|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||||||||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Zostały 24 dni, a ja nie wiem w co mam ręce włożyć, tyle tego jest! Aż mnie skręca w żołądku ze stresu! W czwartek byłam na próbnej fryzurze i make-up'ie, chciałam Wam wrzucić na pocztę fotki, ale nic nie działa! Więc może tu potem wstawię jakąś ocenzurowaną wersję. Teraz ciągle coś załatwiamy, między pracą a imprezami Z dobrych wiadomości to:
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2012-06-27 o 10:40 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Dziewczyny, pomóżcie
![]() Nie wiem jak sobie ułożyć dzień ślubu. Ślub jest na 16. Fryzjerka do której chciałam sie umówić jest wolna dopiero o 11. Czesanie pewnie z godzinę, więc na 12:30 może mogłabym sie umówić na makijaż. To też z godzinę, więc powiedzmy, że na 14 będę w domu. Myślałam, żeby TŻ przyjechał na 15. W takiej sytuacji miałabym godzine na ubranie się i przygotowanie. Myślicie, że taki plan wypali, czy wszystko jest zbyt napięte? Zależy mi na tej fryzjerce, ale nie wiem czt zaczynać przygotowania o 11 to nie jest troche za późno :/
|
#1623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam taki plan dnia: 11.45 makijaż 12.30 czesanie (myślę, że potrwa max. do 14.00, ale sądząc po próbnej to godzina wystarczy spokojnie) fryzjerkę i makijażystkę mam w tym samym miejscu dojazd do domu ok. pół godziny 15.00 ubieranie się 15.30 przyjeżdża kamerzysta i foto do mnie 16.00 albo chwilę przed przyjeżdża Pan Młody i o 16.00 błogosławieństwo ok. 16.20 wyjazd do kościoła (jest bardzo blisko, ale musimy o 16.30 podpisać jeszcze dokumenty w kancelarii) 17.00 ślub
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2012-06-27 o 10:47 |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ważna jest jest kwestia przemieszczania się. Ja mam makijaż i fryzurę w jednym miejscu w dodatku tylko 10 minut od domu. Nie mam za bardzo jeżdżenia, a umówiona jestem na 9:30 w salonie a ślub jest o 15:30. Chociaż ja to troszkę panikara jestem i wolę mieć zawsze zapas czasowy Edytowane przez Anulka_p Czas edycji: 2012-06-27 o 10:52 |
|
|
|
|
#1625 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarna Kawo, powiedz mi proszę, czy miałaś może do czynienia z błyszczykami Lancome La Laque Fever?
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2012-06-27 o 11:16 |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie pipy spławiły z -> madonny....
powiedziały ze w sumie nie ma potrzeby teraz umawiac sie na wybieranie welonu, pasa, bolereka itp, bo maja duzy wybor i w sumie moge sobie wybrac co bede chciala na przymiarce w sierpniu..... No chyba ze BARDZO chce... W sumie nie musze mierzyc tej sukni i juz teraz i wbierac tych dodatkow... Sama nie wiem, troche zbila mnie z tropu ![]() Przynajmniej jak bede miala sobote wolna to zamowie ciasto. Moze dobrze sie stalo.. ladystar- fantastyczny ogrod mam nadzieje tylko ze goscie Wams sie nie rozejda po nim ![]() widzialam fryzurke- bardzo ladna
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
tenebrosko gdzie macie plener? Szukam inspiracji
![]() Macie może jakies gotowe szablony inietek i menu? Chce sama wydrukować, ale jest z tym trochę zabawy i wolałabym skorzystać z gotowca Taka leniwa bestia ze mnie
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój slub 21 lipca, przymiarkę miałam 1 czerwca i wtedy pani z Karoliny zaproponowała mi wybór dodatków. I bardzo dobrze, bo woalka którą mieli na stanie była ecru a nie kremowa, a toczek był z satyny (mi bardziej pasuje organza), więc muszą zamawiać dla mnie odpowiedni model. Do tego uszyją mi etolę na wymiar. Ja bym mimo wszystko chciała dobrać wszystko już teraz. |
|
|
|
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
Wizażystka powiedziała, żeby najpierw się zapisać do fryzjera, bo przy czesaniu fryzjerka może mi zepsuć makijaż :/ Ale widzę, że tenebrosa masz pierwszy makijaż?
Też jestem panikara, więc trochę się boję że nie zdążę. Dojazd do fryzjera, wizażystki i do domu to kwestia 10 minut. Nie wiem ile to wszystko może potrwać. Wizażystka powiedziała, że makijaż ok. godziny, fryzjerka mówi, że 1-1,5hw zależności od fryzury. Na próbną fryzurę umowiłam się miesiąc przed ślubem, więc wtedy się dopiero okaże dokładnie.
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiem.... z pasem mysle ze nie bedzie problemu z welonem rowniez bo chce zwykyly (nawet mierzylam taki na przymiarce) a oni glownie maja śmietankowe odcienie suknie i dodatkow wiec moze nie bedzie tak zel
|
|
#1633 | |
|
Rozeznanie
|
Bondziorno
Cytat:
Kochana na pewno znajdziesz lepsza pracę i jeszcze będziesz się cieszyć, że uwolniłaś się od takich ludzi.Dziewuszki prześlijcie mi trochę energii. W wtorek mam egzamin lic. a poziom mojej wiedzy jest niższy niż rów Mariański ![]() Chcę mieć ten egzamin już za sobą, bo następnego dnia mam 2 przymiarkę bo będę zła inaczej. No i od 4 zacznie się lawina załatwiania. A ja nie mam ani biżuterii, ani majciochów, ani rajstop. Muszę znaleźć wygodne buty bo w moich balerinach długo nie potańczę. Nie mamy winietek, zawieszek, podziękowań dla rodziców ...maj gad..
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
A my w przyszłym tygodniu idziemy spisać protokół.
a to oznacza, że zaczyna się robić bardzo poważnie![]() W ogóle przepraszam za kolejny OT ale zaczynam głupieć. Wszyscy nagle znają się na budowlance i próbują nam przemycać swoje pomysły ![]() Teraz na topie : na ściany tynk czy płyty gipsowe. Ile ludzi tyle zdań i ja już sama nie wiem co robić
|
|
|
|
#1636 | ||||||||||||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I już wiadomo skąd to samopoczucie![]() Cytat:
Spokojnie ze wszystkim zdążysz![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#1637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zamek w Krupe. chciałam koniecznie mieć w jakichś ruinkach, myślałam, że pojedziemy do Jakubowic, bo bliżej, ale niestety tam ciężko się dostać i wszystko jest w rusztowaniach, więc nie byłoby fajnego efektu. Za to tamte ruinki w Krupe to miodzio
![]() Cytat:
Mam makijaż i czesanie w jednym miejscu - makijażystka na próbnej powiedziała, że nawet jakby podczas czesania coś się stało z makijażem, to ona i tak jest na miejscu i najwyżej mi poprawi.
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olac to, w sumie w ten weeken ni w piec ni w dziesiec mi to nie pasilo ![]() 7.07 ide na probny makijaz do krakowa wiec moze wtedy jeszcze sie umowie.. O wiem nawet. Wstapie tam w ten weekend osobiscie i sie umowie I nie dam sie splawic. a jak cos to sobie poogladam te pasy i zarezerwuje
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
czarna kawa tu ostatnio wspominała, że woli malować przed czesaniem
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
a ktory to bo mialam / mam kilka lancomow
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale podpytałam delikatnie kilka osób z wesela i wszyscy zdrowi, więc nie wiem od czego to mogło być... Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki załatwione Dasz radę ! ![]() Dzień dobry Powiem Wam, że zaczyna mnie ten ślub przerażać... Nie wiem co mam jeszcze załatwić, kupić... totalny mętlik w głowie
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Don't worry
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę żeby wyszło, że nagle i ja znam się doskonale na budownictwie , ale mój TŻ już tak i kiedy my remontowaliśmy pokój braliśmy pod uwagę wyłącznie płyty gipsowe.
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piękna figura
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze ściany były bardzo krzywe, więc musielibyśmy nadkładać bardzo dużo tynku, pracy, potu i pieniędzy. Zdecydowanie woleliśmy płyty.
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnei przerażają ceny bolerek... od 300 do 800 PLN w salonie... nosz kur**
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazlam malarza ktory zrobi mi w tydzien obraz
|
|
#1650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

Aż mnie skręca w żołądku ze stresu! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

22.09.2012 

A dziś jakaś p***a przychodzi na popołudnie się uczyć i jest mi przykro, że nie patrzą na pracę, a na składki... Do tego lafirynda ma podobno biust DD, a ja mam małe A, więc może to zdecydowało - ja jej życzę, aby się tu zes***a i nawet stoperan od Kawy jej nie pomoże, a firmie aby okazała się beznadziejna i nieuczciwa...
a to oznacza, że zaczyna się robić bardzo poważnie
I już wiadomo skąd to samopoczucie

Dasz radę !