|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!
Kocham to jak zgaszę sobie zakładkę gdzie pisałam posta
![]() Ogłaszam że lakier Golden Rose Paris mnie oszukał. Taki łososiowy,maluje dziś nim pazurki 1 warstwa - prześwit ok czekam,druga warstwa prześwit-ok czekam,trzecia warstwa też prześwity.Czekam dłużej i maluje czwartą warstwę paCZe i wielkie okropne smugi.Myślę sobie ok dam topa.Poczekałam godzinę a lakier mokry jakbym malowała minutkę temu. Więc zmyłam i pokazuje co innego zmalowałam.Tak znowu zalałam skórki.
|
|
|
|
#3152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34942905]Kocham to jak zgaszę sobie zakładkę gdzie pisałam posta ![]() Ogłaszam że lakier Golden Rose Paris mnie oszukał. Taki łososiowy,maluje dziś nim pazurki 1 warstwa - prześwit ok czekam,druga warstwa prześwit-ok czekam,trzecia warstwa też prześwity.Czekam dłużej i maluje czwartą warstwę paCZe i wielkie okropne smugi.Myślę sobie ok dam topa.Poczekałam godzinę a lakier mokry jakbym malowała minutkę temu. Więc zmyłam i pokazuje co innego zmalowałam.Tak znowu zalałam skórki. [/QUOTE]Może jakiś wadliwy egzemplarz? Holo śliczne
Edytowane przez czarna kawa Czas edycji: 2012-06-26 o 16:46 |
|
|
|
|
#3153 |
|
Konto usunięte
|
Kawko,wcześniej był ok.:P
|
|
|
|
#3154 |
|
BAN stały
|
Dziekuje kochane za pochwaly pazurkow
. Jejkuu jestem chyba najszczesliwsza kobietka na caaaalym Świecie . Zycze kazdemu takiego faceta ! . Tylko moj wyjechal na taty dzisiaj do Stanów wraca 28 sierpnia, caale wakacje, ciezko ale dam rade |
|
|
|
#3155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam na trzecie Łucja i Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak tak pokaż pokonadowane ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3156 |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34942905]Kocham to jak zgaszę sobie zakładkę gdzie pisałam posta
![]() Ogłaszam że lakier Golden Rose Paris mnie oszukał. Taki łososiowy,maluje dziś nim pazurki 1 warstwa - prześwit ok czekam,druga warstwa prześwit-ok czekam,trzecia warstwa też prześwity.Czekam dłużej i maluje czwartą warstwę paCZe i wielkie okropne smugi.Myślę sobie ok dam topa.Poczekałam godzinę a lakier mokry jakbym malowała minutkę temu. Więc zmyłam i pokazuje co innego zmalowałam.Tak znowu zalałam skórki. [/QUOTE]Fajny kolorek. Też mam holosia. Dziś sobie kupiłam. A CO Chinkę Dziwne, fakt. Jestem otyła. Tak mi powiedział kalulator buahaha
|
|
|
|
#3157 |
|
Konto usunięte
|
Czemu ja w tym systemie rekrutacyjnym nie mam że wniosłam opłatę rekrutacyjną.
Toż przelałam, mam potwierdzenie na mailu, a w systemie ciągle: brak opłaty. Wczoraj wieczorem przelewałam, to czemu nie ma. A jak wogóle nie będzie, nie wezmą mnie pod uwagę w rekrutacji. |
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc moje Myszki
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
ładne
ale mnie jakoś kompletnie nie kuszą hybrydy ![]() no ja mimiczne też, najgorzej na czole ![]() Cytat:
dasz co na to i będzie super ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34942905] Więc zmyłam i pokazuje co innego zmalowałam.Tak znowu zalałam skórki. [/QUOTE]e tu skórki dużo lepsze weszłam na ten kalkulator i wyszła mi otyłość typu gruszka a ja ani otyła szczerze mówiąc, ani tym bardziej gruszka od zawsze mi się marzy większa talia... chociaż odkąd schudłam jest lepiej ciut. |
|
|
|
|
#3160 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Lolli Kochana
|
|
|
|
#3161 |
|
Strażnik Wizażu
|
Wyjdź!
Jak to? jakie, jakie?---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34945763]A jak wogóle nie będzie, nie wezmą mnie pod uwagę w rekrutacji.[/QUOTE] A nie możesz gdzieś zadzwonić i zapytać o co chodzi? Heloł ![]() |
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Jaką jaką i za ile
![]() No wiedziałam że nikt mnie tu nie lubi ![]() proszę o odp. na moje pw
|
|
|
|
#3163 |
|
Zadomowienie
|
Puk puk, pamieta mnie kto
?10 (slownie: dziesiec), dokladnie tyle dni mnie nie bylo, a tu 30stron do nadrabiania Jak widac, stety, albo niestety nie wyparowalam tylko zaczelam wakacje Iii dzialo sie duzo, poznalam pewnego osobnika plci brzydszej niz nasza i sie powolutku kreci, ale ciii... nie zapeszajmy!Nie udzielalam sie natomiast na forum, bo mialam kryzys paznokciowy. Zlamal mi sie maluszek u jednej i serdeczny u drugiej dloni, w dodatku jakos nie mialam ochoty ani nastroju na malowanie ich i tak przez ponad tydzien chodzilam w calkiem golych. Dzis nastapil przelom (nie, spotkanie z owym panem wcale nie jest jego przyczyna ) iii pomalowalam swoje szponki.Mam jeszcze starego frencza, ktorego nigdzie nie pokaywalam, bo ostatecznie nie bylam z niego zadowolona, ale w ramach odkupienia Waszych lask, pokaze Wam go p.s. nie mam jak Was cytowac, no bo te 30stron, ale zdjecia przelecialam (wsrod spamu ) i wszystkie piekne
Allt händer av en orsak. Bylo:71kg ![]() jest: 68kg... Cel I: 65kg Cel II: 60kg Wzrost: 176cm ![]() Frame bloguje --> Makijaz, uroda, paznokcie Edytowane przez framebasics Czas edycji: 2012-06-26 o 18:48 |
|
|
|
#3164 |
|
Strażnik Wizażu
|
Aaaa! Od rana odpisuję i coś nie mogę
|
|
|
|
#3165 |
|
Konto usunięte
|
I chyba tak zrobię, bądź się przejdę. W piątek.
Do poniedziałku czas mam. Frame powodzenia z osobnikiem płci brzydszej pazurki fajne.Może i mi uda się w końcu poznać kogoś fajnego ![]() Mam dziwne obrazy w głowie np że potrąciłam 3 słupki i nie mogę wstawić kartki na fb że zdałam egzamin hahah Albo przeczucie że wymuszę pierwszeństwo albo będę jeździć po ciągłych. |
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pazurki piękne, co to za lakier ten brzoskwiniowo pomarańczowy ![]() No ja już 5 dni wyczekuję odpowiedzi a Ty mówisz że od rana odpisujesz, to długa ta wiadomość będzie![]() |
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
przy nakladaniu topa rozwalilam sobie srodkowy paznokiec lewej, zawsze forografowanej reki.
a mialam cieniowanie plus konad, no za☠☠☠ista jestem ![]()
|
#3168 |
|
Zadomowienie
|
kqq nie dziekuje
Chcesz to moge ci dac tego, bo ja jestem na tkaim etapie, gdzie nie chce i nie potrzebuje zadnego, a tu dupa![]() Takie mysli przewaznie wroza cos dobrego, tak Ci powiem ![]() Agateczka* Dziekuuuje! ? A lakier to isa dora South Beach, to chyba ostatnie jej dni w swej karierze, bo gluci sie![]() Czarna Orchidea Ale jak to rozwalilas Pokazuj i tak!
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Fram trzymam kciuki za relacje damsko meskie
jak zawsze!
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
frame no przejechalam po meblach niechcacy chwile po tym jak nalozylam top coat. i zjechalo ;/
ale juz poprawilam :
|
#3171 |
|
Konto usunięte
|
Frame jak zwykle zachwycasz !
Kiedyś zgapie pomysł z panterką,ale pewnie nie wyjdzie tak pięknie jak Tobie ![]() Trzymam kciuki za Was
|
|
|
|
#3172 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
A o TAKIE Fotka poniżej, ale bez słońca to lipa trochę za ile... za 10.. To grzech był nie brać Cytat:
![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;34946903]I chyba tak zrobię, bądź się przejdę. W piątek. Do poniedziałku czas mam. Frame powodzenia z osobnikiem płci brzydszej pazurki fajne.Może i mi uda się w końcu poznać kogoś fajnego ![]() Mam dziwne obrazy w głowie np że potrąciłam 3 słupki i nie mogę wstawić kartki na fb że zdałam egzamin hahah Albo przeczucie że wymuszę pierwszeństwo albo będę jeździć po ciągłych.[/QUOTE] Nie panikuj. Dobrze będzie,
|
||
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
sniegowa gdzie mozna kupic to cuuudo?
|
|
|
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a paznokcie super ładny kształt Cytat:
|
||
|
|
|
#3175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dwa lakiery bellaoggi, znacie? Dla warszawianek dodam ze w hebe sa teraz po 10,99
|
|
|
|
#3177 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
było więcej, inne kolory?
|
|
|
|
|
#3178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No grzeszycie przed boxem i takie zakupy poczyniają
|
|||
|
|
|
#3179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia z osobnikiem płci brzydszej
|
|
#3180 |
|
Konto usunięte
|
Śniegowa pewnie w słońcu fajnie się błyszczy
![]() Zrobiłam sobie yerba mate, bo oczywiście zielonej herbaty w tym domu nie ma. Podobno to działa podobnie do kawy, ja wcześniej takich właściwości nie zaobserowowałam. Patrzę wszyscy zaokrąglają paznokcie ostatnio. Miałam dzisiaj swoje zmyć i pomalować, ale skoro się nie poobdzierały to nie. Moje sprzed kilku dni, teraz znowu mam koralowe. Nie powycierane przy skórkach i nie nawilżone jeszcze. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

Pierwszy raz robiłam.
jakie, jakie?