|
|
#1381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda "plus size" cz.4
|
|
|
|
#1382 |
|
Marudziara
|
Ja w lidlu
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Mam problem, urlop się zbliża, a ja jeszcze nie mam stroju!
Nie wiem gdzie uderzać. Na lidlowy się nie załapałam, nie chcę kupowac przez internet, wolałabym przymierzyć.
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Jaka jest długość tej sukienki ile masz cm wzrostu?
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
mam 160cm / długośc sukienki 97 cm |
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów z 3 bluzeczkami
jedna z lumpeksu a dwie z Butiku
|
|
|
|
#1387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na co czekasz ? pokazuj !!
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie, bo pewnie mnie skrytykujecie
Jedna jest zwykłą białą dłuższą bokserką którą kupiłam pod tą bluzeczkę oversize w załączniku no i to jest właśnie druga, tak wiem paski i w ogóle ale była boska musiałam kupić. A trzecia jest niebieską cieniowaną dłuższą koszulką na szelkach, potrzebowałam czegoś na upały. Widziałam w Pepco takie piękne różowe sukienki z koronką, największy rozmiar to 44 ale wydawało mi się, że to była zawyżona rozmiarówka bo normalnie noszę 48 i była dobra za 29,99 ale nie kupiłam a teraz tak żałuję
Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2013-02-06 o 20:09 |
|
|
|
#1390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajny ten pasiak !!! Kurcze, sama mam w paski ciuszka i nie widzę powodu by sobie odmawiać ! te szelki mnie ciekawią ;> |
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
mraau, jutro zrobię zdjęcia bo mi baterie w aparacie siadły, przez nockę naładuję i wrzucę
a co do pasiaka to mówią, że paski pogrubiają optycznie a mi się wydaje, że właśnie szczuplej wyglądam |
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Imperfecta - kurcze.. czemu my Prawdziwe Kobiety mamy sobie odmawiać ?
mysle ze ta bluzeczka Twoja - jak najbardziej !!
|
|
|
|
#1393 |
|
Przyczajenie
|
Mi też zdarza się nosić poziome paski, czuję się w nich dobrze, to czemu mam sobie odmawiać
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
dokladnie
! mi by sie marzyły paski - mietowo brzoskwiniowe..albo liliovo brzoskwiniowe lub białebiałe ...takie pastelowe jasne ...oversize ...spadajace z ramienia dośc bardzo z jednej strony ... ....ohhhhh..... !!!
|
|
|
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez lubie oversize i tak jak Tobie mraau marza mi sie takie kolorki jak napisalas :P
Kiedys pisalam o mojej nowej bluzce z kokardkami uwielbiam ja bo jest taka luzna i z szyfonu przewiewna na te upaly ktore sa pokazuje z tylu zdjecie, bo z przodu normalna i spodnie chabrowe tez nowe jutro ide po takie same koralowe
|
|
|
|
#1396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bulzka super !!! oceniajac po tyle... ale masz małą pupe !! Zgrabna i kurcze..nie wygladasz jak jakis Plusiak !!
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zadna tam kara - ciesz sie ze masz biust ja kupilam spodenki krotkie cytrynowe, czekam na przesylke mam nadzieje ze bede dobre ![]() i taki sweterek mietowy a co do figury niestety jestem plus :/ przez wielki ogromny brzuch ktorego nienawidze :///// |
|
|
|
|
#1398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sweterek... matko bosko !.... moje klimaty po część !! jutro jade na zakupy... może coś wyłape...Kasiulka, ciesze sie ze go mam ... ale też uniemożliwia on noszenie cześci fasonów - coś za coś ... że tak powiem .cycki adekwatne do dupy... ;/ a to juz zmora...ciesz sie ze mam dupke jak orzeszek ! bo moja jest jak 2x arbuz
|
|
|
|
|
#1399 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
u mnie czasem się zdarza 50, ale tylko w biuście - który mam adekwatnie duży do tyłka, albo i jeszcze większy dlatego tak jak pisałaś też o tych bluzkach workach - mam tak samo wszystko zatrzymuje się na cycku i wyglądam jak w namiocie....dlatego nie dla mnie wszelkie oversize... ;( zamówię tę z Denvery kieckę 52/52, mam nadzieje ze nie bedzie za mała....Cytat:
- to ponoć działa ) bo u mnie niestety pod pachami występuje ten problem. Nie "pachnę" brzydko, ale sprawia to wrażenie nieestetyczne, jakbym się nie myła, czy nie wiedziała co to antyperspirant. Dlatego zawsze wybieram coś co po prostu bedzie praktyczne też w kwestii "niewidzialnego potu " )Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie (pewnie powinnam to na początku napisać ) no i odpowiedz jak będę miała jakąś kieckę to się oczywiscie pokażę, a co 0 mam wrażenie że tu znalazłam swoją społeczność i swoje miejsce )dobrych snów
|
|
#1400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do mojej małopotliwości hmm... moj organizm zatrzymuje płyny ustrojowe w organizmie ... biore na to dropsy z hormonami ... ktore maja niby mnie wyregulowac... ale słabo to widze. co do rozmiarow i cyckow adekwatnych do dupy.. u mnie i na gorze i na dole jest 120-130 ............ a mam 160cm wzrostu ... to straszne -_- ..... a ja kompletnie nie moge sie zmotywować do walki z tym. |
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie powoli zaczyna denerwować to, że wszystkim przeszkadza mój wygląd tylko nie mi.
Ojciec, babcia, wszyscy się mnie czepiają o to jak wyglądam i ciągłe insynuacje że powinnam coś z "tym" zrobić. Tłumacze im, że po pierwsze to mi to średnio przeszkadza a po drugie to w pewnym stopniu jest zależne od moich hormonów, choć wiem że jakbym chciała to bym schudła, ale moja tarczyca nigdy mi tego nie ułatwiała. Nie chcę robić czegoś dla kogoś a jednocześnie mam dość tych przytyków związanych z moim wyglądem.... Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2012-06-27 o 00:11 |
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
skąd ja to znam ;/ ... kiedyś na spotkaniu rodzinnym nawet zrobili sobie pogadanke o tym i że --- Ona napewno sie z tym źle czuje i jej przykro tylko to ukrywa - cholera !! jakbym tak straaasznie źle sie czuła to bym COS zrobila. Ja po prostu sama nie wiem, owszem chcialabym zrzucic troche balastu, ale nie chce byc szczuuuuuupła, chuda i bez cyckow i tylka
jakbym doszła do rozmiaru 4-42 to bylo by OK.Imperfecta wiesz... przy moim dziadku..to strach wziaśc ciastko do ust... czy cokolwiek co nie jest zdrowe -_- nie mowiac juz o jakiejkolwiek wiekszej porcji czegokolwiek... ... od razu patrzy na mnie jakby chcial mnie zabić, nie raz robil mi bolesne przytyki ... . On bardzo dba o siebie o diete...ma jazde na tym punkcie - jedzenia, godzin posiłków itp. ehhh... to cięzkie tematy. Choć pomijajac rodzine.... najgorsze przykrośći mam z facetami ... kurcze nie chce sie nad sobą użalać, ale uważam sie za kupe nieszczęścia z wieeelkim pechem w tym temacie ..
Edytowane przez mraau Czas edycji: 2012-06-27 o 00:37 |
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam jak miałam iść do technikum, które notabene było technikum z przewagą chłopców bo było to technikum budowlane i babcia na zachęcenie mnie do schudnięcia miała takie oto argumenty:
- nikt Cię nie będzie lubił, bo ludzie nie lubią grubasów - chłopcy będą się z Ciebie śmiać - nie będziesz mieć koleżanek, bo przez tych oto chłopców będą wstydziły się z Tobą gadać - nie skończysz szkoły bo Ci żyć nie dadzą. I fakt faktem szkoły nie skończyłam ale to przez nauczycieli a z koleżankami z technikum do dziś mam kontakt i nie zauważyłam żeby ktoś musiał się mnie wstydzić. |
|
|
|
#1404 |
|
Przyczajenie
|
heh, ja całe życie byłam większa od reszty. W sensie grubsza. I też wszystkim dookoła to przeszkadzało tylko nie mnie. Nauczyłam się żyć z moimi krągłościami, lubię siebie i w, za przeproszeniem, du...ie mam opinie innych
Nie ukrywam, ze czasem boli jak ktoś się patrzy litościwie Bo wszyscy na których mi zależy już mnie chyba zaakceptowali, bądź są na tyle grzeczni że nie uprzykrzają mi chociaż życia ) Choć moja mama czasem jeszcze coś powie ze powinnam zgubic parę kilo, ale dla zdrowia i samopoczucia a nie dlatego, ze szczupłe jest ok ) Nie ukrywam, ze irytuję się tym, ze nie mogę sobie wszystkiego kupić co mi się podoba, ze muszę dłużej łazić po sklepach, ze jest mniejszy wybór ubrań, no a ceny odstraszające. tak - wkurza mnie to, ale nie na tyle abym do końca życia musiała się odchudzać i żyć nieszczęśliwie z wyrzeczeniami. Bo tak to wyglada. Nie ukrywam, ze ratuje mnie duzy biust, (który czasem jest dla mnie karą) ponieważ robi mi "odpowiednie" proporcje, no ale "dzięki" niemu też mam problem z kupnem bluzek cóż - coś kosztem czegoś mam w miarę proporcjonalne wymiary - w biuscie tak ok 130, w tyłku 120 cm, a tali a to wiadomoo - osy nie mam )) ![]() No a teraz jak może zauważyłyście - talia będzie mi się tylko powiększać ( i pewnie nie tylko talia) bo będę miała Dzidziusia ) ech, zobaczymy co to będzie ![]() A Tobie Mraau współczuje dropsów - nie wiedziałam, przepraszam. 3majcie sie ciepło do usłyszenia )
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Kamyk, gratuluję dzidziusia.
|
|
|
|
#1406 |
|
Przyczajenie
|
a odnośnie facetów, to NIGDY nie miałam z nimi problemu, więc to chyba nie chodzi o tuszę
) odkąd skończyłam 15 lat nie byłam sama dłużej niż 3 mce ;![]() ![]() a od 3 lat mam Mężulka, teraz będę miała dzieciaczka - się kręci. Zawsze mówię że najważniejsze to naprawdę siebie polubić, a wtedy wszyscy inni też będą cię lubić ) Mam koleżanke w pracy sporo ode mnei grubszą, i jest tak przesympatyczną osobą, dbającą o siebie, generalnie no nie da się jej nie lubic i nie zauważyć - jest duszą towarzystwa ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- A dziekuję dziękuję ![]() po dwóch latach starań wreszcie jest ![]() upragnione, wyczekane, kochane juz w fazie zygoty ![]()
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie 2 pary spodni. Jedne te ze zdjęcia, a drugie białe do kolan dodam później lub jutro zdjęcia. I bluzkę dłuższa z tyłu, a krótsza z przodu.
Spodnie-CUBUS Bluzka-CARRY Białe spodnie-Benetton |
|
|
|
#1409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasiu Ty powinnas jakis blog z modą dla nas prowadzić , super masz gust .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe Edytowane przez BlueRoses Czas edycji: 2012-06-27 o 10:53 |
|
|
|
|
#1410 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale malo sie tam dzieje bo nie mam czasu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Nie wiem gdzie uderzać. Na lidlowy się nie załapałam, nie chcę kupowac przez internet, wolałabym przymierzyć.

!! Zgrabna i kurcze..nie wygladasz jak jakis Plusiak !!
) ale chyba sa max zawyżone te rozmiary
- to ponoć działa