![]() |
#1021 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
![]() Dla PM nie z Warszawy http://allegro.pl/bokserki-meskie-wl...370567057.html Cytat:
Cytat:
W tym temacie to próbowałam koleżankę podpytać co planują i odwieść ją od tego pomysłu ale się nie dała ![]() Nadal mnie boli gardło i nadal nie ma słoneczka i wieje buuu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na gardziołko zrób sobie kompres- stary sposób i działa: posmaruj szyję kremem (dużo), weź watę i skrop dość obficie spirytusem salicylowym, obłóż szyję i zawiń szalikiem, chustką. Mi to zawsze pomaga
![]() |
#1023 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- przepraszam, że tyle nie pisałam, ale z powodu zawirowań jakie miałam, nie znalazłam czasu ![]() u mnie trochę się podziało przez ten weekend, postaram się nie zanudzać.. zaczęło się od piątku.. powędrowaliśmy spisać protokół, pech chciał, że trafiliśmy na księdza niezbyt przez nas lubianego ( przy każdej mojej spowiedzi pyta czy mieszkam z mężczyzną, a jak za każdym razem tłumaczę mu, że nie, to robi mi pogadankę, że to największa przeszkoda w udzieleniu sakramentu ślubu) zagiął mnie już na pytaniu kiedy miałam komunię św. jak powiedziałam, że normalnie jak dzieci w drugioej klasie podstawówki, to kazał mi podać dokładny rok;/ masakra już się tak postresowałam, że nawet nie umiałam tego policzyć... przechodząc do pytań z protokołu kazał wyjść mojemu TŻ spotkałam się z dziwnymi pytaniami po drodze, typu: czy zgadzasz się z etyką moralności kościoła katolickiego... do dzisiaj nie do końca wiem o co chodziło... czy istnieją przeszkody mechaniczne w poprawnym pożyciu małżeńskim... zobaczył moją minę i dodał, jakieś komplikacje stwierdzone przez lekarza ginekologa... może to były oczywiste pytania i wyda Wam się zabawne,że nie zrozumiałam, ale to pewnie stres potem pytanie kto chce tego ślubu, a ja na to, że ja i mój TŻ, a mój TŻ zapytał księdza, czy to pytanie osobiście do niego, ksiądz odpowiedział, że tak, to mój TŻ powiedział, że on osobiście bardzo chce tego ślubu i jemu zalezy... z czego ksiądz wysnuł wnioski i zrobił nam pogadankę na temat, że ja odpowiedziałam rodzinnie na to pytanie, a TŻ to egosita i myśli tylko o sobie i czas zacząć myśleć też o innych dziewczyny... tragdia, byłam tak zła, że myślałam, że się popłaczę tam przy pytaniu o nałogi TŻ powiedział, że nie ma żadnych, a ksiądz trzy razy zapytał ponownie, czy aby na pewno, na co TŻ w końcu się zaśmiał po kolejnym razie i mówi " chyba, że ksiądz uważa za nałogi kawę" a ksiądz " dobrze, notujemy": confused: masakra... wyszłam cholernie rozgoryczona... dzień drugi, sobota, odbiór sukienki ślubnej.... normalnie miaa być odbierana 6 sierpnia, ale z powodu likwidacji salonu musiałam jechać już teraz... też byłam zła jak się dowiedziałam, bo wiecie stres, że schudnę/przytyję do sierpnia i sukienka nie będzie dobrze leżała... ale w porządku pojechałam ( na pobraniu miary domówiłam szal z tiulu), w salonie już pustki, tylko sukienki do odbioru, przymiarka ok... pomijając fakt, że moja mam zwróciła uwagę tym dwóm paniom, że mają poprawić koronkę przy biuście bo odstaje.. już były niezadowolone...a najgorsze, że za zwykły kawałek tiulu na ramiona z małą wstążeczką chciały 290 zł... na szczęście mój tata się wykłócił i spuściły na 100 zł, tak było w cenniku, który potem zauważyłam, ale policzyły więcej, bo pewnie chciały zarobić... na szczęście udało się, ale z wielką awanturą... niedziela... przy obiedzie TŻ dowiedział się od swojej rodzinki, głównie mamy i brata, który jest świadkiem (kawaler