Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-28, 15:37   #721
agasobo
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Właśnie zrobiłam sobie paznokcie na dzisiejszą imprezę. Jak Wam się podobają?

Załącznik 4750353
widzę, że klimat morski

bym powiedziała: bosko masakryczne hehe

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:37   #722
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
klask i:

A Foryś to jest facet czy kobieta?

Powiem Ci, że ja też czytałam same pozytywy, ale ostatnio znalazłam coś takiego:

http://www.rynekmedyczny.pl/NZOZ_Cen...ki,ZOZ,2078259

a tu już nie są te opinie tak różowe....

no właśnie o wszystko muszę się w tym Bielsku wypytać jeszcze mam trochę czasu na zastanowienie
Foryś to facet i to dość młody i specyficznyCzekam na Twoją opinię

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:38   #723
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
U nas piękna pogoda, słoneczko świeci, aż chcę się żyć Mąż pojechał na zakończenie roku szkl, ale jak wróci wyciągnę go na spacer Jutro idzie na imprezkę (z pracy), a w sobotę chyba z kolegami z drużyny, także super weekend mi się zapowiada. Ale nie będę chłopu żałować - niech się bawi, póki Nelci nie ma z nami. A za dwa tygodnie jedziemy nad morze
o tego to wam zazdroszcze

Cytat:
Właśnie zrobiłam sobie paznokcie na dzisiejszą imprezę. Jak Wam się podobają?

Załącznik 4750353
Cuuudowne

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
U mnie w rodzinie jest tak samo. Ja biorę ciuszki po siostrach, a co przetrwa + wszystkie "swoje" oddam im jeżeli będą kolejne dzieciaki.
I tak powinno byc , wkoncu rodzina to rodzina ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:39   #724
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Cytat:
U mnie też i są włączone do tego niektóre koleżanki.
U mnie też tak było ale traz cos jej odwalilonormalnie az mi sie glupio zrobilo jak mi wypalila ze jak chcemy to moze nam sprzedac poczulam sie sie jak jakis wyrzutek a nie siostra. Ja nigdy bym jej tego nie zrobila. Obiecala, ze ,,pozyczy" nam elektroniczna nianie ale w takich okolicznosciach to niech wsadzi ja sobie gdzies nic o od niej nie chce

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:40   #725
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
U mnie też tak było ale traz cos jej odwalilonormalnie az mi sie glupio zrobilo jak mi wypalila ze jak chcemy to moze nam sprzedac poczulam sie sie jak jakis wyrzutek a nie siostra. Ja nigdy bym jej tego nie zrobila. Obiecala, ze ,,pozyczy" nam elektroniczna nianie ale w takich okolicznosciach to niech wsadzi ja sobie gdzies nic o od niej nie chce
Dokladnie .. teraz nawet jak ci cos zaproponuje to nie bierz .. pokaz ze Ci przykro i ze tak sie nie robi ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-28, 15:41   #726
EdziaO
Zakorzenienie

Agasogo jeszcze jedno-przeczytałam opinie z tego linka i niestety są prawdziwe wg mnie:-(Tylko czemu tam tyle ludzi chodzi?Owczy pęd?:/

Stary 2012-06-28, 15:46   #727
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Może to zależało od urzędu. Ja się 2 razy przemeldowywałam i za każdym razem dostawałam je od razu przy zameldowaniu.
Za drugim razem to nawet nie musiałam jechać do US, żeby go złożyć, bo postawili w urzędzie takie urządzenie, które się nazywa Skarbomat.
może i tak, nie wiem, mi tylko pani w USC powiedziała, żebym jak już bede mieć nowy dowód poinformowała skarbówkę, bo oni się szybko czepiają

Cytat:
Napisane przez Hugolina82 Pokaż wiadomość
Rozmawialam z mama i jej powiedzialam ze od mojej siostry,dzieki za☠☠☠istemu szwgrowi nic nie dostane po dzieciach to mi powiedziala ze mam go olac.A ja mamie czytam taka dluga liste co musze kupic,a jest tego sporo,a ona do mnie ze mam sie niczym nie martwic,ze wszystko mi kupi,tzn.wozek,fotelik,ko mode,lozeczko,posciel.I powiedziala ze mam sobie zalatwic polozna na tydzien po porodzie zeby mi do domu przychodzila i ze tez mi ja oplaci.Cud mama! A najlepsze jest to ze tesciowa tez mi da troche kasy,zebym miala na wyprawka.Wiec mam gleboko w mojego szwagra i te ciuszki.Niech je zobie zezre i sie udlawi palant.
i super!

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Cześc Laseczki !!!

Wpadłam się pochwalic, że obroniłam się i jestem magistrem !
Dzięki za wszystkie kciuki !!!

P.S. Od poniedziałku czuje malucha ! Nie da się tego z niczym innym pomylic !

Muszę Was nadrobic..no a trochę tego mam
klask i:

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Dokladnie .. teraz nawet jak ci cos zaproponuje to nie bierz .. pokaz ze Ci przykro i ze tak sie nie robi ..
dokładnie tak jak mówisz...

a ja lecę na miasto kupić coś dla półrocznej niuni którą jedziemy odwiedzić w niedzielę, ale nie mam pomysłu co : >

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:50   #728
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko powiem Ci szczerze odnośnie tej pierwszej koleżanki, która nie była zadowolona - niestety nie mam już z nią kontaktu, czy nie było to przypadkiem tak, że coś się działo wcześniej, a wyszło to dopiero podczas porodu. Pamiętam tylko, że mówiła coś, że za długo przetrzymywali maleństwo w brzuchu i że mogłoby się udusić.
Z kolei druga miała jeden poród wywoływany, więc to nie jest tak, że przetrzymują celowo. Być może coś się działo podczas porodu (tej pierwszej koleżanki) i musieli poczekać? Najważniejsze jest to, że dzidziuś urodził się cały i zdrowy.
Nie bronię ich oczywiście, bo sama tam nie rodziłam i nie mam pojęcia jak tam jest, ale wydaje mi się, że nie jest tak strasznie, a komplikacje zdarzyć się mogą wszędzie. Najważniejsze, żeby był dobry lekarz i równie istotne aby miał odpowiednie narzędzia pracy i sprzęty. Matka Polka jest w sumie szpitalem przeznaczonym dla dzieci i jakby odpukać coś się działo to oni chyba będą w stanie najszybciej pomóc - tak mi się przynajmniej wydaje. Ja też wybieram szpital pod tym kątem - bo tak naprawdę czy położna będzie miła czy nie to mam gdzieś, poradzę sobie.
mi też nie zależy na tym czy ktoś jest miły czy nie. Najwyżej też odezwę się w podobnym tonie, zawsze mozna też zostawić po sobie skargę-bo jednak takie postawy trzeba tępić. Ja w swojej pracy zawsze musiałam być miła, uśmiechnięta i pomocna.
NAtomiast pierwszy poród miałam wywoływany i przenoszone dziecko, skończyło się cc. Dlatego obawiam się tego przeciągania. Do tego wiem jakie samopoczucie jest po cc i wiem też, że mamusie są zostawiane same sobie bardzo szybko. A to wielki wyczyn wstać do wc, a gdzie reszta. Stąd się troszkę boję tego szpitala, o którym jednak opinie krążą niezbyt pochlebne. Ale faktycznie sprzęt do ratowania noworodków oraz doświadczenie w temacie bardzo za nimi przemawia.

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
ale jeśli dobrze zrozumiała Ty też jej odsprzedałaś fotelik?Idąc tym tropem powinna zawołać za niego 30 zł. Czy czegoś nie zrozumiałam?

Stary 2012-06-28, 16:00   #729
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Agasogo jeszcze jedno-przeczytałam opinie z tego linka i niestety są prawdziwe wg mnie:-(Tylko czemu tam tyle ludzi chodzi?Owczy pęd?:/

kurcze, powiem Ci, że nie wiem.
Ja byłam na 1szym usg w 5tym chyba tygodniu u mojej mamy na wsi i ten lekarz, który mi robił zapytał się czy chciałabym, żeby mi kogoś polecił w Łodzi, zapytał do którego szpitala jak coś to będę chciała iść - powiedziałam, że do Matki Polki no i polecił Krekorę.

Poszłam do niego raz i tak już zostało. Na początku po 2 czy 3ciej wizycie się zastanawiałam jeszcze, ale teraz sama nie wiem.... zmieniać lekarza w połowie ciąży? Poza tym wiem, że jak nic się nie dzieje to jest ok, ale co będzie jak coś się zacznie dziać?

Więc czuję, że "przechodzę" u niego do końca, a najwyżej jak kiedyś będę jeszcze raz to wypróbuję doktora Grzesiaka - on przyjmuje w Diasonie i też mi kilka osób go polecało.

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 16:02   #730
kaaamila1
Zakorzenienie

Nadrobiłam, ale przyznam szczerze, że liczyłam na więcej postów Coś się obijacie

Kochane jeszcze raz dziękuje za kciuki i gratulacje !

Tak sie cieszę, że mam już ten etap studiów za sobą..było ciężko, ale trochę łezka się w oku kręci..

Happy- Ty bronisz się w niedzielę, tak?
Napiszę Ci jak u mnie to wyglądało. Oczywiście wielki stres..trzy dni ostatnie miałam wyjęte z życia..zresztą noce również.. Nasza promotorka nie podała nam pytań, tak wiec obowiązywał nas cały materiał z Prawa pracy (moje seminarium, ja studiowałam prawo). Dwa pytania z tej materii, a jedno z pracy. Każdy siedział po ok. 10 minut. Komisja cały czas się uśmiechała i przytakiwała głową. Jak usłyszałam pytania to myślalam, że nic nie powiem, ale jak zaczęłam to mi przerywali. Czekałam aż wszyscy sie obronią i dziekan odczytał wyniki. Ja obroniłam się na 5, ale były również 3..tak wiec łatwo nie było..no, ale da sie przeżyc! Zobaczysz, że w niedzielę wrócisz również z takim humorkiem jak ja !

Aaaaaaaaaaaaa i gratuluje udanych wizyt i poznania płci ! Ja połówkowe mam we wtorek i już nie mogę sie doczekac

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-06-28 o 16:04
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 16:19   #731
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześc Laseczki !!!

Muszę Was nadrobic..no a trochę tego mam
Super, gratuluję
I ruchów też

Cytat:
Happy- Ty bronisz się w niedzielę, tak?
Napiszę Ci jak u mnie to wyglądało. Oczywiście wielki stres..trzy dni ostatnie miałam wyjęte z życia..zresztą noce również.. Nasza promotorka nie podała nam pytań, tak wiec obowiązywał nas cały materiał z Prawa pracy (moje seminarium, ja studiowałam prawo). Dwa pytania z tej materii, a jedno z pracy. Każdy siedział po ok. 10 minut. Komisja cały czas się uśmiechała i przytakiwała głową. Jak usłyszałam pytania to myślalam, że nic nie powiem, ale jak zaczęłam to mi przerywali. Czekałam aż wszyscy sie obronią i dziekan odczytał wyniki. Ja obroniłam się na 5, ale były również 3..tak wiec łatwo nie było..no, ale da sie przeżyc! Zobaczysz, że w niedzielę wrócisz również z takim humorkiem jak ja !
Tak, w niedzielę A robiliście jakiś poczęstunek (kawa, ciastka)? My mamy problem, bo bronią się teraz tylko 2 osoby, reszta we wrześniu i nie wiem, czy jest sens bawienia się w poczęstunek? Ja wchodzę o 9, koleżanka o 9.15, więc pół godziny i po obronie.
Ja się zaczynam stresować, bo nigdy nie lubiłam ustnych egzaminów. Jak się stresuję, to nie potrafię się wysłowić. A po angielsku to już wogóle masakra
Co do pogrubionego - oby
Stary 2012-06-28, 16:40   #732
weronika23
Zakorzenienie

dziewczyny jest fajny program na tvp cudowne dzieci medycyny czy jakos taaak lece ogladac
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 16:41   #733
DeKajka
Zakorzenienie

Odebralam wyniki toxo
IgM - ujemna
IgG - 5,09 IU/ml.

Wydaje mi sie ze dobrze ale moglby ktos mi jeszcze napisac czy napewno ???

Na pamiątkę ...

Edytowane przez DeKajka
Czas edycji: 2012-06-28 o 16:45
Stary 2012-06-28, 16:50   #734
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Witam i ja w nowym watku, juz jestem w pracy , strsznie zmeczona bo do domku dotarlismy o 2.30 a o 5 musialam wstac i meza do pracy zawiezc, a wiec juz marze o tym aby byla 16.
U lekarza wszystko ok, dzidzius ladnie rosnie, lozysko sie cofnelo a wiec nie ma juz przodujacego, i mamy pozwolenie na bara bara, hm ciekawe czy nie zapomnialam jak to sie robi, bylo 2 miechy posuchy.
Przedstawiam wam moja coreczke prawdopodobnie Nicole.

śliczna

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dzień dobry ;d jestem zła!!! bo nigdzie nie ma kartonów?!?! pełno sklepóe obeszłam... cóż, bede sie wyprowadzać w workach na śmieci
kupiłam kapcie do szpitala za 5zł

aaa i mam coś dla Was moją ponoć córeczkę :P
GRatuluję, śliczna

No i wreszcie zaczynają się "dziurawce"

Ogarnęłam domek, zrobiłam obiad, którego nie jadłam oczywiście i 2 prania, padam na ryjka i jeszcze standardowo kłótnia z mama
Boziu...........

A Kamila gratuluję obrony!!!!

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Odebralam wyniki toxo
IgM - ujemna
IgG - 5,09 IU/ml.

a nie masz tam kochana norm wypisanych??

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Odebralam wyniki toxo
IgM - ujemna wtnik znaczy ze nie jestes chora obecnie
IgG - 5,09 IU/ml. wynik znaczy ze przechodziłaś kiedyś

Tak mi się wydaję

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:09   #735
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Odebralam wyniki toxo
IgM - ujemna
IgG - 5,09 IU/ml.

Bardzo dobre!!!

"IgG (+), IgM (-) – oznacza przebyte zarażenie, jeżeli IgG znacznie podwyższone, powtórzyć badanie po trzech tygodniach – jeżeli poziom jest taki sam, nie trzeba leczyć, ani dalej kontrolować, jeżeli następuje wzrost, należy rozpocząć leczenie."
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:12   #736
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Przyszlam powiedziec tylko czesc

Odezwe sie w poniedzialek
, u mnie duuuuzo sie dzieje. Maly do szkoly idzie jutro wizyta (polowkowe) wreszcie poznam plec i co najsmutniejsze mniedzy mna a TZ jest doc bardzo niefajnie, nie ze sie poklocilismy jest naprawde niemilo.
No coz nie zmusisz nikogo aby Cie docenil, mimo ze robisz wszytsko dla tej osoby.

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:13   #737
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
super
to teraz czeka Cię zmiana dowodu, prawka... i tysiąca innych rzeczy
No właśnie, ja mam wrażenie że jest tego pełno i że musze to załatwić już! bo tak....karta do bankomatu? konto? skarbowka, dowod.... a do tego tam gdzie mialam wyrabiany dowod jestem tylko w weekend jak juz, wiec jak ja kto zalatwie?

Cytat:
Cześc Laseczki !!!

Gratuluję Pani Magister! i gratuluję ruchów!

Ja dziś byłam zorientować się jak wygląda sprawa ze szkołą rodzenia i co?? heh i takim sposobem byłam już na 1 zajęciach tylko tak się zastanawiam że przecież wcześnie.....żebym nie zapomniała wszystkiego do listopada aaaah i drugi minus jest taki ze zajęcia o 12:/ więc tak ni w 5 ni w 10 i tż nie ma jak ze mną chodzić
Ale ogólnie jestem zadowolona, babeczka która prowadzi jest oddziałową na położnictwie więc już jakaś znajomość troszkę się dowiedziałąm o tym szpitalu, o zwyczajach tam panujących a tego bardzo chciałam bo jak przeprowadziłam się tu do nowego miasta to byłam zielona - tak to już coś wiem! Babeczka bardzo fajna i widać, że idzie z duchem czasu! wprowadza u siebie na oddziale nowe standardy i nie ma że leżysz i jęczysz tylko po 1 plan porodu - rodzisz jak chcesz, dbają o to na co chcesz zwrócić szczególną uwagę itd, z resztą pewnie już czytałyście coś o dokumencie jakim jest plan porodu. Minusem wg mnie jest negatywne nastawienie do znieczulenia.... jak to źle działa, jak opóźnia akcję, itd itd..... długo rozmawiałyśmy na ten temat więc logiczne argumenty były, ale mnie to nadal jakoś nie przekonuje. Tak czy tak spotkań jest chyba 6 w tym wizyta na porodówce, szkoła za darmo. Modlę się o to żeby coś mi dała szkoła rodzenia i żebym jakoś to przetrwała
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:17   #738
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

, u mnie duuuuzo sie dzieje. Maly do szkoly idzie jutro wizyta (polowkowe) wreszcie poznam plec i co najsmutniejsze mniedzy mna a TZ jest doc bardzo niefajnie, nie ze sie poklocilismy jest naprawde niemilo.
No coz nie zmusisz nikogo aby Cie docenil, mimo ze robisz wszytsko dla tej osoby.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:18   #739
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:

Będzie dobrze kochana, może to przejściowe

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:43   #740
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Odebralam wyniki toxo
IgM - ujemna
IgG - 5,09 IU/ml.

wyniki masz super

Cytat:

kurcze czasami tak jest
może spróbujcie ze soba porozmawiać tak szczerze i na spokojnie
trzymam kciuki zeby cos sie zmienilo

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość

Ja dziś byłam zorientować się jak wygląda sprawa ze szkołą rodzenia i co?? heh i takim sposobem byłam już na 1 zajęciach tylko tak się zastanawiam że przecież wcześnie.....żebym nie zapomniała wszystkiego do listopada aaaah i drugi minus jest taki ze zajęcia o 12:/ więc tak ni w 5 ni w 10 i tż nie ma jak ze mną chodzić
Ale ogólnie jestem zadowolona, babeczka która prowadzi jest oddziałową na położnictwie więc już jakaś znajomość troszkę się dowiedziałąm o tym szpitalu, o zwyczajach tam panujących a tego bardzo chciałam bo jak przeprowadziłam się tu do nowego miasta to byłam zielona - tak to już coś wiem! Babeczka bardzo fajna i widać, że idzie z duchem czasu! wprowadza u siebie na oddziale nowe standardy i nie ma że leżysz i jęczysz tylko po 1 plan porodu - rodzisz jak chcesz, dbają o to na co chcesz zwrócić szczególną uwagę itd, z resztą pewnie już czytałyście coś o dokumencie jakim jest plan porodu. Minusem wg mnie jest negatywne nastawienie do znieczulenia.... jak to źle działa, jak opóźnia akcję, itd itd..... długo rozmawiałyśmy na ten temat więc logiczne argumenty były, ale mnie to nadal jakoś nie przekonuje. Tak czy tak spotkań jest chyba 6 w tym wizyta na porodówce, szkoła za darmo. Modlę się o to żeby coś mi dała szkoła rodzenia i żebym jakoś to przetrwała
fajnie ze skzola za darmo, raczej nie zapomnisz nic
a na porodówce Ci wszytsko przypomna
co do znieczulenia tez o tym slyszalam ze czesto potem potrzebne jest cc, bo slabnie tetno malucha lub skurcze sie oslabiaja
ja nie mam co myslec nad tym boi tak pewnie nie dostane i tak
ale zobaczysz damy rade tak czy tak

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:45   #741
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

za wizytę jutrzejszą i za małego
Stary 2012-06-28, 18:00   #742
weronika23
Zakorzenienie

Ja na pewni nie dostane ale mam nadzieje ze porod bedzie szybki i nie strasznie bolesny jak przy gabrysi
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 18:13   #743
Kamalika
Raczkowanie

Jestem już po wizycie połówkowej i częściowych zakupach. Wszystkie parametry malucha książkowe, jest młodsze o tydzień - tak jak przypuszczałam.

No i to jest nasza wymarzona dziewczynka

Oboje z mężem oszaleliśmy jak usłyszeliśmy tą radosną wiadomość.

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 18:18   #744
landi0909
Zakorzenienie

Hej kochane !!!

Ja się tylko melduję że jeszcze żyję tylko że zaraz będzie tłuczenie szkła, no więc długo z Wami niestety nie posiedzę

Jutro o 14.30 NASZ ŚLUB trzymajcie kciuki
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 18:33   #745
madzius90
Zakorzenienie

Załapałam sie na imprezę?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg drinki.jpg (58,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wieczor_panienski_Ewy_1.jpg (69,1 KB, 0 załadowań)
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 18:37   #746
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie połówkowej i częściowych zakupach. Wszystkie parametry malucha książkowe, jest młodsze o tydzień - tak jak przypuszczałam.

ale super! gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej kochane !!!

Ja się tylko melduję że jeszcze żyję tylko że zaraz będzie tłuczenie szkła, no więc długo z Wami niestety nie posiedzę

będzie pięknie zobaczysz : )))

a ja byłam po ten prezent dla małej, kupiliśmy biedronkę edukacyjną i zestaw łyżka widelczyk miseczka do nauki karmienia.

a przy okazji śliczniusie pierwsze ciuszki dla synusia naszego... i chyba udaje mi się namówić tż na imię Michaś... ale to ciii by nie zapeszyć

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-06-28, 18:40   #747
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

ale super zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej kochane !!!

Wszystkiego Najlepszego Kochana. Dużo, dużo miłości i zrozumienia Landi

czyli co na panienskie nie wpadniesz?

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 18:42   #748
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

today tzrymaj sie cieploo!!!!!

kamalika super gratuluje wizyty!!

landi
trzymam kciuki
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 18:43   #749
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

klask i: BRAWO klask i:
Gratuluję serdecznie
Stary 2012-06-28, 18:43   #750
emylka86
Zakorzenienie

wiecie co, jestem w szoku, bo teraz można odejść od komputera na 2-3 godziny i nie ma tragedii do nadrabiania : )

Borysek 09.10.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości