|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Z tanich tuszy polecam Lovely Spectacular Me i Lovely Curling Pump Up
|
|
|
|
#932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie to lepsza jest Wibo
|
|
|
|
|
#933 |
|
Konto usunięte
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;34939435]Warto przetestować MF MM bo calkiem fajnie wydłuża i trochę pogrubia. Ale płaci się tylko za szczoteczkę i logo bo tusz w środku przeciętny. Szczoteczkę pozniej warto zostawić do rozczesywania rzęs np.[/QUOTE]
Byla sto lat temu taka promocja w ross - za 50zl 2 tusze MF: false lash effect + masterpiece max gratis. Kupilam je sobie wtedy i co do false lash to rzeczywiscie efekt bardzo spektakularny i rzesy mocno podkreslone. Ale MM to dla mnie zadna rewelacja, ot tusz jak tusz. A szczoteczke tez sobie zostawilam, nakladam nia sobie henne na rzesy i brwi ![]() Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2012-06-27 o 13:33 |
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
Może to kwestia tego jakie kto ma rzęsy, ale u mnie wszystkie tusze Max Factora spisują się perfekcyjnie. Miałam Masterpiece, Masterpiece Max, 2 rodzaje False Lash Effect i dwa rodzaje 2000 Calorie i ze wszystkich byłam mega zadowolona. W przeciwieństwie do tuszy L'Oreala, które za każdym razem rozczarowywały, głownie z powodu osypywania się i mało spektakularnego efektu.
Jednak w przypadku promocji na 2000 Calorie postanowiłam zbojkotować Rossa i poszłam do konkurencji. W SP zrobiłam zakupy za 30 zł i wzięłam do nich MF za 9,90. Nie mam ochoty na poranne czatowanie pod Rossem. Chociaż dzisiaj popołudniu widziałam, że tuszy L'Oreala było jeszcze sporo dostępnych. Dziewczyny z Warszawy, czy widziałyście może w którymś Rossmannie eliksiry z Green Pharmacy. Nigdzie nie mogę ich znaleźć.
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nic nie kupilam z obecnej gazetki, niby na poczatku chcialam mnostwo rzeczy,a po przeczytaniu co tam sie dzieje,to mi sie odechcialo;
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trwałość rewelacyjna nie jest, ale taki piękny zapach
|
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Polecicie jakiś zmywacz do paznokci, który nie wysusza? Ostatnio miałam z Isany i nie polecam.
|
#938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie ciesze z tej gazetki
)pedzle eco tools sa MEGA! )w koncu mam ładnie rozprowadzony podklad..
|
|
|
|
#940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm zastanawiam się czy brac ten nowy 2000 calorie,opinie coś spadają
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2012-06-26 o 19:09 |
|
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
Musze się wypowiedzieć, bo mnie coś trafia....
Byłam dzis po zakupy i jak zawsze płace kartą, a pani mi na to, że nie moge tego kupić bo karta nie jest na mnie. ja mówie ze zawsze nią płace i nigdy nie było problemu (karta męża). ona mówi ze to chodzi o to ze moze ja ukradłam i albo gotówką albo wcale. To ja jej ze skad bym znała PIN i mogłam przecież ukraść przeciez kobiecie jakbym była złodziejem a jakos nie widze zeby legitymowała z dowodu kazdego co płaci kartą, czy to na pewno JEGO lub JEJ karta. Ona że nic na to nie poradzi. No szlag mnie trafia ze sie mnie doczepiła. Mam na czole złodziej napisane czy co. a po mnie kolezanka tez płacila karta i mówie: nie legitymuje jej pani? moze ukradła mi karte? a ona głupia mina i juz. wiecej do rossmana juz nie pójde. |
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem zyjemy juz w takich czasach ze tu niby wprowadzaja karty zblizeniowe z ktorych o wiele łatwiej coś ukraść bo nie trzeba znać PINU a tu sie bulwersują o taka głupotę i to ma nas chronić?chyba logiczne ze jak sie razem zyje to i karte się bierze czasem czyjąś. Będzie "Kochanie musze kupic podpaski i waciki to jedz ze mna bo musisz ty byc z kartą?"
|
|
|
|
#946 |
|
Rozeznanie
|
C.H Wileńska
|
#947 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Sprzedawca nie ma obowiązku legitymować posiadacza karty, ale jeżeli na pierwszy rzut oka widać (tak jak w przypadku karty twojego męża), że osoba płacąca nie jest posiadaczem karty ma wręcz obowiązek odmowy przyjęcia. Bo zgodnie z art. 20 ustawy z dnia 12 września 2002 r. o elektronicznych instrumentach płatniczych (Dz.U. 2002 nr 169 poz. 1385 z późniejszymi zmianami) karta płatnicza może być używana wyłącznie przez osobę, której dane identyfikacyjne zostały umieszczone na karcie płatniczej (ust.1 ). Możliwe jest posługiwanie się kartą przez inną osobę, jeżeli umowa o kartę płatniczą przewiduje taką możliwość i precyzuje zakres korzystania (ust. 2). Także zanim się zbulwersujesz poczytaj.
|
|
#948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- mogłam powiedziec ze zmieniłam płeć jak ta w sejmie. Jak jest konto wspólne w banku to chyba jest jedna karta? |
|
|
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o to się powinnaś oburzać
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-06-26 o 19:32 |
||
|
|
|
#951 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Przy koncie wspólnym można mieć więcej kart - moi rodzice mają jedno konto, a dwie karty. Idź do banku z mężem i wyróbcie kartę dla ciebie.
|
|
#952 | |
|
Raczkowanie
|
a Wam sie nigdy to nie zdarzyło ze płaciłyscie swojego partnera lub kogos z rodziny kartą?wygląda jakbym była pierwsza, w C&a, H&M i New yorkerze ostatnio nią płaciłam na zakupach i nic...
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#953 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dziewczyno, a skąd kasjerka ma wiedzieć, że to karta twojego faceta??? Powinnnaś się ucieszyć, że kasjerka była czujna. I skończ już OT.
Udało się wam upolować tusz?
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PIN nie zawsze pomaga, bo np. w moim tesco nadal są podpisy, mimo iż wszędzie indziej wpisuję pin także wiesz...edit: a to samo nazwisko to akurat mało ważne, bo są zbiegi okoliczności, a Ty możesz mieć np. kartę męża z którym się rozwodzisz (brata, z którym toczysz wojnę, ojca, którego nienawidzisz itp.) i chcesz mu konto wyczyścić w ramach zemsty np. na ten temat to można stos bajek napisać ![]() Któraś jeszcze kupiła pumę?
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-06-26 o 19:49 |
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zdacie relację jak sprawuje się ta gąbeczka KONJAC?
![]() Niestety nie udało mi się jej wtedy ustrzelić na promocji.
|
|
|
|
#958 | |
|
Raczkowanie
|
WSTYD się przyznać, ale ja nawet NIE WIEDZIAŁAM, że można zapłacić czyjąś kartą
![]() ile my sie zawsze musimy nakombinować jak pilnie chcemy do sklepu, a rodzicom się nie chce jechać.. zawsze najpierw do bankomatu, a potem do sklepu.. chociaż nie wiedzą jak mam na imie i np. do karty mamy nie powinni się doczepić.. mój TŻ nie ma w ogóle karty więc zawsze jest uziemiony i uzależniony ode mnie ![]() ale COŚ mi mówi, że znowu wyrobi ![]() nie żałuje, że nie kupiłam Pumy ![]() byłam zobaczyć i było pełno każdej pojemności, ale pierwsze 2 godziny pachniała mi potem ![]() dopiero teraz tak na 4 godziny po wyczuwam jakiś zapach czegoś innego niż pot ale mam kiepski dzień tak więc wszystko możliwe.. ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
gąbka jak gąbka.. nie jest tak ostra, ale to nadal gąbka ![]() spodziewałam się cudu, uczucia satyny czy czegoś.. a to gąbka no ja mam 2.. i chyba dam na wymianke tą drugą, nie bede otwierać, po co
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po Pumę nie byłam z braku czasu aby podskoczyć do Rossmanna, teraz trochę żałuję.
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

jak dla mnie to lepsza jest Wibo

.