|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cześć..
Dziś mi się śnił mój sobotni egzamin... i w moim śnie wszyscy zdali - mam nadzieję, że to sen proroczy ![]() Madziu, trzymam kciuki za Majkę, żeby szybciukto jej krostki zniknęły
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
dzień dobry
Malennstfo ja bym nie zmieniała tytułu, bo się do niego przyzwyczaiłam, chociaz przyznam się bez bicia, że rurek z biedry jeszcze nie jadłam Mąż już się ze mnie śmieje, więc powiem wam. mam takie małe, delikatne wrażenie, że nam się udało mam nadzieję, że moja intuicja mnie nie zawiedzie. Jak co miesiąc mam objawy ciążowe ale teraz zastanawia mnie moje jedzenie, a raczej skubanie, bo niektóre potrawy jem przez zęby a je cały czas lubiłam, słodycze mnie nie pociągają. Taka klucha do jedzenia mi stoi w gardle. No i zapachy, wszystko mi śmierdzi, lodówka, zlew, kosz a wczoraj u przyjaciółki usiadłam na podłodze i myślałam, że mnie kanaliza zabije zapachem, nikt tego nie czuł ale potem zbadałam to dokładniej i wyszło, ze to ze zlewu w łazience tak dawało. No i ból piersi (wiem, że to od duphastonu może być) ale już ledwo to wytrzymuje tak mi ten ból po bokach dokucza, czuje jakby miały zaraz eksplodować. te wszystkie objawy mogą być przed @ oczywiście bo mam podobnie przeważnie, ale ... obym się nie myliła najchętniej już jutro zrobiła bym test ale całymi siłami wstrzymam się chyba do niedzieli
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majowe pamiętam! Lecę oglądać!
|
|
|
|
|
#4864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stokrotko wiem, że ciężko się nie nakręcać...będę trzymać kciuki! Ale poczekaj z tym testowaniem... ![]() A ja widzę po wykresie, że mi się znów cykl wydłuży chyba, bo skoku nie widać...oby był jutro albo pojutrze....
|
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, to trzymam mocno kciuki...to normalne, że się wkręcasz, skoro tak Ci zależy
|
|
|
|
#4867 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam okropny ból piersi od luteiny, a nigdy mnie nie bolą przed okresem. Także to może nie być objaw ciąży ale reszta już tak wygląda
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Nie mam daru do wymyślania a chyba nie było jeszcze żadnych innych propozycji?
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia oby Majeczce szybko zeszły krostki no i faktycznie wytrzymam bez nabiału Bika fajne zdjęcie, szczególnie te z prasowaniem trenu, a jakby tak sie przypalił ![]() Bitter dzięki Malensstfo na razie czekam, nie testuję bo szkoda mi kasy na testy no i rozczarowania też się biję. . A u ciebie jak owulka była to pewnie skoczy jutro lub pojutrze temperatura
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-06-28 o 08:42 |
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstfo, mi ten tytuł odpowiada
|
|
|
|
#4870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tylko tak do zdjęcia ![]() Bika zdjęcia fajne! Najbardziej podoba mi sie to, na którym jesteś tak skupiona...i jak pan młody nastawia dziubka do błyszczyka! ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Dlatego pewnie mi się wydłuży ![]() Butter no dobra...to zostawiamy jeszcze raz ten tytuł!
|
||
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki!
Jestem na bieżąco, ale ledwie żyję... Od wtorku jestem na L4, niestety tylko do dziś, bo gdyby jutro nie pojawiła się w pracy, to chyba nie miałabym do czego wracać. Koniec m-ca, więc mam masę roboty. Choć na chwilę obecną nie czuję się, by siedzieć 8h za biurkiem ![]() Nie pamiętam wszystkiego, co miałam napisać ![]() Wszystkim studentkom gratuluję zdanych egzaminów! I to jak ładnie - pamiętam, że 4,5 i 5, ale nie pamiętam kto i za co Przepraszam ![]() Tomalinka, miałam Ci coś napisać, ale kompletnie nie pamiętam, co Nikita, śniłaś mi się dziś. Byłaś taką niebieską rybką, która robiła żółtym rybkom manicure Chyba mi jeszcze gorączka nie przeszła ![]() Aaa, i gratulacje! Gucia, trzymam kciuki za pracę ![]() Madzia, Majka jest coraz śliczniejsza! ![]() Bika, udanego urlopu! Stokrotko, Z niecierpliwością czekam na niedzielny cień cienia! ![]() Onyks, zdrówka! Więcej nie pamiętam ![]()
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaby biedactwo...wracaj szybko do zdrówka |
|
|
|
|
#4873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jezdem!
Dzisiaj przyszlam sobie do pracki pozniej, a jak. ![]() A dziekuje bardzo, a jak ty dajesz rade po awansie? Zadowolonas? Cytat:
Cytat:
![]() Jestem swiezo po koszeniu rekrutacyjnym wiec jezeli bys chciala pomocy przy CV albo konsultacji to mozesz mi smialo przeslac. ![]() Cytat:
Stokrotko, trzymam kciuki! Malenstfo, zostaw tytul z rurkami z biedy, fajny jest. ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
aaaa jak pieknie! Milo mi, ze moglam wystapic w robi manicurzystki w twoim animowanym snie Zycze zdrowka i szkoda, ze twoj pracodawca nie rozumie, ze jestes chora i powinnas leze w lozku. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Zabciaaa, anulowalam stare zaproszenie i wyslalam ponownie, zobacz czy ci przyszlo! |
||||
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
I co tu taka cisza znowu??
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia a niewiem co sie dzieje...co sie wylecze to znowu mnie lapie, a to ucho to dosc czesto Dzien dobry ![]() My dzis sobie pospalismy
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie, ostatnio jakoś ciszej
![]() Ja siedzę w pracy, klupię co mam do zrobienia i potwornie stresuję się sesją, szczególnie tymi egz, które mam w ten weekend
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko przywitać i uciekam do pracy. Szaleństwa ciąg dalszy!
Wczoraj wszystko się udało, na początku nie mogłam wszystkich opanować,a le jakoś dałam radę.
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się stresuję teraz za koleżankę...
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- a może zostawimy tytuł bez zmian??
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Myślące, starające, oczekujące i wychowujące i przede wszystkim - dobrze się bawiące!
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- nie no a tak na serio to pomysłów na tytuł mi brak :/
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Zostawię jeszcze ten sam tytuł...
Cytat:
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie dziś troszeczkę lepiej ale jeszcze leżę, wpadłam tylko się przywitaćMaleństfo, śniło mi się że zaszłaś w ciążę i będziesz miała synka ![]() Stokrotko, czekam do niedzieli i zaciskam kciuki |
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu syn??? Ja nie mogę !
![]() Oby twoje sny się spełniały! ![]() I dobrze, że się lepiej czujesz Ja mam kryzys śpiocha |
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz mykam na lunch, potem na poczte a potem od 13:00 mam 4godz szkolenie na ktore juz bym isc nie musiala ale co mi tam, wole to niz siedziec w pustym biurze
|
|
|
|
#4887 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nikita,
Cytat:
Ana, to koniecznie zgłoś swoje zęby do reklamy jak kazała pani dentystka, będziemy się chwalić że mamy gwiazdę na wątku ![]() Kasiax, ja też biorę magnez, a mleka ostatnio piję litrami bo mamy z TŻ manię na płatki z biedronki. Ale mi to stopa puchnie a nie skurcze. i super że jesteś zadowolona z planu porodu ![]() Żabcia, Cytat:
![]() Kotek, Cytat:
Martynka, brawo że się odważyłaś prowadzić tóż to sama przyjemność ![]() Blonde, Cytat:
Madzia, brawa dla Majki, a ze skazą sobie poradzicie napewno ![]() Gucia6, trzymam kciuki za pracę ![]() Stokrotka..... oooo to trzymam mocno... rzeczywiście szczególnie ta drażliwość na zapachy może być pozytywnym objawem bo to takie mniej prawdopodobne że to objaw zbliżającej się @. Kochana Aaby, Cytat:
![]() zdrówka kochana ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- ładnie sobie wysprzątałam półeczkę z kosmetykami, wszystko mam w kartonikach i słoiczkach... no miodzio. Perfekcyjna Pani domu niemalże... a teraz musiałabym zacząć robić obiad dla sami wiecie kogo ale wcale a to wcale nie mam na to ochoty. i byłam o 7 na spacerku z psem po chleb do sklepu... no poprostu jestem mistrzem....
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Strong,
a co mial znaczyc ten twoj wczorajszy status??? |
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
i kurier u mnie był z paczką dla mamy... masakra ! lecę za nim
biegnę....w k. napisałam Nikitko
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Strong, popraw mnie jeśli się mylę, ale TY CIĄGLE SPRZĄTASZ!!!!???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

mam nadzieję, że moja intuicja mnie nie zawiedzie. Jak co miesiąc mam objawy ciążowe ale teraz zastanawia mnie moje jedzenie, a raczej skubanie, bo niektóre potrawy jem przez zęby a je cały czas lubiłam, słodycze mnie nie pociągają. Taka klucha do jedzenia mi stoi w gardle. No i zapachy, wszystko mi śmierdzi, lodówka, zlew, kosz a wczoraj u przyjaciółki usiadłam na podłodze i myślałam, że mnie kanaliza zabije zapachem, nikt tego nie czuł ale potem zbadałam to dokładniej i wyszło, ze to ze zlewu w łazience tak dawało. No i ból piersi (wiem, że to od duphastonu może być) ale już ledwo to wytrzymuje tak mi ten ból po bokach dokucza, czuje jakby miały zaraz eksplodować. te wszystkie objawy mogą być przed @ oczywiście bo mam podobnie przeważnie, ale ... obym się nie myliła

Ale poczekaj z tym testowaniem...
a chyba nie było jeszcze żadnych innych propozycji?

I to jak ładnie - pamiętam, że 4,5 i 5, ale nie pamiętam kto i za co
Przepraszam
Chyba mi jeszcze gorączka nie przeszła 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
biegnę....