Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II. - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 11:06   #3661
tigrinha
Zadomowienie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II.

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
co do snow - to ja moglabym filmy krecic. Kazdy moj sen praktycznie pamietam. Malo tego, ma mtakie sny, ktore sie powtarzaja. Mam sny, ktore np po 10 latach potrafi mi sie przysnic dalszy ciag. I ja nadal to pamietam!! Mam jakies sny z dziecinstwa, ktore mi sie powtarzaja. czasem umiem je kontrolowac, ale tak delikatnie, na zasadzie, ze wiem co sie stanie i smieje sie z tego we snie.
Ale super!!!! Też bym tak chciała!

Uma Lucy - nie dawaj się. A co do analizy, to jasne że możemy zrobić. Może znów w formie ogólniejszego spotkanka?

Aper, dzięki za rady nauczycielskie
Co do "nauczycieli-kos", to oni chyba akceptują generalną i niezmienialną prawdę, że nie da się zrobić tak, żeby wszyscy nas lubili. Ja miałam taką polonistkę-wychowawczynię w liceum. Byłą kosą plus miała humory plus czasem miałam wrażenie że mnie nie lubi, ale dotąd ją pamiętam, szanuję i wręcz cytuję, bo naprawdę odwaliła z nami kawał dobrej roboty i uważam, że miała bardzo pozytywny wpływ na mój literacki gust i rozwój. Ale niektórzy moi znajomi do tej pory jej wręcz nienawidzą i woleliby tonę węgla przerzucić niż pójść na spotkanie z nią. Chyba jeszcze dużo mi brakuje do czegoś takiego - mieć w nosie co inni sobie pomyślą, byle tylko mieć poczucie, że dobrze wykonuję powierzone mi zadania i mieć komfort podczas wykonywania pracy. No nic, przynajmniej mam nad czym pracować
tigrinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:31   #3662
uma_lucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tigrinha Pokaż wiadomość
Uma Lucy - nie dawaj się. A co do analizy, to jasne że możemy zrobić. Może znów w formie ogólniejszego spotkanka?
) a moge foty mej zacnej osoby wysłać na maila ? Bo chyba daleko mam do Was na spotkanie
Dziękuje - nie dałam się! Nie ze mną te numery - depresjo!
uma_lucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:48   #3663
Addicted to love
Rozeznanie

Emilka, Lilith, Riva, Aper dziekuje bardzo

Lilith na pewno Ci sie uda, bede trzymala bardzo mocno kciuki

Aper no wlasnie nie wiem jak to bedzie z tym odpoczywaniem i nagroda.
Mi sie juz w sumie nudzi, ani zajec ani korepetycji. Dopoki mialam mase pracy zwiazanej z nauka, to mialam tyle planow na wakacje. A teraz? Teraz mi sie po prostu nudzi, nic mi sie nie chce, najchetniej bym spala dotad az mnie rozboli glowa.

No i z wyjazdem tez nie wiem. Chcialabym sie Was poradzic.
Troszke sie boje, ze jak wyjade na tak dlugo sama to moj zwiazek sie rozleci, a ja sie zamecze myslami co moj Tż w tym momencie robi.
Z drugiej strony nie chce rezygnowac ze swoich marzen tylko przez moj strach. Mam okazje zobaczyc nowe miejsce, podszkolic jezyk, nabyc pewnosci. Co o tym myslicie?

systematycznie pracuje nad angielskim
najwyższy czas nauczyć się gotować
5/50

Addicted to love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:55   #3664
uma_lucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Addicted to love Pokaż wiadomość
Troszke sie boje, ze jak wyjade na tak dlugo sama to moj zwiazek sie rozleci, a ja sie zamecze myslami co moj Tż w tym momencie robi.
Z drugiej strony nie chce rezygnowac ze swoich marzen tylko przez moj strach. Mam okazje zobaczyc nowe miejsce, podszkolic jezyk, nabyc pewnosci. Co o tym myslicie?
Jedź.
Stary 2012-06-27, 12:00   #3665
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:

Mi sie juz w sumie nudzi, ani zajec ani korepetycji. Dopoki mialam mase pracy zwiazanej z nauka, to mialam tyle planow na wakacje. A teraz? Teraz mi sie po prostu nudzi, nic mi sie nie chce, najchetniej bym spala dotad az mnie rozboli glowa.

Po pierwsze: gratuluję zdanej sesji
Po drugie: znam to uczucie - najpierw pełno planów, później jedyne co się chce to nic nie robić. Mam tak za każdym razem Nawet często piszę sobie listę tego co chcę zrobić "po sesji"...a później nawet nie chce do niej zajrzeć.

Po trzecie: Jedź Inaczej będziesz żałować i będziesz mieć w myślach, że nie pojechałaś ze względu na chłopaka...taki żal zatruwa życie, to uczuciowe też. Na ile czasu chcesz jechać? Jeśli związek rozpada się z powodu wyjazdu (nie wyjazdu na zawsze tylko na jakiś czas), to znaczy, że nie był wart zachodu...

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:13   #3666
tigrinha
Zadomowienie

Addicted - JEDŹ!!! I gratulacje

Kocurka - jutro już będziesz pani mgr Kocurka

Uma Lucy - ok, możesz przesłać fotki, tylko jesteś już 2 w kolejce. potem napiszę Ci maila na pw.

Dziewczyny, przepraszam jeśli jeszcze komuś na coś nie odpisałam, ostatnio, jak już pisałam, biegam w te i wewte i nic z tego nie wynika poza tym że tracę głowę i nie ogarniam. Do jutra obiecuję się poprawić, a teraz lecę na francuski (mam lekcje na zasadzie barteru). Zaliczę sobie tym samym przyszły tydzień, czyli próbowanie czegoś nowego plus zabieram się za nowy punkt z listy 100, ha
Stary 2012-06-27, 12:18   #3667
uma_lucy
Raczkowanie

Cytat:
tylko jesteś już 2 w kolejce
dziekuje, moge być i nawet setna
Stary 2012-06-27, 12:40   #3668
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Addicted - JEDŹ!!! I gratulacje

Kocurka - jutro już będziesz pani mgr Kocurka

Uma Lucy - ok, możesz przesłać fotki, tylko jesteś już 2 w kolejce. potem napiszę Ci maila na pw.

Dziewczyny, przepraszam jeśli jeszcze komuś na coś nie odpisałam, ostatnio, jak już pisałam, biegam w te i wewte i nic z tego nie wynika poza tym że tracę głowę i nie ogarniam. Do jutra obiecuję się poprawić, a teraz lecę na francuski (mam lekcje na zasadzie barteru). Zaliczę sobie tym samym przyszły tydzień, czyli próbowanie czegoś nowego plus zabieram się za nowy punkt z listy 100, ha
Jeśli się obronię

Tygrys...a co Ty tak latasz? Tygrysy nie latają!

Stary 2012-06-27, 13:26   #3669
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
Jeśli się obronię

Kiedy się obronię, a nie jeśli.
będę trzymać kciukasy!
Patri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:32   #3670
Halimaa
Rozeznanie

Cytat:
Po drugie: znam to uczucie - najpierw pełno planów, później jedyne co się chce to nic nie robić. Mam tak za każdym razem Nawet często piszę sobie listę tego co chcę zrobić "po sesji"...a później nawet nie chce do niej zajrzeć.
MAM TAK SAMO! Nic mnie się nie chce...

Trzymam kciuki jutro!!!

Co do spania, też pomyślałam że to może częściowo słonce. Ale okna mam od południa, zasłonięte zasłony albo żaluzje u rodziców nic nie zmieniły.
Halimaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 14:01   #3671
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Moze dlatego jakoś entuzjazm mi zjechał i Tydzień Planowania jest Tygodniem Ziewania.

Ale spoooko, przydzie nastepny, to się za niego wezmę.

Cytat:
Napisane przez Halimaa Pokaż wiadomość
MAM TAK SAMO! Nic mnie się nie chce...
obecnie mi też.

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Poczyniłam postęp.
Zapisuję różne rzeczy na czysto w kalendarzu.
Różne kartelusszki wyrzucam na makulaturę.
Właśnie zadzwoniła pani w sprawie korków - od razu zapisałam wszystko w kalendarzu.
NA CZYSTO.
Jestem z siebie dumna.

Mój TŻ powiedział wczoraj:

Ty jesteś człowiek MUSZĘ ZACZĄĆ.

Ma kurka rację. Muszę zacząć jeść śniadania, muszę zacząć ćwiczyć, muszę zacząć... tak, ja jestem człowiek MUSZĘ ZACZĄĆ i nie zaczynam

ZACZNIJ WRESZCIE

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Czerwieclipiec! Jak geometria różniczkowa poszła? Wczoraj miałaś zaliczenie?
Stary 2012-06-27, 14:53   #3672
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
To jest bardzo ważne i bardzo mądre co napisałaś.
Dzięki!
Ważne i mądre?
Raczej pesymistyczne i dołujące
Ale dzięki

Cytat:
Udzielaj się częściej.
Hmmm.. Chyba jednak pozostanę przy podczytywaniu a pisanie zostawię innym Primo - ostatnio jestem strasznie zapracowana i zwyczajnie nie mam czasu na aktywne udzielanie się. Secundo - raczej nie wniosę do wątku konstruktywnych treści, nie jestem odpowiednią osobą - od trzech lat leczę się psychiatrycznie a od dwóch lat chodzę na psychoterapię i wciąż jestem okropnie nieogarnięta.

Cytat:
Widzę, że niskie poczucie własnej wartości jest ciągle Twoim problemem?
Na chwile obecną to chyba mój największy problem.

Cytat:
Szukam sposobów na podwyższenie tej oceny. Parę przemyśleń:
  • Dotrzymuj słowa - w tym słowa danego sobie
  • Szanuj się i bądź swoim przyjacielem
  • Bądź dla siebie wyrozumiała i empatyczna
  • Dowiedz się o sobie - co lubisz, co sprawia Ci przyjemność, nakreśl obraz swojego przyjemnego świata
  • Rób to co lubisz
  • Spotykaj się z ludźmi, którzy Cię fascynują i inspirują
  • Bądź inspiracją dla kogoś
  • Próbuj nowych rzeczy
Cytat:
Nie wiem co jeszcze, jak mi się przypomni to uzupełnię swoja listę.
Punkt 2 i 3 - u mnie nie do przejścia. Nie potrafię podejść do siebie z miłością, wyrozumiałością, empatią, szacunkiem etc. - wolę przylać sobie kablem (nie fizycznie, w głowie) niż się przytulić, pogłaskać, ukoić. Nienawidzę tego, ale ciągle sobie to robię Dowalam i niszczę
Stary 2012-06-27, 16:16   #3673
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Ważne i mądre?
Raczej pesymistyczne i dołujące
Ale dzięki

Hmmm.. Chyba jednak pozostanę przy podczytywaniu a pisanie zostawię innym Primo - ostatnio jestem strasznie zapracowana i zwyczajnie nie mam czasu na aktywne udzielanie się. Secundo - raczej nie wniosę do wątku konstruktywnych treści, nie jestem odpowiednią osobą - od trzech lat leczę się psychiatrycznie a od dwóch lat chodzę na psychoterapię i wciąż jestem okropnie nieogarnięta.

Punkt 2 i 3 - u mnie nie do przejścia. Nie potrafię podejść do siebie z miłością, wyrozumiałością, empatią, szacunkiem etc. - wolę przylać sobie kablem (nie fizycznie, w głowie) niż się przytulić, pogłaskać, ukoić. Nienawidzę tego, ale ciągle sobie to robię. Dowalam i niszczę
Dużo nas tu - nieogarniętych.
Czytaj i korzystaj, udzielanie się to pożeracz czasu, owszem.
W każdym razie mam nadzieję, że naczerpiesz stąd trochę pozytywnego powietrza, może pojmiesz ważność miłości do siebie i spróbujesz być dobrym rodzicem.
Nic na siłę.
Przytulam

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

A teraz siup na blog.
Stary 2012-06-27, 16:52   #3674
MaszWyzwanie
Raczkowanie

Smile Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II.

