Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 22:18   #4741
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej kobietki od weekendu sie nie odzywałam bo jestem nie do zycia

Dzisiaj pół dnia przespałam i jeszcze ledwo stoje na nogach. Jutro zaczynamy 17 tydzien i mamy wizyte o 12-tej wiec prosze o trzymanie kciuków za moje maleństwo. Mam nadzieję, ze szanowna Pani Dr. bedzie laskawa i pofatyguje się żeby sprawdzic plec. Dobrej nocy dziewczyny uciekam bo padam na twarz.
za wizytę
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:22   #4742
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj pół dnia przespałam i jeszcze ledwo stoje na nogach. Jutro zaczynamy 17 tydzien i mamy wizyte o 12-tej wiec prosze o trzymanie kciuków za moje maleństwo. Mam nadzieję, ze szanowna Pani Dr. bedzie laskawa i pofatyguje się żeby sprawdzic plec. Dobrej nocy dziewczyny uciekam bo padam na twarz.
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Hejka!
Ostatnio mało mnie było na wątku a to przez złe samopoczucie - odkąd lekarz zmniejszył mi luteinę brzuch bardziej boli przez co jestem bardiej nerwowa i zmęczona
z dobrych wieści - młody już cudnie kopie i to przez cały dzień , brzuszek rośnie i remont praktycznie skończony
Dzisiaj byłam z młodym na spotkaniu integracyjnym w przedszkolu i zaczynam być przerażona, że muszę go zostawić tam na całe 6 godzin od września - jakoś nie mogę tego przeżyć.
Najważniejsze, że wszystko w porządku z maluszkiem
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:28   #4743
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

3mam kciuki za wszystkie wizyty

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:35   #4744
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
3mam kciuki za wszystkie wizyty
ja też trzymam kciuki,
dobranoc mamusie
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:45   #4745
judkama
Zakorzenienie

w takim razie kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty

: kciuki:

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 23:01   #4746
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj byłam z młodym na spotkaniu integracyjnym w przedszkolu i zaczynam być przerażona, że muszę go zostawić tam na całe 6 godzin od września - jakoś nie mogę tego przeżyć.
dlaczego musisz
Stary 2012-06-26, 23:35   #4747
DeKajka
Zakorzenienie

O jaki ładny post mi sie trafił #4747

I juz po nawałnicy dzieci ..
TŻet pojechal odwiezc potwory ..
Jestem wykonczona ..

Jutro ma przyjsc ktos na ogladanie mieszkania wiec czeka mnie sprzatanie ,ale na szczescie TŻet ogarnął grubsze sprawy typu łazienka , kuchenka itp ..

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Gratulacje

DeKajka nasz doktor ma urlop od 9-15 lipca. Ja zapisałam sie na połówkowe na 17 lipca na godz. 16.30

Ja zmykam z męzem poobcowac
Dobranoc piękniochy
O nie nie a ja mialam miec połówkowe 10 lipca

No nic pojde pare dni wczesniej . dziekuje za informacje

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
jak chcesz to ja i dekajka możemy się postarać o nowy wątek jeszcze dziś
Akurat DeKajka dzisiaj zawiodła ..

Padam na twarz .. dobranoc

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !

Edytowane przez DeKajka
Czas edycji: 2012-06-26 o 23:37
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 23:57   #4748
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Hej Kobietki! Wpadlam sie pochwalic, ze dzisiaj na wizycie zobaczylismy SIUSIAKA!!!

Cytat:
Dziewczyny!
Własnie wróciłam od lekarza. Wszystko w porzadku. Szyjka zamknieta i długa. Tętno jest. Dzieciaczek machał nózkami Prawdopodobnie to chłopczyk bo coś mu dyndało między nogami, ale to jeszcze nie na 100% Ciesze się i jestem spokojna

Cytat:
No to i ja sie pochwale, usg pokazało Dziewczynkę jestem przeszczesliwa bo jest tak jak ja chciałam no i zobaczyłam ze wszystko ok pomimo malutkiego brzucha i tylko 1 kg na plusie. Niby dobrze ale wiadomo od razu panikuje a tu juz zaczęły 17 tydzien.
Dodatkowo od ok 3 dni juz niemalże jestem pewna ze czuje ruchy.
Mam nadzieje ze w końcu wrócę na forum na dobre bo dwa tyg siedzę w domku, praca dała mi mocno w kość niestety..nikt mnie nie oszczedzal

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość

ja jutro mam wizyte, wiec prosze o kciuki

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
mamy razem

Cytat:

Perełka ja tez zaczynam jutro 17 tydzień
Spojrzałam na rozpiske i masz termin na 2.12,a ja na 13.12 to chyba masz 18 tydzien? Moge cos źle liczyc,bo juz poźno.

