U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 08:36   #1591
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Co do perfum: u mnie Versace Yellow Diamond Wybierałam swój zapach miesiąc - chodziłam do drogerii i psikałam się różnymi, aż wybrałam swój
Ostatnio kupilam sobie probke tych perfum
I tez sie w nich zakochalam

acha i mialy taka glupia zatyczke i pierwszego dnia chcialam otworzyc je nożyczkami i pekla fiolka
Ale sa piekne

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:37   #1592
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Proszę dZis o kciuki,o 14...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:40   #1593
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
też się nie mogłam otrząsnąć...;p jak mój TŻ szukał w Wwie w kwietniu, to niestety NIGDZIE już nie było. jak znajdziesz w Białymstoku 2 sztuki to napisz!
Mamy 3 douglasy, sephore i 2 marrionaud (czy jak to się pisze). Brać od razu drugą dla Ciebie?

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wstawiam kilka zanonimizowanych fotek z panieńskiego:
Ślicznie wyglądałaś i te noooogi

Cytat:
Będę trzymać z całych sił!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:44   #1594
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem czarnaaaaaaaaaaaaaaaaa
wrzucam zdjecia z przymiarki z fryzury probnej woalki pofarbowanych wlosow a to wszystko dzisiaj a i jeszcze kiecka na panienski

a na sam koniec tesciowa ☠☠☠nela fochem ze jej zdjecia w kiedy nie pokazalam (byłam ja odwiedzic zobaczy jej kiecki na wesele)
wyglądasz mega! Rewelacja po prostu!

dorka ja bym usunęła te loczki po bokach.

Cytat:
Krakowianki, gdzie są fajne sklepy z wyposażeniem wnętrz? Bo ja niestety wiem tylko gdzie w krk jest ikea i maxfliz
Całe centrum Zakopianka warto obejść. Na Pilotów jest wielki salon BRW i tam też mają stoisko z różnymi dodatkami. W Factory w Modlniczce otworzyli sklep w stylu home&you, więc też tam można się wybrać.
Stary 2012-06-27, 08:48   #1595
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wiki chyba gdzieś mi umknęło. Dlaczego Ciebie zwalniają skoro zatrudniają kogoś nowego? Nie można tego tłumaczyć redukcją etatów...
A Twoja torebka jest cudna

Bo skończyłam studia - jestem absolwentem, a oni nie chcą się bawić w sprawdzanie mojego statusu (obrona we wrześniu, ale nie studiuję itd.) i mi podziękowali, bo by musieli płacić składki A dziś jakaś p***a przychodzi na popołudnie się uczyć i jest mi przykro, że nie patrzą na pracę, a na składki... Do tego lafirynda ma podobno biust DD, a ja mam małe A, więc może to zdecydowało - ja jej życzę, aby się tu zes***a i nawet stoperan od Kawy jej nie pomoże, a firmie aby okazała się beznadziejna i nieuczciwa...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:50   #1596
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Moje marzenie: mieć pokój z butami Zazdroszczę ci całym sercem
eee jeszcze nie ma czego, równie dobrze to może być cokolwiek innego

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
a jak wogóle wieczór sie udał?? pięknie wygladałaś...super torebkę miałas
dziękuję. było super, lepszego panieńskiego nie mogłam sobie wymarzyć, choć przyznam że brakowało mi striptizera, wiem szalona jestem, ale to była jedyna okazja żeby się tak powydurniać i przyznam że do ostatniej chwili liczyłam na to że takowy będzie (najlepiej mega kiczowaty z żelem na włosach i skóra spaloną solarium). następnego dnia koleżanki powiedziały, że w zasadzie myślały o nim, ale stwierdziły że chyba nie byłabym zadowolona

Cytat:
mocne

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Nena Co za figura! Co za noc!
dziękuję

Cytat:
Właśnie myślę nad prezentem dla TŻa z okazji ślubu i wymyśliłam portfel z Lacoste tylko nie wiem, gdzie znajdę takie cacko
poszukaj na allegro. a kiedy zamierzasz mu dać? przed ślubem, w trakcie, po?? bo ja też mam coś dla Tzta i kompletnie nie wiem kiedy mu to wręczyć

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądałaś i te noooogi

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:52   #1597
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dziekuje
Na pewno wstąpimy do Krakowa i obczaimy te koszule..
Akurat Tż kupił ostatnią, ale babka ma zamówić więcej sztuk, bo B. potrzebuje jednej na zmianę.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:54   #1598
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Bo skończyłam studia - jestem absolwentem, a oni nie chcą się bawić w sprawdzanie mojego statusu (obrona we wrześniu, ale nie studiuję itd.) i mi podziękowali, bo by musieli płacić składki A dziś jakaś p***a przychodzi na popołudnie się uczyć i jest mi przykro, że nie patrzą na pracę, a na składki... Do tego lafirynda ma podobno biust DD, a ja mam małe A, więc może to zdecydowało - ja jej życzę, aby się tu zes***a i nawet stoperan od Kawy jej nie pomoże, a firmie aby okazała się beznadziejna i nieuczciwa...
To już wszystko rozumiem Życzę ci z całego serca, abyś znalazła pracę w miejscu, w którym cie docenia
Stary 2012-06-27, 08:55   #1599
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, miałam test zgodności. Za każą złą odpowiedź musiałam pić %.
innych zabaw nie pamiętam, jakiś kankan był, ale o co chodziło...?
to oznacza tylko że panieński był udany! ślicznie wyglądałaś! ja już mam parę pomysłów;]

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Mamy 3 douglasy, sephore i 2 marrionaud (czy jak to się pisze). Brać od razu drugą dla Ciebie?
jak będzie gdzieś - to weź! cholera wie gdzie kiedyś znajdę - zorbie Ci jak coś przelew z kosztami przesyłki w marrionaud chyba nigdy nie było tego zapachu ale może coś pokrzaczyłam...?

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:56   #1600
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Akurat Tż kupił ostatnią, ale babka ma zamówić więcej sztuk, bo B. potrzebuje jednej na zmianę.

aha no to zobaczymy jak to bedzie z tymi koszulami. Mam nadzieje ze nie zwiniemy Ci jej sprzed nosa.

My bedziemy w Krakowie w sobote, jak cos to jej każemy domowic tez te śmietankowe koszule.. Chociaz jeszcze sie nie napalam bo moj TZ troche "niewymiarowy"

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:58   #1601
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
jak będzie gdzieś - to weź! cholera wie gdzie kiedyś znajdę - zorbie Ci jak coś przelew z kosztami przesyłki w marrionaud chyba nigdy nie było tego zapachu ale może coś pokrzaczyłam...?
A nie wiem, tam mój Tata kupuje, ja tylko kojarzę, że jest. Muszę lecieć, wyślę Ci mój nr na prv, napisz jaka pojemność Cię interesuje (jakby byl jakiś wybór)
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:59   #1602
nena1984
Zakorzenienie

jagato - dziękuję w Modlniczce jeszcze nie byłam, BRW mamy u siebie w mieście (bo to nasza lokalna firma - wczoraj nawet tam stolik kupiliśmy)

Stary 2012-06-27, 09:00   #1603
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Kuku pamiętam dzisiaj o Tobie
Dajesz ogień Mała Na pewno Ci się uda
Stary 2012-06-27, 09:02   #1604
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:

dziękuję. było super, lepszego panieńskiego nie mogłam sobie wymarzyć, choć przyznam że brakowało mi striptizera, wiem szalona jestem, ale to była jedyna okazja żeby się tak powydurniać i przyznam że do ostatniej chwili liczyłam na to że takowy będzie (najlepiej mega kiczowaty z żelem na włosach i skóra spaloną solarium). następnego dnia koleżanki powiedziały, że w zasadzie myślały o nim, ale stwierdziły że chyba nie byłabym zadowolona
to to super że się udał...ja mam nadzieję że moj będzie również udany jak twój chociaż do mojego to się jeszcze zejdzie bo dopiero we wrześniu..
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:02   #1605
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
aha no to zobaczymy jak to bedzie z tymi koszulami. Mam nadzieje ze nie zwiniemy Ci jej sprzed nosa.

My bedziemy w Krakowie w sobote, jak cos to jej każemy domowic tez te śmietankowe koszule.. Chociaz jeszcze sie nie napalam bo moj TZ troche "niewymiarowy"
Mój też.. 185 cm, niecałe 70 kg żywej wagi, długie ręce i nogi. Za to przypakował w barkach, klatce i plecach, ale szyja dalej została szczupła.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:06   #1606
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
jagato - dziękuję w Modlniczce jeszcze nie byłam, BRW mamy u siebie w mieście (bo to nasza lokalna firma - wczoraj nawet tam stolik kupiliśmy)
Jest jeszcze Nordic Concept Store, stadion Cracovii i taki sklep z wyposażeniem na początku Łokietka - kiedyś tam były tylko farby, ale po zmianie reklam wygląda jakby się rozbudowali o kolejne działy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:06   #1607
Anulka_p
Zakorzenienie

Jestem już po próbnej fryzurze. Było bardzo miło i profesjonalnie. Zrobiłam kilka zdjęć, ale kiepskim telefonem komórkowym, więc jakoś jest fatalna, w dodatku sama sobie z ręki, ale mam nadzieję, że uda wam się ocenić efekt.
Z boku jest warkocz i koczek, przeplataniec z drugiej strony. Taki sobie koszyczek Na pocztę (o ile działa) wstawię później coś więcej, a teraz zaczynam zbierać się do pracy, ale najpierw chyba coś zjem. Umieram z głodu. W salonie burczało mi w brzuchu i modliłam się żeby nie było tego słychać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P27-06-12_09.24[2].jpg (48,9 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P27-06-12_09.28[1].jpg (37,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P27-06-12_09.26[2].jpg (55,7 KB, 49 załadowań)
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:07   #1608
maruda80
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

Nie wiem co jest od kilku dni chodzę przemęczona, wczoraj jak wróciłam z pracy położyłam się i obudziłam dzisiaj rano - najlepsze jest to że zaspałam do pracy

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:11   #1609
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

jak Wam sie widzi taka miejscowka na sesje narzeczenska ???
http://panoramykielce.blogspot.c om/2...rzy-ulicy.html

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 09:11   #1610
ladystar
Zakorzenienie

Wrzucam kilka fot z ogrodu.
Mi sie bardziej marzyla sesja miejska - metropolitalna, ale w Krakowie ciezko znalezc takie miejsca, predzej w stolicy, wiec mam nadzieje ze uda nam sie cos w tym stylu zrobic na La Defence. A na weselu bedzie sesja romantic

Dziewczyny - mam prosbe - myslelismy ze w ramach podziekowania kupimy wlascicelom naszego lokalu kwiaty, ale po wczorajszych rabatach postanowilismy, ze powinnismy im kupic jakis prezent. Macie jakies pomysly?
Przyznam ze sa to dosyc zamozni ludzie, ktorzy niestety "wszystko maja" wiec chcialabym zeby to bylo cos co ma wieksza wartosc emocjonalna niz finansowa. Jedyne co przyszlo mi do glowy to wynajecie malarza, ktory namaluje ten ich lokal i oprawilibysmy go w grube zlote ramy i ten obraz bardzo pasowalby do romantycznych wnetrz lokalu. Ale mam obawy, ze jest troche za pozno na takie zabawy. Macie jakies pomysly?

Pisalyscie o perfumach - ja kupilam carorlina herrera 2012

WIELKIE ODLICZANIE CZAS ZACZAC - 10
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (37,0 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (32,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (38,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (49,6 KB, 44 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:11   #1611
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Jestem już po próbnej fryzurze. Było bardzo miło i profesjonalnie. Zrobiłam kilka zdjęć, ale kiepskim telefonem komórkowym, więc jakoś jest fatalna, w dodatku sama sobie z ręki, ale mam nadzieję, że uda wam się ocenić efekt.
Z boku jest warkocz i koczek, przeplataniec z drugiej strony. Taki sobie koszyczek Na pocztę (o ile działa) wstawię później coś więcej, a teraz zaczynam zbierać się do pracy, ale najpierw chyba coś zjem. Umieram z głodu. W salonie burczało mi w brzuchu i modliłam się żeby nie było tego słychać
Prawa strona z przeplatańcem mi się podoba, ale ta druga z warkoczem już nie. Nie pasuje mi do drugiej części. Ale ogólnie fryzura bardzo ładna Sama będę robić coś w tym stylu

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

Nie wiem co jest od kilku dni chodzę przemęczona, wczoraj jak wróciłam z pracy położyłam się i obudziłam dzisiaj rano - najlepsze jest to że zaspałam do pracy
Ja to nazywam przemęczeniem materiału. Potrzebujesz odpoczynku, organizm się upomina o niego.
Stary 2012-06-27, 09:21   #1612
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Mi sie bardziej marzyla sesja miejska - metropolitalna, ale w Krakowie ciezko znalezc takie miejsca, predzej w stolicy, wiec mam nadzieje ze uda nam sie cos w tym stylu zrobic na La Defence. A na weselu bedzie sesja romantic

WIELKIE ODLICZANIE CZAS ZACZAC - 10
ojej rzeczywiście piękny ten ogród

10 dni jak mało czasu.. stresujesz się??

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

ehm jestem na diecie nic strasznego... ale dzisiaj ne mam co jesć... w lodówce takie rzeczy że ich jeść nie mogę... do sklepu nie chce mi się iść.. więc nic nie będę jadła
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:22   #1613
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
To już wszystko rozumiem Życzę ci z całego serca, abyś znalazła pracę w miejscu, w którym cie docenia

Nena: w drodze na salę, ale boję się, że stres mnie zje no i wtedy poczekam do nocy poślubnej... I właśnie szukam na allegro portfela zamiast pracować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 09:22   #1614
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
http://panoramykielce.blogspot.c om/2...rzy-ulicy.html

Świetna. Fajny pomysł.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Piękny ogród
Stary 2012-06-27, 09:28   #1615
nena1984
Zakorzenienie

ladystar - przyjemny ogród . Co do podziękowań dla właścicieli, to sama nie wiem, w końcu im za to płacisz, nawet po rabatach i tak wyjdą na swoje, uwierz mi. Chyba że to jacyś bliscy dla was ludzie, to co innego.
It's a final countdown!!!! tututruru turututu tururu

Stary 2012-06-27, 09:31   #1616
Jamee
Zakorzenienie

Anulka_p jak po makijażu?

nie jestem w stanie Was nadrobić, wczoraj cały dzień byłam na budowie, jutro czeka mnie wyjazd w związku z czym błagam o kciuki

Miałam iść jutro na próbny i nie pójdę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:32   #1617
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
http://panoramykielce.blogspot.com/2...rzy-ulicy.html
super!

Ladystar - zazdraszczam też już chcę ten wieeelki dzień!

jeśli chodzi o koszulę, kupiliśmy w outlecie wólczanki koszulę smokingową Ivory (w nowych kolekcjach sa same białe), była przeceniona z 199 PLN na 69 PLN;] jest super - ale musimy dać do taliowania... podjedziemy tam jeszcze raz żeby ogarnąć TŻowi zapasową i kupic czerwoną muchę w grochy na wesele po oczepinach (swoją czerwoną przecież rzuci w tłum a kołnierzyk łamany wygląda tragicznie bez muchy!)

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:36   #1618
Madziuniusia
Zakorzenienie

hej hej woooooow ale pospałam jak nie ja hehe od 4 do 10 bogato
Stary 2012-06-27, 09:38   #1619
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Właśnie znalazłam portfele z Lacoste na allegro i są w dobrej cenie, ale nie wiem który lepszy i czy nie są zbyt obciachowe...
http://allegro.pl/portfel-meski-laco...434812362.html

http://allegro.pl/portfel-meski-laco...432255533.html
Stary 2012-06-27, 09:39   #1620
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Anulka_p jak po makijażu?
Na makijaż idę w czwartek 05 lipca. Mam nawał pracy i musiałam umówić się na próbną fryzurę innego dnia niż na makijaż.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości