Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-28, 21:39   #1261
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Hej mamy kuny
Przyszly dzis moje sexi szpile... Sa sliczne ale mala wtopa, obcas ma 12 cm + 3 cm koturn
Jestem w nich wyzsza od mojego zula, a on ma 190, zahaczam glowa o lampe i ogolnie czuje sie jak na szczudlach myslalam ze te obcasy mniejsze beda ale sa mega wysokie, nogi polamie

Zaliczylismy bardzo fajny spacerek z dzieciarnia, potem w domku sie pobawilismy no i zuliki padly a sonia jeszcze bajke oglada
A ja muszem perfumy na wymianke zapakowac i jutro wyslac
No i jutro piatek

To nie było w opisie ile mają cm ?
Na pewno jesteś w nich mega dżaga

Jak rodzinka czeka w domu to na Piątek czeka się jak na zbawienie
bo u mnie to dzień jak co dzień no za wyjątkiem Niedzieli na ktrórą czekambo jedziemy do maminki mej
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:39   #1262
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
1. Zatem poszukam jeszcze raz
2. Może ty masz "ptasią grypę" : hahaha:

no jakieś chole.rstwo na bank... znaczy powiem Ci ze ja nie mam wyprysków tylko chyba ten trądzik różowawy czy jakiś taki, bo ja mam placki czerwonej, wysuszonej skóry... a krostki moze 3-4 ... i w kącikach ust kaszka taka... ale to odkąd pamiętam

link http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/sezon-serialu/gotowe_na_wszystko,59/

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:49   #1263
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dobrze, że jesteś pod kontrolą doktorka

Dziękuję kochane za linki

Idę od szałerka
Stary 2012-06-28, 21:49   #1264
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Ja czesto ide na latwizne i sloiczki daje, wygodniej No ale dzis, miesko, ziemniaczek, pół żółtka i ciutke masełka ostatnio (podczas podróży) dałam mu chlebka z masełkiem. Jejjjjjj jak mu smakowało heheh zjadł tak na kciuk
Jeśli dajesz mięsko to nie dawaj wtedy żółtka, te rzeczy daje się na zmiane
Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
PRINCESS jak byś mogła dać do klubu przepis na te udka z majonezem i zapiekanymi młodymi ziemniaczkami plisssssssssss
ja też poprosze

dalia mnie moja córcia starsza też dziś rozbroiła, w klubie pisałam o tym

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:54   #1265
rudominka
Raczkowanie

wariateczko - ja używam Calgel - mała jeszcze nie ma ząbków, ale chyba pierwszy coraz bliżej, właśnie jej posmarowałam dziąsełko i zasnęła.
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:59   #1266
wariateczka88
Zadomowienie

dzieki za odpowiedz
my mamy chyba bobodent czy cos takiego,pani w aptece polecila,zadnego efektu nie widze po nim,nawet posmarowalam swoje dziaslo zeby sprawdzic czy jakos chlodzi,czy cos ale nic
a mala sie juz tak meczy,wszytsko do buzki bierze,i pociera,trzymam ja na rekach a ona lapie mnie za bluzke i probuje materialem pocierac dziasla

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:17   #1267
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
dzieki za odpowiedz
my mamy chyba bobodent czy cos takiego,pani w aptece polecila,zadnego efektu nie widze po nim,nawet posmarowalam swoje dziaslo zeby sprawdzic czy jakos chlodzi,czy cos ale nic
a mala sie juz tak meczy,wszytsko do buzki bierze,i pociera,trzymam ja na rekach a ona lapie mnie za bluzke i probuje materialem pocierac dziasla
Na Michałka też mało co działają tego typu żele.
U Nas najbardziej sprawdza się szczoteczka do włosów (włosiem świetnie masuje sobie po dziąsełkach) lub wilgotny koniec pieluszki (tetrowej oczywiście )

Może i u Ciebie się sprawdzi

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Lecę dziewczynki do wyrka
Stary 2012-06-28, 22:23   #1268
janeczka7891
Zadomowienie

u nas dentinox sie sprawdza i mocno schlodzony gryzak czasem smoczek tez do lodowki dam i pomaga
Stary 2012-06-28, 22:24   #1269
rudominka
Raczkowanie

Calgelem sama kiedyś sobie smarowałam dziąsło jak bolał mnie ząb, a nie miałam nic przeciwbólowego w domu. Wystarczająco znieczulał, żebym mogła zasnąć, serio.
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:28   #1270
21pyza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość

nie ma to jak w prywatnym żłobku ile płacisz miesięcznie?
650zł za 7h 5dni w tygodniu. Tak jest w standardzie ale my zapisaliśmy jak była promocja i płacimy 650 za 10h. Nie zostawiamy go tak długo ale czasem ucieknie nam 0,5 godziny i wtedy nikt na nas nie patrzy krzywo albo każe dopłacać za nadgodziny. Stawka żywieniowa to 9zł/dzień ale w tym jest już sniadanie, drugie śniadanie, obiad -dwa daniai podwieczorek, sam obiadek 6zł.

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość

ze zlobkiem i przedszkolem to tak jest,ze niektore dzieci od razu sie zaklimatyzuja a inne placza jak maja zostac,moja siostrzenica to przyklad dziecka innego-bo w przeczkolu plakala owszem-ale tylko wtedy gdy sie po nia przychodziło że ma wracac do domu
To dopiero mają zabawę

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Aaaa no i my dzisiaj 7 m-cy kończymy
Gratulacje klask i:

Cytat:
tez tak macie, że niby chciałoby sie ten okres niemowlęctwa jak najdłużej zatrzymac, ale jednak z niecierpliwością czekam na kolejne osiągnięcia i levele?
Też tak mam jak paukuę ciuszki z których już wyrósł to mi zawsze tak dziwnie że dopiero taki maleńki był a teraz już kawał chłopaka. A z drugiej strony nie mogę sie doczekać pierwsego kroku czy słowa. Nie dogodzi, no nie dogodzi

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
A miałam się pytać.Jak Wasze dzieci znoszą podróz samochodem?Mój do tej pory ok, zwykle zasypiał.Teraz to jest masakra w foteliku drze się jak oparzony.Ja śpiewam, pokazuje zabawki ale to kompletnie nie działa. Juz myślałam,zeby kupic nastepny recaro przodem do kierunku jazdy no ale on jeszcze przecież za mały.
Mój uwielbia jeździć samochodem. Smieje sie że już w ciąży jaka szalał po brzuchu to wystarczyło że wsiadłam i ruszyliśmy i był spokój. My naszego przesadziliśmy do fotelika przodem do kierunku już ze dwa miesiące temu, bo w kołysce sie normialnie nie mieścił. Pediatra go oglądnęła, zważyła i stwierdziła że można i od tego czasu tak jeżdzi. Mamy Kiddy 9-36 - taki co rośnie razem z dzieckiem.

[QUOTE=saaraa_lub;34990289]
Mamy chłopców łapią się Wasi za siusiaki?[QUOTE]

Oczywiście. Pytaliśmy naszej pediatry i stwierdziła że to zwykła ciekawość: dynda sobie coś to trzeba to zbać. Jedyny problem to zmiana pieluchy ale ostatnio fascynuje go pudełko z kremem więc ma rączki zajęte.

Cytat:
przerwa na meczyk ja za Włochami
Ja też

Edytowane przez 21pyza
Czas edycji: 2012-06-28 o 22:31
21pyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:29   #1271
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

paniw aptece zalecala nam dentinox (chyba dlatego ze byl najdrozszy) ale zachwycona nim nie jestem. na ebayu kupilam orajel baby (niestety ze stanow jest) i jest fantastyczny. Mlody uspokaja sie juz na sam smak zelu, znieczula niezle (polizalam raz palec po nim, stanal kolkiem). te wszystkie polskie zele maja lidokaine jako substancje czynna a orajel jest na benzokainie. niedlugo sie skonczy, trzeba pomyslec jak go tu sprowadzic

Tygrys zaczal uprawiac nocne wedrowki ludow. ZAczyna od zasypiania na wznak, potem przewraca sie na jeden bok, potem na drugi, z niego na brzuszek i wybudza sie z placzem. Uspokajanie, zasypianie na wznak i tak w kolo Macieju az do rana

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:37   #1272
wariateczka88
Zadomowienie

mam taka szczoteczke do wloskow dla dzieci nieuzywana,i mala sie nia bawi
gryzakow wlasnie nie chce i jak nie tolerowala od urodzenia smoczka,to teraz nagle polubila,pewnie jak go ciagnie to jej jakos pomaga na te zabki
o tym dentinox-ie to mi nawet dzis dentystka mowila,tylko zapomnialam nazwy rzecz jasna,teraz jak przeczytalam to sobie przypomnialam

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

wiolqn tak mowisz?hmm poszukam na all moze znajde

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

dobra uciekam spac,jeszcze raz milych nocek i weekendu

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:39   #1273
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość

dziewczyny co mloda wlasnie odwalila to polozylam ją spac i krecila się po wyrku az przekrecila sie w lozeczku na brzuch a nogi miedzy szczeblami, wiec rozplakala sie zebym ją odwrocila... poszlam do niej, wzielam na raczki a ona spojrzala na mnie i dala mi buzi ale nie z otwartym dziobem tylko tak troche mnie gryząc no masakra wtulila sie tak mocno i zasnela wzruszylam sie, bez 2ch zdan

miodzio

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:40   #1274
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
u nas dentinox sie sprawdza i mocno schlodzony gryzak czasem smoczek tez do lodowki dam i pomaga
na mnie działał,na krótko co prawda,ale ulga była niesamowita
przy aparacie orto stosowałam to+ jedzenie lodów

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:42   #1275
kasia_aa
Zadomowienie

melduje sie ze jestem, poczytalam i padam, nie mam sil odpisać, dzien meczacy ale udany, rano sie odezwe
jszcze na szybko:
1. moj tez sie łapie za siusiaczka ale mysle ze to poznawanie siebie
2. juz prawie 7 mc a tu ani jednego zeba
3. obraca sie odpycha, juz dupke zaczyna podnosić ale narazie nic wiecej
4. też mam dentinox w razie potrzeby
5. wiolqn może przyblokuj go zwinietym kocykiem, moj tez tak miewa

ok ide spac bo juz mi sie szare komurki buntują, do jutra!
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:50   #1276
nettka_
Zadomowienie

ha! wygrali włosi

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-06-28, 23:02   #1277
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
ha! wygrali włosi
wierzyłam w nich

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 23:13   #1278
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
wierzyłam w nich

ja tyż:jup i:

Stary 2012-06-28, 23:34   #1279
janeczka7891
Zadomowienie

ha ha ale ja niby NIemcom kibicowalam ale jak Włochy strzelali to sie cieszylam a mój TZ och jak skakal z radosci ale mu troszke pow. co mysle i sie uspokoil jednak on to patrzy bardziej z powodu pracy bo z samymi rusami robi(co odpadli) i niemacmi (tez odpadli) a sie smiali z niego ;]
u nas ciszA a ostatnio Niemcy trabali cieszyli sie itp a tu cisza

Ja dentinox wybralam tzn tak to wyszlo bo 3 m-cu nie ma za wielkiego wyboru ale sie sprawdza jak narazie
My wlasine sobie sluchamy Alphaville - Forever Young pogieło nas a co albo co hih??
Stary 2012-06-29, 00:50   #1280
Oliveira79
Zadomowienie

janeczka tylko my dwie zostalyśmy ale ja juz tez zmykam
dobranoc

Stary 2012-06-29, 07:05   #1281
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

O pierwsza witam z kawą w ręku a moja Oliv jeszcze śpi ---> niesamowite

Jutro albo dziś przyjeżdża babcia czyli moja mamcia fajnie.

Polecacie coś fajnego teraz w kinach poza filmem o Agacie...?

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2012-06-29 o 07:12
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 07:25   #1282
dominej
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

[/COLOR]

to odkąd imi dostaje czesciej jedzenia w dzień to dokładnie tak samo spi.

A jak dajesz pić to wyciągasz ja z łóżeczka czy dajesz na śpiocha??
Bo ja nic nie daje bo boje sie ze przez wyciąganie mi sie rozbudzi

Co dajesz, wodę ?[COLOR="Silver"]
Daje wodę - bo ona pije tylko wodę nie wyciągam jej - daje na śpiocha - oan po prostu sama się domaga - kwili i otwiera buzię a oczy ma zamknięte najczęściej

Dziewczyny piszecie o tym sadzaniu - że szkodliwe jak dziecko samo nie siada.. Ja też tak niby myślę - no ale z moim diablątkiem to inaczej się czasami nie da Ona sama nie siada - tylko jak jej sie poda rękę to się potrafi podciągnąć do siadu - i wtedy taaaaakaaaa radocha - normalnie śmieje się w głos. CZasami to normalnie jak leży to zaczyna ryczeć i tylko posadzenie jej ją uspokaja... Cwaniara mała i tyle. Tak samo jest jak ją wkładam do krzesełka do karmienia - ale musze obniżyć troszkę oparcie - to wtedy radocha niesamowita. Na leżaczku to nogi w buzi, obsuwa się do pozycji prawie leżącej i ryk - nie chce już tak siedzieć/leżeć...
Ona przez obniżone napięcie w górnej części nie opiera się na rączkach - do pozycji do raczkowania - więc nie siada z takiej pozycji, no i jak się podeprze rączka do siadu z boku - to też udaje jej się to tylko wtedy jak drugą rączką może się złapać naszej ręki Wiem, że nie powinnam jej sadzać ale czasam iinaczej się nie da. A jak już siedzi to potrafi się bawić prościutko - nie leci na boki, albo podpiera się rączkami z przodu - chociaż najczęściej rączkami próbuje coś złapać

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:00   #1283
mol_aa
Zadomowienie

Wróciła matka marnotrawna
Przepraszam, że ostatnio jestem z doskoku, ale praca, Pituś marudny i cały dzień mam z bańki

Baha
jak Ci idzie odcyckowanie???? Mi całkiem gładko, mały przez pierwsze 2 nocki szukał cycka i pluł butlą, ale teraz jest ok i zdecydowanie lepiej śpi, nie budzi się co 1,5h i pięknie przesypia do 7rano, gdzie na cycku spał max do 6

Wariateczko
chyba Ty pisałaś, że nie toleruje butelek, u nas był ten sam problem, wypróbowałam dużo różnych i młodemu podpasowały butelki tomme tippee, bo mają szeroką nasadkę od smoczka co trochę imituję pierś, np aventa nawet do paszczy nie chciał wziąć, bo był za wąski

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Piszecie o sadzaniu i siadaniu, mój siadał sam jeszcze tydzień temu, a od niedzieli coś mu się poprzestawiało i od razu wstaje, czepi się kanapy, stolu, ławy, łóżka czegokolwiek i hop do góry, nie wiem jak go przystopować, bo on by chciał cały czas w pionie

Mam mały problem z małym, nie chce mi jesć zupek, a jeszcze 1,5 tygodnia temu wciał po całym dużym słoiczku, po atakach zębowo - gorączkowych nie chce nic innego prócz mleka i kaszy. Zupki muszą być mocno zmiksowane, a wcześniej jadł z grudkami i nie mam już pomysłu co z tym zrobić, jak go zachęcić do jedzenia. Dodam, że nie wprowadzałam, żadnych nowych produktów, te same smaki

Aaaa i mamy prawie 8mcy i ZĘBÓW nadal brak
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:12   #1284
Bahamadia_25
Zakorzenienie

DObry

Do jakiego lekarza mogę się zgłosi abym dostała tabletki na spalenie pokarmu prawy cycek cś mnie pobolewa i boję się stanu zapalnego

Poranna kłutnia z tżem zaliczona. Boże ale mnie wkur*****jak wróci chyba mu w pysk strzele

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Baha jak Ci idzie odcyckowanie???? Mi całkiem gładko, mały przez pierwsze 2 nocki szukał cycka i pluł butlą, ale teraz jest ok i zdecydowanie lepiej śpi, nie budzi się co 1,5h i pięknie przesypia do 7rano, gdzie na cycku spał max do 6

A dziękuj, dobrze
Przeszliśmy na mm bardzo gładko, nawet nie szuka piersi (albo mi się tak wydaje )
W nocy przebudza się około 4-5 na podanie smoka i wsio

Ale od dzisiejszej nocy będę dawać mu zamiast smoka wodę, tak jak dominej pisze, może zapomni o smoczku

Pijemy kawcię ?

Młody zajał się konewką plastikową, mam chwilkę
Stary 2012-06-29, 08:12   #1285
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Moja zaczyna łapać się za "pipkę" heeh
No i moja też... Ale to chyba nic złego? Poznaje siebie. Chociaż wiem, że trzeba bardzo zwracać potem uwagę na to, bo ja miałam przypadek w przedszkolu, że dziewczynka odkryła, że to przyjemność i ocierała się o stolik... Ale odwracało się jej uwagę i przestała.

DZIEŃ DOBRY

Tryskam humorem od rana trysk trysk trysk

Malutka pospała do 6:50

Wczoraj nareszcie kupiłam strój kąpielowy Bo nie miałam jak ominąć ten wydatek ( w ten sprzed ciąży pupa mi się nie mieści, bo nie jest wiązany), jeżeli za tydzien pojedziemy nad jeziorko na jedną noc (z okazji pierwszej rocznicy ślubu). U nas w galerii otworzyli sklep Calzedonia i stroje mają bajeczne Do tego za darmoszke dawali torbę na plażę, w sam raz na ręcznik i kosmetyk do opalania

Miałam wczoraj rano podły humor, ale tż tak o mnie wczoraj zadbał, że migiem poprawił mój nastrój Kochany mój

W przymierzalni wczoraj mi szepnął na ucho "Ale sexy wyglądasz, gdyby nie ci ludzie to bym cie tu zgwałcił" Bo ja w szpilki się odstroiłam A dla faceta szpilki w połączeniu z sexy strojem kąpielowym to idealny duet

Dzisiaj wieczorem idziemy na tańce to też się tak odstroję, że padnie Wiadomo na imprezke inaczej się pomaluję, szpilki i króciutka kiecka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1229.jpg (102,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1230.jpg (202,9 KB, 16 załadowań)
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:20   #1286
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
Kiedyś chyba Princesska wrzuciła link do piosenki Moniki Urlik- Córeczko, często sobie włączam, bardzo mnie wzrusza ta piosenka.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
A JA SIĘ ZNOWU CHWALĘ; MOJE DZIECIĄTKO SAMO USIADŁO Z POZYCJI CZWORACZEJ!!!!! meczyl sie meczyl ale udało się, chciałam mu już pomóc ale mnie przechytrzył heheh
supcio

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez dzina1987 Pokaż wiadomość
pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki :-*

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
poszlam do niej, wzielam na raczki a ona spojrzala na mnie i dala mi buzi ale nie z otwartym dziobem tylko tak troche mnie gryząc no masakra wtulila sie tak mocno i zasnela wzruszylam sie, bez 2ch zdan

miodzio-słodzio

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
PRINCESS jak byś mogła dać do klubu przepis na te udka z majonezem i zapiekanymi młodymi ziemniaczkami plisssssssssss
Oki, zaraz wkleję
Stary 2012-06-29, 08:28   #1287
Oliveira79
Zadomowienie

elo

moja po wczorajszej wieczornej kaszce przed snem... bez zmian pobudki jak zwykle 22:30, 2:00 i o 6:00 zwarta i gotowa do zabawy
no ale może z czasem będzie lepiej

Stary 2012-06-29, 08:29   #1288
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Do jakiego lekarza mogę się zgłosi abym dostała tabletki na spalenie pokarmu prawy cycek cś mnie pobolewa i boję się stanu zapalnego

Poranna kłutnia z tżem zaliczona. Boże ale mnie wkur*****jak wróci chyba mu w pysk strzele

Przeszliśmy na mm bardzo gładko, nawet nie szuka piersi (albo mi się tak wydaje )
W nocy przebudza się około 4-5 na podanie smoka i wsio

Do gina. Ale mój mówił, żebym się wstrzymała, bo różnie kobiety reagują na te tabl. Ja miałam ograniczyć płyny, można bandażem ścisnąć się.

Żula strzelić na oprzytomnienie

za łatwe odcyckowanie
Stary 2012-06-29, 08:29   #1289
Oliveira79
Zadomowienie

piękny dzień się u nas dzisiaj zapowiada

Stary 2012-06-29, 08:32   #1290
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
No i moja też... Ale to chyba nic złego? Poznaje siebie. Chociaż wiem, że trzeba bardzo zwracać potem uwagę na to, bo ja miałam przypadek w przedszkolu, że dziewczynka odkryła, że to przyjemność i ocierała się o stolik... Ale odwracało się jej uwagę i przestała.

DZIEŃ DOBRY

Tryskam humorem od rana trysk trysk trysk

Malutka pospała do 6:50

Wczoraj nareszcie kupiłam strój kąpielowy Bo nie miałam jak ominąć ten wydatek ( w ten sprzed ciąży pupa mi się nie mieści, bo nie jest wiązany), jeżeli za tydzien pojedziemy nad jeziorko na jedną noc (z okazji pierwszej rocznicy ślubu). U nas w galerii otworzyli sklep Calzedonia i stroje mają bajeczne Do tego za darmoszke dawali torbę na plażę, w sam raz na ręcznik i kosmetyk do opalania

Miałam wczoraj rano podły humor, ale tż tak o mnie wczoraj zadbał, że migiem poprawił mój nastrój Kochany mój

W przymierzalni wczoraj mi szepnął na ucho "Ale sexy wyglądasz, gdyby nie ci ludzie to bym cie tu zgwałcił" Bo ja w szpilki się odstroiłam A dla faceta szpilki w połączeniu z sexy strojem kąpielowym to idealny duet

Dzisiaj wieczorem idziemy na tańce to też się tak odstroję, że padnie Wiadomo na imprezke inaczej się pomaluję, szpilki i króciutka kiecka

Zazdroszczę idealnego męża :P

Strój fajny wstaw foto jak zrobisz się na disco
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości