|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Naczelny Hipster
|
Dot.: Gdzie się podziały wizażanki??
No to równolegle by rąbała z kilku kont? Ja bym się nabawiła jakiegoś rozwarstwienia jaźni
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
To samo robiła jak rapunzel, więc co za problem?
|
|
|
|
#3273 |
|
Naczelny Hipster
|
jaka rapunzel znowu?
|
|
|
|
#3274 | |
|
Konto usunięte
|
Taaaaaaak drabineczka to muszynianka
Myślałam że i tak wszyscy wiedzą, ci z którymi utrzymywałam kontakt normalnie wiedzieli tak jak visionAM pisze, specjalnie się z tym nie ukrywałam i nie zmieniałam faktów ze swojego życia.Teraz się usprawiedliwię: na koncie muszynianka, wypłynęły moje dane osobowe. Nie wiem skąd, mogę tylko podejrzewać że to z wizażowej wymianki i zmuszona byłam się przenieść gdzieś żeby sprawa ucichła. (drugie podejrzenie pada na sprawę Iwony Wieczorek gdzie się udzielałam bardzo i zaangażowana byłam w poszukiwania w świecie realnym te 2 lata temu,... niektóre osoby miały mój numer telefonu i może stąd gdzieś doszukały się danych, nie wiem, to też prawdopodobne) Ale dalej jestem ta sama przecież moderatorzy i tak znają IP to żadna tajemnica. Zęby wklejałam, makijaże te same i tak dalej i tak dalej. Wcześniej mi zależało na dyskrecji ale teraz tamtejsza sprawa ucichła więc bez różnicy. Mam nadzieję że nikt nie jest na mnie zły że nie poinformowałam wszem i wobec o zmianie nicka. A ze rapifen zmieniłam to nie wiem, jakiś kaprys sprzed kilku lat. Chyba przestał mi się podobać, wtedy z resztą też się z tym nie kryłam i tak każdy wiedział i tak. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Mitsukki ale chyba nigdy na raz nie pisałam z dwóch kont... Rapifen to mój pierwszy pobyt, muszynianka najdłuższy i teraz trzeci. W każdym razie co się stało z kotletami...? |
|
|
|
|
#3275 |
|
Buc
|
|
#3276 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakoś specjalnie się nie ukrywałaś, chyba nawet wspomniałaś o tym na jednym społecznościowym? Dobrze pamiętam? A plota o Azji była spoko moim zdaniem I ja posłużyłam jako narzędzie! Ha! ^^
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
no przeciez to juz od dawna było wiadome
![]() sama się chyba przyznałaś to tego, że Ty to Muszynianka ![]() nie rozumiem tego dochodzenia przez ostatnie dwie strony o, właśnie, 1000 - pamietam, to Ty wrzuciłaś tę plotę
Edytowane przez lapida Czas edycji: 2012-06-27 o 17:23 |
|
|
|
#3278 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Konto usunięte
|
powiem tak : najlepsze wcielenie jakie wspominam to Rapifen właśnie
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2012-06-27 o 17:30 |
|
|
|
#3280 |
|
Konto usunięte
|
też myślałam że ludzie wiedzą... chociaż może w podpis tego nie dałam...
|
|
|
|
#3281 | |
|
Buc
|
Cytat:
|
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiedziałam, że pytają i do tego czasu myślałam, że wiedzą
Drabineczka, jest propozycja, żebyś założyła koto Drabineczka Light albo Muszynianka Light i z niego będziesz słodzić
Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2012-06-27 o 17:29 |
|
|
|
#3284 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam Rapifen na myśli
Cytat:
|
|
|
|
|
#3286 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eeeeeeej, to Ty byłaś Rapifen? jej też mi brakowało,pamiętałam, "ją" z moich początków Wizażu ale ogólnie "Muszynianki" też mi brakowało, pamiętam jak mnie kiedyś zmotywowałaś w pewnym wątku założonym przeze mnie, w którym się zaliłam
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Buc
|
no to część. ej dla mnie to było zaskoczenie, serio.
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
wow, że też potraficie takie rzeczy jak posty sprzed roku połączyć z aktualnymi wypowiedziami. mi by się tak nie chciało szukać.
swoją drogą - drabineczka jest mniej irytująca niż Muszynianka. nie ciarpiałam Małej Mi
|
#3290 |
|
Mrs Mrau
|
A ja myślę inaczej:
Musz, przyznałaś się bo i tak Cię dziewczyny już nakryły. Teraz przyjęłaś strategię "Ale ja myślałam,że wszyscy wiedzieli!". (fakt,pewnie było kilka bliskich Ci wizażanek które wiedziały od początku.) A wcześniej, gdy dziewczyny jeszcze jedynie Cię podejrzewały- z wypiekami na polikach czytałaś wątek
|
|
|
|
#3291 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem ta dyskusja co i jak i dlaczego Muszynianka zmienia nicki to w sumie jest bez sensu, bo kogo to obchodzi?
Ja miałam swoje podejrzenia, ale w zasadzie mnie to nie interesowało dlaczego i też nie uważam, że ona nie powinna się tłumaczyć ![]() I też wolę wersję drabineczka niż muszynianka ![]() Jeszcze dodam, że drabineczka pisała i zakładała wątki od 2011 roku, więc sraty taty z tym, że Muszynianka nie korzystała nigdy z kilku kont jednocześnie bo Musz zniknęła z forum dość niedawno, więc...
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-06-28 o 12:19 |
|
|
|
#3293 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Kotlety wciąż cię kochają, trzeba się było nam ujawnić
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Konto usunięte
|
cattt tak wcześniej może się zarzekałam ale to było spowodowane pisałam czym...Temat ucichł a od długiego czasu mi to wsio ryba, dużo osób wiedziało
co za różnica. Haha różne wcielenie - różny poziom irytowania pozostałych ![]() Tradycyjne starcie z Wyrakiem No i właśnie muszę wrócić do kotletów nadrobić wszystko co się działo bo ten rozłam niczym schizma... nie wiem o co chodziło, buu
|
|
|
|
#3295 | |
|
BAN stały
|
borze drogi ale dlaczego drabineczka?
Lepszych nie było? Nie cierpię zdrobnień na początku myślalam cóż to za nawiedzona infantylna niewiasta :P:PAle jesteście niezłe śledzie, kumałam, że drabina musi być jakimś sobowtórkiem bo to zawsze widać kiedy ktoś nagle wpada na forum i zachowuje ;-) się jakby znał je milion lat. Ale się nie zastanawiałam, kto się chowa. :P Cytat:
![]() A coccinelle była niezła, mi się podobała, :P, szkoda, że już nie pisze. Wciąż natomiast zachodzę w głowę od czasu do czasu gdzie się podziewa moja ;-) bezpretensjonalna przez co ukochana Santos. :P |
|
|
|
|
#3296 |
|
Konto usunięte
|
Prawdę mówiąc muszynianka wzięła się od butelki wody która stała na stole, a drabineczka... Nie wiem prawdopodobnie właśnie wróciłam z placu zabaw
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam prawie pewna, że drabineczka to dawna muszynianka
Tylko właśnie jakoś brakowało mi starć z Wyrakiem no chyba że jakieś mi umknęły
|
|
|
|
#3298 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W ogóle to nowe ;-) forum z całym tym miliardem ;-) użytkowników bywa nie do zniesienia swoją bezpłciowością. :P ;-) Dlaczego takie Shemreolin nie piszą. :P Impersona Ty też się obijasz. :P Fajnie, że Szugar wróciła, może nie tak jak Fresa - będzie pisać częsciej, bo Fresiak migł i znikł. ;-) Nawet Bridge wypełzła. ;-) :P
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2012-06-27 o 23:58 |
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Miło że ktoś mnie jeszcze pamięta ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lipa, domagam się obecności następnym razem i cała reszta bandy pewnie też
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

tak jak visionAM pisze, specjalnie się z tym nie ukrywałam i nie zmieniałam faktów ze swojego życia.
przecież moderatorzy i tak znają IP to żadna tajemnica. Zęby wklejałam, makijaże te same i tak dalej i tak dalej.

ale ogólnie "Muszynianki" też mi brakowało, pamiętam jak mnie kiedyś zmotywowałaś w pewnym wątku założonym przeze mnie, w którym się zaliłam
bo Musz zniknęła z forum dość niedawno, więc...
Ale się nie zastanawiałam, kto się chowa. :P