|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Cytat:
![]() ![]() Więcej stresu używałam dziś niż to było warto, wiele krzyku o nic. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Jeżeli chodzi o E.Arden to polecam Provocative Woman. Pieknie, zmysłowo pachną i są mega długotrwałe. Uwielbiam również zapach Nights. Są boskie. |
||
|
|
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem do tłustej cery dobre są: 1. Max Factor Lasting Performance 2. Loreal True Match 3. Astor Perfect Stay A moim nr 1 jest revlon color stay |
|
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś używał tych gąbeczek do podkładu, które będą w promocji?
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaszlam dziś do kolejnego Pepco i potwierdzam, że można tam dorwac korektor Rimmel wake me up za cenę 9,90 zł. Oczywiście zakupilam, niestety dostępne były tylko dwa kolory, więc wzięłam classic beige czy jakoś tak (nr 03).
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zadomowienie
|
ja ich używam do cieniowanego manicure
![]() do podkładu jakoś mało wygodne są Cytat:
![]() a powiedz mi jak u Ciebie ustalają ocenę na dyplom u mnie sama obrona to niewielki procent, niewiele więcej za pracę, a ponad połowa oceny to średnia z całych studiów. spotkałam się z tym, że wszystkie 3 oceny miały równe znaczenie i się zastanawiam czy tylko moja uczelnia taka beznadziejna
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
czy widziałyście w R aktywator do opalania z tyrozyną z Ziai ?
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
60% średniej z ocen 25% oceny z pracy i 15% oceny egzaminu dyplomowego. Też dziś miałam obronę . Jestem już Panią mgr
|
|
|
|
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1/5 to ocena za pracę Kolejne 1/5 to ocena za obronę. Takim system wyliczania mi również ocenę na licencjacie. ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
mam pytanko, nie wiecie czy dostane w Rossmannie podkład w takich małych saszetkach? |
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() A tak pozatym mam do was pytanie. W nowej ulotce są płatki pod oczy Prestige. Miała któraś z Was? Jeśli tak to co o nich sądzicie? Edytowane przez monidot Czas edycji: 2012-06-27 o 17:08 |
|
|
|
#1036 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Raczej tego nie dostaniesz w Rossie.
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, dzięki, że mnie podpieracie na duchu
![]() jutro TŻ-a kolej to będe spokojniejsza, bo przynajmniej mi opowie jak to wygląda itd ![]() u mnie oceniają - 60% średniej arytmetycznej ocen z całości studiów - 20% średniej arytmetycznej ocen z pracy dyplomowej (promotor, recenzent) - 20% oceny z egzaminu dyplomowego a średnią mam raczej wysoką, więc chociażby na podstawie samej średniej powinnam zdać prace też mam chyba ok skoro ją dopuścili to mogli mi podarować egzamin ![]() a co do R chciałam iść po patyczki, ale nie kciało mi sie ![]() ![]() jutro pobiegne po tusz! i tak nie na otwarcie, bo bede godzine po dopiero, ale może zostanie jakiś for me.. |
|
|
|
#1039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę przetestować w takim razie ![]() ja byłam około 17.15 po Old Spice dla ojca, niestety jakiś NOIR był przeceniony a waterfal i original w cenie regularnej, ale i tak ładnie pachnie. nie było szału a na półce stały dwa prawie pełne rządki
|
|
#1040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc mam pytanie - czy do średniej wliczają się tylko oceny z egzaminów czy również z innych zaliczeń (ćwiczeń, konwersatorium itp.) ? Bo słyszałam sprzeczne opinie. Muszę pochwalić tusz Illegal Lenght u mnie robi piękne firanki. Wczoraj kupiłam też tusz Loreal - wzięłam ostatni, były raptem 3 sztuki. |
|
|
|
|
#1041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. I jakiś większy asortyment niż u mnie. Kupiłam te patyczki które zachwalacie, przydadzą się przy krzywych kreskach . Wzięłam dwa błyszczyki z serii różanej, grafitowy eyeliner (rzeczywiście wydaje się dziadowy, ale zobaczymy, może do czegoś się przyda), róż (śliczny chłodny odcień, za taką cenę to zrobiłam niezły interes). Pani przy kasie się mocno zdziwiła jak zobaczyła takie ceny, aż stwierdziła, że może i sobie weźmie taki róż No i nareszcie dorwałam żelowy liner Wibo i nawet jeden bronzer essence się ostał dla mnie
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1044 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
U mnie też średnia była najważniejsza. Kolega miał tak, ze... obrona była na 5, praca na 5, a średnia 4 to niestety na dyplomie zostawało 4. U mnie trudniej było zostac dopuszczonym do obrony niż sama obrona. Wiele osób nie zostało dopuszczonych, a Ci, których dopuszczono obronili się bez problemu. Cytat:
![]() Obronionym gratuluję, a jeszcze nie obronionym życzę powodzenia i CZymam kciukasy ![]() : kciuki:Co by nie było OT, jaki szampon polecacie z R.? Najlepiej bez SLS, SCS i innych detergentów Gli coś tam Niestety Alterra ma
|
||
|
|
|
#1045 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim obronionym składam serdeczne gratulacje
Ostatnio nie chodzę do Rossa, nie chce się przebijać przez ten dziki tłum
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało mi się przejrzeć nową gazetkę. Nadal nic nie chcę.
|
|
|
|
#1047 |
|
Rozeznanie
|
Rozwaliła mnie packa na owady, elektryczna, na 1 stronie nowej gazetki.
Sama goni owady?
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
#1048 |
|
Rozeznanie
|
A ja z innej beczki macie jakiś sprawdzony środek na usunięcie plamy z rdzy ? kupiłam białą koszule w SH i dopiero przy ręcznym praniu coś mnie cholernie ukłuło i się okazało, że w kieszeni była zardzewiała żyletka ( nie wiem po co komu w eleganckiej koszuli żyletka w kieszeni i nie chyba nie chce wiedzieć ) i na owej kieszeni są 3 plamy, które nie zeszły po odplamiaczu i proszku Vizir;/
A czy w kolekcji różanej są bronzery ? może głupie pytanie, ale oprócz lakierów nie widziałam nic więcej
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam i przychodzę od razu z sondą-pytaniem a nie chcę zakładać osobnego wątku, a więc:
Co byście kupiły/poleciły z rossmannowych kosmetyków gdybyście miały do wykorzystania kartę upominkową na 100 zł? Mam takową i swoje typy ale chciałabym wiedzieć co wy byście kupiły i co polecacie np z kolorówki albo perfum itp. Liczę na odzew ![]() Napisałam to samo w poprzednim wątku, nawet nie zakontaktowałam, że już nowy pędzi... ups
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

a jak masz coś ciekawego do wymiany to możemy się na coś wymienić i wyśle Ci tą nową 

Oczywiście zakupilam, niestety dostępne były tylko dwa kolory, więc wzięłam classic beige czy jakoś tak (nr 03).

u mnie sama obrona to niewielki procent, niewiele więcej za pracę, a ponad połowa oceny to średnia z całych studiów. spotkałam się z tym, że wszystkie 3 oceny miały równe znaczenie i się zastanawiam czy tylko moja uczelnia taka beznadziejna