Witajcie, czasem was czytam, a teraz również i ja staram się AKTYWNIE poprawić swoją produktywność

Addicted to love - Gratuluję!! dobra robota!
Tygrysie - wiesz co działa na uczniów z tego co ja zauważyłam? BARDZO PEWNE SIEBIE SPOJRZENIE. Takie lodowate, że aż mrozi krew w żyłach. Nie wiem czy na Twoich uczniów to podziała ale moja klasa zawsze się uciszała gdy nauczycielka stanęła i nic nie mówiąc patrzyła się po tych najbardziej rozbrykanych wzrokiem jakby chciała ich zabić - czyli takim BARDZO PEWNYM SIEBIE i nie znoszącym sprzeciwu. Może tego spróbujesz?
MaszWyzwanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 17:03   #3675
MaszWyzwanie
Raczkowanie

Witajcie! bardzo miło sie was czyta teraz i ja chciałabym do was dołączyć moje życie ostatnio opanowały wymówki - właśnie zdałam sobie z tego sprawę... czyli jakby nie było - pierwszy krok mam już za sobą! bo wiem nad czym muszę popracować i już zaczynam to robić - I MAM JUŻ PIERWSZE EFEKTY

Tygrysie - wiesz co działa na uczniów z tego co ja zauważyłam? BARDZO PEWNE SIEBIE SPOJRZENIE. Takie lodowate, że aż mrozi krew w żyłach. Nie wiem czy na Twoich uczniów to podziała ale moja klasa zawsze się uciszała gdy nauczycielka stanęła i nic nie mówiąc patrzyła się po tych najbardziej rozbrykanych wzrokiem jakby chciała ich zabić - czyli takim BARDZO PEWNYM SIEBIE i nie znoszącym sprzeciwu. Może tego spróbujesz?
MaszWyzwanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 17:18   #3676
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef
Konto usunięte

Patri, ta dzieczyna w jasnych spodniach i bluzce w kwiaty na zdjęciu to ja.

Od kiedy przyjechałam do rodziców to nie zrobiłam niczego pożytecznego. Ogarniam tylko trochę dom, ale idzie mi to0 strasznie ciężko. Chyba zaczynam żyć weselem na które idę w tą sobotą.

Idę sobie zrobić kawusie i siadam przed lapkiem, aby poszukać jakiejś pracy. No i muszę zaplanować wakacyjny wyjazd.
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:05   #3677
tigrinha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaszWyzwanie Pokaż wiadomość

Cześć Fajowy nick

Teraz już dzieci mi się "skończyły", ale poćwiczę lodowate spojrzenie w wakacje Mam chłodny typ urody tak poza tym więc powinno pomóc, wreszcie widzę tego jakiś plus
Stary 2012-06-27, 18:16   #3678
Addicted to love
Rozeznanie

Uma chcialabym ale sie boje

Cytat:
Po pierwsze: gratuluję zdanej sesji

Po trzecie: Jedź Inaczej będziesz żałować i będziesz mieć w myślach, że nie pojechałaś ze względu na chłopaka...taki żal zatruwa życie, to uczuciowe też. Na ile czasu chcesz jechać? Jeśli związek rozpada się z powodu wyjazdu (nie wyjazdu na zawsze tylko na jakiś czas), to znaczy, że nie był wart zachodu...
Kocurka dziekuje
Wlasnie tez pomyslalam zeby zrobic taka liste na wakacje i chyba zrobie Moze i Ty zrobisz? (mozemy sie wymienic i pozniej zobaczyc ile nam sie udalo zrealizowac )

Chce jechac na troszke ponad miesiac. Ostatnio mamy maly kryzys z Tż i obawiam sie ze to moze byc zly moment na wyjazd.

Tygrys dziekuje

5/50

Stary 2012-06-27, 18:19   #3679
Aper
Zadomowienie

Nie wiem jak to zrobiłam - gdy rano wstawałam to był czwartek. Ja pitu.....
trzymam nadal i jutro też bęðe
Cytat:
Dziękuję Ale obrona jutro

Co do snów, to ja o swoich bardzo szybko zapominam...tylko raz na jakiś długi czas śni mi się coś co później przeżywam dłużej.
Aper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:36   #3680
tigrinha
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli się obronię

Tygrys...a co Ty tak latasz? Tygrysy nie latają!
Kocurka no, na stówę się obronisz. Na sto pięćdziesiąt osiem i pół. W życiu nie słyszałam, żeby ktoś zawalił obronę, choć przyznam, że ja też w swoim czasie podejrzewałam, że będę pierwszą której ta sztuka się uda

Ja jestem taki specjalny Tygrys i latam
Stary 2012-06-27, 18:53   #3681
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurka dziekuje
Wlasnie tez pomyslalam zeby zrobic taka liste na wakacje i chyba zrobie Moze i Ty zrobisz? (mozemy sie wymienic i pozniej zobaczyc ile nam sie udalo zrealizowac )

Chce jechac na troszke ponad miesiac. Ostatnio mamy maly kryzys z Tż i obawiam sie ze to moze byc zly moment na wyjazd.
Hmm...no to musisz to przemyśleć i porozmawiać z TŻ. Ja się ze swoim byłym rozstałam przez wyjazd...ale do samego wyjazdu nic nie miałam - mógł sobie wyjechać nawet i na rok, wytrzymalibyśmy według mnie. Tylko, że on postanowił, że do Polski nie zamierza wracać na dłużej już never ever, więc sama go rzuciłam Trochę inna sytuacja, ale wiem co czujesz

A te listy...no sama nie wiem czy powinnam się jakąś chwalić, skoro pewnie i tak nic nie zrealizuje Ale ok, masz rację - to będzie jakaś motywacja W takim razie po obronie się tym zajmę, może umieścimy to w klubie...ktoś jeszcze może będzie się chciał przyłączyć do mini list wakacyjnych Same przyjemnościowe (przymiotnik w tygrysowym stylu ) rzeczy

Cytat:
Napisane przez Aper Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to zrobiłam - gdy rano wstawałam to był czwartek. Ja pitu.....
trzymam nadal i jutro też bęðe
Wiesz...nadmiar kciuków nie zaszkodzi Dzięki Fajnie, że w ogóle mogę się komuś wygadać (chociaż wiem, że strasznie marudzę...nie do zniesienia wręcz) i że takie stadko trzyma za mnie kciuki. Normalnie...nie mogę Was zawieźć przecież!
+1 do stresu

Cytat:
Kocurka no, na stówę się obronisz. Na sto pięćdziesiąt osiem i pół. W życiu nie słyszałam, żeby ktoś zawalił obronę, choć przyznam, że ja też w swoim czasie podejrzewałam, że będę pierwszą której ta sztuka się uda

Ja też nie słyszałam, ale jestem tym typem osoby, który się spodziewa, że będzie tym jednym przypadkiem na milion, któremu coś się akurat nie uda Nie wiem skąd mi się to bierze...Ale zauważyłam, że moja dobra koleżanka ze studiów odczuwa właśnie to samo co ja i też myśli, że nie potrafi nic powiedzieć (chociaż jest mądrzejsza ode mnie w kwestiach naukowych...muszę jej to przyznać z bólem serca. No...tzn. nie wiem czy mądrzejsza, ale na pewno bardziej się przykładała, więc więcej jej w głowie zostało)

A ja mam naukowy paraliż...co za koszmar Raczej się nie wyśpię dzisiaj z moimi atakami paniki A w dodatku ja nienawidzę ustnych egzaminów, a obrona to taki mega ustny egzamin

Stary 2012-06-27, 19:26   #3682
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Napisane przez MaszWyzwanie Pokaż wiadomość
Witajcie! bardzo miło sie was czyta teraz i ja chciałabym do was dołączyć moje życie ostatnio opanowały wymówki - właśnie zdałam sobie z tego sprawę... czyli jakby nie było - pierwszy krok mam już za sobą! bo wiem nad czym muszę popracować i już zaczynam to robić - I MAM JUŻ PIERWSZE EFEKTY
Hej!
Czadowy nick!

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
A ja mam naukowy paraliż...co za koszmar Raczej się nie wyśpię dzisiaj z moimi atakami paniki A w dodatku ja nienawidzę ustnych egzaminów, a obrona to taki mega ustny egzamin
Kocurka, jeszcze tylko dzisiejsza noc, jutrzejszy poranek I PO WSZYSTKIIIIIM!!!!

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:

Dokładnie, ja też nie słyszałam, żę by ktoś zawalił obronę i byłam przekonana, że będę tą pierwszą.
Tak samo jak Taki Specjalny Tygrys!
Rozwaliło mnie to!

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2012-06-27 o 19:27
Stary 2012-06-27, 20:11   #3683
bura kocurka
Zakorzenienie

Wiecie na co mam często chęć?
Wyjść z siebie...stanąć na przeciwko, wziąć się za ramiona i mocno potrząsnąć krzycząc: "ogarnij się kobieto! Weź się wreszcie w garść!"

I Patri...na nieszczęście jestem na końcu, więc popołudniu Będę długo czekać i się męczyć...

Stary 2012-06-27, 20:26   #3684
Addicted to love
Rozeznanie

Kocurka ja juz swoja umiesciłam, normalnie dostałam "kociego" pędu
A co do obrony, nie przejmuj się, na pewno wszystko będzie dobrze

5/50

Stary 2012-06-27, 20:28   #3685
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

http://matbaza.blogspot.com/2012/06/...lanowania.html
Próbowałam z siebie coś wykrzesać.
Wierzę w drugą szansę...
Stary 2012-06-27, 20:37   #3686
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
http://matbaza.blogspot.com/2012/06/...lanowania.html
Próbowałam z siebie coś wykrzesać.
Wierzę w drugą szansę...
Patri, co Ty tu wiosnę czujesz - lato jest! Ale lepiej późno niż wcale

Wiesz co mi się najmilej czyta tak od Ciebie? Że Ci się tak fajnie z TŻtem układa...i że go dostrzegłaś i jego zalety Nie znam gościa, ale wydaje się fajnym facetem, więc dobrze, że jesteście wreszcie "razem". Myślę, że i z tego cieszy się Twoja córka - dzieci chcą, aby ich rodzice byli razem i byli szczęśliwi

Stary 2012-06-27, 20:43   #3687
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:

nie ma co się zastanawiać, jedź !!
nie daj się strachowi, strach nie istnieje, to tylko absurdalny wymysł wyobraźni

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 21:03   #3688
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!
Kocurko, trzymam kciuki za jutro!

Spotkałam się dziś z Halimą, bardzo pozytywny był to czas
Jest niezwykle wyważoną w słowach, analityczną i spójną w przemyśleniach, a jednocześnie... kojąca osoba

Dzięki Halimko za miły czas
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 21:07   #3689
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Patri, co Ty tu wiosnę czujesz - lato jest! Ale lepiej późno niż wcale

Wiesz co mi się najmilej czyta tak od Ciebie? Że Ci się tak fajnie z TŻtem układa...i że go dostrzegłaś i jego zalety Nie znam gościa, ale wydaje się fajnym facetem, więc dobrze, że jesteście wreszcie "razem". Myślę, że i z tego cieszy się Twoja córka - dzieci chcą, aby ich rodzice byli razem i byli szczęśliwi
Dzięki Kocurka. Pewnie masz rację.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Jest niezwykle wyważoną w słowach, analityczną i spójną w przemyśleniach, a jednocześnie... kojąca osoba
Zgadzam się z Twoimi słowami na temat Halimki.
Stary 2012-06-27, 21:18   #3690
Halimaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć!
Kocurko, trzymam kciuki za jutro!

Dzięki Halimko za miły czas
Dziękuję.
Przegadałyśmy cztery godziny. Właśnie napisałam elaborat na PW. W sumie mogłabym to samo o Tobie powiedzieć, chyba nawet ten opis bardziej do Ciebie pasuje. Plus chyba znalazłam dobre słowo- mądra życiowo.
Hehe, jakiś men mógłby docenić to moje "kojące działanie". To chyba teraz nie jest w cenie, przynajmniej dla sporej części świata. Ale to w sumie nie mój target...
Halimaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości