Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 12:06   #1441
ha psi
Wtajemniczenie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

ale powtórzę się..
przecież TŻ nie musi patrzeć na to centralne miejsce..
przecież może stać przy twojej głowie i ramieniu.. trzymać Cię za rękę.. szeptać coś do ucha.. a nie tak jak w tej reklamie co facet czeka aż dziecko się urodzi .. ono wychodzi .. a ten się na nie patrzy i zaczyna mu czytać książkę

i kiedy spada tyle gwiazd
ja chcę ocalić choćby Nas..

Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst:
"korzystamy z tego konta w kilka osób,
wcześniej pisała koleżanka
a teraz przedstawiam swój problem.."
ha psi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:12   #1442
invisible_01
Zakorzeniona

Trzeba być nieźle kopniętym (ja jednak lubię ortografię), żeby takie rzeczy pisać - tyle mojego komentarza.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:20   #1443
Naya_
Raczkowanie

A choroba, to choroba może spotkać każdego, nawet jeżeli mówimy o chorobie psychicznej dlatego dziwię się, że kogoś może dziwić choroba.

Edytowane przez Naya_
Czas edycji: 2012-07-29 o 21:34
Naya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:23   #1444
a34
Zakorzenienie

Jak widać może
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:50   #1445
dylacom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ha psi Pokaż wiadomość

ale mąż może stać przy głowie żony.. i nic nie widzieć bo tam będzie wszystko zasłonięte.. ja bym chciała żeby mój facet był przy porodzie i zobaczył jak to boli
czy Ty zdajesz sobie sprawe na czym polega porod? to nie tylko siedzenie na dupie na krzeselku przy glowie ukochanej kobiety i trzymanie jej za reke.
Porod nie trwa 5 minut. zanim zaczna sie skurcze wlasciwe parte czesto trzeba czekac wiele godzin, ktore sa pelne bolu, niewygody, strachu i dyskomfortu. Kobiete trzeba wesprzec, podlozyc jej poduszke, zwiazac wlosy, podetrzec tylek, zaprowadzic do ubikacji, podtrzymac, czasem ogolic, przylozyc podpaske, trzymac i pomagac przec, oddychac, masowac. Porod to nie bulka z maslem- nie jest czysty i nie ma nic wspolnego ze scenami z amerykanskich filmow.

Sama nie rodzilam, ale pomagalam urodzic dwa razy kolezance. za pierwszym razem urodzila chlopca i trwalo to 23 godziny, za drugim blizniaki i bylo juz latwiej bo mialysmy obie doswiadczenie

ja mysle ze nie ma co zmuszac mezczyn do uczetsnictwa w tym procesie. Mezczyzna musi umiec sprostac wielu zadniom. Musi umiec myslec za kobiete bo ona nie ma sily i czasu myslec co potrzebuje. Musi sie domyslec co chce albo co by jej pomoglo- czy akurat wlosy zwiazac bo sie jej lepia do karku, czy tez podac wode. Kobieta w takich chwilach jest niemila, nieatrakcyjna i wymagajaca. Trzeba umiec temu sprostac. Mezczyna mojej koleznki umial jedynie usiasc kolo jej glowy (bo wszedl na ostanie 30 minut porodu) i od razu na wstepie dostal z☠☠☠e ze ma wstac i ja podeprzec

sa tez mezczyni, ktorzy sa wstanie sprostac takiemu doswiadczeniu wspaniale i jak najbardziej powinni rodzic ze swoja kobieta Kolega powiedzial ze kazdy facet powinien to przejsc z kobieta, bo wiele sie nauczy, a jeszce wiecej zrozumie i ze na sali porodowej jest taaaaki malutki (i pokazal maly paznokiec)

nie kazdy sie nadaje i mysle ze to indywidulna sprawa. ja osobiscie wolalbym miec wsparcie zamaist romantycznego nastroju. Mysle ze moj mezczyzna by temu sprostal i jego bym chcila obok siebie....za to mojego bylego to bym chyba przez maszynke do miesa przemielila zaraz po porodzie bo nie dosc ze by nie pomogl to jeszcze by ...zmeczyl
dylacom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:12   #1446
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dylacom Pokaż wiadomość

Sama nie rodzilam, ale pomagalam urodzic dwa razy kolezance. za pierwszym razem urodzila chlopca i trwalo to 23 godziny, za drugim blizniaki i bylo juz latwiej bo mialysmy obie doswiadczenie
Jesteś położną, czy pomagałaś, bo tego wymagała sytuacja?

Ja nie chcę, by Tż był ze mna przy porodzie. Jak będzie chciał mnie wspierać, to będzie to robił przez 9 miesięcy a później do końca życia opiekując się mna i dzieckiem. A moment porodu jest dla mnie na tyle intymna sprawą, że nie chciałabym dzielić go z nim. Niech sobie czeka przed salą, ale nie chciałabym, by stał nade mną, bo wiem, że jego obecność mogłaby mnie jeszcze bardziej zdenerwować ;d
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:16   #1447
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
czy Ty zdajesz sobie sprawe na czym polega porod? to nie tylko siedzenie na dupie na krzeselku przy glowie ukochanej kobiety i trzymanie jej za reke.
Porod nie trwa 5 minut. zanim zaczna sie skurcze wlasciwe parte czesto trzeba czekac wiele godzin, ktore sa pelne bolu, niewygody, strachu i dyskomfortu. Kobiete trzeba wesprzec, podlozyc jej poduszke, zwiazac wlosy, podetrzec tylek, zaprowadzic do ubikacji, podtrzymac, czasem ogolic, przylozyc podpaske, trzymac i pomagac przec, oddychac, masowac. Porod to nie bulka z maslem- nie jest czysty i nie ma nic wspolnego ze scenami z amerykanskich filmow.

ja mysle ze nie ma co zmuszac mezczyn do uczetsnictwa w tym procesie. Mezczyzna musi umiec sprostac wielu zadniom. Musi umiec myslec za kobiete bo ona nie ma sily i czasu myslec co potrzebuje. Musi sie domyslec co chce albo co by jej pomoglo- czy akurat wlosy zwiazac bo sie jej lepia do karku, czy tez podac wode. Kobieta w takich chwilach jest niemila, nieatrakcyjna i wymagajaca. Trzeba umiec temu sprostac. Mezczyna mojej koleznki umial jedynie usiasc kolo jej glowy (bo wszedl na ostanie 30 minut porodu) i od razu na wstepie dostal z☠☠☠e ze ma wstac i ja podeprzec

sa tez mezczyni, ktorzy sa wstanie sprostac takiemu doswiadczeniu wspaniale i jak najbardziej powinni rodzic ze swoja kobieta Kolega powiedzial ze kazdy facet powinien to przejsc z kobieta, bo wiele sie nauczy, a jeszce wiecej zrozumie i ze na sali porodowej jest taaaaki malutki (i pokazal maly paznokiec)

nie kazdy sie nadaje i mysle ze to indywidulna sprawa. ja osobiscie wolalbym miec wsparcie zamaist romantycznego nastroju. Mysle ze moj mezczyzna by temu sprostal i jego bym chcila obok siebie....za to mojego bylego to bym chyba przez maszynke do miesa przemielila zaraz po porodzie bo nie dosc ze by nie pomogl to jeszcze by ...zmeczyl
Zdarza się że i przy okazji kupka poleci z odbytu i też trzeba wytrzeć.
Stary 2012-06-27, 13:18   #1448
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Dziwi mnie, że ktoś podaje swój wiek jako dowód dojrzałości, mądrości życiowej itp, kiedy jego sposób myślenia i wyrażania się wskazuje zupełnie coś innego.
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:23   #1449
pendraiw
Zakorzenienie

Mnie dziwi moja sąsiadka, raczej jej wścibskość jasno dałam jej do zrozumienia że jej czegoś nie powiem, bo to moja sprawa, a ona nadal drąży i pyta, jak nie mnie to wypytuje rodzinę i znajomych (oni mają zapowiedziane by nic jej nie mówić )

kiedyś wybuchnę
Stary 2012-06-27, 13:29   #1450
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pendraiw Pokaż wiadomość
Mnie dziwi moja sąsiadka, raczej jej wścibskość jasno dałam jej do zrozumienia że jej czegoś nie powiem, bo to moja sprawa, a ona nadal drąży i pyta, jak nie mnie to wypytuje rodzinę i znajomych (oni mają zapowiedziane by nic jej nie mówić )
Pamiętam, że w moim sąsiedztwie szanowne mamy miały hopla na punkcie egzaminu gimnazjalnego swoich pociech (daaaawno, daaaaawno temu). Bo były trzy mamy (a obok nich i moja) i każda z nich miała córkę kończącą gimnazjum. I jakaś rywalizacja się wywiązała między nimi, walka o lepsze LO dla córki. I jak już wyszpiegowały się nawzajem, to zaczęły moją mamę mękolić o to ile miałam punktów i gdzie będę uczęszczać do LO. Więc na potrzeby chwili Mamut uruchomił inwencję twórczą i każdej przedstawił inną wersję. Fajnie było.

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:54   #1451
dylacom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
w UK przy porodzie moga byc dwie osoby. Zostalam poproszona aby w tym uczestniczyc a za drugim razem to juz z rozpedu widac jestem na tyle bliska i godna zaufania ze mnie wybrala Polozna to raczej uczestniczy w wiekszej lilosci porodow niz dwa

a i tak kupe tez jej wycieralam ale ona i tak najbardziej przezywa ze musialam ja ogolic... kazdy ma gdzie indziej swoj punkt wstydu.

pomijam ze wczasie porodu wlasciwego bylam miedyz nogami- leb w leb z polozna- ona krzyczala po angielsku, a ja po polsku co sie dzieje to bylo cos!!!! darlysmy sie wszystkie jak stare gacie a potem wszyscy plakali nie oddalabym tych chwil nikomu, wiec moze i dla faceta byloby to ciekawe przezycie .... tak jak mowilam, to zalezy od mezczyzny, ale i od kobiety- zalezy jak sie z tym czuje. Nie ma co sie zmuszac
dylacom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 14:02   #1452
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

Ja nie chcę, by Tż był ze mna przy porodzie. Jak będzie chciał mnie wspierać, to będzie to robił przez 9 miesięcy a później do końca życia opiekując się mna i dzieckiem. A moment porodu jest dla mnie na tyle intymna sprawą, że nie chciałabym dzielić go z nim. Niech sobie czeka przed salą, ale nie chciałabym, by stał nade mną, bo wiem, że jego obecność mogłaby mnie jeszcze bardziej zdenerwować ;d
A to ciekawy pogląd . Mi się zawsze zdawało, że urodzenie wspólnego dziecka jest na tyle ważnym przeżyciem, że fajnie, jakby jego ojciec chciał przy tym być (o ile jest się w związku z ojcem dziecka). Ja swojego męża nie namawiałam, on sam postawił się w roli tego, który ma mi pomóc, bo nikt inny nie zrobi tego lepiej. I w sumie pomógł, jak nikt inny. Akurat w tym samym czasie jeszcze było kilka innych porodów, więc te położne latały z pokoju do pokoju. Także widział już mnie w każdej możliwej, nieładnej estetycznie sytuacji. Akurat golić mnie nie musiał, bo to sama zrobiłam wieczór wcześniej, ale kupki zbierał. Widział też, jak mnie zszywają. Jedyne, co go przeraziło, to jak położna się spytała, czy chce złapać Maję, jak już wychodziła. On powiedział, że za bardzo się boi, bo ona taka mała.

Powiem tak... mnie tak bolało, że miałam w nosie, czy ładnie wyglądam, czy ktoś będzie zgorszony (w sumie mąż, bo nikogo innego ze mną nie było) itd. Chciałam tylko urodzić i mieć ten ból za sobą.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-06-27 o 14:04
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 14:14   #1453
passion80
Zakorzenienie

ja nie jestem przekonana, czy bym chciała, żeby był
jeśli nie On nie będzie chciał, to nei mam zamiaru Go zmuszać, nic na siłe
a do wsparcia i pomocy wzięłabym mame, jest nieoceniona w pewnych kwestiach

dziecko niby nie jest tylko kobiety, ale jeśli facet naprawde broni się rękami i nogami to po co naciskać. Nie wystarczy, jak będzie dobrym mężem w czasie ciąży i dobrym męzem i ojcem jak sie dziecko urodzi? pewnych rzeczy za nas nei zrobi i chyba decydując sie na dziecko, każdy zdaje sobie mniej więcej sprawę z czym to sie wiąże
Stary 2012-06-27, 14:46   #1454
ha psi
Wtajemniczenie

nie.. nie wiem co to poród.. wydawało mi się że się leży i pachnie a dziecko sobie samo wychodzi

okej niech facet podpiera wyciera czoło czy zbiera włosy.. niec chodzi z nią po korytarzu i zaprowadzi do wc niech mówi jak oddychać bla bla bla..
ale nie musi stać między nogami swojej kobiety i się na to wszystko tam patrzeć.. zarówno na rozwarcie jak i na wychodzące dziecko..

i nie każdy rodzi 12 czy 24 godziny..
nie rozumiem po co popadać ze skrajności w skrajność..

i kiedy spada tyle gwiazd
ja chcę ocalić choćby Nas..

Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst:
"korzystamy z tego konta w kilka osób,
wcześniej pisała koleżanka
a teraz przedstawiam swój problem.."
ha psi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:04   #1455
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pendraiw Pokaż wiadomość
Zdarza się że i przy okazji kupka poleci z odbytu i też trzeba wytrzeć.
Najlepsze jest to, że nie wiadomo kiedy . No, ale nie będę Was wtajemniczać w takie rzeczy, bo ktoś jeszcze nabawi się fobii i nie będzie chciał mieć dzieci.

U mnie wody odeszły o 6 rano a małą urodziłam o 19:37... więc można rodzić długo. Z kolei wiem, że można urodzić w 2h... zazdroszczę.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:14   #1456
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
w UK przy porodzie moga byc dwie osoby. Zostalam poproszona aby w tym uczestniczyc a za drugim razem to juz z rozpedu widac jestem na tyle bliska i godna zaufania ze mnie wybrala Polozna to raczej uczestniczy w wiekszej lilosci porodow niz dwa

a i tak kupe tez jej wycieralam ale ona i tak najbardziej przezywa ze musialam ja ogolic... kazdy ma gdzie indziej swoj punkt wstydu.

pomijam ze wczasie porodu wlasciwego bylam miedyz nogami- leb w leb z polozna- ona krzyczala po angielsku, a ja po polsku co sie dzieje to bylo cos!!!! darlysmy sie wszystkie jak stare gacie a potem wszyscy plakali nie oddalabym tych chwil nikomu, wiec moze i dla faceta byloby to ciekawe przezycie .... tak jak mowilam, to zalezy od mezczyzny, ale i od kobiety- zalezy jak sie z tym czuje. Nie ma co sie zmuszac
Podziwiam za odwagę
Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
A to ciekawy pogląd . Mi się zawsze zdawało, że urodzenie wspólnego dziecka jest na tyle ważnym przeżyciem, że fajnie, jakby jego ojciec chciał przy tym być (o ile jest się w związku z ojcem dziecka). Ja swojego męża nie namawiałam, on sam postawił się w roli tego, który ma mi pomóc, bo nikt inny nie zrobi tego lepiej. I w sumie pomógł, jak nikt inny. Akurat w tym samym czasie jeszcze było kilka innych porodów, więc te położne latały z pokoju do pokoju. Także widział już mnie w każdej możliwej, nieładnej estetycznie sytuacji. Akurat golić mnie nie musiał, bo to sama zrobiłam wieczór wcześniej, ale kupki zbierał. Widział też, jak mnie zszywają. Jedyne, co go przeraziło, to jak położna się spytała, czy chce złapać Maję, jak już wychodziła. On powiedział, że za bardzo się boi, bo ona taka mała.

Powiem tak... mnie tak bolało, że miałam w nosie, czy ładnie wyglądam, czy ktoś będzie zgorszony (w sumie mąż, bo nikogo innego ze mną nie było) itd. Chciałam tylko urodzić i mieć ten ból za sobą.
Urodzenie dziecka to wielkie przezycie, ale mimo wszystko wolałabym tego nie przeżywać z Tżtem w jednej sali :d
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:24   #1457
Bananalama
jestę wieszczę

Taaaa... samozaparcie żeby nic nie jeść. Czasami jest tak, że dziewczyna uważa, że wszystkiemu winne jest ciało i go nienawidzi. I nie je. To nie samozaparcie, tylko bardzo, bardzo smutne zaburzenie.

Do wątku: Również dziwią mnie wścibscy ludzie. Tacy co wszystko muszą wiedzieć. A później podglądają, wypytują i śledzą każdy krok, bo muszą wiedzieć wszystko

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:48   #1458
paulinka1128
Zadomowienie

Jako ze obecnie pracuje w restauracji juz od dluzszego czasu chcialam napisac o zachowaniach klientow, ktore draznia. Pewnie wiekszosc ludzi robi to nieswiadomie ale podziele sie moja opinia. Mam na mysli wchodzenie do restauracji bez przywitania sie i zasiadanie do stolika samemu, a potem wkurzanie sie, ze nikt ich nie zauwazyl. Albo pretensje jak sie prosi o zmiane miejsca dwie osoby, ktore rozsiadaja sie przy stoliku dla czterech.
Potem nie moge sie wciaz nadziwic ile jest obrzydliwych ludzi ktorzy pomimo, ze istnieje cos takiego jak popielniczka.....to zamiast o nia poprosic jak jej nie ma to wola gasic pety w naczyniach.
I ostatnia sprawa....dzieci a dokladniej pozwalanie im na bieganie po restauracjach. Jestem pod wrazeniem, ze jeszcze nie zrzucialam jakiemus dzieciakowi talerzy na glowe po tym jak na mnie wpadl i nie moge pojac rodzicow, ktorzy nie zabieraja dzieci widzac, ze przeszkadzaja a nawet sprawiaja zagrozenie.
Stary 2012-06-27, 17:31   #1459
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Do wątku: Również dziwią mnie wścibscy ludzie. Tacy co wszystko muszą wiedzieć. A później podglądają, wypytują i śledzą każdy krok, bo muszą wiedzieć wszystko
Ja mam taką sąsiadkę trochę dalszą. Ona jest straszna, zawsze chce wszystkie wiedzieć. Jest starsza i bardzo niemiła. A jak przytyłam to do mojej mamy z tekstem, że "ta twoja córka to ostatnio strasznie przytyła". oczywiście ją to cieszy bo to wredne babsko jest. A ja mam zepsute słuchawki i działa mi tylko jedna. Zawsze jak przechodzę koło jej domu i ona zaczyna coś do mnie mówić, a mam tylko jedną słuchawkę to ją tak zlewam, a ona się tak wkurza.

A mnie wkurza moja babcia, która zawsze się mnie pyta gdzie idę. A nie mieszka ze mną, ani nic, tylko mnie widzi na drodze.
Stary 2012-06-27, 19:04   #1460
Shinn
Zakorzenienie

Obserwuje czasem wątki na wizażu, innych forach. Ostatnio trafiłam na temat o opalaniu. Dziewczyna zapytała innych czy znają jakieś sposoby/kremy/olejki do opalania i czy któraś zna przyczynę tego, że nogi jej się bardzo słabo opalają.

I to co mnie dziwi. Nagle wysypy idiotycznych komentarzy : Po co się opalać?! Opalanie jest dla blachar. Lepiej być bladym niż spalonym.
Strasznie mnie irytują takie komentarze, bo to nie była dyskusja na temat : Lepiej być bladym czy opalonym, tylko konkretne pytanie, na które odpowiedzi nie uzyskała. Nie rozumiem tego, może ktoś lubi opalanie i nie widzę sensu wygłaszania swoich mało kulturalnych opinii na temat tego, ze ktoś chce się opalić

Na wizażu tez tak często bywa. Zawsze znajdzie się grupa wizażanek mądrzejszych od reszty i muszą wygłosić swoją opinie bez względu na to jaki temat się toczy

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:20   #1461
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja mam taką sąsiadkę trochę dalszą. Ona jest straszna, zawsze chce wszystkie wiedzieć. Jest starsza i bardzo niemiła. A jak przytyłam to do mojej mamy z tekstem, że "ta twoja córka to ostatnio strasznie przytyła". oczywiście ją to cieszy bo to wredne babsko jest. A ja mam zepsute słuchawki i działa mi tylko jedna. Zawsze jak przechodzę koło jej domu i ona zaczyna coś do mnie mówić, a mam tylko jedną słuchawkę to ją tak zlewam, a ona się tak wkurza.

A mnie wkurza moja babcia, która zawsze się mnie pyta gdzie idę. A nie mieszka ze mną, ani nic, tylko mnie widzi na drodze.
Co do sąsiadek, moja jak żegnam się z chłopakiem przy windzie dłużej niż 2 minuty to od razu albo wychodzi niby wynieść śmieci, albo coś z rowerem robić, a to coś wystawić, albo po prostu otwiera drzwi i wygląda przez szparę.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:25   #1462
passion80
Zakorzenienie

nie wszystko jest czarne albo białe. Np pomiędzy osobą która w ogóle sie nie opala a solarą są jeszcze osoby które opalają się delikatnie, żeby ładniejszego koloru nabrać
przed swoim ślubem chodziłam na solarium ale z rozwagą
w załączniku dowód
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg slub (356).jpg (146,7 KB, 195 załadowań)
Stary 2012-06-27, 19:25   #1463
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2012-06-27 o 19:33
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:27   #1464
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:55   #1465
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Uwielbiam takie przyczepianie się jak nie zna się sytuacji. Znam ich od dziecka i tak, ich ruch jest spowodowany moim byciem na korytarzu. Nie mam zamiaru pisać dowodów dlaczego

Sent from my SK17i using Tapatalk
Stary 2012-06-27, 20:17   #1466
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Uwielbiam takie przyczepianie się jak nie zna się sytuacji. Znam ich od dziecka i tak, ich ruch jest spowodowany moim byciem na korytarzu. Nie mam zamiaru pisać dowodów dlaczego

Sent from my SK17i using Tapatalk
Ale to chyba jasne, że my nie znamy Twojej sytuacji? A dla osoby, która jej nie zna to rzeczywiście może być dziwne- snucie takich teorii spiskowych.
Stary 2012-06-27, 20:18   #1467
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość
Ale to chyba jasne, że my nie znamy Twojej sytuacji? A dla osoby, która jej nie zna to rzeczywiście może być dziwne- snucie takich teorii spiskowych.
Nie mam tendencji do teorii spiskowych i nie lubię podważania na wizażu każdego jednego słówka, które się napisze.
Piszę jak jest i tyle, nie trzeba mi wmawiać, że jestem nienormalna
Stary 2012-06-27, 20:26   #1468
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Nie mam tendencji do teorii spiskowych i nie lubię podważania na wizażu każdego jednego słówka, które się napisze.
Piszę jak jest i tyle, nie trzeba mi wmawiać, że jestem nienormalna
A my jesteśmy wróżkami i siedzimy w Twojej głowie.

Co do pogrubionego- mogłabyś pokazać, w którym poście ktoś Ci to wmawiał? Bo chyba przez zmęczenie mam dziś kłopoty z widzeniem.
Stary 2012-06-27, 20:27   #1469
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość
To chyba dla tych, co nigdy takiego monitoringu nie doświadczyli

Swoją drogą, z tym nieznaniem sytuacji to też ciekawa sprawa. Jedni wykorzystują to, żeby walić głupie komentarze, inni - a tych na forum widzę mniej - skoro nie znają sytuacji to przyjmują to, co dana osoba mówi, zamiast robić z niej przewrazliwionego półgłówka.

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:28   #1470
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Co mnie rozwala... Michał Wiśniewski. Kurczę, ten gość co rusz to ma nową żonę. Ja nie wiem, co te kobiety w nim widzą. Wiedząc, że jego uczucia są trwałe, jak śnieg w środku lata w terenie nizinnym, ominęłabym go szerokim łukiem. Nawet to, że z tego, co mówi, ma raka, nie zmienia mojego poglądu na jego temat.
Też mnie dziwi Wiśniewski. A jeszcze bardziej dziwią mnie kobiety, które chcą brać z nim ślub

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie to, że mąż jest z żoną gdy ona rodzi. Według mnie to jest bezsensu. Ja swojego nigdy nie wezmę na salę, bo nie wiem czy jest co oglądać. Spoko, sama wizja urodzenia dziecka jest bardzo fajna, ale czy on musi oglądać wszystko? Moja mama urodziła czwórkę dzieci bez męża i jakoś dała radę. No, a potem różne focie na fejsie są i chwalenie się znajomym jak to mąż nagrał swoją żonę jak rodzi.
Co kto lubi A to, że Twoja mama urodziła czworo dzieci bez męża i dała radę, nie przekonało mnie, że tak powinno być. Równie dobrze ja mogłabym powiedzieć, że po co brać cc, mama urodziła dziecko naturalnie, mimo że powinna była mieć cc, i jakoś dała radę

Gdybym kiedykolwiek miała rodzić, to z TŻ-em obok

Cytat:
ja mysle ze nie ma co zmuszac mezczyn do uczetsnictwa w tym procesie.
Jasne. Lepiej dogadać się w tej kwestii zanim się zajdzie w ciążę, bo potem to już po ptakach.

Cytat:
Kobieta w takich chwilach jest niemila, nieatrakcyjna (...)
To już zależy od konkretnej kobiety. Nie każda kobieta podczas porodu jest niemiła i nie każda jest nieatrakcyjna. Nie wspomnę już o tym, że atrakcyjność jest bardzo subiektywną kwestią.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości