|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dziękuję kochana, co do wózka to ładny i ja miałam pościel dla Julci, urodziła się 03.02 czyli w zimę i jak wychodziliśmy na spacery to kołderka i kocyk obowiązkowo. tak dopiero wtedy mm Cytat:
![]() Dziewczyny a mi się chce ryczeć i jestem mega zła
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34946849]Rzadko wykorzystuję tę bliskość morza - nie lubię się opalać
![]() Gratuluję synka [/QUOTE]ale przeciez nad morzem nie tylko trzeba lezec plackiem ![]() Ja tez nie lubie sie prazyc, ale lubie spacerowac, siedziec i patrzec na fale np. ![]() A morze kocham Co sie stalo? Tynkusia gratuluje
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-06-26 o 19:10 |
|
|
|
#4685 | ||
|
Rozeznanie
|
i oby tak dalej
![]() Na razie obstajemy przy Thomas debatujemy caly czas bo co mi sie podoba to tz sie krzywi Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34946849]Rzadko wykorzystuję tę bliskość morza - nie lubię się opalać ![]() Gratuluję synka [/QUOTE]Ja mieszkalam niedaleko morza , a nie bylam tam lata... ehh Cytat:
Co sie stalko???? Lekarz ledwo przylozyl sprzet , a ja juz krzyczalam ,,widze jajeczka!!! ,, ![]() ![]() potem pokazal siusiaka a ja ,, Boze jaki duzy ,,
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde ciekawe na ile mi mleka wystarczy. Ale odciagalas tylko tyle ile mala chciala jesc czy mrozilas na zapas? co sie stalo? ![]() Jeszcze tylko 3,5h i maz konczy prace
|
|
|
#4687 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na sierpień wrzesień to wystarczy, ale później kto wie jaka będzie pogoda Cytat:
wezme do serca Twoje doświadczenie ja raczej będę jeszcze w gondoli na jesień i zimę także chyba i tak kupię ten komplet bo nie jest aż to takie drogie ![]() Odczucia moje... hmmm....dziękuje,że pytasz brzuch mi opadł w niedzielę nie masz pojęcia jakie oczy zrobiłamrozebrałam się do spania i smaruję brzuszek , ubrałam koszulkę i tak patrzę a brzuch-olek jakiś taki inny wstałam,a mój mężulek mówi,że jakiś inny jest, ja do lustra i szok ![]() także pewnie już niedługo lekarz mi ostatnio powiedział , że nie dam pewnie rady go ponownie odwiedzić a jeszcze jutro u w czwartek do doktorka , także malutka się jeszcze trzyma rękami i nogami ![]() w sobotę poszłam z mamą do Jyska i takie jakieś skurcze miałam, że musiałam usiąść . W nocy ciężko się obrócić, ale ogólnie to czuję się super. Myślałam ,że będzie gorzej. Zostały 2,5 tygodnia...UFFFF ![]() jakoś sobie poradzę, najwyżej spacerówkę sobie później inną kupimy ta zielona ładna Cytat:
![]() my na zimę to chyba musimy się w coś cieplejszego zaopatrzyć ![]() ja prałam ręcznie butki myślę,że nic się nie stanie ![]() 15 min? ja też myślałam że później Cytat:
ostatnio jak byłam z TŻ to w Bydgoszczy 25 , a tam 13 brrrr myślałam ,ze zamarznę , bo odczuwalna temperatura na pewno była niższa ![]() Cytat:
to chyba normalne,że łąpie grypa przejedzie tylko do łóżka się połóż , pij cytrynkę byłam wtedy u lekarza i mi powiedział,ze jedynie Apap jak będzie wysoka gorączka , ale nie wzięłam. Cytat:
![]() wózek sama chwaliłaś to nie miałam się już na co oglądać ![]() jutro wrzucę foteczki ![]() dziękuję ,że pytasz Cytat:
Cytat:
co się stało ? |
||||||||
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa bo wczoraj się narobiłam, nasprzątałam, kuchnię posprzątałam i wc. Dziś przychodzę do domu a tu taki syf, że masakra. Mąż wstawiał do kuchni zmywarkę z bratem i normalnie taki syf mam, palce czarne odbite na drzwiach, wc całe brudne z umywalką :/ czarne palce na nim i plamy.... kuchnia jakby tornado przeszło.... a na dodatek "kochani" sąsiedzi robią remont i nagle zrobiło mi się biało w domu, wentylatorem buchnął pył, nie wiem co oni kur*** robią, ale mam wszystko w pyle, to nie jest kurz tylko pył i gruba warstwa. Mam na firankach, oknach, meblach... muszę robić gruntowne sprzątanie całego domu... myć okna, prać firanki, na meblach ścierać, w środku w szafkach, szorować podłogi itd itd.... a nie czuję się najlepiej na sprzątanie, cały dzień mnie mdli... na dodatek jak wróciliśmy do domu z wakacji to cały tydzień sprzątałam sobie po troszku z listy co sobie zrobiłam i coo....... i teraz poszło wszystko na marne, bo jest jakby tornado przeszło i pył wulkaniczny... płakać mi się chcę... a mąż oczywiście, że ja mam wiecznie problem i marudzę, no wiadomo jak on nawet ręką się nie przyłoży do tego i nic nie sprząta.. ja wraca z pracy słaniając się na nogach, bo nabiegam się tam i nie ma mowy żebym usiadła na sekundę, to jeszcze w domu mam sprzątania tyle, że napisałam do koleżanki co ma firmę sprzątającą ile biorą za godzinę... dziewczyny tak mi się spać chce, mdli mnie, a ja mam teraz taką masakrę... ehh jeszcze w pracy się nadźwigałam dziś i mnie teraz na dole brzuch kuje cały czas... w ogóle zrobiłam sobie obliczenie w którym tygodniu jestem i wyszło mi takie coś Przybliżony czas trwania Twojego cyklu miesiączkowego 29 dni Długość Twojej fazy lutealnej 14 dni (standard) Twój wynik Kalkulacja z dnia: wt., 26 czerwca 2012 Pierwszy dzień ostatniej menstruacji: pn., 28 maja 2012 Twój cykl menstruacyjny trwa 29 dni Zaszłaś w ciążę dnia: wt., 12 czerwca 2012 (owulacja) Minęło 28 z 281 pełnych dni (10%). Jesteś w 5 tygodniu ciąży. Masz za sobą 4 pełne tygodnie i 0 pełne dni (4+0). Jesteś w 1 (kalendarzowym) miesiącu ciąży. Jesteś w 2 (księżycowym) miesiącu ciąży. Jesteś w pierwszym trymestrze. Przewidywana data porodu: so., 2 marca 2013 Zostało Ci 253 dni do porodu.
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-06-26 o 20:13 |
|
|
|
|
#4689 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więcej mi nie potrzeba.Cytat:
|
||
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34949084]
Strippi, dbaj o siebie dbam, ale w pracy jak muszę przenieść ciężki kontener to niestety muszę to zrobić :/ tak samo jak noszę ciężkie książki ;/
|
|
#4691 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi gratuluje kochana
co Nikita dostala ![]() :conf used: bo ja nie w temacieEmilka ja nie mialam poscieli do wozka tylko grubu kocyk i poduszeczke (niby poduszki sie nie uzywa przez pierwsze 12 m-cy, ale ja tam uzywalam od pierwszego dnia )Jestem, co mnie ominelo ![]()
|
|
|
|
#4692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buahahhaaha, kolejna ![]() Cytat:
Kasiu, też mnie dziwi że masz jechać jak będą co 15 minut ja czekałam aż będą co 5 a i tak jeszcze kilka godzin minęło, zanim urodziłam ![]() a co do bucików, to strasznie dużo ich masz bardzo są usztywniane? bo wiesz, raczej się nie zaleca bucików dla takich maluchów, no chyba że takie misiowe papucie ![]() Zabciu, a tak mi przyszło do głowy... a próbowałaś karmić przez nakładki? Może tak by załapał? może by się nie kapnął, że to nie butelka
|
||
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa tez bym sie na maxa wkurzyla!!!!
Ale Ty uwazaj na siebie teraz nie przemeczaj sie!!! Cytat:
ale maly cwaniak wie ze butla to butla i latwiej mu jesc niz ciagnac sutka
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochana
![]() Cytat:
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno uda Ci się ten bałagan ogarnąć widzę,że cały czas pracujesz w E... a do kiedy masz umowę ? dają chociaż jakieś godne warunki pracy ? |
|
|
|
|
#4696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie tak myslalam, ze bede czekala jak najdluzej w domu, bo po co mam chodzic po szpitalu kilka-/nascie godzin, jak moge je spedzic u siebie bucikow mam dosc sporo, bo dostalam tez od szwagierki i to sa wlasnie takie paputkowate wypiore je recznie Bylismy z mezem kupic koszule dla mnie znalazlam 2 ladne (nie babcine) i juz mam spokoj
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
metka chyba za dużo bym musiała wolnego brać aby od semstru zaczynać.
Cytat:
Kasiu 15 min to za szybko, ja pojechałam jak miałam skurcze co 2-3 min ale generalnie jak się ma co 7 to można już jechać, ale nie wcześniej. Onyks zdrówka ![]() Tynkusia gratualcje. Imię wybrane?? Strippi nie powinnać dźwigać
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
dopiero Was nadrobiłam ale wybaczcie nie bede cytowac bo padam i chyba zaraz sie poloze .... troche mam ostatnio dosc wszystkiego...
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
co się stało??
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
pol roku bo mi lekarz powiedzial ze to moze byc niebezpieczne dla piersi,
onyks kuruj sie, gratuluje,
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahha zamówiłam sobie sprzątaczkę na posprzątanie całego domu z oknami
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
xxKasiax co do koszul to ja mialam swoje a do porodu poradzily mi zeby zalozyc szpitalna bo sie pobrudzi wlasnie i tak zrobilam chociaz ta koszula to nie wiem na co jak i tak lezalam prawie gola, ale po porodzie sobie zalozysz
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam swoją do porodu, co prawda troszkę się krwią pobrudziła, ale ładnie się odprała i teraz dalej w niej mykam
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam godnych warunków, jak byłam na urlopie to mam niepłatne, zarabiam marne grosze, bo wypłata teraz to 900zł, na dodatek ta atmosfera... ehh szkoda gadać ale w pracy nikt nie wie i mi karzą ;/
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
strippi kiedy chcesz im powiedzieć??
|
|
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bede sie rozdrabniac ale tak ogolnie to :
klotnia z Tz o lekarza (urologa) i ogolnie o calokształt.... i czekam na odzew od swojej "kochanej" Mamusi , ale chyba dopoki sama sie nie odezwe to jej raczej bedzie ciezko choc jest winna.... ![]() narobilam sie troszke bo wzielam sie za porzadki bo mezowi jakos nie spieszno do tego a taki pedant ![]() no i ciagle problem z kasa.... ja jej tlumacze ze ostatnio mialam to dałam pani a teraz nie mam i nie dam... a ta mi gada ze ona nie widzi itd itd itd i ze nikt jej nie chce dac a miala w tej czapeczce gdzies okolo 300 zl po 50 i ze na lekarza zbiera a mi cholera nikt nie dolozy ciagle ktos cos od Nas chce ... pozniej nawiedzila mnie sasiadka i chciala znowu telefonu wiec jej powiedzialam ze nie mam nic na koncie bo mam na karte...to ta a stacjonarny wiec powiedzialam tak specjalnie dla pani zaloze zeby pani dzwonila ciagle i sama bede go oplacala.. tylko do Nas przychodzi i dzwoni ilez do cholery jasnej mozna....maz mnie pochwalil bo powiedzial ze wreszcie wzielam sie w garsc bo takto jemu ciagle gadalam bo komus balam sie odpysknac itd.....no ale cholera czasem czlowieka szlak trafia....
Edytowane przez martynka1916 Czas edycji: 2012-06-26 o 21:54 |
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Martynko no to się nie dziwię, ze jesteś wkurzona. Przytulam
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jak brzuch zacznie wychodzić, albo jak stwierdzę, że to nie na moje siły (to prędzej)
|
|
#4710 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję![]() I też się na poczatku zastanawiałam o co chodzi ![]() Cytat:
No u nas piciszonek się przyjął Cytat:
Aż miło się czyta![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

ale coś czuję że będzie chłopak, sama nie wiem...

nie masz pojęcia jakie oczy zrobiłam