![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Hej dziewczyny!
Nareszcie się wyspałam! ![]() ![]() Słuchajcie, nie wiem czy będe w piatek na spotkaniu, w Eskulapie (na przybyszewskiego) szykuje się w tym dniu fajna impreza, ma grać zespół kosheen (nie wiem czy znacie) a bilety majątku nie kosztują, więc chyba pójde na tą impreze ![]() Nafie widziałam Twoje butki na watku lumpeksy/ciucholandy, kiedy je umieścisz tutaj razem z pozostałymi ciuszkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
zatem prosze sie wpisywac kto przyjdzie na spotkanie piatkowe - 26 stycznia, ktore bedzie w zielonej werandzie.
robie liste:
Roxi co do Twojego "homingu" to mi niestety nie pasuje 2-3 lutego, gdyz wlasnie w ten weekend moj synio bedzie mial przyjatko urodzinowe - 3 lutego skonczy 4 latka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Hello.
Nie miałam czasu pisać, bo mnie trochę wcieło. Ja, to zawsze muszę w coś się władować. Zawiesili mnie na studiach, bo b. miła koleżanka z roku (ba z grupy) doniosła do dziekanatu, że sprzedaje prace zaliczeniowe. Sprawa się wyjaśniła mnie przywrócono po, tym jak mój rok i nie tylko zrobił wielkie larum, że sam pan rektor wezwał mnie na rozmowę, Jaka sławna się zrobiłam ![]() Tak więc nadal zaliczam się do grona studenckiego ![]() Przez co nie wiem jak dotrwam do piatku. No ale jak narazie planuje przybycie więc proszę mnie wpisać na listę rezerwacyjną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() masiek - to Ci wspolczuje strachu sie pewnie najadlas ![]() swoja droga - jaka masz milutka kolezanke w grupie ![]()
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Camilla z tego co wiem to nie będzie wokalistki tylko tych 2 DJ, którzy grają ps. chyba nie muszę pisać, że znowu zatoki mam chore ? wstałam wczoraj zdrowa i w pracy było coraz gorzej - nie mogła śliny przełknąć bo tak mi gardło spuchło - dziś trochę lepiej ale nie wyłażę na zewnątrz najgprsze jest to, że ja nawet nie wiem kiedy mogło mnie przewiać, do rpacy jeżdzę autem - mam dosłownie 10 kroków z parkingu do budynku, nigdzie nie łaże ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
masiek współczuję "Koleżanki"
![]() choć pamiętam, że np u mnie na uczelni-moim wydziale- mój rocznik to był ostatni w miare normalny - gdzie każdy pomagał każdemu, nigdy nie było, ze ktoś podkapował kogoś, zawsze jakoś staraliśmy się wspólnymi siłami przejsć sesję i było ok a rocznik po mnie to już trwał 'wyścig szczurów' istny - egoistyczne podejście, nie było nawet po co pytać kogoś czy pożyczy Ci notatki czy pomoże - no way - oni martwili się tylko o siebie nie wiem z czego to wynika, ale to smutne bo studia są po to, żeby nie tylko wqwac, ale poznać ludzi, życie, nauczyć się radzić sobie w wielu stresujących sytuacjach
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
masiek współczuję "Koleżanki"
![]() choć pamiętam, że np u mnie na uczelni-moim wydziale- mój rocznik to był ostatni w miare normalny - gdzie każdy pomagał każdemu, nigdy nie było, ze ktoś podkapował kogoś, zawsze jakoś staraliśmy się wspólnymi siłami przejsć sesję i było ok a rocznik po mnie to już trwał 'wyścig szczurów' istny - egoistyczne podejście, nie było nawet po co pytać kogoś czy pożyczy Ci notatki czy pomoże - no way - oni martwili się tylko o siebie nie wiem z czego to wynika, ale to smutne bo studia są po to, żeby nie tylko wqwac, ale poznać ludzi, życie, nauczyć się radzić sobie w wielu stresujących sytuacjach
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to szkoda, że jej nie bedzie, widziałam Panią Kosheen w akcji na Maydayu ( z bardzio bliska zresztą ![]() ![]() Roxi kuruj się żeby być zdrową na piatek i zacznij nosić czapkę albo chociaz opaskę, to ochroni zatoki przed zimnem. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
się strachu nie najadłam bo się zastanawiałam ciut wcześniej czy nie porzucić studiów ![]() a koleżanka została zawieszona, ale to dla tego, ze okazało się że sama kupowała prace, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
Roxi a byłaś z zatokami u laryngologa?? No i noś czapkę!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
masiek no to mialas przygode
![]() Roxi idz koniecznie do DOBREGO laryngologa. na pewno bedziesz musiala zrobic przeswietlenie zatok. ja to bym zrobila juz teraz odplatnie, gdyz koszt nie jest duzy (chyba okolo 25zl-35 zl). w ten sposob pojdzie to szybciej i sprawniej, a takze nie bedziesz musiala nikogo o nic prosic (wiadomo jak to jest w panstwowych przychodniach - banalne sprawy zalatwia sie bardzo dlugo, ze szlag czlowieka moze trafic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
![]() Masiek współczuje nerwów! Mnie czeka w najbliższym czasie spotkanie z dziekanem i mam stresa jak cholera ![]() Lete na modowe looknąc buty Nafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Hej,hej!
Ja właśnie delektuję się ciszą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AniuA jestem ciekawa fryzurki ![]() Masiek ale przyjemniaczka ta koleżanka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Szkoda gadać
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba też się pojawię. Dziewczyny co wy widzicie w tej Zielonej Werandzie? Ja dla mnie tam jedzenie to nic specjalnego
![]()
#167 | ||
Zakorzenienie
|
zatem trzymam kciuki
![]() Cytat:
![]() ![]() no to super ![]() Cytat:
![]() ![]() aktualna lista:
zrobi ktoras z Was rezerwacje (wiadomo o kogo chodzi ![]() cos pogoda bedzie sie psuc i w polowie tygodnia ma byc temperatura ponizej zera ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio mówię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewcia, coś Ty przeskrobała że sam rektor Cię wzywa? ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
ja lubie zielona werande choc nie wszystko mi tam smakuje
![]() ![]() aha, nie przestraszcie sie mnie w piatek, bo znowu walcze z tymi gownami na buzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania, nie przejmuj się, ja również mam kryzys ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pyszczna to była ostatnio szarlotka ![]()
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Nie wiem Natii4 o co Ci chodzi czy ja kogoś zmuszam do Zielonej Werandy ja zawsze proponuję datę i miejsce, jeśli masz miejsce gdzie jedzenie będzie pyszne to napisz i pójdziemy gdzie chcesz, jak dla mnie i większości dziewczyn w Zielonej Werandzie jest najsmaczniejsze jedzenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdzie nie napisałam,że kogoś zmuszasz do Zielonej Werandy,ale chodzi mi np. o takie sytuacje jak np. te: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2159 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2375 nie ma pytania gdzie idziemy, tylko od razu jest stwierdzenie do Zielonej Werandy. Uwielbiasz Zieloną Werandę i najchętniej zawsze byś tam z nami chodziła i to właśnie miałam na myśli ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
szczerze mowiac to najwazniejsze jak sie bawimy a nie co jemy w sumie :P ale z drugiej strony dla mnie np. kasa tez niestety jest wazna, atmosfera milo mnie zaskoczyla swoimi cenami bo rzeczywiscie sa bardzo konkurencyjne
![]() ![]() ale ja tam sie podporzadkuje ![]() ![]()
#176 |
Zadomowienie
|
Aaa ja tam w piatek jak przydreptam, to ważne będzie czy mają dużo kawy
![]() Bosz czy wy wiecie na co my się umawiamy, w piątek ma być paskudna pogoda. A co tam, jak dam rade to będe. Moje posty w tym tygodniu możecie ignorować, bo przez kochaną ![]() Oj biedne wy jak przydreptam w piąteczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic, muszę iśc po pieczęć w indeksie, zamiast wczesniej oddać do dziekanatu to nie wiadomo na co czekałam i teraz sama muszę iśc i napewno mnie będzie wyzywał ![]() Cytat:
Ania dla Ciebie wystarczy sam vinegrett i się ślinisz hyhy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Natii4 napisz gdzie chcesz iść to tam w piątek pójdziemy, jak nie to ja w piątek w Zielonej Werandzie się nie pojawię
![]() Dziękuję bardzo za spierdzielenie humoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.