|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIII
nasza położna ze szkoły rodzenia zawsze mawia że patologia w ciąży robi się błyskawicznie
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2252 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Słoneczka,
Byłam dziś w labo z moczem i na morfologię i HCV. Około godz. 17 będą wyniki ale raczej jutro je odbiorę .Wysprzątałam trochę mieszkanie i trochę Was nadrobiłam. Za moment zabieram się za przygotowanie obiadku. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oby Aśka dała radę skontaktować się ze swoim lekarzem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
. Duży chłopak A swoją drogą czytam co u Soleilki... Brak mi słów na to laboratorium |
|||||||
|
|
|
#2253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muminku wszystkiego co najlepsze dla Was. No i oczywiście gratulacje ![]() klas ki:to teraz czekamy na newsy od Ciebie ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2255 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
do lekarzy brak słów ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pięknie
![]() Cytat:
Dobrze, ze lepiej się czujesz Mnie też bolą od dawna, ale dziś to myślałam, że oszaleję, bo nawet obrócić się nie mogłam... ech byle jeszcze trochę wytrzymać Cytat:
a w dzień robimy różne rzeczy i wieczorem to się odzywa...ad2. Dobry plan Cytat:
![]() Noo Blue genialnie masz... Super, że wszystko u Was ok
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Apropo kobiet z recepcji. To moja znajoma pojechała na IP bo dziwnie się czuła. Pani z IP mówi do niej czy nie miała czasu w dzień iść do ginekologa. Ona że ją niedawno zaczęło boleć. Pani z IP do niej to pójdzie Pani jutro do ginekologa na wizytę. Ale ona się uprała że chce konsultacji z lekarzem. To przyjęli ja do szpitala. Jak zaczęła się przepierać na IP to jej wody odeszły i w 34 tygodniu urodziła córeczkę ( poród był ekspresowy bo przyjechała z pełnym rozwarciem). Jak by posłuchała tej baby i pojechała do domu to pewnie po drodze by urodziła.
|
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
Muminku gratulacje!
dziękuje dziewczyny za wszystkie kciuki. Niby nie mam się czego bać, ale jakoś sama ta świadomość obrony powoduje u mnie dreszcz
|
|
|
|
#2260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
U mnie też chyba coś nie teges, bo głowa mnie boli. A to mi się bardzo rzadko zdarza Chyba pójdę się przewietrzyć do ogrodu.Cytat:
![]() Cytat:
dzięki Dziękować Cytat:
|
|
#2262 |
|
Rozeznanie
|
Przyjechał wkońcu kurier z łóżeczkiem, czekałam na nie 3 tyg
. Całościowo wyszło dwie paczki i 40kg dobrze, że był na tyle miły że wniósł mi te paczki do domu, ale nawet nie zabieram się za odpakowywanie, czekam na małża.Dzisiaj mam wizytę u ginki, strasznie się boję muminek gratulacje
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2264 | ||
|
Raczkowanie
|
Gratulacje dla muminka
Soleilka jeśli nie chcesz jechać na IP to chociaż skonsultuj się z lekarzem rodzinnym - niepokojące jest to ciśnienie i że się tak utrzymuje... mamcia nie nakręcaj się, bo pójdziesz tam taka wkur... i rozmamłana i faaktycznie Cię tak potraktują jak oczekujesz... A ta opuchlizna nie jest taka straszna - tylko faktycznie po nocy nie schodzi... Ja miałam takie stopy, że mi palce odstawały - jak rękawiczka nadmuchana... Ciekawe co u małego Kacperka i u jego mamusi - hanjah może ich też umieść na liście ? ![]() a Asi współczuję - najgorzej jak się lekarze zmieniają - nikt nic nie wie... ale dobrze, że się tętno Patrysia ustabilizowało... mam nadzieję, że w końcu przyjdzie jej gin i wszystko się wyjaśni... na razie leż Asiu i się nie martw - mimo, że teraz na to nie wyglada, to na pewno w szpitalu się Wami odpowiednio zajmą jeśli sytuacja będzie tego wymagała - w to musimy wierzyć, bo inaczej zwariujemy... chmielinka powodzenia na obronie - zobaczysz będzie "lajtowo" ![]() Cytat:
wiem, wiem - matka-wariatka...Cytat:
a jak swędzenie? Przeszło Wam? A ja wieczorem ne miałam prądu i w związku z tym ciepłej wody - i był dzień dziecka... ale o 3 nie wytrzymałam i jak byłam na siku to się trochę umyłam ![]() A przed chwilą się wkur.... bo zadzwoniła moja szefowa, czy bym nie mogła przygotować jakichś wniosków do badań statutowych - nosz kur... ja jedną nogą jestem już na porodówce - kilka dni przed terminem, w dodatku na zwolnieniu lekarskim, a ona mnie tu molestuje... A ja jutro mam wizytę i się zastanawiam, co mi powie... A tak w ogóle, to nie wiem, czy mi wody nie podciekają, bo mam takie mleczno-żółte plamki na wkładce, które nie śmierdzą moczem... ale bardzo tego mało - może to po prostu zwykła wydzielina...
PCOs, Hashimoto, i inne ale ..... cuda się zdarzają - zostanę mamą 9.07.2012 przyszła na świat moja kochana córeczka Basia Edytowane przez izasz-b Czas edycji: 2012-06-27 o 12:39 |
||
|
|
|
#2265 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No może tak być, że organizm po pewnym czasie się do tego przyzwyczaja... Cytat:
![]() No wiem właśnie i to mnie przeraża... W razie czego numer anestezjologa mam, to jakby coś się zaczęło dziać to będę do niego dzwonić. Cytat:
Wzięłam tabletkę i już jest lepiej.
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
a Nadalka dziś była?
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze nie. A wczoraj po wizycie sie zameldowała??
|
|
|
|
#2268 | ||
|
Rozeznanie
|
No właśnie... Dawno nie pisała...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Tak - pisała, że Igusia jeszcze nie chce wyjść z brzuszka i o ile dobrze pamiętam to 4 lipca ma iść na wywołanie (o ile do tego czasu nie urodzi). Rozwarcie ma bez zmian. |
||
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Też sie zastanawiam co u Ando..?
Nadalka, gdzie jesteś...? |
|
|
|
#2270 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
![]() nocka byla lepsza niz wczorajsza, ale nad ranem znowu troszke pobolewal mnie brzuch...juz mi przeszlo, mala sie rusza...powiedzialam wczoraj tz, ze jak do niedzieli nic nie zacznie sie dziac to zaczniemy dzialac my heheCytat:
Cytat:
szkoda slowCytat:
a co do bioder i nog mam tak samo kochana...budze sie co niecala godz bo wszsytko mnie boli i dretwieje![]() Cytat:
Soleilka kochana co Ty jeszcze w dmu robisz??!! zmykaj na IP!! mnie wczoraj ochrzanila polozna, ze ze zwyklym bolem brzucha nie pojechalam na kontrol!!!!
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale bede meirzyła sobie tez pzoniej mzoe to jednorazowe. W kazdym razie zapisałam. dzis mnie strasznie boli noga łydka i kostka i stopa. Tutaj gdzie te zylaki. ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- dzis jestem zwolniona z robienia obiadu tz powiedzial ze przyjdzie z pracy i zrobi nalesniki![]()
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dziś nic nie robię do jedzenia
TZ upiekł wczoraj kurczaka |
|
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie zastanawiam nad krokietami, ale duzo zabawy jest z farszem i całą resztą
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czemu mnie tak boli noga..... pierwszy raz i to ta na ktorej mam zylaki...
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już
ogólnie to nic mi się nie chce. Tak mnie boli spojenie że nie mogę się ruszać a przewracanie w łóżku graniczy z cudem jem truskawki właśnie, znowu będę się drapać... LINKA tak, mam już 2cm od ok 3 tygodni. |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
Zjedliśmy z małżem obiad - placki po węgiersku i mamy jechać na zakupy. Z tym, że małże stwierdził, że potrzebuje 30 minut sobie odpocząć. Mnie to bardzo ucieszyło i mówię do męża, że super bo mam czas żeby wejść na wizaż, a muszę wejść, żeby zobaczyć jak tam dziewczyny i dojrzałam, że Muminek urodziła Cieszę się z tego bardzo
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co z Natee? Cytat:
Cytat:
Edit: no i miałam dodać, że właśnie powiedziała, że mam sobie iść do przychodni Cytat:
Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2012-06-27 o 13:12 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

Tętno Patrysia spada 

klas ki:
Takie mają najwięcej do powiedzenia.
.
a w dzień

ja je musze zapisywac gin mi kazał, zawsze mierze po odpoczynku jak zalecił........