![]() |
#1351 |
BAN stały
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Tylko łatwo je ukryć i usunąć, a jak ktoś zrobił całe plecy i mu się po 40stce odwidzi, bo sie tatuaz pomrszczyl, to tylko przeszczepy skóry zostają...
Chyba większość jest dlatego takich wprawek, a mało tatuaży na 3 sesje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() aczkolwiek po ostatnim tattoofeście jestem w pozytywnym szoku bo z roku na rok widze coraz więcej ludzi (a zwłaszcza dziewczyn) z wielkoformatowymi wzorami na ciele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko wiele osób boi się jak to będzie wyglądać jak skóra się zestarzeje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() chciałabym za 40 lat wyglądać tak http://25.media.tumblr.com/tumblr_lq...sr2yo1_500.jpg Oczywiście z aktualnym wytatuowanym TŻ-em ![]() no i my mamy ładniejsze tatuaże :-P Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-06-27 o 14:51 Powód: poprawiłam - ta pani jest po 70tce ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
a ja myśle ze to fajne taka kolorowa babcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzeniona
|
Ja myślę, że będąc starsza i mając jednak już mało ekscytujące życie (chociaż kto wie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak ktoś tutaj na tym wątku czy na poprzednim zauważył - naprawdę dość odosobniony przypadek kiedy dwudziestolatkowie tak bardzo się przejmują tym, co będzie za 50 lat hehehe
![]() |
#1360 |
Wtajemniczenie
|
jestem tak zmęczona że nie mam siły pisać nic konstruktywnego, ale zgadzam się z Wami w pełni
![]() moja babcia nie nosi odkrytych pleców ani ud ( a tam mam tatuaże) z resztą ja nawet teraz nie noszę ich odkrytych ja tam bym chciała mieć wydziaraną babcię... to byłoby coś ![]()
#1361 |
Zakorzeniona
|
Ja tam ogólnie uważam, że największym błędem jest nie spełnianie swoich marzeń w teraźniejszości w obawie o przyszłość. Nie jestem czarnowidzem, ale nikt z nas nie wie, ile czasu mu zostało i ja stwierdzam, że niczego nie chcę odkładać i chcę żyć na całego. A podejrzewam, że mając 70 lat inne kwestie będą martwić mnie bardziej niż tatuaże, których pewnie i tak nie będę eksponować
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- O tak, ja też bym chciała mieć wydziaraną babcię ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ja jestem wdzięczna żonie mojego taty. 12 lat temu chciałam sobie zrobić wielkie skrzydła na plecach, absolutnie mi zabroniła. Dziś byłabym kopią Dody, mimo, że wtedy nikt o niej nie słyszał, a jej skrzydła powstały dużo później. Jestem więc pewna, że rozważałabym wszelkie możliwe sposoby usunięcia tego kiczu z pleców... Tatuaże się ogólnie nudzą, to co wytatuowałam kilkanaście lat temu - dziś usuwam. ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...e_dwoje_16.jpg wtedy bede w jej wieku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a kobieta z linku - cóż sądzę, że ma koło 60tki. Moja mama ma podobnie a wygląda lepiej i nie ma tablicy mendelejewa pod skórą, usta jej się domykają i może się uśmiechać bez ryzyka, że jej szwy puszczą i twarz się zroluje za uszami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
BAN stały
|
Cytat:
To fajnie, że Twoja mama tak wygląda, ale operacje plastyczne są dla ludzi. Nie widzę powodu, by wyśmiewać innych. Mnie się np usta nie domykają - po wypadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wolałabym jednak sztuczność... (nie wiem kim jest Pani z foto, wpisałam w google wiek 57 lat) http://szokblog.pl/Graphics/Pictures...6664264261.jpg i ta tez ma 57 Być może też jestem przyzwyczajona do innych standardów. Obracam się głównie wśród kobiet po operacjach, więc dla mnie jest to coś normalnego, codziennego. Edytowane przez Tor_Zireael Czas edycji: 2012-06-28 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem grubo po 30tce i upływ czasu mnie nie przeraża. Od wielu lat robię rzeczy, które teoretycznie wpływają negatywnie na moją skórę a które sprawiają, że jestem przeszczęśliwa ![]() Dbam o siebie, ale nie zamierzam przejmować się upływem czasu, na który nie mam wpływu. Kocham swoje życie, swoje ciało, swoje tatuaże i mam nadzieję, że tak będzie zawsze ![]() A kobiety desperacko uczepione tipsami przemijającej młodości jak np cameron Diaz, Jennifer Aniston, Melanie Griffith, Madonna, Fergie wywołuja u mnie co najwyżej politowanie a nie podziw. ale każdy ma swoje cele do których dąży w życiu ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-06-28 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie zamierzał jeść 3 razy dziennie kiełków przez 30 lat, żeby wyglądać młodo. Ale dbanie o siebie, to dla mnie część kobiecości, nie chciałabym jej zatracić po 50tce przybierając 6 podbródków, biust w pasie i talię beczki. Nigella Lawson pali, pije i je tłuszcze zwierzęce, a wygląda kwitnąco. Bycie kobietą po prostu zobowiązuje ![]() Edytowane przez Tor_Zireael Czas edycji: 2012-06-28 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a z resztą wypowiedzi się zgadzam - tyle, że ja nie chcę ani przypominać beczki ani reklamy osiągnięć chirurgii plastycznej ![]() i skupiam się na tym co tu i teraz zamiast martwić się, że za kilkanaście/dziesiąt lat może mi się tatuaz znudzić albo może mi wyrosnąć pincet zmarszczek. ![]() Równie dobrze mogę za rok umrzeć na raka albo zginąć w wypadku samochodowym. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko ten tatuaż trzeba czuć w 100%, choć czasem nawet wtedy można się pomylić... Mnie się jeden zwyczajnie znudził. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie krytykuje, ale jestem sceptyczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
BAN stały
|
Ja zrobiłam w wieku lat 16...
Wzorek i napis właśnie. Oba bez ładu i składu. Jeden usunęłam, jeden usuwam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
i wszystkim odradzam sama zrobilam sobie taka glupote w wieku 17 lat i niedawno robilam cover
![]() |
#1374 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
aaa, no to się nie dziwię, że mówisz o usuwaniu. Gdybym ja miała możliwość zrobienia sobie tatuażu w wieku 16 lat miałabym pewnie wielkie logo Depeche Mode (z płyty Violator - z tą różą) ![]() ![]() no i oczywiście wtedy byłam przekonana, że taaaaaka dojrzała jestem ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2012-06-28 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzeniona
|
Ja jestem wdzięczna sama sobie, że nie zrobiłam sobie tatuażu mając 16 czy 17 lat...
Ogólnie wydaje mi się, że jeśli ktoś tatuowanie traktuje jak sztukę i ma te tatuaże po prostu piękne, to nie ma opcji, żeby się one znudziły. Mam na kompie zdjęcia wytatuowanych rąk czy pleców, na które patrzę codziennie i codziennie zachwycają mnie tak samo i nie wierzę, że tak piękny wzór, który jest sztuką, mógłby się kiedykolwiek znudzić. Inna sprawa jak ktoś ma tatuaże-stempelki (nikogo nie chcę obrażać) i napisy - jednak napis jest bardzo dosłowny i z czasem sens może już nie być dla nas taki sam. Jak widzę nastolatki z napisem na nadgarstku "forever young" albo "życie to nie bajka" to się zastanawiam, za ile będą tego żałować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
BAN stały
|
Ja miałam Burzum...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzeniona
|
Burzum? A co to znaczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kiedyś chciałam motyla, takiego artystycznego, malo motyla w zasadzie przypominal... i wymalowalam go sobie na scianie. Tak mi sie znudzil, ze nigdy go nie wytatuowałam. tak samo wzorek, ktory mam na stopie... mialam to zdjecie ze 6 lat i czesto ogladalam... pozniej na tatuazu juz mi sie nie spodobalo, ot stare i oklepane dla moich oczu. to byla kapela black metalowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzeniona
|
Dla mnie spontaniczność przy tatuażu odpada - moja koleżanka poszła do studia i z miejsca zrobiła sobie wzór, który jej rano przyszedł do głowy. Ja bym tak nie zrobiła. Za duże ryzyko, że to byłoby zauroczenie wzorem na chwilę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.