bez dziewczyny) że nie dostali zaproszenia... a brat raczył nas poinformować, że jednak przychodzi z kimś i z wielkimi pretensjami, że nie uwzględniliśmy jego osoby towarzyszącej przy usadzaniu gości... jeszcze twierdził, że nam o tym mówił zaproszeń już im nie będę dawała, bo pytałam się w jeden dzień osobiście przyszłej teściowej czy chcą zaproszenia wszyscy ( u TŻ mieszkają jego rodzice z bratem na piętrze, a na parterze babcia i starszy brat z żoną i dzieckiem - daliśmy tylko babci zaporszenie) na co teściowa powiedziała, że mam dać spokój bo oni wszycy w jednym domu mieszkają i bez sensu... a na koniec zadzwoniła jeszcze siostra koleżanki i odmówili nam, bo załatwili właśnie pracę za granicą i nie będzie ich na naszym ślubie, msakra pewnie Was zanudziłam na maksa zdjęć z przymiarki nie mam bo w tych całych nerwach nawet nie miałam głowy... wrucę zdjęćie sukienki jak będzie już po remoncie u mnie w domu bo narazie wisi u babci, żeby się nie zakurzyła... na pocieszenie zdjęcie moich butków ślubnych i jeszcze jedna rzecz, bardzo ważna, błagam o pomoc... wczoraj mieliśmy mieć dzień skupienia w kościele i zadzwoniłam rano,żeby potwierdzić, że będziemy, a pani z kancelarii do mnie, że ktoś się pomylił, źle napisał na ogłoszeniach w internecie i na kartce któr były rozdawane we wszystkich parafiach w mojej miejscwości i że te dni skupienia były w sobotę... dziewczyny co mam robić... ![]() ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818310117.html ![]() ...Tam Serce Twoje ![]() Edytowane przez wloszka8 Czas edycji: 2012-06-27 o 08:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
wloszka8- szkoda, że na takiego księdza trafiliście, jakiś "służbista" i tyle. Nie przejmuj się bo nie warto- najważniejsze, że załatwione
![]() Z sukienką i szalem to chamstwo- tak naciągać klientów ![]() z gośćmi niestety tak jest- koncert życzeń Ci się zaczyna: ten chce tak, ten owak- nie przejmuj się to Twoje wesele i robisz tak jak chcesz. Skoro brat deklarował, że przyjdzie sam to nie powinien mieć teraz pretensji tylko przeprosić i zapytać czy może jeszcze przyjść z osobą tow. a nie mieć pretensję a jeśli chodzi o zaproszenie to skieruj go do teściowej. Co do dnia skupienia- może w jakiejś inne parafii? obdzwoń wszystkie okoliczne, nawet z innych miejscowości- to nie Twoja wina, że źle napisali ![]() Trzymam ![]()
#1025 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten sam sprzedawca ma też damskie http://allegro.pl/figi-roz-l-idealny...414959951.html i chyba nawet bym wolała od moich "mężatka" a te co ja mam to tak na szybko tylko w hurtowni znalazłam http://hurtowe-wyprzedaze.pl/product...d_product=1467 Cytat:
![]() My w książeczce na pieczątki mieliśmy nauki poradnie i właśnie dzień skupienia i na któryś naukach ksiądz nam ten dzień wykreślił mówiąc ze tego już nie ma czy jakoś tak poza tym nie we wszystkich parafiach tego wymagają wiec zadzwoń koniecznie do swojej i zapytaj tylko jeśli odbierze ten ksiądz od protokołu to od razu odłóż słuchawkę. A po za tym powiem Ci ze buty masz boskie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() pozwoliłam sobie zajrzeć na linka z tymi figami, boskie są te z allegro ![]() jeszcze raz ściskam wirtualnie za słowa otuchy ![]() ![]()
![]() |
#1027 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może są jakieś wyjazdowe? Cytat:
![]() Miałaś iść na wesele swojej przyjaciółki/ świadkowej? Chyba, że to było przed Twoim ślubem? Może mnie się już pomyliło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1030 |
Rozeznanie
|
Wloszka, kochana moja!
Ja to czytałam to aż Ci współczułam ile ty przez ten weekend stresujących sytuacji miałaś. Ja to straszny nerwus jestem i pewnie już bym płakała z tej bezsilności chwilami ![]() niemniej za rok będziesz to wszystko wspominać z uśmiechem na ustach, zwłaszcza tego księdza od protokołu .. ![]() A co do dni skupienia, skoro wprowadzono Was w błąd z winy parafii to nie bardzo rozumiem czemu Wam po prostu tego nie zaliczą skoro już do dnia ślubu nie macie możliwości ich odbycia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie byłam na żadnych dniach skupienia ![]() ![]() Butki piękne ![]() ![]()
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Nie było mnie 1,5 dnia i juz nie ogarniam ![]() ![]() Teraz za PM ktore mialy problemy trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo ![]() ![]() ![]() Za 2 dni moj slub!!!!! Wczoraj odebralam sukienke wisi juz w pokoju, oczywiscie w tym calym szale zapomnialam kogokolwiek poprosic o zdjecie i nic nie mam, a boje sie jej sama przymierzac ![]() ![]() Zrobilam dzis pazurki-zele, zwykly french. No i najwazniejsze-weszlam z ulicy do pierwszego lepszego kosciola i poszlam do spowiedzi ![]() ![]() ![]() W kazdym badz razie nie bylo sie czego bac, bo cala spowiedz przedslubna trwala moze 4 minuty ![]() Jesli mi sie uda to moze jeszcze zajrze do Was ![]() Prosze trzymajcie kciuki zeby w piatek byla piekna pogoda ![]() Justiii87, Matitka87 slubujecie dzien po mnie, ale już dzis zycze Wam wszytskiego co najlepsze na nowej drodze zycia, milosci i usmiechu ![]() ![]() ![]()
#1033 |
Raczkowanie
|
MalaOla, to już!!!! juuuuhu!
![]() DZIEWCZYNY, PILNA SPRAWA! Widziałyście ostatnio w sieciówkach ładne, srebrne/ szare sandałki wieczorowe?
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1035 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, do klubu wrzucam kolejne próbne - ja byłam zadowolona, nie wyglądają jednak na zdjęciach zbyt dobrze ;/ No ale na ślubie ma być staranniej - nie wiem czemu mi fryzjerki robią taki bałagan, patrząc na zdjęcia Wasze macie takie ładnie pukładane fryzurki i loczki ;/ moje takie byle co ... no i mi loczki nie wychodzą, więc chyba jednak zrezygnuję ( chciałam mieć loki od samego czubka głowy, żeby nie tapirować włosków ![]() Na jednym zdjęciu widać kolczyki - one są fioeltowe, zwykłe swarovskie, ale takie mi się chyba podobają ![]() http://modna.pl/przedmiot/70905_B%C5...otki+Swarovski - te są chyba za duże http://modna.pl/przedmiot/64567_Tsurara...Swarovski a może takie? http://modna.pl/przedmiot/64337_Kraw...i...Rezerwacja http://modna.pl/przedmiot/53744_Swarovski+w+srebrze takie tylko białe? http://modna.pl/przedmiot/70026_I+co...+love+you+more ![]()
![]() |
#1036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się te pierwsze kolczyki najbardziej podobają. fotek jeszcze nie widzę
![]() |
#1037 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Super super, to już tak bliziutko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez szukałam srebrnych butów, ale nie znalazłam nic ładnego... poddałam się i zrezygnowałam z tego koloru ;/
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
nie umiem albumu zrobić
![]()
#1039 | ||||
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34955876]hurra, kolejne zdjęciówki
![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- tak, moje są już w domku ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- jest skromna ale....moja też była skromna (http://img.szafa.pl/ubrania/1/006494...edno-ramie.jpg) . dodałam buty, biżuterię, kolor na pazurze i było super! ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- też działa[/QUOTE] Twoja jest bardzo ładna, ale Ty jesteś bardzo zgrabna ja nie do końca i nie bardzo chcę się prezentować w czymś bardziej odważnym.. ale tak jak mówisz dodam biżu i buty może coś fajnego wyjdzie.. tylko jakie buty radzicie? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- ślicznie wyglądałaś.. bardzo fajne zdjęcie na tych schodach co wchodziliście na salę
![]() |
#1040 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Zła jestem ![]() ![]() Czy któraś z Was ma może już taki pas w domu? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | ||
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja was chyba nie nadgonie tyle mnie nie było!!!
![]() Nie mam czasu a tęsknie za wami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1042 |
Rozeznanie
|
Witajcie, cześć i czołem
![]() Nie było mnie długo, bo każdą wolną chwilę spędzałam z Mężem ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że podobają Wam się nasze ślubne fotki i dziękuję za morze miłych słów ![]() Piszecie jak szalone i ciężko Was nadrobić, ale przeczytałam wszystko i postaram się odnieść do Waszych postów ![]() Wszystkim, które ślubowały w miniony weekend: gregia, innersweetness, peppermint patty, Kohnelia20 życzę słodkiego, miłego życia i duuuużo Miłości ![]() wesola84 jak się czujesz bez grillka? pewnie piękny uśmiech nie schodzi z twarzy, co? ![]() szczesliwa25 i jak wygląda sytuacja Twojego piwoniowego bukietu? nie poddawaj się w poszukiwaniach - na pewno uda Ci się znaleźć kwiaciarnię, która sprowadzi dla Ciebie wymarzone kwiaty! ja miałam problem z pomarańczowymi gerberami do momentu, kiedy nie poszłam do najstarszej, nieco zapomnianej kwiaciarni, trochę wypartej przez "sklepy z kwiatami w galeriach handlowych"... przemiła Pani bardzo się zaangażowała w dobranie dla mnie takich kwiatów, o jakich marzyłam, zamówiła kilka odcieni i odmian pomarańczowych gerber i dzień przed ślubem, kiedy przyjechał dostawca z hurtowni pozwoliła mi wybrać te, które mi się najbardziej podobają ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1044 |
Rozeznanie
|
magnusia piękna relacja i śliczne zdjęcia! jeszcze raz wszystkiego cudownego
![]() monika860902 gratuluję obrony i życzę powodzenia na kolejnych etapach ![]() ![]() ![]() chcę też tutaj oficjalnie i przy wszystkich baaaardzo podziękować Ci za moją przepiękną, wyjątkową biżuterię ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- katie99kasia - super, że TŻ ma już ubranko ![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1046 |
Rozeznanie
|
katie99kasia - u nas też osobno płaci się księdzu i osobno organiście. grajek ma stałą cenę - 170zł i tyle zapłaciliśmy. mnie się wydaje, że to dużo, ale podobno niektórzy chcą nawet 300zł, więc nie negocjowałam...
masz świetną cenę zabiegów kosmetycznych ![]() no i podziwiam Cię za zawieszki - jesteś niesamowita! pięknie Ci wyszły - wyglądają bardzo profesjonalnie ![]() Inusiaa88 ślicznie wyglądałaś! widać wielkie szczęście na Waszych buźkach i to jest najważniejsze ![]() chyba trochę za bardzo zasypuję Was postami, więc postaram się wszystko zmieścić w kilku wiadomościach... JJJustynAAA gratuluję pracy i podjęcia przełomowej decyzji ![]() ![]() justiii87 współczuję zadymy z księdzem, ale dobrze, że wszystko się udało! no i wracaj do zdrowia! mam nadzieję, że kuracja antybiotykowa postawi Cię na nogi i że nikt inny nie podłapie tej jelitówy! dziewczyny mają rację, że warto się podkurować jeszcze elektrolitami, bo nie dość że stres, to i problemy żołądkowe wycieńczają organizm. bidulko trzymaj się ![]() ![]() Viollet87 fajnie, że ksiądz już Was zapisał ![]() ![]() ![]() Monia świetnie, że trafiłaś na konkretnego księdza! no i fajne butki ![]() ![]() Wariate pytałaś jak się czuję jako Pani M... Świetnie! Fajnie mi się mówi o TŻcie "Mój Mąż" - nawet tak go sobie w telefonie zapisałam teraz ![]() ![]() malaOlaa dużo bardziej podoba mi się Twój drugi makijaż - ładne kolory, myślę, że fajnie Ci pasują. jeśli chodzi o dopasowywanie makijażu do bukietu, to mam takie zdanie, jak Małgoś - bukietu nie trzymasz cały czas przy twarzy, żeby obawiać się o to, że kolory kwiatów i oczu będą się gryzły ![]() ![]() ![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-06-27 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Raczkowanie
|
wloszka8 - współczuję, mnie by chyba trafiło gdyby ksiądz zadawał mi prywatne pytania
![]() mayeczka 87 - mi się podobają te: http://modna.pl/przedmiot/53744_Swarovski+w+srebrze a teraz trochę relacji ![]() w końcu dotarliśmy wczoraj do kancelarii, wszyscy razem (młody akurat rozwrzeszczany co niemiara, choć wcześniej był cichy i spokojny...) termin zaklepaliśmy już oficjalnie, 29.09, godz. 15.00 - bardziej ze względu na młodego niż nas ![]() przeczuwałam że problem się pojawi przy okazji nauk przedmałżeńskich. jak TŻ był jakiś miesiąc temu sam dowiedział się że "jakoś się je załatwi", wczoraj usłyszeliśmy żeby sobie jakieś znaleźć... brak poradni nam wybaczy, ale kurs jakiś musi być... na szczęście znalazłam kursy letnie u Dominikanów ![]() ah, dodam, że za zapisanie nas w kalendarzu ksiądz sobie zażyczył 50zł, ale oboje z TŻtem byliśmy pod plastikiem więc nie zapłaciliśmy w końcu nic. też miałyście coś takiego? protokół będzie w połowie lipca, a formalności z chrztem na tydzień przed. cenę za ślub z cennika krzyknął 800zł... a za chrzest co łaska ![]() teraz wrażenia - ksiądz nijaki, takie ciepłe kluchy i brak wyrazu twarzy... za to jak się wchodzi do kancelarii "piękne" marmurowe ściany... grrrr, nie znoszę tego.... TŻ oczywiście mówi że się czepiam, bo ksiądz był fajny i bardzo w porządku, bo nic się nie czepiał.... wkurza mnie to bo dla mnie fajny ksiądz to taki z którym można normalnie pogadać. cóż tak jestem przyzwyczajona. za to niewykluczone że będę jednak prosiła mojego greckokatolickiego księdza aby był na uroczystości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Rozeznanie
|
Pradip super, że Narzeczony zgodził się przyjąć Twoje nazwisko skoro było to dla Ciebie ważne.
ale się cieszę, że zdecydowaliście się na Warszawę ![]() ![]() magalska piękny grawer - bardzo romantyczny ![]() Malgos zostało Ci jeszcze trochę tej grochówki i zapiekanki? wiem, że to już było dawno, ale może chociaż jakieś okruszki? ![]() ![]() ktoś pytał o transport dla gości - u nas był autobus pod Kościołem, który zawiózł niezmotoryzowanych gości na salę (25 km). o 3:15 w nocy przyjechał i wszyscy, którzy nie zostawali w hotelu pojechali do domków, a na drugi dzień wsiadali w wyznaczonych miejscach i przyjechali na poprawiny, z których później też wracali tym autobusem. kierowca zrobił więc ponad 200 km, a zapłaciliśmy 1400 zł. dodatkowo od godz. 22 na sali był znajomy kierowca, który miał normalnie miejsce przy stole i naszym autem odwoził dzieci, dziadków i innych potrzebujących. jako goście weselni zawsze staraliśmy się sami zapewnić sobie transport, ale na naszym weselu chcieliśmy zadbać o to, by nasi goście nie musieli się o to martwić ![]() niki19 gratuluję zaliczonych egzaminów ![]() usadzenie przy naszym stole wyglądało tak: bratowa TŻta - brat TŻta - świadkowa - Ja - Mąż - świadek - dziewczyna mojego brata - mój brat nasi świadkowie są małżeństwem - nie stanowiło dla nich problemu to, że siedzieli oddaleni od siebie (wcześniej rozmawialiśmy z nimi na ten temat) agacia_cz witaj ![]() ![]() ![]() Neave fajnie, że jesteś z nami ![]() ![]() haczyk pięknie wyglądasz w sukni ![]() malaOlaa ślub już rzeczywiście tuż tuż ![]() ![]() ![]() jeszcze co do brwi, to ja bym chyba odradzała hennę - lepiej, żeby wizażystka pomalowała Ci brwi niż miałoby się okazać, że henna będzie za ciemna
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-06-27 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | ||||
Zakorzenienie
|
Niech się dobrze noszą
![]() Cytat:
![]() Nie denerwuj się w urzędzie to naprawdę szybko idzie któregoś dnia znajdziecie chwilkę i podjedziecie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też chcieliśmy taki dwudniowy transport zamówić to nam najtaniej krzyknęli 2 tysiące ![]() Wiecie gdzie mogę kupić muchę do samodzielnego zawiązania? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Raczkowanie
|
chciałam wam wrzucić zdjęcia sukienki tej o której mówiłam na panieński ale nie mogę załadować ani tu ani do klubu
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.