|
|
#991 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może być fajny bo ma rozświetlacz
|
|
|
|
|
#993 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam tylko powiedziec ze szczeniak pojechał do Nowej właścicielki a sunka zostaje u Nas.My zebów brak, mała sie obraca tylko nawet nie pełza.I kurirer wozek przywiozł, nawet nie zniszczony prawie jak nowy.Baha ja uzywke kupiłam na all.
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
Ta pogoda mnie wykończy już tydzień pada i wieje
|
#995 |
|
Zadomowienie
|
to wspolczuje
u nas dzis pochmurnie i chlodniej,tez troche wieje ale da sie wyjsc gdzies przynajmniej,bow sumie 19 stopni to nie jest az tak zimno
|
#996 |
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej ciut ciut
![]() Miłego czytania ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Ty to masz pomysły ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- uf
Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-26 o 17:37 |
|
|
|
#997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my już na spacerze prawie tydzień nie byliśmy
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
no to naprawde wspolczuje,bo jednak caly zcas siedziec w domu,ja znam ten bol,jak u nas pada to nawet do sklepu obok nie skocze bo wszystkie akcesiora przeciw deszczowe zostawilam madrze u tesciow
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW to super, że Ci się tak udało ![]() Ale najpierw wylukałaś go w sklepie? Przypomnij jaka firma ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- My parę dni, ale i tak szału dostaje. Jutro jak tylko nie będzie wiać to od razu śmigamy. Tym bardziej, że mam z kim pogadać bo sąsiadka z Angli z dwiema córeczkami przyleciała ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
no co Robiłaś już na obiad udka ? Ile czasu je piekłaś ? |
||
|
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
Wariateczko
za wagęa dlaczego nie musicie szczepić????
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
my pijemy dużo
|
#1002 |
|
Wtajemniczenie
|
Baha x-lander xt.Zdecydowałam sie na uzywany, bo jak mi sie nie spodoba w prowadzeniu to go sprzedam i nie strace tyle kasy co na nowym.
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi zębami to jakaś nowa moda, że im później tym lepiej. Wg mnie wszytsko uwarukowane genetycznie
![]() Mnie dziś cały dzień mdli, fatalnie się czuję ![]() Baha jakie książki Ci przyszły? kurde ja mam tyle książek do przeczytania i nie mam kiedy
|
|
|
|
#1004 |
|
Zadomowienie
|
a bo zrobili z ta szczepionka zamieszanie,najpier szczepilismy 2-ma dawkami 6w1,pozniej zmienilismy przychodnie i babka co nas zapisywala zle przeczytala nazwe szczepionki,i taka podala lekarce a ta wypisala na nia recepte(bo w tej przychodni trzeba samemu kupowac platne szczepionki,w poprzedniej placilismy za nie przy szczepieniu),tz nie wiedzial i wykupil,przywiozl do domu i od razu mu mowie ze tamta szczepionka miala inne opakowanie(okazało sie ze przepisali nam teraz 5w1),zadzwonilismy do apteki pani powiedziala zebysmy przyjechali to zrobi zwrot,pojechalismy a ona nagle ze lekow sie nie reklamuje wiec ostatecznie po konsultacji 3pielegniarek i lekarza zaszczepili ta 5w1,powiedzieli ze w niej brakuje szczepionki na żóltaczke i wyznaczyli termin kiedy mamy ja uzupełnić(z tym terminem też było smiesznie,bo najpierw mówili że musi byc w tym samym dniu,za chwile stwierdzili ze jak mała skończy poł roczku),wiec dzis pojechalam i dowiedziałam sie od babki,ze mała już dostała 3 dawki tej zółtaczki,bo w szpitalu po urodzeniu 1 a pozniej 2 w tych 2 dawkach 6w1,wiec teraz mozna jej to uzupełnić jak skończy 10 miesiecy,a po konsultacji nastepnej wymysliły ze ta zoltaczka bedzie w tym samym dniu co 4 dawka jakiejs tam szczepionki,czyli w maju 2013
![]() szczerze-to dziś mi babka tak zamotała,3 razy pisala cos olowkiem w ksiazeczce,3 razy mazala bo zmieniały zdanie z lekarka,ja juz z tego nic nie wiem a szczepienia mamy z glowy bo mała dostała wszystkie obowiazkowe,teraz jak skonczy rok tylko jeszcze odra swinka rozyczka no i jakies tam nastepne
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-06-26 o 19:18 |
|
|
|
#1005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MMR to ja się boję
|
|
#1006 |
|
Wtajemniczenie
|
byłam u dermatologa... na szczescie nie jest zarazliwe okazalo się ze to liszaj :/, ale po wykupieniu masci jak zaczełam smarowac te zmiany to sie przerazilam ile tego mam... narazie mam sie myc jedynie dla higieny, najlepiej z pare dni jedynie podmywanie i glowa...
dostalam tez cos na nieszczesny trądzik, ale kazala przyjsc jak od cyca odstawie, bo narazie to tylko maści, kremy i żele... wiec schne sobie teraz... połnaga... samotna... lekko mi zimno .... ![]() zmykam kochane poczytac do egzaminu do jutra
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na szczęście bez gorączki, kataru, kaszlu i luźnych kupek, ale bolało małą widać było po niej ![]() jakie? ![]() ja ślubowałam 2 lata temu i póki co kupiłabym ją drugi raz Byliśmy oglądać wózki - Baby Jogger zakochałam się w nim Poza tym kupiłam sobie stój z Feba, czerwony, rozm. 40B
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
gratulujemy nowych zebow, powrotu do zdrowia dla wszystkich chorowitkow
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy ja sie bede mogla w cos takiego zmiescic
zebow nadal niet
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#1010 |
|
Wtajemniczenie
|
Robiłam, pychotka. Na początku zrobiłam błąd, ze bez termoobiegu włączyłam piekarnik, z 30min. A potem włączyłam termo i jeszcze ze 30min. Fotka mego danka
|
|
|
|
#1011 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciliśmy od lekarza, siedzieliśmy ze dwie godz taka kolejka. Sytuacja nie jest zła, dostała lek, ale jeszcze nie antybiotyk. W poniedziałek do kontroli. Głowa mnie boli
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Mała po kolacji, wojuje przed snem w łóżeczku, ja zaraz idę się kąpać, biorę garść leków i pod kołderke Do jutra Mamusie |
|
|
|
#1012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Coś pożyczonego", "Coś niebieskiego" Emily Giffin. Zapowiadają się fajnie ![]() Może też Cię jelitówka łapie. OBY NIE ! Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Wow wychodzą jak grzyby po deszczu ![]() Ja też poluję na czerwony ![]() Gratki za kupno stroju. Nie załamuj się Feba ma zaniżone rozmiary. Ja też mam 40B a po majtasach widzę że jeszcze jakieś przymałe
|
|||
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Baha ja mam "100 dni po ślubie" e. Giffin, ale nie czytałam jeszcze
![]() jelitówka nie, rano zaszkodził łosoś wędzony
|
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow jutro zrobię Czyli jak od początku włącze termoobieg w zupełności wystarczy im 30 min ? A w przepisie była mowa o foli czy sama od siebie dałaś, bo nie pamiętam aby była wzmianka ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Mały już też po butli, wojował w łóżeczku, a teraz już lula na brzuszku. By spał wcześniej, no ale jak jadł teściowa zapragnęła w kuchni sprzątać ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
To dobrze tzn dobrze, że to nie jelitówka ale na odmulenie polecam Smekte Szkoda, że jeszcze nie przeczytałaś. Jak dasz radę, streść mi, czy warto kupić
|
|||
|
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- ja w 40 a nawet niżej mam zamiar po dukanie, ale w B to wiem że nigdy
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, a co sprzedawca mówił na jakie drogi się nadaje ?
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś zaczęłam ją czytać (parę stron) i nie skończyłam ja akurat te książke wygrałam tak samo "Letni domek" M. Willet zaczęłam i zostawiłam i ciągle mam w plaie skończyć...
|
|
|
|
|
#1018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka również i dla Ciebie A powiedz mi co dostałaś na pryszczyce ? Bo ja mam tylko maść cynkową, ale pomaga jakby chciała a nie mogła. Na lewym policzku mam dwie wielkie diody co wyglądają jak guziki ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Ach no widzisz Kochana tak to już jest. Ja przy jednym motywacji nie mam a co do piero przy 2jce Czasem myślę, że fajnie by było tak poleniuchować do góry brzuchem, ale .... nieeeeeeeeeeee teraz jest fajnie
|
||
|
|
|
#1019 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=princessskaa;349505 60]Wróciliśmy od lekarza, siedzieliśmy ze dwie godz taka kolejka. Sytuacja nie jest zła, dostała lek, ale jeszcze nie antybiotyk. W poniedziałek do kontroli. Głowa mnie boli Życzę zdrówka z całego serca. My też dziś wylądowaliśmy u pediatry. Dostał uczulenia na antybiotyk i kazała odstawić. Zobaczymy co sie bedzie działo jurto
|
|
#1020 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
u nas przez te rozjazdy, wesela zrobila sie masakra z zasypianiem, cyc albo darcie, ehh i teraz to juz nigdzie wieczorem nie wyjde wspolczuje chorobsk, ja tez bylam dzis u lekarza, standardowy problem ginekologiczny ;/ |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

:confused :

))

jutro zrobię