Dobrej nocy dziewczynki

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-06-27 o 00:02
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:06   #4749
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam takie pytanie, macie czasem takie odczucie, jakby całe ciało Wam biło jak serce? Bo ja czuje normalnie jak mi serce bije, szybciej niż zwykle, a do tego czuje dokładne bicie w całym ciele, w rece, nodze, w brzuchu tam gdzie dzidziuś. Też tak macie?
Dodam, że sprawy sercowe mam idealne, ciśnienie też
Nie wiem czy chodzi nam o to samo, ale ja jak długo leżę na prawym boku to (chyba) jakiś narząd uciska mi na serce bo zaczynam czuć intensywnie w całym ciele jak biję
Zaraz nowy wątek, widziałaś

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Hej, nie wbijajcie mnie w jeszcze większe kompleksy niż mam
...bo mimo tych 5 kg na plusie moje BMI jest cały czas w przedziale nrmal

MiciaKicia,
To sie nazywa...pogrzeszyć
Karola nie martw się- ja mam prawie 4kg na plusie, ale dalej śmigam w spodniach sprzed ciąży. Dzisiaj jak zakładałam jeansy to byłam z siebie bardzo zadowolona

Cytat:

Trzymam kciuki za wizytę i za poznanie płci

Cytat:
Hejka!
Ostatnio mało mnie było na wątku a to przez złe samopoczucie - odkąd lekarz zmniejszył mi luteinę brzuch bardziej boli przez co jestem bardiej nerwowa i zmęczona
z dobrych wieści - młody już cudnie kopie i to przez cały dzień , brzuszek rośnie i remont praktycznie skończony
Gratuluję kopniaków i nie stresuj się. A przedszkole to wspaniała sprawa. Ja chodziłam jak byłam mała i na prawdę bardzo dobrze wspominam ten okres

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Ja siedzę już w pracy. Nie mam czego nadrabiać, bo wieczorem usiadłam jeszcze na chwilę na forum. Chyba wynudzę się dziś okropnie
Na szczęście mąż przyjechał ze mną (poćwiczyć) więc będę z nim rozmawiać.

Dziś już nie będę wegetować w domu, a wezmę się za jakąś robotę. Skończę sprzątanie i może poukładam trochę w szafach Muszę zrobić porządek z męża ciuchami, bo ma mnóstwo w których już dawno nie chodzi, a leżą w szafie..

Kuzynka w sobotę wysyła mi paczkę z ubraniami dla mnie i Neli. Przyda mi się świeża dostawa, bo wydaje mi się, że non stop chodzę w tym samym

Mama wczoraj była w sklepach z wózkami, bo (niby) rozpoczęły się obniżki. Mura 4 kosztuje tam 1200 euro Kosmiczna cena Także wózek będę na 100% kupować w Polsce, łóżeczko też bo takie w miarę fajne kosztuję około 200 euro Za to Nela wzbogaciła się o 8 par bucików i bluzo-baranek Hello Kity

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:29   #4750
Kasia_11_83
Rozeznanie

Pokaże wam nowe zdobycze. Na niektóre buciki Nelka będzie musiała chwilę poczekać

Edytowane przez Kasia_11_83
Czas edycji: 2012-07-29 o 10:03
Stary 2012-06-27, 07:29   #4751
aerien83
Zadomowienie

Heeej

a ja dalej w ponurym nastroju, z szyją nie przeszło i dzisiaj przejdę się do apteki bo do rodzinnej dopiero jutro na 10. Pogoda też bez zmian: szaro i buro.
Za to mąż o 18 zabiera mnie do kina i na lody!!! Kubusia odstawiamy do dziadka i cały wieczór mamy dla siebie

Mam nadzieję, że Wy również miło spędzicie ten dzień, czego Wam życzę
A nadrabiania miałam malutko, jak fajnie dziś jednak trzeba by skończyć ten wątek

Cytat:
Dziewczyny!
Własnie wróciłam od lekarza. Wszystko w porzadku. Szyjka zamknieta i długa. Tętno jest. Dzieciaczek machał nózkami Prawdopodobnie to chłopczyk bo coś mu dyndało między nogami, ale to jeszcze nie na 100% Ciesze się i jestem spokojna
o jak dobrze I gratuluję wstępnie synusia

Cytat:
No to i ja sie pochwale, usg pokazało Dziewczynkę jestem przeszczesliwa bo jest tak jak ja chciałam no i zobaczyłam ze wszystko ok pomimo malutkiego brzucha i tylko 1 kg na plusie. Niby dobrze ale wiadomo od razu panikuje a tu juz zaczęły 17 tydzien.
Dodatkowo od ok 3 dni juz niemalże jestem pewna ze czuje ruchy.
Mam nadzieje ze w końcu wrócę na forum na dobre bo dwa tyg siedzę w domku, praca dała mi mocno w kość niestety..nikt mnie nie oszczedzal
o, dziewczynka! Jak fajnie! Gratulacje.

Cytat:
Hejka!
Cieszę się, że czujesz już ruchy A przedszkole to najlepsza instytucja na świecie - mój Kuba chodzi od 3 roku życia, nie zawsze był tak zadowolony jak teraz, ale dużo się nauczył, zwłaszcza relacji społecznych. Także nic nie bój, czas pozwolić małemu dorosnąć

Kasia ale butów Więcej niż ja mam w tej chwili dla siebie!

I jak zwykle zapomniałam się pochwalić, że zaczęłam dziś 22 tydzień ciąży!!!

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-06-27 o 07:34
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:35   #4752
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Heeej

a ja dalej w ponurym nastroju, z szyją nie przeszło i dzisiaj przejdę się do apteki bo do rodzinnej dopiero jutro na 10. Pogoda też bez zmian: szaro i buro.
Za to mąż o 18 zabiera mnie do kina i na lody!!! Kubusia odstawiamy do dziadka i cały wieczór mamy dla siebie

Mam nadzieję, że Wy również miło spędzicie ten dzień, czego Wam życzę
A nadrabiania miałam malutko, jak fajnie dziś jednak trzeba by skończyć ten wątek

o jak dobrze I gratuluję wstępnie synusia

o, dziewczynka! Jak fajnie! Gratulacje.

Cieszę się, że czujesz już ruchy A przedszkole to najlepsza instytucja na świecie - mój Kuba chodzi od 3 roku życia, nie zawsze był tak zadowolony jak teraz, ale dużo się nauczył, zwłaszcza relacji społecznych. Także nic nie bój, czas pozwolić małemu dorosnąć
Hey Współczuję Ci, ale na pocieszenie dodam, że ja mam zajad wielkości paznokcia z lewej strony na górnej wardze i mały z prawej Kiedyś brałam na to antybiotyk Heviran, a teraz muszę cierpliwie czekać, aż zejdzie..

Co do przedszkola to całkowicie się z Tobą zgadzam. Nikt nie nauczy dzieci tyle zabaw, piosenek, wierszyków, zachowań, współpracy w grupie i obcowania z rówieśnikami jak przedszkole

Stary 2012-06-27, 07:59   #4753
aniamotylek
Rozeznanie

Hej dziewczynki weszlam aby sie przywitac, dzisiaj czeka nas intensywny dzien, a potem w busika i siup na lotnisko. U nas wszystko ok, pozniej lece na wizyte do gina bo w sobote mialam tylko usg. Sciskam wszystkie, i trzymam kciukasy za wizyty.

Pa pa
Stary 2012-06-27, 08:06   #4754
weronika23
Zakorzenienie

hej koffane

prosze nie dobijac mnie z waga

my od 6 na nogach i lecimy zaraz do apteki uczymy sie bez pamka i krzeslo mam juz zalatwione

ktoras pisala o sutkach mi tez sie zrobily olbrzymie ale to dobrze przy gabi tez takie byly i nie bylo problemu z karmieniem

gratuluje wizyt synkow i jednej coreczki ehhhhh chlopaki rzadza dziewczyny beda mialy w czym wybierac

aaaa kasia mam ta bluze dla gabi swietna jest
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:07   #4755
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry)
ja cos spac nie moge ostatnio.. znowu wstalam przed 6;/a zasnelam po polnocy...
Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Pokaże wam nowe zdobycze. Na niektóre buciki Nelka będzie musiała chwilę poczekać
super
Stary 2012-06-27, 08:08   #4756
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki weszlam aby sie przywitac, dzisiaj czeka nas intensywny dzien, a potem w busika i siup na lotnisko. U nas wszystko ok, pozniej lece na wizyte do gina bo w sobote mialam tylko usg. Sciskam wszystkie, i trzymam kciukasy za wizyty.

Pa pa
Trzymam kciuki za wizytę Uważaj na siebie i swoją córeczkę i pisz jak po wizycie

Stary 2012-06-27, 08:09   #4757
Dojotka1987
Zakorzenienie

gratuluje wizyt ide sie wybalsamowac bo juz sie oliwka prawie cala wchlonela;p jak ja nie chce miec rozstpow!!!
Stary 2012-06-27, 08:10   #4758
karolamankowa
Zadomowienie

Ania,
Trzymamy kciukasy

Kasia,
A ta mura to już ma 100%?
nie wiem, czy czytałaś mojego posta odnośnie budki i odsloniecia wózka?
Niestety kojarzy koleżanka potwierdziła i mimo idącego lata sprzedaje...przeszli na spacerowke i zaczęły sie problemy. Z gondoli byli mega zadowoleni.
Stary 2012-06-27, 08:15   #4759
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
hej koffane

prosze nie dobijac mnie z waga

my od 6 na nogach i lecimy zaraz do apteki uczymy sie bez pamka i krzeslo mam juz zalatwione

ktoras pisala o sutkach mi tez sie zrobily olbrzymie ale to dobrze przy gabi tez takie byly i nie bylo problemu z karmieniem

gratuluje wizyt synkow i jednej coreczki ehhhhh chlopaki rzadza dziewczyny beda mialy w czym wybierac

aaaa kasia mam ta bluze dla gabi swietna jest
No niestety straty są chyba wkalkulowane w ten "ciężki" czas. Jak jej idzie? Robi do nocniczka? Woła sama czy musisz jej pilnować?

Bluzy jeszcze nie widziałam, ale wydaję się być mięciutka i cieplutka. To rozmiar 68 - myślę, że na wiosnę będzie w sam raz

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry)
ja cos spac nie moge ostatnio.. znowu wstalam przed 6;/a zasnelam po polnocy...

super
Ojj biedna. Ja ostatnio zasypiam jak kamień. Nawet na siku nie chodzę - bo nie odczuwam potrzeby.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Ania,
Trzymamy kciukasy

Kasia,
A ta mura to już ma 100%?
nie wiem, czy czytałaś mojego posta odnośnie budki i odsloniecia wózka?
Niestety kojarzy koleżanka potwierdziła i mimo idącego lata sprzedaje...przeszli na spacerowke i zaczęły sie problemy. Z gondoli byli mega zadowoleni.
Kurcze chyba nie czytałam napisz jak możesz jeszcze raz Kurcze a mi sie właśnie ta spacerówka w Murze na maxa podoba

Stary 2012-06-27, 08:18   #4760
weronika23
Zakorzenienie

zgadzam sie do przedszkola mpja tez pojdzie ale za roook poki co sostra anglistka ja uczy roznych piosenek i pokazywania

ps kasia zdjecia w tej bluzie

landii super fryzurka a co do ...... to wiesz czym ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03241.jpg (75,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03250.jpg (55,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03265.jpg (26,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03317.jpg (47,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2012-06-27, 08:21   #4761
weronika23
Zakorzenienie

a u nas roznie pieron najczesciej wola ale nie zdaze bo wola w momencie jak robi siiii jak zrobi w pampka to sciaga booo siii mam nadzieje ze do pazdz sie nauczy bo padne ale i tak ze 3 pampki dziennie zaoszczedzone

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

a bluza faktycznie mieciutka i cieplutka ja mam na 86 gabi chodzila w jesieni ale podwijalam rekawki za to od wiosny smigala w niej
Stary 2012-06-27, 08:23   #4762
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam sie do przedszkola mpja tez pojdzie ale za roook poki co sostra anglistka ja uczy roznych piosenek i pokazywania

ps kasia zdjecia w tej bluzie

landii super fryzurka a co do ...... to wiesz czym ja
piekna jest ta bluza)
Stary 2012-06-27, 08:29   #4763
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
a u nas roznie pieron najczesciej wola ale nie zdaze bo wola w momencie jak robi siiii jak zrobi w pampka to sciaga booo siii mam nadzieje ze do pazdz sie nauczy bo padne ale i tak ze 3 pampki dziennie zaoszczedzone

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

a bluza faktycznie mieciutka i cieplutka ja mam na 86 gabi chodzila w jesieni ale podwijalam rekawki za to od wiosny smigala w niej
Czyli jesteście już bliżej niż dalej. Oby szło gładko, bo faktycznie dwoje dzieci w Pampersach to finansowa katastrofa. Mój mąż wczoraj śmiał się, że musi zapowiedzieć wszystkim żeby w odwiedziny do Nelki przynosili tylko Pampersy - żadnych ciuchów

A jak ja mam tą bluzę na 68 to tak "pi razy drzwi" na ile miesięczne dziecko?

Stary 2012-06-27, 08:41   #4764
emylka86
Zakorzenienie

dzień dobry pięknym panią z jeszcze piękniejszymi brzuszkami : )

jakoś mam dobry humor dziś : ))) za oknem nawet słoneczko się pokazało... może nie będzie tak źle z tym dniem : ))
tylko nie wiem co se na śniadanko zrobić ; p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:41   #4765
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dlaczego musisz
zapisałam go jak jeszcze nie byłam w ciąży i musiał iść bo przecież pracuje a teraz jak będzie maleństwo to tym bardziej.
Stary 2012-06-27, 08:44   #4766
aerien83
Zadomowienie

Cytat:

A jak ja mam tą bluzę na 68 to tak "pi razy drzwi" na ile miesięczne dziecko?
Pi razy drzwi 3-6 miesięczne dziecko rzecz jasna zależy też jak duże się urodzi, tu masz rozmiarówki standardowe:
http://www.dzieciuszek.net/informacje.php?id=9
http://www.bobasom.pl/Tabela-rozmiarow.aspx

Ja już po śniadanku i ogarniam, i zaglądam z doskoku

Co robicie na obiad? Ja chyba łazanki bo dawno nie robiłam.
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:44   #4767
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Heeej
I jak zwykle zapomniałam się pochwalić, że zaczęłam dziś 22 tydzień ciąży!!!
gratulacje

Cytat:
widzisz a moj pieron siedzi na nocniku i nic

zalozysz pampka i wtedy dopiero cos robi, ale w ogole nie sygnalizuje wiec na razie nie lata bez niego
takze przed nami o wiele dluzsza droga
chyba zamowie mu majtki treningowe z allegro przynajmniej nie bedzie zasikiwal wszystkiego a bedzie czul ze mam mokro, moze wtedy cos ruszy

a 68 maly nosil jeszcze jak mial pol roku, ale niektore juz byly wtedy za male 68, zalezy od firmy tak naprawde

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-06-27, 08:46   #4768
emylka86
Zakorzenienie

aaaa zapomniałam oczywiście z mojej strony kciukasy za dzisiejsze wizyty, a chyba ze 3 dzisiaj są : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:47   #4769
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
zapisałam go jak jeszcze nie byłam w ciąży i musiał iść bo przecież pracuje a teraz jak będzie maleństwo to tym bardziej.
to ja bede miec w domu dwojke na raz
a Tomek pojdzie do przedszkola w przyszlym roku, jak sie zwolni miejsce, bo jest na liscie rezerwowej i jest drugi, bo o miejskim to nawet nie marze przedszkolu

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-06-27, 08:48   #4770
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Ile dalas za bluzę,nadal jest w ofercie? Ja ja kupiłam ok 2 lat temu dla chrzesnicy i to była jedna z ulubionych rzeczy

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości