|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Cytat:
A przeprowadzka do nowego miasta, brak pracy i znajomych zrobiły swoje. Tak przytyłam 18kg w pół roku
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc. sama nie wiem co ja jeszcze robie na nogach ; o
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja nigdy nie miałam aż takich problemów z wagą aż do zeszłego roku, no trudno sama się do tego doprowadziłam. Po ciąży chce wrócić do wagi 56 kg
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc kochana, śpijcie dobrze
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Kochane, też się żegnam, idziemy już śpiulkać, do jutra
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc śpijcie słodko
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
Zajrzalam dziewczynki was nadrobić i życzyć kolorowych snow.
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za te jutrzejsze. Ja mam taki napiety grafik,ze nie wiem jak tych wszystkich ludzi pogodzic,ale tak to jest jak sie po kilka miesiecy nie widuje z rodzina i znajomymi z rodzinnego miasta.
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
To ja chyba również się ewakuuję do łóżka
|
|
#489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby jestem mniejsza i w ogóle ale siły jednak w sobie mam ... nauczyło się w końcu od kolegów za młodych czasów Więc TŻ ma troszke blizn po mnie, ale widocznie się mu należało ;p Dziękuje za miłe komentarza nt mojego brzusia )Jest 1 w nocy a ja ide robić ramki w pokoju ;p TŻ maluje sufit .Wiec znow sie nie wyśpimy :P Dziś byłam w lumpkach ,znów do szafki maluszka wpadły : dżinsy , i 4 bądź 5 par bodów. A dla mamusi : WKOŃCU 2 sukienki i jakieś tam bluzeczki. A do tego później mamusia mi zadzwonila,że przywiozła mi kolezanka od bratowej całąą torbę ubrań dla mnie na ciaze , ciocia przywiozła mi spodnie ciążowe x2 , mate edukacyjna i jakies tam jeszcze ☠☠☠☠☠☠☠ki dla bejbika , a pozniej bylam z kolezanka na laweczce i przyniosla mi 4 pary bodziaków )więc dzień udany do zaliczonych !!! I TEŻ JESTEM TERAZ CIAGLE GLODNA !!!!!!
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny.Nie mam czasu zawsze z Wami pisac,ale regularnie podczytuje,postaram sie teraz pisac regularnie,bo mam wiecej czasu.Ja juz nie spie od 4,bo maz wrocil z pracy i kurde mnie obudzil,wykapal sie i pojechal znowu,masakra.A ja sie rozespalam i du....pa,juz wstalam.A o dziwo moj piesek byl juz dzis na dwoze o godz 5 rano.W sobote zaczynam 22 tydzien i w nastepny piatek usg polowkowe.
|
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeść dziewczynki
15 stron do nadrobienia przede mną Wczoraj już nie zajrzałam, bo wróciliśmy dość późno - napiszę tylko, że randka z mężem bardzo się udała ale i tak miałam radochę z oglądania ![]() dziś na 10 idę do rodzinnej z tą nieszczęsną szyją, od wczoraj smaruję bepanthenem i piję wapno i odpukać jakby mniej swędzi ale i tak wolę skonsultować to z lekarzem. Życzę Wam udanego i miłego dnia, mam nadzieję, że wszystkie wczorajsze wizyty okazały się udane (zaraz doczytam), a za dzisiejsze, jeśli są, trzymam kciuki
|
|
|
|
#492 | ||
|
Rozeznanie
|
Chyba z emocji przed jutrzejszą wizytą nie możesz spać
Trzymam kciuki a maluszka i wracaj z dobrymi wieściami Cytat:
Ja nie wiem jak wy jesteście w stanie robić cokolwiek (oprócz spania) o 1 w nocy Ja o 10 jestem już nieprzytomna ![]() Cytat:
A na początku naszej znajomości nie był taki skrupulatny ![]() Odezwij się co Ci lekarz przepisał - oby zeszło dziadostwo ![]() Ja standardowo w pracy, mąż ze mną - ćwiczy. Śmieję się, że nabiera siły, żeby Nelkę całe noce nosić Za oknem NARESZCIE piękne słoneczko, aż chciało się wstawać
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobietki
|
|
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
Doczytałam, więc:
perełka gratuluję udanej wizyty i cieszę się, że z maleństwem wszystko w porządku ![]() justa86 kolejny chłopczyk na naszym forum! gratuluję zdrowego synusia MiciaKicia Tobie również za wizytę, i wstępnie gratuluję córy ![]() ausente brzuszek masz już duuuży, śliczny Kamalika o to trzymam mocno żeby wizyta była udana marti86 obejrzałam Twój album, cudna z Was rodzinka Pokrzywka19 wiesz, że uwielbiam Twoje imię? Przepięknościowe jest Kasia o rany rzeczywiście kawał drogi macie do kina szkoda, bo film naprawdę fajny i powinno się nań właśnie w parach chodzić, bo facetów można czegoś nauczyć |
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
Ale sie wkurzylam,dzwonilam przed chwila do mojej siostry i ona ma dwie corki,a ja mam miec synka i tak mialysmy ustalone ze wszystko dla malucha tak do 6-8 miesiecy wezme od niej.A jej zaje...ty maz do niej wczoraj,ze nikt tych ciuszkow nie dostanie,napewno nikt z rodzinki mojej siostry(czyli tyczylo sie mnie) tych ubranek nie dostanie.Ja pier...le,ale debil.Powiedzial ze wywali a nikomu nie da,no masakra jakas normalnie.A jeszcze mialam obiecane od siostry:posciel,wanienke, fotelik do samochodu,A tu du..A ja on taki.to niech se zezre te ubranka,bez laski,ja sobie kupie.Fakt,pojdzie troche wiecej kasy na wyprawke,ale przynajmniej jakis debil nie wypomni mi za kilka lat ze mi dal uzywany fotelik do samochodu.Dziewczyny,norm alnie mam takiego nerwa ze szok,jak mozna byc tak falszywym czlowiekiem.Mi nie powiedzial ze nie da wyprawki,tylko siostrze,a jak ze mna albo moim tz gada to taki milutki i niby wszystko ok.Normalnie bym mu
![]() ![]()
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 17 stron przyznaje sie bez bicia ze nie nadrobie nia mam dzis kiedy
hugolina ale ddduuuuuuupeeeek zauwazylam ze pisalyscie u znieczulenicah u nas nie ma zooo wiec rodzilam bez teraz tez mam nadzieje ze uda sie urodzic bez cc lece sie zbierac moze do prababci gabi pojedziemy |
|
|
|
#497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witam Kochane z rana ![]() Dzisiaj jadę o 10 z córką do dermatologa,jakieś plamy na nogach jej powychodziły i nie chcą zejść Później jakieś zakupki i wracam do domku.Kamalika trzymam mocno kciuki! Ja mam wizytę jutro i już się denerwuję. |
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja juz nie pie tez sporo czasu niestety u mnie w domu duzo ludzi, duzy ruch u rodzicow wiec nie da rady.a na 10tą ide na zakonczenie roku w przedszkolu siostrzenicy
![]() wogole sie okazalo ze moja siostra da mi lożeczko dalaby mi tezprzewijak ale pozyczyla kumpeli i nie wiadomo kiedy jej odda wiec pewnie bede musiala kupic no ale lozko mamy z glowy hugolina wspolczuje szwagra texz mam zje..nego wiec wiec jak to jest
|
|
|
|
#499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja chciałabym przywieść już rzeczy dla Małej, bo wszystko leży u rodziców 200 km stąd. A nowe rzeczy, które mama ostatnio kupiła wyślę do PL 7 lipca, ale niestety też wszystko pójdzie na ich adres, więc jeszcze trochę poczekam.
|
|
#501 |
|
Zadomowienie
|
Hugolina a siostra nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie, musi męża bezkrytycznie słuchać
karolla12 o widzisz, Twoja córa na nogach, a ja na szyi I jutro trzymamy kciuki za Ciebie ![]() czarnamadonna super, że dostaniesz łóżeczko - już jeden z większych wydatków z głowy
|
|
|
|
#502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#504 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki.Ja tak z innej beczki.Mierzyltscie sie na wysokosci pepka?Chodzi mi o to ,ile macie w tym miejscu cm.Ja sie mierzylam w sobote i mialam 94 a wczoraj juz 95 ,czyli rosnie hehe.A od soboty 22 tydzien
|
|
|
|
#506 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Jestem wściekła bo od wczoraj od 18 nie mam wody- ani ciepłej ani zimnej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ausente super, że randka się udała
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać jak tam po wizycie i co ci powiedział, trzymam kciuki, żeby to jakaś błahostka była.Cytat:
Tak wogóle to witam dziewczynki, dziś mam pracowity dzień, a poza tym jest piękna pogoda
|
|
#508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas pada...
|
|
#509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
ojojoj to niedobrze, u nas bedzie ze 30 stopni dzisiaj. Dobra ubieram się i sprzątam, piorę itp. Jutro będę miała gości na weekend, musi być czyściutko
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

)

Ja o 10 jestem już nieprzytomna 

żeby wizyta była udana
Przepięknościowe jest 
28.08 2010 Nasz Dzień