Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VII - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 17:51   #4741
malenkarybunia
Wtajemniczenie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VII

Cytat:
Napisane przez niema2010 Pokaż wiadomość
ma któraś taką bokserkę? Zastanawiam się nad kupnem, ale boję się, że materiał będzie niefajny.
http://allegro.pl/jokamar-nowosc-bok...392024135.html
http://allegro.pl/jokamar-sliczna-el...447984199.html
Ja mam tą drugą, taka normalna bokserka z koronką na plecach, nie jest zła, ale nie dałabym już za nią 40 zł. (bluzka + wys.) tak 25-30 zł. maksymalnie
malenkarybunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:11   #4742
hihihi
Zakorzenienie

ja miałam wstawić zdjęcia spódnic.
szafirowa - szyfonowa i koralowa dzianinowa
specjalnie dla Was nawet różne bluzki założyłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP5792.jpg (78,7 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5802.jpg (86,3 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5812.jpg (81,6 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5816.jpg (81,7 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5780.jpg (84,3 KB, 216 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5784.jpg (83,6 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5821.jpg (84,9 KB, 161 załadowań)

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:41   #4743
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
możesz przypomnieć od kogo zamawiałaś spódnice? jesteś w nich zadowolona? ta z dzianiny jest miła w dotyku? bo zastanawiam się nad zakupem i Twoje zdjęcia bardzo mi się przydały, otworzyłam wątek w celu poszukiwania zdjęć maxi spódnic, a tu proszę od razu mi się Twój post wyświetlił

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:46   #4744
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
30 cm
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez fanfelka Pokaż wiadomość
Dziewczyny które kupowały baskinkę u sprzedawcy modne_trendy: czy materiał z którego jest ona zrobiona prześwituje? Pytam ponieważ chciałam zamówić sukienkę ( załącznik) w kolorze cytrynowym lub mięty i obawiam się że co nieco będzie prześwitywać. A że sukienka jest dosyć obcisłym modelem nie chciałabym świecić tyłkiem
Moja nie prześwituje
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:56   #4745
Emilcia_1616
Zakorzenienie

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=9
co sadzicie? podoba mi sie kolorystyka niedlugo bede miala imieniny i juz mysle co by tu kupic sobie na prezent a do torebek mam slabosc!
Stary 2012-06-27, 19:03   #4746
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkaarrooolina Pokaż wiadomość
Dzięki

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:08   #4747
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
możesz przypomnieć od kogo zamawiałaś spódnice? jesteś w nich zadowolona? ta z dzianiny jest miła w dotyku? bo zastanawiam się nad zakupem i Twoje zdjęcia bardzo mi się przydały, otworzyłam wątek w celu poszukiwania zdjęć maxi spódnic, a tu proszę od razu mi się Twój post wyświetlił
zamawiałam od tej Pani: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20137394
ta z dzianiny jest bardzo miła w dotyku tylko ją Pani mi robiła na zamówienie bo chciałam dłuższą ona ma 110cm, jedyne co to ta guma jest z 1-2cm za długa dla mnie, tzn nie trzyma mi się dobrze w pasie, ale po prostu rozpruje ją i utnę kawałek i zszyję
a ta szyfonowa jest genialna i w niej guma jest w sam raz
ogólnie jestem bardzo zadowolona

Dexter w spódnicy
Stary 2012-06-27, 19:15   #4748
Just:)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
A możecie napisać jak z jakością ogólnie? Czy ten materiał jest z bliska taki jakby dresowy I czy gdyby nie to odstawanie, to sukienka jest warta tej ceny? Myślę nad XS miętową (ten kolor obłędny ), ale nie wiem czy ryzykować...
+ kolor
+ cena

- szycie
- materiał
- długość niezgodna z opisem

Miałam właśnie XS miętową - kolor super, tak jak na zdjęciach. Też ją odsyłałam, bo naprawdę bardzo odstawała na plecach i bez marynarki bym jej nigdy nie ubrała. To chyba nie kwestia rozmiaru, ona po prostu była źle uszyta
Materiał jest nieciekawy. Nie wiem co masz na myśli mówiąc dresowy, ale to chyba własnie jest taki dresowy materiał. Jest taki nieprzepuszczalny, byłoby w sukience gorąco, bo materiał nie "oddycha". Jest krótsza o 10 cm niz podano w opisie aukcji. Ale! zostawiłabym ją nawet pomimo tego, że jest krótsza i że materiał nie jest super, bo jest dość tania, gdyby tak nie odstawała.

Edytowane przez Just:)
Czas edycji: 2012-06-27 o 19:18
Just:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:15   #4749
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
zamawiałam od tej Pani: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20137394
ta z dzianiny jest bardzo miła w dotyku tylko ją Pani mi robiła na zamówienie bo chciałam dłuższą ona ma 110cm, jedyne co to ta guma jest z 1-2cm za długa dla mnie, tzn nie trzyma mi się dobrze w pasie, ale po prostu rozpruje ją i utnę kawałek i zszyję
a ta szyfonowa jest genialna i w niej guma jest w sam raz
ogólnie jestem bardzo zadowolona
dziękuję za odpowiedź jeszcze chciałam zapytać ile masz wzrostu? bo ja mam 176cm i się właśnie zastanawiałam czy nie byłyby na mnie za krótkie te spódnice, a nie wiedziałam, że można poprosić o zrobienie dłuższej

Stary 2012-06-27, 19:19   #4750
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malenkarybunia Pokaż wiadomość

A i dostałam http://allegro.pl/lato-sukienka-pas-...387149556.html moim zdaniem jak za 20 zł. fajna, tylko się wku... bo dostałam złe bokserki i do tego 1 z dziurą [/FONT] Odesłałam już na reklamację i zobaczymy... :/
Cytat:
Napisane przez Paula_Dzik Pokaż wiadomość
Do mnie też dziś przyszła moja dwukolorowa i jak za tą cenę całkiem fajna do biegania na co dzień na lato w sam raz. Ale widzę że trochę sobie lecą w kulki bo mi też przysłali złe bokserki.. Wcale nie te kolory co zamawiałam
Dyiewcyzny pokazecie jak wygladaja na was? interesuje mnie czy na zywo tez jest taka marszczona w okolicach dekoldu i kieszeni.
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:20   #4751
lwica87
Przyczajenie

hej dziewczyny
czy moze któraś z Was zamawiała tę tunike i ma fotke real
zastanawiam sie nad nią bardzo intensywnia
http://moda.allegro.pl/odcinana-tuni...429673810.html
z góry dziekuje za pomoc
lwica87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:24   #4752
malenkarybunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Dyiewcyzny pokazecie jak wygladaja na was? interesuje mnie czy na zywo tez jest taka marszczona w okolicach dekoldu i kieszeni.
Ja wstawiłam zdjęcia kilka postów wyżej, w okolicy dekoltu się nie marszczy, w okolicy gumki tak - przynajmniej u mnie (gumka jest dość ciasna). Mam sfotografować coś jeszcze

Edytowane przez malenkarybunia
Czas edycji: 2012-06-27 o 19:28
Stary 2012-06-27, 19:40   #4753
evela28
na drugie mam Irena

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam nad
http://allegro.pl/asymetryczny-zakie...398256725.html ( koral albo beż) albo http://allegro.pl/dzianinowy-blazer-...431329988.html (beż albo czern)

taki mam http://allegro.pl/narzutka-zakiet-ma...435869040.html (chaber)

myślę czy jest sens taką zamawiać w podobnym stylu co moja czy lepiej coś w tym stylu http://allegro.pl/wloski-kardigan-na...443982485.html
(koral mi się podoba)
pierwsza mi się nie podoba, druga podoba, a trzecia wygląda jak szlafrok
jednakże jak już masz coś w stylu narzutki to ja wybrałabym klasyczną marynarkę, bądz od moskito tą na stójce z rękawem za łokeć

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
Podoba mi się , są w innych kolorach może?
w zależności od rozmiaru kobalt i koral

Cytat:
dziekujemy
podoba mi się ta koralowa ale ona chyba zbyt gruba nie jest bo chyba ta czarna bokserka ociupinkę prześwituje

Cytat:
Ja wstawiłam zdjęcia kilka postów wyżej, w okolicy dekoltu się nie marszczy, w okolicy gumki tak - przynajmniej u mnie (gumka jest dość ciasna). Mam sfotografować coś jeszcze
zdjęcia są zawsze mile widziane

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:03   #4754
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
no ładnie leży ale krótkaaaa chyba aż tyle nie pokażę nóg a jaki rozmiar wziełaś ze gumka ciasna?
Stary 2012-06-27, 20:29   #4755
Provocateur
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paula_Dzik Pokaż wiadomość
Do mnie też dziś przyszła moja dwukolorowa i jak za tą cenę całkiem fajna do biegania na co dzień na lato w sam raz. Ale widzę że trochę sobie lecą w kulki bo mi też przysłali złe bokserki.. Wcale nie te kolory co zamawiałam
Paulo,a czy mogłabys mi powiedziec ile masz w pasie, tzn tam, gdzie wypada ta guma w sukience? bo jak sprawdzilam na linijce, to strasznie wąska jest,a ja jestem z deka pzy kosci i sie boje, ze sie nie przecisne:/
Maleńkarybunia - ile masz wzrostu? i napisz też jak z rozmiarem tej sukienki, podoba mi się baardzo??

Edytowane przez Provocateur
Czas edycji: 2012-06-27 o 20:35
Provocateur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:31   #4756
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję za odpowiedź jeszcze chciałam zapytać ile masz wzrostu? bo ja mam 176cm i się właśnie zastanawiałam czy nie byłyby na mnie za krótkie te spódnice, a nie wiedziałam, że można poprosić o zrobienie dłuższej
też mam 176 cm bo ja je odbierałam osobiście i byłam zawiedziona, że ta koralowa niby miała 95cm a była jakaś taka krótka. i Pani mi zaproponowała, że mi dłuższą uszyją, taką jak tą szyfonową Pani jest naprawdę przesympatyczna, więc myślę, że jakbyś poprosiła to Ci uszyją dłuższą
Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
dziekujemy
podoba mi się ta koralowa ale ona chyba zbyt gruba nie jest bo chyba ta czarna bokserka ociupinkę prześwituje
faktycznie jak się teraz przyjrzałam zdjęciom to zobaczyłam, że prześwituje, ale wydaje mi się, że w ogóle go nie widać. no nie jest jakaś bardzo gruba, wydaje mi się, że w sam raz i tak jest dosyć ciężka, bo tego materiału jest dużo, więc nie mogłaby być grubsza. dla mnie idealna

Dexter w spódnicy
Stary 2012-06-27, 20:34   #4757
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Provocateur Pokaż wiadomość
Paulo,a czy mogłabys mi powiedziec ile masz w pasie, tzn tam, gdzie wypada ta guma w sukience? bo jak sprawdzilam na linijce, to strasznie wąska jest,a ja jestem z deka pzy kosci i sie boje, ze sie nie przecisne:/
ooo to samo ja
Stary 2012-06-27, 20:54   #4758
Provocateur
Rozeznanie

Oglądam zdjęcia malenkiejrybuni i kurdeeee ta gumka jest obcisla, u mnie jak sie tak wcisnie to wyjda fałdki gora:/ :/ czy ona ma kieszenie?
Stary 2012-06-27, 21:00   #4759
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
też mam 176 cm bo ja je odbierałam osobiście i byłam zawiedziona, że ta koralowa niby miała 95cm a była jakaś taka krótka. i Pani mi zaproponowała, że mi dłuższą uszyją, taką jak tą szyfonową Pani jest naprawdę przesympatyczna, więc myślę, że jakbyś poprosiła to Ci uszyją dłuższą

faktycznie jak się teraz przyjrzałam zdjęciom to zobaczyłam, że prześwituje, ale wydaje mi się, że w ogóle go nie widać. no nie jest jakaś bardzo gruba, wydaje mi się, że w sam raz i tak jest dosyć ciężka, bo tego materiału jest dużo, więc nie mogłaby być grubsza. dla mnie idealna
już miałam pisać maila do nich, ale znalazłam na ich innej aukcji spódnice o długości 110cm więc tę zamówię wolę żeby była za długa, niż jakby miała być do kostek

Stary 2012-06-27, 21:18   #4760
sylwia7_89
Zadomowienie

Czy zamawiala ktora z was te spodniczki? http://allegro.pl/new-perfekcyjna-el...396055614.html
sylwia7_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 21:35   #4761
malenkarybunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
no ładnie leży ale krótkaaaa chyba aż tyle nie pokażę nóg a jaki rozmiar wziełaś ze gumka ciasna?
Nie jest wcale taka krótka Trochę się przy chodzeniu podnosi, ale jak stoisz to wszystko zakrywa i co dla mnie ważne majtki nie prześwitują, trochę jedynie się odciskają Mam 169 cm, noszę M (bliżej mi do L niż do S) wzięłam L/XL, ale miałam też w domu M/L i nie wydaje mi się, żeby była mniejsza. Moim zdaniem za 20 zł. do latania w lato super! Jeszcze mam ochotę na biało-koralową i biało-chabrową, zobaczę co mi odpiszą w sprawie reklamacji innych bokserek.

Cytat:
Maleńkarybunia - ile masz wzrostu? i napisz też jak z rozmiarem tej sukienki, podoba mi się baardzo??
169, rozmiar L/XL, kolor koralowo-granatowy. Gumka jest obcisła, ale da radę się przecisnąć Przy chodzeniu trochę się rozejdzie myślę. A gumka u mnie wypada między piersiami a pasem (tak mniej więcej po środku).

Cytat:
Oglądam zdjęcia malenkiejrybuni i kurdeeee ta gumka jest obcisla, u mnie jak sie tak wcisnie to wyjda fałdki gora:/ :/ czy ona ma kieszenie?
U mnie brzuch widać, ale może go zgubie Ale to jak ja patrze z góry, z boku już nie. Kieszeni nie ma, ale ta gumka jest dość ciasta i robią się marszczenia, powiedzmy, że tak musi być

W każdym razie - sukienkę polecam jak za te pieniądze I radzę brać większą, bo naprawdę nie ma różnicy (poza tym nie ma rozmiaru na metce, także na dobrą sprawę to nie wiem jakie mi dali )
Stary 2012-06-27, 21:35   #4762
evela28
na drugie mam Irena

Cytat:

ciężka, to lubię

Cytat:
Napisane przez sylwia7_89 Pokaż wiadomość
Czy zamawiala ktora z was te spodniczki? http://allegro.pl/new-perfekcyjna-el...396055614.html
ładniusia

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 21:44   #4763
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
już miałam pisać maila do nich, ale znalazłam na ich innej aukcji spódnice o długości 110cm więc tę zamówię wolę żeby była za długa, niż jakby miała być do kostek
no właśnie bo ta Pani miała wstawić dłuższe bo ja jej powiedziałam, że nigdzie nie ma takich długich na wysokie dziewczyny
Cytat:
ciężka, to lubię
dlatego muszę tą gumę zwęzić bo nie trzyma mi się dobrze i przez ciężkość ciągnie do dołu

Dexter w spódnicy
Stary 2012-06-27, 21:47   #4764
moniuleczka
Zakorzenienie

a były może zdjęcia miętowej, nude, beżowe lub cappucino z tych spódnic maxi dzianinowych? lub ktoś z Was ma takie real zdjęcia? zastanawiam się teraz nad kolorem..

Stary 2012-06-27, 22:07   #4765
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsza mi się nie podoba, druga podoba, a trzecia wygląda jak szlafrok
jednakże jak już masz coś w stylu narzutki to ja wybrałabym klasyczną marynarkę, bądz od moskito tą na stójce z rękawem za łokeć

hehe co do narzutki to fakt jak napisałaś to zauwazyłam że trąci szlafrokiem \

mam marynarkę (narzutke) od mosquito z rekawem 3/4 boska jest

Edytowane przez JOANNA16
Czas edycji: 2012-06-27 o 22:10
JOANNA16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 22:07   #4766
Provocateur
Rozeznanie

Cytat:
169, rozmiar L/XL, kolor koralowo-granatowy. Gumka jest obcisła, ale da radę się przecisnąć Przy chodzeniu trochę się rozejdzie myślę. A gumka u mnie wypada między piersiami a pasem (tak mniej więcej po środku).
U mnie brzuch widać, ale może go zgubie Ale to jak ja patrze z góry, z boku już nie. Kieszeni nie ma, ale ta gumka jest dość ciasta i robią się marszczenia, powiedzmy, że tak musi być
Ja mam 179cm, zaraz sie okaze, że nie dość, ze gumka za obcisła, to jeszcze za krótka ja mam w pasie 79 cm, na wysokości pępka 95, jest możliwość, że będę wyglądała jak związane pęto kiełbasy Zresztą widziałam podobne tylko brzydsze sukieneczki w chińskim, jutro pójdę i je wymierzę i przymierzę i zobaczę co i jak.
Stary 2012-06-27, 22:49   #4767
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
http://allegro.pl/spodnica-maxi-dzia...450887747.html

już wystawiła te dłuższe... chyba się skuszę, bo też ponad 175cm mam

EDIT:
Ta szyfonowa też jest fajna... ale jakoś nie mogę przekonać się do tej krótszej podszewki, nie przeszkadza Ci to??

Edytowane przez souvenir
Czas edycji: 2012-06-27 o 23:00
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 23:14   #4768
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:

Ależ piękne kolory!

Cytat:
no właśnie bo ta Pani miała wstawić dłuższe bo ja jej powiedziałam, że nigdzie nie ma takich długich na wysokie dziewczyny

dlatego muszę tą gumę zwęzić bo nie trzyma mi się dobrze i przez ciężkość ciągnie do dołu
Ale jest już paru użytkowników co szyją na miarę, na szczęście dla wyysokich

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 00:00   #4769
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/spodnica-maxi-dzia...450887747.html

już wystawiła te dłuższe... chyba się skuszę, bo też ponad 175cm mam

EDIT:
Ta szyfonowa też jest fajna... ale jakoś nie mogę przekonać się do tej krótszej podszewki, nie przeszkadza Ci to??
nie przeszkadza mi ta podszewka, ona nie krępuje ruchów jeśli o to chodzi i jest z tego samego materiału co spódnica. kiedyś też nie byłam przekonana do takich spódnic ale wydaję mi się, że fajnie to wygląda, w tym cały urok bardzo jestem z niej zadowolona
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Ależ piękne kolory!

Ale jest już paru użytkowników co szyją na miarę, na szczęście dla wyysokich
mnie też kolory zachwyciły
ta Pani też mi uszyła dłuższą spódnicę myślę, że uszyłaby długość kto jaką by chciał
no ale dobrze, że teraz sprzedawcy myślą o wysokich osobach i można kupić rzeczy na miarę

Dexter w spódnicy
Stary 2012-06-28, 00:01   #4770
ilona44
Raczkowanie

GG do ilona44

Cytat:
Moje zamówienie z frikooo, jakbyście chciały opinię, to piszcie, bo nie tylko dla mnie to postaram się pamiętać zanim rozdam!
http://allegro.pl/alladynki-haremki-...387368648.html
koralowe - 22,99
http://allegro.pl/alladynki-haremki-...388037931.html
wzór 6 (czerwone) i wzór 7 (chabrowe) - 23,99+23,99
http://allegro.pl/wiosenne-haremki-a...388038157.html
koralowe i chabrowe - 24,99 + 24,99
http://allegro.pl/top-koszulka-bawel...398356854.html
różowy, niebieski, żółty - 8,99
http://allegro.pl/50-bolerka-bufki-m...411983729.html
brązowy - 7,99
http://allegro.pl/klasyczny-bawelnia...419049794.html
morelowa - 11,99
http://allegro.pl/haremki-wysoki-sta...419051392.html
nude - 29,99
http://allegro.pl/cienki-pasek-delik...439587834.html
camel czerwony - 7,99
http://allegro.pl/bawelniane-czarne-...444332767.html
czarne - 9,99

Zamówiłam jeszcze z Modomani:
strój kąpielowy przez opinię jednej wizażystki
http://allegro.pl/super-bluzka-top-k...445978151.html - i malinową bokserkę

A i dostałam http://allegro.pl/lato-sukienka-pas-...387149556.html moim zdaniem jak za 20 zł. fajna, tylko się wku... bo dostałam złe bokserki i do tego 1 z dziurą Odesłałam już na reklamację i zobaczymy... :/

ja bym prosila ofotki i opis
haremki wysoki stan kokarda
haramki alladynki bryczesy (habrowe i koral|)
haremki rybaczki

juz sie na nie czailam ale mam szerokie biodra i boje sie ze jak grubas bede wygladac
ilona44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości