|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
No to mamy kolejnego władcę szos i mistrza kierownicy
|
|
|
|
|
#1772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Czesc Dziewcznki
![]() Jestem dzisiaj wykonczona, mimo dnia wolnego od pracy Opiekuje sie dzisiaj caly dzien siostrzenicą TZ teraz wiem, ze nie jest tak latwo hih, ale daje rade od rana podczytuje Wasze wczorajsze i dzisiejsze posty i juz jestem na bieżąco![]() Widzialam piękne relacje Probna fryzurka Aniulki (ta z warkoczykiem)tez mi sie bardzo podoba ![]() U dorki zmienilabym pród tył jest bardzo fajny![]() dla wszystkich potrzebujących trzymam mocno![]() Kuku gratki zdania egzaminu ![]() Cytat:
My przelalismy kaseCytat:
co za baba... po dzisiejszym dniu z Małą wiem, ile takie dziecko nabrudzic potrafi, nie da sie utrzymac super porządku. masakra jakas z tą tesciową, jak jej sie nie podoba to niech jedzie do domu Cytat:
masz cyrk z tą mamą..:/
|
|||
|
|
|
#1773 |
|
Zadomowienie
|
witajcie... jestem po przymiarce i jestem załamana
![]() Mama i ta babka z salonu powiedziały mi, że moje fioletowe buty są super ale do tej sukienki nie bardzo pasują, że powinnam mieć jakieś sandałki... miesiąc do ślubu a ja nigdzie nie widziałam innych butów żeby mi się podobały. Mi osobiście podobało się, ale tak sobie myślę, że jak dwie osoby mówią to samo to może coś w tym jest? Pokaże wam fotkę ale za dużo tam nie widać
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś fatum wisi nad tą moją kiecką
oddałam ją w poniedziałek do prania a dziś odebrałam tak samą u☠☠☠*** znowu narobiłam krzyku i piorą ją drugi raz ![]() margida mocno wyściskaj dzisiaj mężula kasiu kaku nie mogło być inaczej ![]() jamee za☠☠☠iście mocne ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- a teraz odmeldowuję się na Kryśkę (Christiano Ronaldo ) i moje ciasteczko Fyrdka (Fernando Torres
|
#1775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie te buciki pasują. Sandałki co prawda też by pasowały, ale tak jak pisałam- to Ty masz się czuć komfortowo
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() a powiedz mi da sie funkcjonowac potwm w takim długim welonie? bo sie zastanawiam nad takim Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Już po wizycie TŻ był ze mną na USG ![]() Dzidzia w pewnym momencie się zaslonila rekami jakby chciała powiedzieć "weźcie już nie patrzcie na mnie" hahaha i mamy zdjęcia w 3D ![]() Waży 150g jestem w 15+5 a dzidzia ma 16+2 ![]() No i pani doktor powiedziała, że nie widzi oznak męskości więc poniekąd stwierdza dziewczynkę ale najpewniej będzie na połowkowym jednak żaden ptaszek nie odstawał ![]() W szpitalu zrobią mi posiew moczu. Mogę wziać laptopa ha ponoć neta maja ![]() Zdjecie jutro bo jestem u TŻ
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się załamałam z mojej parafii odchodzi 2 księży ktorych rozważałam i zostają tylko CI których nie lubie przychodzą nowi na ich miejsce no czemu akurat teraz dziewczyny wiecie jak z dostępnością storczyków do bukietów w lipcu?? bo dziewczynie która ma ślub przed nami babka powiedziała że hurtownie nie sprowadzają i jej nie zrobi no a ona bardzo chce i chce szukać innej kwiaciarni i też troche przez to na dekoracje patrzy
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedzi. A możecie mi podpowiedzieć gdzie wy kupowałyście buty? Może jakieś stronki?
(kicia) - co do storczyków to mój w domu właśnie wypuszcza pąki
|
#1780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem, czy faktycznie będzie dziewczynka.U mojej kuzynki gin w sumie do końca nie był pewny czy dziewczynka na 100%, bo się dzidzia tak układała, że nie mógł do końca stwierdzić... no i się urodził chłopczyk Tatuś skakał pod sufit ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny Już nie wiem, co mi będzie pasowało ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
kozica właśnie babka powiedziała jej że w tą sobotę robiła to jeszcze były ale w lipcu to już będzie bardzo ciężko
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
3 godz ćwiczeń zaliczone jak wracałam to mnie sąsiadka na klatce zaczepiła, zeby powiedzieć, że matka chla. A ja do niej: really? :/ Eh... Na ogól jest tak, że dostaje kase i pije z tydzien. A teraz widocznie towarzystwo ma kase, bo pije juz prawie miesiąc...
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję i jednocześnie podziwiam Cię za siłę.
|
|
|
|
|
#1785 | ||||
|
Konto usunięte
|
boski!!!!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1786 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mężusiaCytat:
![]() Cytat:
byłam u gina i nie będę miała okresu od lipca do października
|
||||
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
a co mam zrobić? usiaść i płakać? Nie mogę. Unieszczęśliwiłabym i siebie i TŻ. Nie mówię, że nie jest mi momentami ciężko, bo jest. Ale ja próbowałam ją z tego wyciągnać. Nie udało się. Trudno. Więcej nie jestem w stanie zrobić.
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
klaudusk_a Czy Ty też tak się stresujesz jutrzejszą obroną ???
Ja chce mieć już to za sobą masakra chyba dziś nie zasne :/ |
|
|
|
#1789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kochana tylko wirtualnie ale jednak ściskam Cię kochanieńka mocno |
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wejdę jutro po pracy bo dzisiaj sporo ogarnełam ![]() mężuś teraz wieczorkami gra w jakąś grę ( a niech ma facet trochę wolności :P ) to wejdę na godzinkę czy dwie. Kiciu co do storczyków to Ci napisałam już ale zapomniałam o jeszcze jednej kwestii. Hurtownie boją sie je ściągać ponieważ to różnie z nimi bywa. O tej porze roku ciężko dostać storczyk który byłby naprawdę świeży i chociażby na takiego wyglądał. A wiadomo że warto mieć ładny bukiet. Nie wspomnę o swoim ![]() Dobra to ja lecę :P
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- MiciaKicia Dziękuje wszyscy mi to mówią ale i tak stres trzymaGratulacje z powodu maleństwa niech tak dalej grzecznie rośnie
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2012-06-27 o 21:50 |
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Kochana
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia jak ja Ci zazdroszczę
też już bym chciała dzidziusia jeszcze pół reku temu się zarzekałam a teraz mi się włączył taki instynkt że hej. Ale jeszcze nie możemy. Nie mamy jako takiej stabilizacji w życiu. Tżcikowi kończy się staż. A przydało by się żeby chociaż jedno miało pracę. Ehhh....A z resztą co ja się rozwodzę jak chciałam Ci życzyć a raczej WAM dużo zdrowia ![]() Cytat:
wiem co to znaczy rodzic nadużywający alkoholu Może jeszcze się KIEDYŚ opamięta. Ale wiem że to płonna nadzieja. No nic trzymaj się bejbe
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż już urosło ciut więcej niż powinno haha ![]() Cytat:
ani się nie obejrzysz i już w brzuszku zagnieździ się fasoleczka ![]() Madziuniusia nie bede pisać, że wiem co czujesz bo nie wiem tak naprawdę ale wierzę, że w końcu się ułoży...
|
|
|
#1797 | |||||
|
Zakorzenienie
|
super
Cytat:
![]() Cytat:
i za piesia Cytat:
![]() Cytat:
po pierwsze dlatego że butów spod sukni ślubnej prawie w ogóle nie widać mnie nawet parę osób powiedziało ze w ogóle nie widzieli moich butów, mimo ze miałam fioletowe, więc teoretycznie powinny rzucać się w oczy, no ale suknia ja po prostu zasłaniała. A sandałki na obcasie nie są szczytem wygodnych butów, a takie właśnie powinno się mieć na ślubie i na weselu Cytat:
![]() Chciałam sie pochwalić ze zrobiliśmy wreszcie plener mam nadzieję że wyjdą fajnie ![]() Malowała mnie i czesała znowu pani Joasia i jak zwykle stanęła na wysokości zadania fryzura jest niemal nietknięta A no i jestem masakrycznie zmęczona po tym plenerze, strasznie ciężka robota takie pozowanie
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
ide sie położyć. Do juterka
![]() ![]() nie wiem kiedy wpadne ale z rana jade kołować kartony bo kurde jednak nie tak łatwo dostać ze sklepu pare kartnowych pudeł ;/ ;/ ;/potem pakowanko wyprowadzkowe i do szpitala sie spakuje itp. ![]() po południu przychodzi pan czyścić mi kanape.. oczywiście na koszt współlokatorki, której kot sikał mi na nią..
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zostawiłam wcześniej wiadomość na poczcie w sprawie dostępu
prosze o odp a teraz idę spać bo mnie @ i brzuch męczy
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja nastawiam się psychicznie na jutrzejsze spotkanie w poradni małżeńskiej
![]() Byłam z koleżanką na rowerku potem robiłam znowu dżem a teraz leże z moim psiakiem i się relaksuje ![]() Kasia-Kuku gratuluje ![]() Madziuniusia musisz być naprawde cierpliwą osobą,ja oddałabym na odwyk,mój wuja jest alkoholikiem, wiem co ciotka przeżywa ![]() margida super....ciężko teraz zdać a ma być jeszcze gorzej ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

No to mamy kolejnego władcę szos i mistrza kierownicy

Opiekuje sie dzisiaj caly dzien siostrzenicą TZ
trzymam mocno
My przelalismy kase
myślałam, że jej przypieprzę
teściowa nie byłaby teściową jakby się nie czepiała
masz cyrk z tą mamą..:/

Pokaże wam fotkę ale za dużo tam nie widać
19.05.2012
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

i też troche przez to na dekoracje patrzy