|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wakacyjne odchudzanie!!
Jak ja bym chciała mieć chociaż połowe waszego zapału do ćwiczeń.Leń ze mnie straszny.Jutro planuje iść na steep aerobik,ale głowy nie daje,że będzie mi się chciało.Udało mi się schudnąć kiedyś bez ćwiczeń i pewnie stąd moje podejście
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- A ja nie lubie zielonej herbaty ani czerwonej.Za zwykłą tez nie przepadam.Pije głównie kawe z mlekiem,napoje słodzone słodzikami i wode |
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
ja wlasnie wrocilam ze spacerku, jeszcze czeka mnie 10 minut na platformie wibracyjnej.. ohh czuje sie te zakwasy okropne
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez wyskocze jeszcze na spacerek,ale bardzo krótki góra 10min z psiakami w koło bloków się przelece
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jaką herbatę zieloną pijecie ?
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
czuje ze jutro bede umierac od zakwasow
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Adelajda
my Cię tu zmotywujemy tak, że będziesz ćwiczyć ![]() Ostatnio odkrywam jakie to cudowne uczucie, kiedy czujecie, że pot po was normalnie spływa i myślicie sobie, że o to właśnie chodzi! Jutro mam zamiar powtórzyć przynajmniej 30 minut na stepperze + 20 minut ćwiczeń, może uda mi się pobiegać lub pojeździć na rowerze, jeśli pogoda dopisze. Jutro wieczorkiem wybieram się też po raz pierwszy do pani dietetyk, mam nadzieję, że coś pomoże w moim odchudzaniu wizyta u niej ![]() A właśnie, była któraś z was kiedyś u dietetyka? Jak wygląda taka wizyta? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Ja kiedyś słyszałam, że zielona herbata z pigwą jest bardzo dobra na brzuszek ![]() Nawet piłam, ale za mało razy żeby zobaczyć jakiekolwiek efekty... Nie przepadam za herbatami, poza rozpuszczalna heh :P
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Motywacja jak najbardziej mile widziana
my chyba jesteśmy podobnego wzrostu i o podobnej wadze.Kochana ile masz w udzie?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co nawet nie wiem, miałam się dzisiaj mierzyć ale mi nie wyszło, a teraz jest ze mnie za duży leń żeby to zrobić :P może jutro napiszę
Widziałaś moje zdjęcia?
|
#219 |
|
multitasking ninja
|
Hm, ja mam taką kupioną w Biedronce o smaku cytrynowym.
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Zobacz sobie kochana na 5 stronie
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Już patrze
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Wow wyglądasz super,ja przy Tobie jestem otłuszczona na maksa i powiedz mi gdzie Ty masz ten nielubiany przez siebie brzuch?w udzie masz z 5 cm mniej ode mnie o reszcie nie wspomne.Waga prawie ta sama a różnica w wyglądzie kolosalna no ąle prawie robi różnice
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
A ile masz wzrostu i ile ważysz?
![]() U mnie 156 cm, 60 kg. Chcę, żeby było ostatecznie 50 kg. Ale do 1 sierpnia, żeby spadło chociaż 3 kg, choć bardzo bym chciała 5 kg...
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
a mam takie pytanie do Was.. słonnosc do nadwagi macie tylko Wy w rodzinie, czy rowniez ktos inny? ciekawosc mnie zżera, bo w sumie u mnie nie ma takich super szczupłych osób w najbliższej rodzinie (rodzice, dziadkowie)
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tak samo... mama ma duży brzuch, babcia też, ale jak na ich wiek to nie ma tragedii... W moim wieku były dużo szczuplejsze, u nich tycie zaczęło się po ostatniej ciąży.
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
może masz mniej
Ja chyba jutro robię ważenie, ale jak będzie więcej niż 60 kg to załamka
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie mama i siostra ważą ponad 80 co ciekawe ja też kiedyś ważyłam 83kg.Moja babcia kiedyś była przy kości teraz to 50kg chudzinka.Siostra zawsze miała nadwagie mama natomiast była kiedyś szczuplakiem w granicach 48-50 kg przytyła o hormonów.Brzuch ma taki jakby wodny,wygląda jak w 9msc ciąży
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Po zdjęciu,które mi wysłałaś widze,że wyglądamy identycznie.Z jednej strony fajnie będziemy się nawzajem motywować |
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
miejmy nadzieję, że za jakiś czas też będziemy wyglądać tak samo, mniej więcej tak jak w moim awatarze co Ty na to?
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
ja sie waze codziennie, taki jakis nawyk rano i wieczorem
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo bym chciała,ale jestem realistką i wiem,że tak wyglądać nigdy nie będe,ale Tobie tego życze.
|
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
![]() Jestem tu nowa, a zarejestrowałam się specjalnie, żeby dołączyć do jakiejś grupy odchudzających się osób. Mam 18 lat i kilkanaście prób pozbycia się zbędnych kg za sobą. Teraz ważę dokładnie 76,6 kg. W czasie tych wakacji chciałabym pozbyć się 10 kg. W moim wypadku lepszej okazji do schudnięcia mieć nie będę, ponieważ w ciągu roku szkolnego mieszkam w internacie. Nie umiem wtedy znaleźć czasu na ćwiczenia, a z tym jedzeniem to też bywa różnie. Motywacji do schudnięcia mam wiele, ale widocznie są mało skuteczne, ponieważ powtarzam je sobie już od kilku lat -.- Teraz liczę na to, że jeśli zacznę pisać na tym forum, to coś się zmieni. Po prostu potrzebuję kopniaka w cztery litery i wsparcia osób, które borykają się z takim samym problemem. Nie muszę chyba dłużej opisywać mojego problemu, bo spodziewam się, że dobrze mnie rozumiecie. Zaczynam od jutra, a jeśli można to dołączam się do Waszego wakacyjnego postanowienia. Ja za cel obieram sobie -10kg przez wakacje. Mam nadzieję, że z Waszym wsparciem mi się uda. Pozdrawiam serdecznie! )
|
|
|
|
#234 |
|
multitasking ninja
|
Ja niestety nie mam w domu wagi i zważę się dopiero w niedzielę u rodziców. Ciekawe, co mi wyjdzie...
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam aż 2 jedną elektryczną a 2 taką zwykła na maksa że tak powiem starej daty
nie raz jak mam schizy to waż się na obu żeby sprawdzić czy mnie przypadkiem ten nowszy egzemplarz nie oszukuje wiem wiem głupia jestem
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
ja mam tylko elektroniczną, i w sumie jest lepsza niz zwykla
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich z rana przy kawce i śniadanu-zrobiłam dziś placuszki malinowe ala Dukan
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Widze,że jestem dziś pierwsza musiałam dziś wcześniej wstać pomimo,że mam wolne |
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też zaraz śniadanko będę szykować I tak sobie myślę czy nie pójść na moje kijki a sama to tak nie lubię, ale na wadze od wczoraj nic nie drgnęło więc może się zmobilizuje i pójdę z pieskiem ![]() A dziś do tego wszystkiego muszę się uczyć bo mam egzaminy od piątku w szkole
|
#239 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja w ogóle nie piję. Dawniej piłam, ale teraz nie mogę jej przełknąć. ![]() Cytat:
![]() Portugalia wczoraj przegrała. |
|||||
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, dziewczyny, często piszecie o tych dukanowskich potrawach musiałabym coś wybróbować. Też sobie muszę kawkę strzelić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.