Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 22:15   #4681
maksikola
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
a libido ostatnio coś mi wzrosło
mi też a już myślałam, że przekwitam hehehe
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:15   #4682
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
a my sobie wczoraj przypomieliśmy jak nasze skrzypi....
Kasi to nie wzruszyło...
ja już powiedziałam, że jego nasienie jest jakieś niepełnowartościowe i prostaglandyn nie ma

i ma się dowiedzieć co tez jego kumpel żonie zrobił, że jej 2 tyg przed terminem wody odeszły bo ja chcę to samo

a w ogóle jest skrzywdzony bo go bark boli i chodzi i stęka

heh mnie ma bolec i nic nie boli, a jego ma nie boleć a boli i gdzie tu sprawiedliwość
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:19   #4683
bacharybnik
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki nie gadajcie o łóżkach bo ja sama do soboty jestem a libido ostatnio coś mi wzrosło
Co ja mam powiedzieć? Tż-ta już nie mam dwa miesiące!!! Ale dzisiaj ostatnia noc samotna. Jutro już będzie Tż

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:27   #4684
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
mi też a już myślałam, że przekwitam hehehe

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość

heh mnie ma bolec i nic nie boli, a jego ma nie boleć a boli i gdzie tu sprawiedliwość
- TŻ ma być przy porodzie z Tobą?

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Co ja mam powiedzieć? Tż-ta już nie mam dwa miesiące!!! Ale dzisiaj ostatnia noc samotna. Jutro już będzie Tż
- faktycznie, Basiu Ty to jesteś wyposzczona Ale od jutra używanie łóżka pełną parą

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:43   #4685
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
- TŻ ma być przy porodzie z Tobą?
ma być tylko niech go ten bark przestanie boleć bo taki marudzący to mi się na nic nie przyda
Bezpowrotnie elipsa ma"
Stary 2012-06-26, 23:34   #4686
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Alonka, że ile u was kosztuje malina
U nas 250 gr kosztuje 7 zl

Kupiłabym u was z 50 kg
przyjeżdzaj z przyczepką to przynajmniej metra zapakuję ci
no niestety, najwięcej pośrednicy zarabiają, a biedny rolnik co musi chodzić przy owocach, pieleęgnować krzaki i kupować drogie nawozy oraz zrywać te owoce czasami od 6 do 19 zarabia grosze dlatego tak bardzo mnie wkurza jak słyszę klienta "miastowego" że rolnikowi to samo wszystko rośnie a on aby kase liczy wrr...
truskawka 5,10/kg szypułkowana, z szypułkami 3.60 kosztuje

Cytat:

pani babka co tam mieszkała to wogóle chyba jakąś promocję na czarną farbę olejną złapała wszystkie kaloryfery czarne były plus drzwi zewnętrze, te do piwnicy i cegły na scianie w piwnicy
hehe może taka w sklepie była i na kartki wzięła ją

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Aloonka jesli w najbliższy czasie chcesz mieć dziecko (a chcesz ) to nie bierz szynszyla...one bardzo potrzebują zainteresowania...sa jak koty bo nie lubią brania na ręce jak człowiek chce tylko jak im się zachce...najlepiej nie trzymać ich pojedynczo bo są smutne, musza dużo biegać (w klatce nie wystarczy) więc musisz je wypuszczać na spacerki po domu...a jak będziesz miała dzieciaczka to nie będziesz miała na to czasu....ja mam # szynszylowe pannice i teraz są bardzo smutne bo nie mam kiedy z nimi posiedzieć na podłodze, kiedy do nich pogadać , tylko tak przelotem zaglądam, daję jeść i co jakiś czas sprzątam..
Flower powiem szczerze że ja już nie myślę o niczym pod kątem ciąży bo co będzie jak rok będziemy się starać albo lepiej?? przez moje takie durne myślenie z pracy zrezygnowałam na warzywniaku a zawsze to jakiś grosz wpadnie do kieszeni ;/
dowiedziłam się dziś że ojciec yorka od znajomych weźmie bo oni nie mogą go już trzymać także zabawkę będę miała hehe ale to będzie wspólny a ja chcę mieć swoje zwierzątko!!! wiem, dziwna jestem, ale ja nigdy własnego zwierzątka nie miałam, zresztą ja mam 10-letniego brata także jak coś to jemu szynszyl w spadku dostałby się

Cytat:
moje ma 2 lata i już zaczyna skrzypieć
to ja pobiję nasze ma 9 miesięcy i co jakiś czas stelarz musimy poprawiać, podkręcać go itd a ostatnio okropnie trzeszczało i jak zdjęliśmy materac znowu to zobaczyliśmy że tak przesunięte było łóżko w stronę ściany że aż na listwę plastykową najechało i ta pękła i tak trzeszczała hehe ja nie wiem jak mogło się tak przesunąć łóżko gdzie materaca sama nie podniosę taki ciężki jest

Cytat:
idę się kąpać, po opowieściach Agatki o rozwalonym łóżku napaliłam się,zgwałcę tż-ta jak przyjdzie

Cytat:
chciałam się ostatnio wpakować tż do wanny
ale sie nie zgodził i powiedział że sie nie zmieszczę i całą wodę wychlapię...
o, chamstwo się szerzy

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 00:06   #4687
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Naczytałam się co pisałyście o urządzaniu mieszkania i tanich/drogich sprzętach i powiem, że mi akurat nie zależy, żeby coś było droższe. My większość rzeczy mamy z tych tańszych, a to dlatego, że mieszkanie było urządzane z pieniędzy moich rodziców, a ja wprowadzając się tu dopiero zaczynałam studia i pieniędzy swoich nie miałam żadnych, więc musiałam dostosować swoje wyobrażenia o urządzaniu mieszkania do ich funduszy. Na początku miałam urządzoną kuchnię, zrobioną toaletę i częściowo łazienkę (tzn płytki, wanna, umywalka z małą szafką), do tego jeden pokój, bo ze swojego starego pokoju wywiozłam wszystko, łącznie z żyrandolem, więc niczego nie trzeba było kupować już. W drugim pokoju na podłodze stał malutki telewizor i leżał koc, na którym siedziałam oglądając tv. Dopiero po jakimś czasie dostałam jakąś kasę, za którą kupiłam regał do pokoju, wersalkę i stolik, jeszcze później do łazienki została kupiona pralka i więcej nie było mi trzeba. 7 lat tak mieszkałam, potem wprowadził się TŻ, a z pół roku po ślubie zrobiliśmy mały remont, tzn malowanie, przemeblowanie kuchni, bo koniecznie chcieliśmy mieć zmywarkę, kupiliśmy sobie duże łóżko i jakieś sprzęty. Ale np. podłoga u mnie jest byle jaka, jakieś tańsze panele - nie mam do nich zastrzeżeń, a są już 8,5 roku, tak samo drzwi w mieszkaniu, są byle jakie, takie jakie były od samego początku, ja ich nie wybierałam, nie wiem z czego są, ale niewiele im się dzieje, gdzieś od spodu trochę ta okleina odłazi, ale to przy remoncie została uszkodzona. Najgorsze, że po tylu latach mam już zupełnie inną wizję swojego idealnego mieszkanka i gdybym mogła teraz go urządzać to wyglądałoby zupełnie inaczej.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:26   #4688
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Fiol już raz pytałam, co ubrałaś na wesele?
Zapomniałam odpisać
Miałam taka sukienkę jednoczęściową z C&A, góra była kolorowa, a dół czarny. Strasznie ją lubie, bo tylko ona jest na mnie dobra, inne są albo za krótkie, albo strasznie mnie opinające Do tego balerinki, miałam ochotę na obcasy chociaż do kościoła, ale włożę tylko pół nogi do moich butów, a po nogach nie widać, że mam spuchnięte
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:30   #4689
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

A ja przyszłam na ruinę i teraz pokój po pokoju remontujemy, generalka, od wylewki na podłodze. Niestety u mnie nie ma opcji "tańsze", bo jak się robi od podstaw, to nie ma co oszczędzać. A muszę robić naprawdę wszystko, łącznie z elektryką, bo tu, gdzie teraz przebywam (taki przykładzik), w dużym pokoju - mam jeden kontakt... Kuchnię, mały pokój i przedpokój już zrobiliśmy, na jesień zrobimy ten pokój i kiedyś tam łazienkę. Oprócz tego pierwsza była wymiana drzwi zewn., okien, no i ogrzewania, to nas najbardziej szarpnęło, ale ja byłam najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi, gdy mi wywalili z mieszkania piec węglowy i przynieśli nowego, pięknego, gazowego Mercedesa wśród pieców, Vaillanta....
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:53   #4690
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Witam, dawno mnie tu nie było

Maksio pozdrawia e-ciotki
slodziak
buziaki dla niego

Cytat:
- pokaż
Amilcia pokazalabym,ale po pierwsze sporo mam tych zdjec ubranek,a po drugie nie wiem czy komus nie sprawie przykrosci wrzucajac male dziecice ciuszki tutaj....
wiec nie wiem....

Cytat:
Przyznam się Wam, że niezwykle wzruszające byłoby to dla mnie gdyby Kasia urodziła się jutro...
Jutro ma urodziny moja Siostra, myślę, że jak się wszystko szczęśliwie potoczy to poprosimy ją aby była chrzestną dla Kasi.
Od kiedy w 8 tc wylądowałam w szpitalu z krwawieniem moja Siostra każdą środę chodziła do kościoła na Mszę św. którą ofiarowała za nasze Maleństwo.
To byłoby niesamowite jakby Kasia urodziła się jutro - w dzień urodzin mojej Siostry i to w dodatku w środę

NO to Kasia-dzis sa urodziny cioci i prosimy zebys wyszla jako prezencik
Zeberko rozpakowuj prezent dla siostry

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
strasznie dlugo Tz nie ma zawsze jak jedzie tyle go nie ma?az tak daleko od domu pracuje??czy tez nie ma mozliwosci czesciej zjazdu??
fajnie,ze juz przyjezdza? na dlugo w ogole??

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:45   #4691
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
nigdy własnego zwierzątka nie miałam, zresztą ja mam 10-letniego brata
buhahhahahahaha
też mam młodszego brata

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:51   #4692
zebrawpaski
Zakorzenienie

HEJ!

Nie pytać czy rodzę....! (bo nie rodzę....!)

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
NO to Kasia-dzis sa urodziny cioci i prosimy zebys wyszla jako prezencik
Zeberko rozpakowuj prezent dla siostry
sam się rozpakuje ale czy dzisiaj? Pięknie byłoby...

adunia- dziękuję za info, troszkę mi się rozjaśniło, na razie jestem przy opcji płytki ale możliwe, że znowu mi się zmieni i wtedy będę wiedziała co i jak....

bacha- pewnie nie śpisz od rana, podekscytowana
na długo Mąż wraca?

Perse- coś Cię wczoraj nie było...
my też na etapie gruntownych remontów więc wiem jak to jest ale wiem też jak to cieszy

monika- gdyby nam rodzice sponsorowali remont to też pewnie sami sugerowalibyśmy aby kupować wszystko najtańsze, ale my starzy jesteśmy, studia dawno skończyliśmy - już trochę lat pracujemy więc jakieś środki własne mieliśmy, przez lata naoglądaliśmy się domów w rodzinie i u znajomych (zwłaszcza ja) więc jakaś koncepcja i własna wizja jest
w dodatku dla mnie to, że mogę z niektórymi materiałami troszkę poszaleć, to rekompensata tego, że się nie budujemy...
to zawsze było moja marzenie, nie wyobrażałam sobie, że może być inaczej a jednak zostało na tym, że remontujemy dom Tz-eta...

Wstałam po 6.00 - pojechaliśmy z Tz-etem i moja Siostrą do kościoła na ranną Mszę...a w niedzielę myślałam, że już długo nie uda mi się do kościoła pójść....
Przy takim tempie jak ma Kasia to i w niedzielę jeszcze się dokulam...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
buhahhahahahaha
też mam młodszego brata

ja mam Brata i Siostrę

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:52   #4693
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Bezpowrotnie elipsa ma"
Stary 2012-06-27, 08:59   #4694
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Dzien Dobry
ciemne okulary?
Alfa idzie nad wodę- leżakować albo na sklepy- czyli też dzisiaj nie rodzi...

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Alfa- Ty masz jeszcze dziewiąty miesiąc a ja już zaczęłam dziesiąty!
Czytałam, że dziesiąty miesiąc jest najdłuższy mimo tego, że trwa kilka lub kilkanaście (o zgrozo) dni!

a jak już Twój Te-zet będzie wiedział od kolegi jak efektywnie wytworzyć/ wykorzystać prostaglandynę to ja też poproszę o przepis

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-27, 09:05   #4695
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien Dobry
ciemne okulary?
Alfa idzie nad wodę- leżakować albo na sklepy- czyli też dzisiaj nie rodzi...
dzisiaj siedzi sama własnie je śniadanko podane do łóżka, bo tż idzie na 11 do pracy, ale wróci dopiero gdzies po 18

już zapowiedziałam, w sobotę idziemy na pergolę, fontannę i do ogrodu japońskiego (tylko żeby pogoda w miare była) o tu http://www.wirtualnewycieczki.wrocla...claw-wycieczka

a w następny czwartek ma mnie zabrać do zoo
Bezpowrotnie elipsa ma"
Stary 2012-06-27, 09:09   #4696
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj siedzi sama własnie je śniadanko podane do łóżka, bo tż idzie na 11 do pracy, ale wróci dopiero gdzies po 18

już zapowiedziałam, w sobotę idziemy na pergolę, fontannę i do ogrodu japońskiego (tylko żeby pogoda w miare była) o tu http://www.wirtualnewycieczki.wrocla...claw-wycieczka

a jak zaczniesz rodzić?
ogród cudny- może urodzisz na łonie natury?
do zoo...(zakład opieki okołoporodowej)

pani- przypomniał mi się Twój sen...
idę dzisiaj do sadu bo nie byłam tam od ...tygodni?
ja mam sad obok domu ale w grapce pod górkę trzeba się wspinać- może to coś pomoże...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-27, 09:11   #4697
agatkaa1
Zakorzenienie

Bry....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:13   #4698
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Witam brrrrr...
Flow tez o tym myslalam ze moze to przez balsam, ale lekarz powiedzial ze mam malo wody w organizmie i to przez to, ale ja caly czas pilam w ciagu dnia nawet przez wizyta dwie szklanki wody z cytryna a przed samym wyjsciem ze 3-4 lyki mineralnej, wiec nie wiem ..... troche sie zmartwilam bo nie wiem czy tak czeste usg nie zaszkodzi dzidzi!?
Dzis musze zaliczyc interniste (wpis do kary ciazy)wiec czeka mnie wycieczka az pod prace, mam nadzieje ze nikogo z praqcy nie spotkam . Jutro krew i mocz jak rowniez endo gin - mam nadzieje ze wyniki tsh, ft3, ft4 sa dobre, tak sie boje .... ale nic teraz nie zrobie trzeba czekac do jutra na interpretacje lekarza, no i w piatek usg normalnie przez caly tydzien codzienne wizyty u lekarza....

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:14   #4699
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
a jak zaczniesz rodzić?
ogród cudny- może urodzisz na łonie natury?
do zoo...(zakład opieki okołoporodowej)

pani- przypomniał mi się Twój sen...
ja mam sad obok domu ale w grapce pod górkę trzeba się wspinać- może to coś pomoże...
hehe prędzej mi nogi odpadną niż się szyjka skróci

a ja w śnie dziś odkryłam małpę w zamrażalniku w sklepie zoologicznym i jak otworzyłam to uciekałam z tż przed tą małpą, wsiedliśmy do naszego seata i już nas nie było a małpa robiła zadyme w sklepie
Bezpowrotnie elipsa ma"
Stary 2012-06-27, 09:16   #4700
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

a może WAS?
Cytat:
no i będzie proroczy sen

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:23   #4701
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a może WAS?
no jak się nie zdecyduje do następnego czwartku to go tam krokodylem postraszę i anakondą...
Bezpowrotnie elipsa ma"
Stary 2012-06-27, 09:27   #4702
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
no jak się nie zdecyduje do następnego czwartku to go tam krokodylem postraszę i anakondą...
i w ten sposób wystraszone dziecko posiedzi jeszcze tydzień

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-27, 09:38   #4703
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
i w ten sposób wystraszone dziecko posiedzi jeszcze tydzień
eee dziecko biologa zamiłowanie do wszelkich zwierzątek w genach dostało
Bezpowrotnie elipsa ma"
Stary 2012-06-27, 09:39   #4704
zebrawpaski
Zakorzenienie

natalia_23 : Zeberka 23 czerwca, Alfa 29 czerwca
eseska: Zeberka 27 czerwca, Alfa 27 czerwca
Lucy1111: Zeberka 25 czerwca, Alfa 30 czerwca
alonkaoo: Zeberka 28 czerwca, Alfa 26 czerwca
Nita6: Zeberka 15 czerwca, Alfa 25 czerwca
czarnula 1982: Zeberka 26 czerwca, Alfa 28 czerwca
kunegunda.bis: Zeberka 21 czerwca, Alfa 23 czerwca
adunia89: Zeberka - 24 czerwca, Alfa 27 czerwca
amilcia: Zeberka - 30 czerwca, Alfa 19 czerwca
ewel28: Zeberka - 28 czerwca, Alfa 28 czerwca
Maga83: Zeberka - 24 czerwca, Alfa 24 czerwca
kajaja : Zeberka 23 czerwca, Alfa 28 czerwca
anusia1808: Zeberka 17 czerwca, Alfa 22 czerwca
black secret : Zeberka 20 czerwca, Alfa 25 czerwca
BYou : Zeberka 21 czerwca, Alfa 22 czerwca
inutil : Zeberka 23 czerwca, Alfa 16 czerwca
bacharybnik : Zeberka 22 czerwca, Alfa 26 czerwca
panika: Zeberka 17 czerwca, Alfa 22 czerwca
Vaniliowa11: Zeberka 24 czerwca, Alfa 30 czerwca

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

widzę, że większość z Was nie zakładała, ze aż tak się "przeterminuję""

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-06-27, 09:43   #4705
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
natalia_23 : Zeberka 23 czerwca, Alfa 29 czerwca
eseska: Zeberka 27 czerwca, Alfa 27 czerwca
Lucy1111: Zeberka 25 czerwca, Alfa 30 czerwca
alonkaoo: Zeberka 28 czerwca, Alfa 26 czerwca
Nita6: Zeberka 15 czerwca, Alfa 25 czerwca
czarnula 1982: Zeberka 26 czerwca, Alfa 28 czerwca
kunegunda.bis: Zeberka 21 czerwca, Alfa 23 czerwca
adunia89: Zeberka - 24 czerwca, Alfa 27 czerwca
amilcia: Zeberka - 30 czerwca, Alfa 19 czerwca
ewel28: Zeberka - 28 czerwca, Alfa 28 czerwca
Maga83: Zeberka - 24 czerwca, Alfa 24 czerwca
kajaja : Zeberka 23 czerwca, Alfa 28 czerwca
anusia1808: Zeberka 17 czerwca, Alfa 22 czerwca
black secret : Zeberka 20 czerwca, Alfa 25 czerwca
BYou : Zeberka 21 czerwca, Alfa 22 czerwca
inutil : Zeberka 23 czerwca, Alfa 16 czerwca
bacharybnik : Zeberka 22 czerwca, Alfa 26 czerwca
panika: Zeberka 17 czerwca, Alfa 22 czerwca
Vaniliowa11: Zeberka 24 czerwca, Alfa 30 czerwca

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

widzę, że większość z Was nie zakładała, ze aż tak się "przeterminuję""
a ja powiadam wam dla mnie jeszcze trzeba będzie nowe typowanie na lipiec rozpisać
Bezpowrotnie elipsa ma"
Stary 2012-06-27, 10:04   #4706
adunia89
Zadomowienie

Dzień dobry! Aaaa poucinało mi cytowania

Cytat:
HEJ!
adunia- dziękuję za info, troszkę mi się rozjaśniło, na razie jestem przy opcji płytki ale możliwe, że znowu mi się zmieni i wtedy będę wiedziała co i jak....
zeberko, nie ma problemu, w razie jakichkolwiek pytań odnośnie remontowania, materiałów itp. wal do mnie śmiało, moja mama czeka w pełnej gotowości

Alfa, a mnie dzisiaj śniłaś się Ty! Gotowałaś mi bigos, a ja przez godzinę próbowałam namówić Cię na fartuszek, bo bałam się, że Wiktorkowi nosek się w bigosie zamoczy hahahaha

A dziewczyny nadal w dwupakach... Alfa chyba ma rację, robimy rozpiskę na lipiec!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:08   #4707
fiolusiek
Zakorzenienie

Albo trzeba wątek szybko wykończyć Kilka dziewczyn urodziło zaraz po rozpoczęciu nowej części
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:10   #4708
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Albo trzeba wątek szybko wykończyć Kilka dziewczyn urodziło zaraz po rozpoczęciu nowej części
Albo! Zeberka ostatnio chyba nie dowierzała jak ktoś o tym wspomniał,a tu proszę - niedługo zamykamy!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:11   #4709
maksikola
Wtajemniczenie

dzień dobry,

chodzę jeszcze w pidżamie nic za bardzo nie zrobiłam jeszcze (prócz wykarmienia rodziny itp.)

Alfa, zebra ja nie obstawiałam tp, bo jeszcze nigdy nie trafiłam
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:26   #4710
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
a ja powiadam wam dla mnie jeszcze trzeba będzie nowe typowanie na lipiec rozpisać
dla mnie też!

Cytat:
dzień dobry,
Alfa, zebra ja nie obstawiałam tp, bo jeszcze nigdy nie trafiłam
teraz masz szanse

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
zeberko, nie ma problemu, w razie jakichkolwiek pytań odnośnie remontowania, materiałów itp. wal do mnie śmiało, moja mama czeka w pełnej gotowości
dziękuję Ci bardzo

Cytat:

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a do końca wątku naprawdę niedaleko...
inutil jesteś w pogotowiu?
bo jak nie będzie nowej części to się nie dowiecie, ze się rozpakowałam

wiecie co wymyśliłam - mam tylko dwa biustonosze, w które się mieszczę (ciemny i jasny) i które nadają się na jakieś wychodne (wyjazd na porodówkę to w końcu też wyjście)
no i przydałoby się je uprać... może wypiorę oba zostając chwilowo bez wychodnego stanika...
ja będą oba mokre to napewno dostanę skurczy

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

tak zrobię
plan na dziś:
piorę w rękach wszystkie (dwa staniki) i wynosze na słońce
robię kawę i idę do sadu z książką i kawą
wracam - zerkam co u Was
nastawiam pranie firanek bo świeże zawieszone a stare nie wyprane
prasuję pranie, które z wczoraj poschło
pokręcę się koło obiadu
a jak popołudniu nie będzie słońca to rozważę czy nie myć okien...(ponoc najlepsza metoda na wywołanie porodu!)- Mama mi pomyła 1 czerwca na Dzień Dziecka i znowu są brudne...
uruchamiam sokowirówkę i robię sok z pomarańczy

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości