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ale wyglądałas przepięknie
te cyrkonie z róż chyba można wyjąć bo one są tak jakby wbijane.
ale już musztarda po obiedzie, bukiet faktycznie nieciekawy, ale Ty cała taka piękna że zgasiłaś bukiet całą sobą
No i co oczywiste za relację
dziekuje:roza :
nie chcialam zepsuc juz niczego wiecej wiec nie kombinowalam z tymi cyrkoniami, chcialam skromniutki bukiet z czerwonych roz no a wyszlo jak wyszlo, ale nic juz nie poradze, najwazniejsze ze cala reszta sie udala
Stary 2012-06-26, 13:59   #1349
iceflower
Przyjaciółka KWC

party_girl wyglądałaś bardzo ładnie za relację.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:01   #1350
(kicia)
Zakorzenienie

party_ girl wyglądałaś cudownie cudowna fryzura taka w moim stylu a relacje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości