Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 15:22   #1141
wariateczka88
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez smerfik0 Pokaż wiadomość
ja taką zupkę kiedyś zaserwowałam w kawałkach, że niby takie BLW i mały puścił smerfnego pawia

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Teraz trzeba dzieciaczki pilnować co dopiero jak zaczą chodzić

Oglądnęłam ostatni odc. Gotowych na wszystko - zryczałam się na koniec
to był mój ulubiony serial,jeden z nielicznych ale tak się skończył że przez chwile myslalam ze bedzie nastepny sezon,moze z innymi bohaterami ale to juz by nie było to

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Hej
Pytanko na popołudnie czy waszym dzieciaczką "pachnie" nieładnie z buzki??? Czy tylko ja mam takie schizy???
u nas chyba normalny zapach,ale jak była mniejsza zdarzyło się ze cos "nieladnie pachnialo",widocznie juz sie unormowało

olka niezly ten filmik,my w ogole nie mamy takiego bujaczka
idziemy spacerowac

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 16:00   #1142
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Mój niby też takie ograniczniki ma, ale jak widać, nie testowali tego na takich pudziankach jak Mimi
bo bujaczki tos ie chyba tylko nadaja dla dzieci, ktore jeszcze nie siedza

Cytat:
Hej
Pytanko na popołudnie czy waszym dzieciaczką "pachnie" nieładnie z buzki??? Czy tylko ja mam takie schizy???
u nas nic takiego nie zauwazylam

wasze dzieci tez sie tak rozbijaja po lozeczku, jakby chcialy je cialem rozwalic?

mam teraz nowy problem z dzieckiem ( wiadomo, zawsze jakis musi byc), ze czesto je i malo. Nie chce jesc wiecej na raz. Moze to wina BLW, zazwyczaj daje jej napierw do reki, potem troche jej pomagam a potem cyc. I w sumie tylko przy cycu nie traci cierpliwosci szybko, a wszystko tylko chwila i juz jej sie nie podoba.
Ale jest juz plus BLW- toleruje kawalki. Dzis lekko jej rozgniatalam czarne porzeczki i bardzo ladnie jadla- z 6 tak zjadla.
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 16:28   #1143
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość

mam teraz nowy problem z dzieckiem ( wiadomo, zawsze jakis musi byc), ze czesto je i malo. Nie chce jesc wiecej na raz. Moze to wina BLW, zazwyczaj daje jej napierw do reki, potem troche jej pomagam a potem cyc. I w sumie tylko przy cycu nie traci cierpliwosci szybko, a wszystko tylko chwila i juz jej sie nie podoba.
Ale jest juz plus BLW- toleruje kawalki. Dzis lekko jej rozgniatalam czarne porzeczki i bardzo ladnie jadla- z 6 tak zjadla.
podziwiam - ja bym nie miała cierpliwości do BLW jak ją karmię normalnie łyzeczką i wexmie lapke do buzi, to musze od razu jej wytrzec, żeby nie upaprala siebie i wszystkiego dookoła

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 16:49   #1144
nettka_
Zadomowienie

ufff udało się zerwać umowę na suknię

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Hej

heheeh nic takiego nie poczułam

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 16:59   #1145
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość

super - zalinkuj tą wymarzona co znalazłaś

Stary 2012-06-27, 17:32   #1146
wariateczka88
Zadomowienie

nettka to cale szczescie
moja suknia wisi w szafie,i pewnie teraz tez bym wybrala inna
(a slub bralam prawie 2 lata temu) chociaz dalej mi sie podoba
pospacerowalismy chwile,rozlalo sie,i etraz jest fajnie chlodno

Wymianka

Stary 2012-06-27, 17:53   #1147
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość

to był mój ulubiony serial,jeden z nielicznych ale tak się skończył że przez chwile myslalam ze bedzie nastepny sezon,moze z innymi bohaterami ale to juz by nie było to samo

zgadzam się

Mam marzenie, aby gdzieś oglądnąć wszystkie odcinki po kolei od pierwszego sezonu
Pamiętam jak zaczynali go puszczać na Polsacie jeszcze jak byłam w Liceum

Byłam 2h na spacerze Michał jakoś się zachowywał, wróciliśmy tylko do domu DRAMAT. Pisk, wrzask na przemian, dostał czopka, nic, lekko przeszło, dałam mu do gryzienia szczotkę do włosów CISZA najlepszy gryzak pod słońcem
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 18:17   #1148
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
super - zalinkuj tą wymarzona co znalazłaś
niestety nie znalazłam jej w necie ale we wrześniu wrzucę fote

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Moje bobo chcę wstać w łóżeczku

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-06-27, 18:26   #1149
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość

wasze dzieci tez sie tak rozbijaja po lozeczku, jakby chcialy je cialem rozwalic?
Tak moja też , mysli że głową przebije szczebelki . W ogóle śmiesznie wygląda w tym łóżeczku jak na kolankach stoi i buźka taka wciśnięta między szczebelki, jak w więzieniu .

A mam pytania do tych z Was które dawały dzieciom jagody. Ja dałam malej w poniedzialek i wczoraj ją zatwardziło, męczyła się biedna aż cała czerwona była. Myslicie że to po jagodach?
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:50   #1150
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
podziwiam - ja bym nie miała cierpliwości do BLW jak ją karmię normalnie łyzeczką i wexmie lapke do buzi, to musze od razu jej wytrzec, żeby nie upaprala siebie i wszystkiego dookoła
ja nie mam cierpliwosci karmic mojej inaczej, niestety to nie jest dziecko co zje wszystko co sie jej da, pare lyzeczek owszem, ale potem ja nuuudzi. jak sobie sama cos tam zje i jest zadowolona to luz, potem dziecko pod zlew- bez spodni jada, a krzeselko pod prysznic, mamy to z ikei i sie miesci

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
Tak moja też , mysli że głową przebije szczebelki . W ogóle śmiesznie wygląda w tym łóżeczku jak na kolankach stoi i buźka taka wciśnięta między szczebelki, jak w więzieniu .

A mam pytania do tych z Was które dawały dzieciom jagody. Ja dałam malej w poniedzialek i wczoraj ją zatwardziło, męczyła się biedna aż cała czerwona była. Myslicie że to po jagodach?
tak, jagody moga zatwardzac

kurcze przetrzymlam gwiazde od 15, bo ostatnio zasypiala przed 22, niby ladnie zasnela o 19 ale teraz sie obudzila i ryk, ehh. Wasze dzieci tez sie tak rezregulowuja przez wyjazdy?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

ponosilam, uspokoila sie i sama zasnela, uff wreszcie
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:13   #1151
glamourous
Zakorzenienie

Ja jagod nie dawalam, u nas jeszcze nigdzie nie widzialam w sprzedazy
Dostali malinki i krzywili sie okrutnie
U was zatwardzenia a u nas nawet i po 5 kup dziennie *2 Zul jest jz profesjonalista w przewijaniu, radze mu zeby szkole otworzyl
A dzis mielismy debiut w bajlandii czyli takim zamknietym placu zabaw dla dzieci z kuleczkami i innymi trampolinami
Chlopcy z duzym zadowoleniem raczkowali po calym terenie, bawili sie pileczkami, skalaki na duzych pilkach- ogolnie wypad bardzoudany

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 19:21   #1152
wariateczka88
Zadomowienie

baha moj tz wiedzial ze lubie ten serial,i kupil mi po kolei 4 sezony na dvd
nawet ogladal go ze mna a reszte widzielismy na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

aniolina dokladnie tak u nas jest,kazdy wyjazd i mala jest rozregulowana,ja tego strasznie nie lubie,tesciowa mnie wkurza bo zawsze mowi ze pare dni nic jej nie bedzie i ble ble ble,ale ja jestem zwolenniczka rutyny jesli chodzi o male dzieci,a Beatce niewiele potrzeba zeby caly dzien rozregulowac niestety

olka tak to moze byc po jagodach,je sie nawet chyba podaje przy biegunkach,wlasnie dlatego ze "zatwardzaja" ze tak powiem

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
U was zatwardzenia a u nas nawet i po 5 kup dziennie *2 Zul jest jz profesjonalista w przewijaniu, radze mu zeby szkole otworzyl
A dzis mielismy debiut w bajlandii czyli takim zamknietym placu zabaw dla dzieci z kuleczkami i innymi trampolinami
Chlopcy z duzym zadowoleniem raczkowali po calym terenie, bawili sie pileczkami, skalaki na duzych pilkach- ogolnie wypad bardzoudany
ale fajnie ciekawe czy kdzies we wrocku jest takie miejsce,zeby sie wybrac z mala jak podrosnie

Wymianka

Stary 2012-06-27, 19:37   #1153
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
KOchana przeczytaj ulotkę skinorenu - bo wydaje mi się, że przy jego używaniu trzeba uważać na słońce, bo mogą sie plamy zrobić.... Mnie tak przynajmniej dermatolog mówiła jak używałam....

wiesz co zgadza sie.... znaczy moja pow. ze nie musze unikac i zakładać masek, ale zeby uwazac z ekspozycją czytak- nie wiecej nic naprawde konieczne... ale mnie szczypie twarz po nim, musze zajrzec do ulotki

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
nadal używacie EMOLIENTÓW????

my od samego początku na baydreamie

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Skinoren i metronizadol masz na pryszcze czy na to twoje dziadostwo ??

Bo metronizadol znam z tąd, że tż leczy nim ptaki jak zachorują

na pryszcze

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Dominej idź do lekarza.

Liszajki smarowałam dermobazą (niedroga w każdej aptece) - zeszło szybko. Potem traktowałam kremem emolium.

serioo ?? jak moj krem nie zadziala to moze kupie

ja wygladam masakrycznie... cofam to o polepszeniu- zdecydowane pogorszenie... mam to WSZEDZIE ! jestem załamana... jeszcze w klubie napisałam o kolejnej super wiesci, wiec... na szczescie mam kogos kto sie mała zajmie jak mnie zabraknie

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:41   #1154
saaraa_lub
Rozeznanie

Hej
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu, "Mały" waży 9,770 73 cm; ze złych wiadomosci uczula go mleko ha (kilka dni dostawał rano 100ml +kleik kuku +owoc).Takze biegiem do alergo.
Ide nadrobić.
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:47   #1155
glamourous
Zakorzenienie

Dalia wspolczuje

Maluchy spia, trza by sobie cos na jutro do pracy wyprasowac a mi sie nie chce

Tez bym padla Najchetniej
Stary 2012-06-27, 20:01   #1156
wariateczka88
Zadomowienie

dalijka glowa do gory,mam nadzieje ze szybko z Ciebie ta wysypicha zejdzie
moj biedny dziec padl przy jedzeniu,nie zjadla nawet polowy,i spi,ciekawe o ktorej wstanie w takim razie ehh
zbieram sie do prasowania,i czesciowego pakowania bo jutro wyjezdzamy a w sobote wesele

Wymianka

Stary 2012-06-27, 20:29   #1157
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość

Świetnie, a tak się martwiłaś
Stary 2012-06-27, 20:32   #1158
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
nadal używacie EMOLIENTÓW????
Tak, na jakiś czas odstawiliśmy (długo bo ok 2 m-ce) na początku było ok ale teraz znowu emolium w użyciu.

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
Piękne butki Zazdroszczę Ja z moimi stopami to sobie o takich mogę pomarzyć Nie wiecie czy jest możliwość, operacyjnie powiększyć stopy?? Jak jest to ja chcę
Ja się zastanawiam jak operacyjnie zminiejszyć

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny - nie wiem co robić - mojej małej w te upały w zgięciu nóżki pod kolanem zrobiło sie kilka krostek - myślałam, że potówki, ale teraz wygląda to jeszcze gorzej - jakby liszaj jej sie z tego zrobił Smarowałam bepanthenem, sudocremem, sypałam pudrem i nic nie pomaga Macie pomysł czym by to posmarować??
Nie wiem czy iść do lekarza, bo ciągle chodzę - a to jej coś w nosku charczy, a to coś tam - i nie chcę, żeby znów się okazało, że to jakaś pierdoła a ja od razu do lekarza. Poza tym od razu dadzą maść ze sterydami na pewno.... no i nie wiem co robić
Ja bym poszła do lekarza.Lepiej żebyś poszła o jeden raz więcej niż potem miałoby się to zaognić czy rozprzestrzenić na całe ciałko.Opłacamy składki i to nie małe (!!).Więc jak jesteś zaniepokojona idź i miej gdzieś co lek sobie pomyśli.

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
OFICJALNIE OGŁASZAM, NIUNIA PRZED CHWILĄ USIADŁA PO RAZ PIERWSZY !!!!!!! popłakałam się

Cytat:
Hej
Mojemu ładnie pachnie takim, hmm, dzidziusiem

Czytała któraś z Was "Macierzyństwo non fiction"?

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-06-27 o 20:43
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:42   #1159
kasia_aa
Zadomowienie

czeeść dziewczyny jestem wrocilam faaajnie było,morza szum...itp pogoda z dużą krate, raczej malo słonca ale super spacery i wogole fajny czas spedzony z tżtem i naszym brzdącem wakacje zaliczam do bardzo udanych. Nawet udalo mi sie was podczytywac bo byl tam net ale korzystałam z tel i nie moglam sie logowac;/ nie wiem dlaczego i wogole net strasznie wolny, zrywalo połączenie, zanim udalo mi sie dotrzeć do naszego wątku to juz musialam konczyc albo zasypiałam

kilka dni musze jeszcze doczytać
jeju mialam odpisywać na tyle pytan ale nie sposób tego zapamietac niestety;/cofne sie o kilka str dalej może mi sie poprzypomina
w każdym bądz razie miło do was wrocić
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 21:12   #1160
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
baha moj tz wiedzial ze lubie ten serial,i kupil mi po kolei 4 sezony na dvd
nawet ogladal go ze mna a reszte widzielismy na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

ale fajnie ciekawe czy kdzies we wrocku jest takie miejsce,zeby sie wybrac z mala jak podrosnie

O super dziękuję za linka
Mój tz też ze mna bacznie oglądał, nawet jak już spałam, to oglądał i mi opowiada jak się skończyło

Kochana we Wrocku jest już takie miejsce.
http://bobolandia.com.pl/galeria.html

Planuję wybrać się tam z Mimi jak będzie mieć roczek, bo teraz to chyba za wcześnie

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość

na pryszcze

ja wygladam masakrycznie... cofam to o polepszeniu- zdecydowane pogorszenie... mam to WSZEDZIE ! jestem załamana... jeszcze w klubie napisałam o kolejnej super wiesci, wiec... na szczescie mam kogos kto sie mała zajmie jak mnie zabraknie

Nawet tak nie żartuj . Nie można tak mówić

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Hej
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu, "Mały" waży 9,770 73 cm; ze złych wiadomosci uczula go mleko ha (kilka dni dostawał rano 100ml +kleik kuku +owoc).Takze biegiem do alergo.
Ide nadrobić.

Bidulek, za wagę i wzrost

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
czeeść dziewczyny jestem wrocilam faaajnie było,morza szum...itp pogoda z dużą krate, raczej malo słonca ale super spacery i wogole fajny czas spedzony z tżtem i naszym brzdącem wakacje zaliczam do bardzo udanych. Nawet udalo mi sie was podczytywac bo byl tam net ale korzystałam z tel i nie moglam sie logowac;/ nie wiem dlaczego i wogole net strasznie wolny, zrywalo połączenie, zanim udalo mi sie dotrzeć do naszego wątku to juz musialam konczyc albo zasypiałam

kilka dni musze jeszcze doczytać
jeju mialam odpisywać na tyle pytan ale nie sposób tego zapamietac niestety;/cofne sie o kilka str dalej może mi sie poprzypomina
w każdym bądz razie miło do was wrocić

Miło, że wróciłaś

Super, że odpoczeliście, czas razem spędzony - bezcenny

Glam, zagoń mężulka do prasowania, jak tyle robi przy dzieciach to na koniec dnia jedną rzecz może Tobie wyprasować...sesesese
Stary 2012-06-27, 21:14   #1161
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:

Kochana we Wrocku jest już takie miejsce.
http://bobolandia.com.pl/galeria.html

Planuję wybrać się tam z Mimi jak będzie mieć roczek, bo teraz to chyba za wcześnie
baha dziki za linka świetne miejsce muszę tam zabrac Oliego

Stary 2012-06-27, 21:20   #1162
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Ide nadrobić.

klask i:

Stary 2012-06-27, 21:21   #1163
fatal21
Wtajemniczenie

Witam
Ja dawałam jagody i niby tez Mała ma kłopoty ale ona namietnie pochłania cielecine z gerbera a tam duuuzo marchewki i na to zwalam.Dzis jadła kisiel i przepełzła (istnieje takie słowo?)1m.
Stary 2012-06-27, 21:38   #1164
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz trzeba dzieciaczki pilnować co dopiero jak zaczą chodzić
ja juz sie tego boje wszystkie kontakty zabezpieczac, kremy chować i szafki, bo wszedzie będzie buszował jedno wyrosło to teraz drugie

Cytat:
Hej
pachnie
Cytat:

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość

krem nie zadziala to moze kupie

oj bidulko
Cytat:
Hej
Ide nadrobić.
no popatrz jaki malutki gratki

Cytat:

Mojemu ładnie pachnie takim, hmm, dzidziusiem
dokładnie

Mój Michałek w nocy jest strasznie romantyczny dziś mnie podczas karmienia tak rozkosznie głaskał, ze szok ale to było słodkie
za to dla odmiany zanim zasnał koło 21 to tyle razy ugryzł, ze szok i plsakcza w cyca dał takiego jak mu wypadł, że chyba na cały blok było słychac

My bylismy na placu zabaw zamknietymi była taka dziewczynka mała, 3 latka miała bo jej pytałam i ciągle za mną chodziła. Ale jakas taka smutna (z siostra starsza była) ciekawe czemu niektóre dzieci takie smutne, posępne... rozmawialismy z tz, że moze w domu źle takie dziecko traktują?

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2012-06-27 o 21:42
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 22:11   #1165
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Świetnie, a tak się martwiłaś

a jaka ulga

dobranoc mamuśki

Stary 2012-06-28, 06:14   #1166
ja_dalia
Wtajemniczenie

witam z rana

u nas nocki względnie nieźle spanko przed19, pobudka 2.40 i teraz przed 6... młoda właśnie zasypia w łóżeczku a ja zaserwuje sobie szałer... ale to po pysznej kawusi którą spijam

ktoś się dołącza ????

masakra... 7:14, a ja sama na placu wizażowym WSTAWAĆ mamuśki koniec leżenia :P

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 06:45   #1167
fatal21
Wtajemniczenie

Witam
Nocka wzgledna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 07:11   #1168
wariateczka88
Zadomowienie

Dzien dobry
u nas nocka nie najgorsza,ale tak jak przypuszczalam Beatka szybko wstala no bo glodna byla,nad ranem ja wzielam do siebie i pospalysmy do 8 sesese
pogoda sie zrobila srednia,ale to lepiej bo musimy jechac ponad 2 godziny do rodzicow a klimy brak,tak ze moze w aucie bedzie znosnie

baha fajna ta bobolandia,dzieki za link tez moze jak mala bedzie wieksza kiedys sie tam wybierzemy

domi7ks niektore dzieci tak maja ze bardzo garnia sie do innych-przyklad moja siostrzenica,na jakiejkolwiek imprezie czy zwyklym placu zabaw ona zaraz znajdzie "kolezanke" albo "mame kolezanke" i nas ma juz w
kiedys na weselu jednej babce na kolana wskoczyla i jedza obiadek
ale fakt ze niektore dzieci sa takie smutne,az szkoda patrzec na nie

Wymianka

Edytowane przez wariateczka88
Czas edycji: 2012-06-28 o 07:23
Stary 2012-06-28, 07:12   #1169
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Moja też dostała malinki bo mamy już trochę swoich i też się krzywiła strasznie ale jadła i otwierała buźkę żeby jej jeszcze dać

Witam i ja
Nocka też oki, jedna pobudka. Teraz też zasnęła a ja piję kawkę, zaraz idę się ogarnę i podszykuję trochę obiad.
A już wiem co miałam pytać, przypomniało mi się jak glamourous pisała że tż tak sobie świetnie radzi z przewijaniem . Czy Wasi tz też mają taki problem z posmarowaniem tych rejonów np. linomagiem? Bo mój przewinąć przewinie, ale posmarować to juz nieee, może dlatego że mamy córcię to nie wiem, krępuje go to
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 07:17   #1170
kasia_aa
Zadomowienie

witam sie i ja nocka całkiem niezle, mały zasnal o 19.30,pierwsza pobudka o 2.30 i wstał o 6;/ bo mu sie oczka skleiło ropą ;/ ide dzis do lekarza bo bezprzerwy mu łzawi;/ mam nadzieje ze to nic powaznego.

pozatym chciałam wam powiedziec ze mały byl nad morzem baaardzo grzeczny, ladnie jezdził w wozku(chyba przestał go gryźć w dupke) nie marudził ładnie jadł, naprawde spisało sie moje dziecka na medal. nawet raz została z nim wieczorem tesciowa (spał oczywiscie) na 3 godz a my z tztem wyszlismy na piwko. czułam sie z jednej str fajnie a z drugiej dziwnie, jednak pól roku bez przerwy z małym swoje zrobiło, cały czas o nim myslałam

kawka wypita, pranie sie wyprało ide rozwiesic
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości