U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 14:02   #1351
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

.

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-06-26 o 14:49
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:02   #1352
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Więc mam do pozbycia się 78 pudełek:
allegro.pl/promocja-pudelka-pudelko-pojemnik-na-ciasto-slub-i2381365018.html
gdyby któraś chciała, to proszę pisać PW
chyba i tak zrobiłaś mala antyreklamę tych pudelek

Kurcze ja wlasnie mialam zamiar identyczne zamawiać. brązowe albo zlote i kurcze teraz juz sama nie wiem...

a ostatecznie jakie macie? Doradziły Wam Panie cos?
Ja w swojej cukierni widzialam ze wlasnie do takich wkladaja....
Moze oni jednak mowia tak abyscie zakupili od nich? Moze chca zarobic? W koncu dziewczyny mowia ze wszystko jest ok...

Zrob eksperyment kup sobie ciasto, wloz do pudelka i do lodowki i zobaczysz czy sie cos dzieje

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:06   #1353
klaudusk_a
Zakorzenienie

party girl pewnie się powtórzę, ale wyglądałaś nieziemsko za relację

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:11   #1354
baskaeta
Zadomowienie

.

Edytowane przez baskaeta
Stary 2012-06-26, 14:11   #1355
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Witajcie

Tak wciagnal mnie szczesliwy stan malzenski ze nie mialam czasu do was zajrzec po slubie wiec moj slub odbyl sie 2.06 i bylo PRZEPIEKNIE!
Super relacja! Bardzo ładnie wyglądałaś
A co do bukietu, to widzę, że Twoja kwiaciarka to tak jak moja - też mi prawie cyrkonii nie powkładała do bukietu. Też chciałam bez liści dookoła kwiatów, ale tego to już nie mogła przeżyć, więc odpuściłam.
Stary 2012-06-26, 14:14   #1356
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
co do torebek:

uwazam że są zbedne wystarczy poprosić świadkową która i tak w zapasie u siebie ma chusteczkę i kilka innych pierdół - w kościele wręcz będzie Wam perzeszkadzać bo powiedzcie mi po co na slubie Wam np komórka? lub na weselu?
nie wyobrazam sobie trzymac tren torebkę bukiet w jednym ręku druga ręka zajeta bo trzymam mojego M a wychodząc z kościoła zbierać pieniążki lub cieszyć sie ze spadającego konfetii - dla mnie torebka to trochę za dużo wyluzujcie dziewczyny naprawde nie warto przesadzać
Źle nas zrozumiałaś, nie miałyśmy torebek w kościele. Torebka leżała w samochodzie w trakcie ślubu (nie wchodziłam z nią też na salę, świadkowa mi ją potem przyniosła), a potem leżała na sali i jako gadżet do zdjęć.

party_girl - buket jest ładny, nawet z cyrkoniami Najważniejsze, że była miłość i zabawa i że ślicznie wyglądałaś

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:14   #1357
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

co do torebek:

uwazam że są zbedne wystarczy poprosić świadkową która i tak w zapasie u siebie ma chusteczkę i kilka innych pierdół - w kościele wręcz będzie Wam perzeszkadzać bo powiedzcie mi po co na slubie Wam np komórka? lub na weselu?
nie wyobrazam sobie trzymac tren torebkę bukiet w jednym ręku druga ręka zajeta bo trzymam mojego M a wychodząc z kościoła zbierać pieniążki lub cieszyć sie ze spadającego konfetii - dla mnie torebka to trochę za dużo wyluzujcie dziewczyny naprawde nie warto przesadzać
A wiecie, że do mnie dzwonili właśnie w dniu ślubu. Miałam nieodebrane dwa połaczenia - jeden z zastrzeżonego numeru a drugi się wyświetlił. Zauważyłam to dopiero rano w domu i nie miałam czasu oddzwonić a potem przez restart ustawień telefonu straciłam numer i nie wiem kto to do mnie dzwonił.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 14:16   #1358
iceflower
Przyjaciółka KWC

Myślę że nikt by nie wpadł na to żeby z torebką pod pachą paradować do ślubu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:17   #1359
melod_y
Zakorzenienie

pochwale sie swoim zakupem..
kupilam grzebien slubny, ciekawa historia bo nie zauwazylam ze on nie jest plaski i byl w kształcie litery "L"
Nie nadawal sie do mojego upiecia
Obchodziłam wielu jubilerów i nikt nie chcial sie podjac przerobki jego
Mowili ze sie NIE DA

Moj TZ wczoraj go rozciol, zlutowal i normalnie mam grzebien za jakies smieszne pieniadze

Foto slabe bo robione wczoraj w nocy ale jest pieknie mieniacy sie i srebrny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1634.jpg (99,8 KB, 46 załadowań)

Stary 2012-06-26, 14:19   #1360
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
party_girl wyglądałaś bardzo ładnie za relację.
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
party_ girl wyglądałaś cudownie cudowna fryzura taka w moim stylu a relacje
Cytat:
aaa to ja mialam inne niż Ty pudełka

i nic z tymi pudełeczkami się nie stało pod wpływem ciasta - panie z cukierni troche przesadzają wg mnie albo po prostu mają swoje w pakiecie i je popierają bo nie chciałaby się wkladac i skkaldac innych pudełek

na Twoim miejscu zrobiłabym test a mianowicie - kupilabym sobie eklerke coś z kremem i zwykłe ciasto upchalabym to i zostawila w lodowce na calą noc wtedy byś się przekonala jak jest naprawdę

tak ja ukladalam ale ja mialam bardzo duzo drinków chcesz listę?

cudownie wyglądaliście

co do torebek:

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
chyba i tak zrobiłaś mala antyreklamę tych pudelek

Kurcze ja wlasnie mialam zamiar identyczne zamawiać. brązowe albo zlote i kurcze teraz juz sama nie wiem...

a ostatecznie jakie macie? Doradziły Wam Panie cos?
Ja w swojej cukierni widzialam ze wlasnie do takich wkladaja....
Moze oni jednak mowia tak abyscie zakupili od nich? Moze chca zarobic? W koncu dziewczyny mowia ze wszystko jest ok...

Zrob eksperyment kup sobie ciasto, wloz do pudelka i do lodowki i zobaczysz czy sie cos dzieje
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
party girl pewnie się powtórzę, ale wyglądałaś nieziemsko za relację
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Super relacja! Bardzo ładnie wyglądałaś
A co do bukietu, to widzę, że Twoja kwiaciarka to tak jak moja - też mi prawie cyrkonii nie powkładała do bukietu. Też chciałam bez liści dookoła kwiatów, ale tego to już nie mogła przeżyć, więc odpuściłam.
Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Źle nas zrozumiałaś, nie miałyśmy torebek w kościele. Torebka leżała w samochodzie w trakcie ślubu (nie wchodziłam z nią też na salę, świadkowa mi ją potem przyniosła), a potem leżała na sali i jako gadżet do zdjęć.

party_girl - buket jest ładny, nawet z cyrkoniami Najważniejsze, że była miłość i zabawa i że ślicznie wyglądałaś
dziekuje za wszystkie komentarze, bardzo mi milo

my mielismy takie pudeleczka jak audrey chce sprzedac i wszystko bylo ok, ciastka pakowali nam na weselu a po weselu dawalismy gosciom, mi osobiscie odpowiadaly. Ale ukladali je na stol, nie byly trzymane w lodowce wiec tu nie gwarantuje.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-06-26 o 14:20
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:19   #1361
baskaeta
Zadomowienie

.

Edytowane przez baskaeta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 14:20   #1362
melod_y
Zakorzenienie

baskaeta- no wlasnie ciekawe.. wiele razy dostawalismy w podobnym kartnonie ciasto i w dniu wesela nic sie z nim nie stalo.. Nie pamietam juz jak bylo nastepnego dnia, ale nie sadze zeby jakos tragicznie

Stary 2012-06-26, 14:21   #1363
olajakzam
Raczkowanie

Party-girl popieram zdania dziewczyn! cudownie
Stary 2012-06-26, 14:22   #1364
baskaeta
Zadomowienie

.

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-06-26 o 14:48
Stary 2012-06-26, 14:24   #1365
olajakzam
Raczkowanie

karty drinków gotowe
Stary 2012-06-26, 14:24   #1366
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
i tu się mylisz byalm na slubie gdzie pm miała wlasnie torebkę

ale w takim razie po co wam tak czy siak torebki jesli maja być w samochodach lub gdzies pochowane?
No to się chyba rzadko zdarza mimo wszystko. Ja odczułam brak, tak jak pisałam, dlatego uważam że warto ją mieć i to właśnie na sali, a nie gdzieś indziej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-06-26, 14:25   #1367
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Witajcie

Tak wciagnal mnie szczesliwy stan malzenski ze nie mialam czasu do was zajrzec po slubie wiec moj slub odbyl sie 2.06 i bylo PRZEPIEKNIE!
Nawet nie marzylam o takim weselu... Wstalam o 6 zeby na spokojnie postroic dom i plot, jakos zlecialo nim zjadlam, ubralam sie, napompowalam z rodzinka 25 balonow i o 8.15 przyjechala fryzjerka, potem przed 8 kolezanka ktora mnie malowala, kolo 10 byla juz fotografka, ktora przywiozla mi zywe roze do wlosow. Nie stresowalam sie poki nie przyjechal TZ z rodzicami... Fryzurka bardzo mi sie podobala, makijaz tez, mialam sztuczne rzesy w koncu przyjechal TZ i bardzo sie zdenerwowalam jak uslyszalam za drzwiami glos tesciowej, mowiacy ze TZ nie moze do mnie wejsc, dopoki ja nie wyjde do wszystkich a ja chcialam z nim pogadac sam na sam przed tym calym gwarem i kazalam go zawolac. W koncu przyszedl do mnie, a z tego zamieszania wszedl i mowi "wolalas mnie, co jest?" a mnie zamurowalo, bo stoje przed nim w bialej sukni a on do mnie takie pytanie ale szybko postawilam go do pionu, ale dlugo nie trwalo moje szczescie bo jak zobaczylam bukiet to prawie sie poplakalam... Mialy byc czerwone roze przewiazane biala wstazka i nic wiecej a dostala bukiet roz z cyrkoniami w kazdej rozy i z duzymi lisciami wokol bukietu a zeby nie bylo dalam kwiaciarce nawet zdjecie bukietu jaki chce! no mowie wam, zdenerwowalam sie, ale za chwile musielismy isc na blogoslawienstwo wiec sie jakos pozbieralam. Troche zla jeszcze wychodzilam z domu, potem przed kosciolem myslalam ze wiatr wywieje mi welon z wlosow, ale na szczescie bylo ok. Msza przebiegla bardzo dobrze, nie bylo zadnej wpadki, procz tego ze zapomnialam rozwiazac trenu przed wejsciem do kosciola i rozwiazywalam go przed oltarzem na siedzaco ale udalo sie, po mszy rzucali nam grosikami, pozbieralismy, dostalismy kilka prezentow od niezaproszonych na wesele, wsiedlismy do auta i za nami pojechalo cale wesele na sale. Balam sie czy zespol sie spisze, ale musze powiedziec ze nie spotkalam lepszego zespolu! to samo zdanie ma fotografka ktora juz wiele widziala i slyszala, wiec to obiektywna opinia. Wesele bylo mega smieszne, o dziwo duzo sie bawilam, tanczylam, jedzenie bylo pyszne, bylo wszystkiego duzo, praktycznie nie ma goscia ktory bylby z czegos nie zadowolony kazdemu podobaly sie moje zawieszki na alko, winietki, nalepki na wodki, wystroj sali itp. Pogoda byla idealna, nie za cieplo ale nie padalo. Wesele zaczynajac sie o 13.30 skonczylo sie ok 2 wiec dosyc wczesnie, ale to dlatego ze chora tesciowa pojechala dosyc wczesnie do domu z tesciem i powoli goscie zaczeli sie wykruszac... Mimo to nie myslalam ze kiedys przezyje cos piekniejszego

Teraz jestem juz w nowym domu (mieszkam z tesciami) ale jakos wszystko idzie do przodu, poki co nie ma zadnych problemow.
Dla was kilka fotek robionych amatorsko, z plenerow(bylismy 2 razy) jeszcze nie mamy, a bylismy w palacu i w parku na zdjeciach wiec bedzie co ogladac

Piękna relacja,wyglądałaś cudnie,bardzo mi się podoba Twoja fryzura
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:29   #1368
baskaeta
Zadomowienie

.

Edytowane przez baskaeta
Stary 2012-06-26, 14:33   #1369
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
moze nie odczulam jej braku bo mialam super świadkową która miała zestawik w swojej i bardzo fajnie mną się opiekowała i moim wyglądem?
Nie wiem czy słusznie ale odbieram Twoją wypowiedź jako złośliwą moja świadkowa też była super i się mną świetnie opiekowała, wtedy kiedy naprawdę jej potrzebowała, ale kilkukrotnie nie miałam wcale ochoty ściagać jej z parkietu po to żeby poszła ze mną "przypudrować nosek", bo jej dobra zabawa była dla mnie równie ważna jak mój własny wygląd, jeżeli nie bardziej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 14:33   #1370
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja będę malowana jako środkowa więc ja zdążę gorzej z moją mamą

aaaa dostałam właśnie wyniki ost egzaminu w tej sesji iiiiii ZDAŁAM! więc żegnaj kampanio wrześniowa
no w sumie też prawda gratulacje zdanego egzaminu
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Pisałam ostatnio,że zdjęć nie będzie bo dalej mam aparat zepsuty a ciężko dostać do niego części ;/ i zakupiłam nowy ale paczka mi jeszcze nie przyszla
oj no to trudno będzie bez zdjęc
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Więc mam do pozbycia się 78 pudełek:
allegro.pl/promocja-pudelka-pudelko-pojemnik-na-ciasto-slub-i2381365018.html
gdyby któraś chciała, to proszę pisać PW

a w jakim kolorze te pudełka zamówiłaś???

party_girl ślicznie wyglądałaś i super relacja
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:34   #1371
baskaeta
Zadomowienie

.

Edytowane przez baskaeta
Stary 2012-06-26, 14:36   #1372
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
karty drinków gotowe
na smierc zapomniałam ze mielsimy wybrać drinki i odeslac barmanomjakie wybraliscie?

Stary 2012-06-26, 14:38   #1373
baskaeta
Zadomowienie

.

Edytowane przez baskaeta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 14:42   #1374
olajakzam
Raczkowanie

sama robilam karty drinkow i sami goscie beda sobie robic a mam to tylko w .doc;/ i nie wiem jak to wkleić
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf DRINK BAR.pdf (171,6 KB, 30 załadowań)
Stary 2012-06-26, 14:43   #1375
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
moja wypowiedź nie była złosliwa......

chodzilo mi o to że moja świadkowa miała w swojej torebce wszystko co trzeba a że jak tańczyłyśmy to w tych samych momentach jak odpoczywałysmy też to generalnie wszystko ladnie się zbiegało w czasie...

nie wiem czemu ale mam wrazenie że dziwnie odbieracie moje posty
moze lepiej już nie będę pisać bo po co mam za kazdym razem sie tłumaczyć co miałam na myśli mimo szcezrych chcęci pomocy
ale nikt Ci nie zabrania wyrażać swojego zdania, tylko czasami Twoje posty brzmią tak, jakyś tylko Ty miała rację i negowała to co my piszemy

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:43   #1376
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
A wiecie, że do mnie dzwonili właśnie w dniu ślubu. Miałam nieodebrane dwa połaczenia - jeden z zastrzeżonego numeru a drugi się wyświetlił. Zauważyłam to dopiero rano w domu i nie miałam czasu oddzwonić a potem przez restart ustawień telefonu straciłam numer i nie wiem kto to do mnie dzwonił.
Oddzwaniasz na nieznane numery? Wow! Ja tam nieznanych ani nie dobieram, ani na nie oddzwaniam. Taki dzikus jestem
Cytat:
nie wiem dla mnie to dodatkowe zmartwienie moze jestem zbyt praktyczna i dlatego

do mnie pisali sms ale przed ślubem w sensie tego dnia
ale powiedz jakby zadzwonił by tel w kościele odebralabyś? uważam ze komórka na slubie/weselu to niepotrzebny zbytek

nie miejcie do mnie pretensji to moje prywatne zdanie a ze już jestem po stwierdzialam że się wypowiem na ten temat
Komórki taskać nie będę Mało tego, jak po powrocie bym znalazła jakieś nieodebrane połączenia od znanych mi osób w godzinch wiadomych, np. w czasie trwania uroczystości, to przysięgam opierniczę
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No to się chyba rzadko zdarza mimo wszystko. Ja odczułam brak, tak jak pisałam, dlatego uważam że warto ją mieć i to właśnie na sali, a nie gdzieś indziej.
Ja albo sobie skombinuję coś małego, żeby miec na sali. no chyba, że świadkowa będzie miała taka pojemna torebkę. Do kościoła torebki żadnej taskać nie będę. Chusteczki będzie miał TŻ w kieszeni marynarki i styknie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:47   #1377
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
moja wypowiedź nie była złosliwa......

chodzilo mi o to że moja świadkowa miała w swojej torebce wszystko co trzeba a że jak tańczyłyśmy to w tych samych momentach jak odpoczywałysmy też to generalnie wszystko ladnie się zbiegało w czasie...

nie wiem czemu ale mam wrazenie że dziwnie odbieracie moje posty
moze lepiej już nie będę pisać bo po co mam za kazdym razem sie tłumaczyć co miałam na myśli mimo szcezrych chcęci pomocy
No cóż, Twoja wypowiedź w zestawieniu z zacytowaną moją brzmiała złośliwie, przynajmniej dla mnie, dlatego zwróciłam na to uwagę.

Jadę odebrać dowód, ostateczne pożegnanie ze starym nazwiskiem .
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-06-26, 14:49   #1378
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
sama robilam karty drinkow i sami goscie beda sobie robic a mam to tylko w .doc;/ i nie wiem jak to wkleić
fajne. tylko ze ja bym napisała jeszcze w jakich ilościach czego powinni wlać do zrobienia drinka skoro goscie sami beda sobie robic

Stary 2012-06-26, 14:49   #1379
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Mam dosc

3 koleżanka mi powiedziala ze nie może przyjsc na mój panienski

i takie durne wymówki maja

jak bym wiedzia to bym ich na wesele nie prosiła
teraz nie wiem sama czy warto go robic
ma byc moja swiadkowa i 3 siostry bez sensu

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:52   #1380
melod_y
Zakorzenienie

baskaeta
uwazaj bo za te kropki dostaniesz bana.. lepiej jakas minke wstaw albo cokolwiek...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości