|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
To nie było w opisie ile mają cm ? Na pewno jesteś w nich mega dżaga Jak rodzinka czeka w domu to na Piątek czeka się jak na zbawienie ![]() bo u mnie to dzień jak co dzień no za wyjątkiem Niedzieli na ktrórą czekambo jedziemy do maminki mej |
|
|
|
|
#1262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no jakieś chole.rstwo na bank... znaczy powiem Ci ze ja nie mam wyprysków tylko chyba ten trądzik różowawy czy jakiś taki, bo ja mam placki czerwonej, wysuszonej skóry... a krostki moze 3-4 ... i w kącikach ust kaszka taka... ale to odkąd pamiętam ![]() link http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/sezon-serialu/gotowe_na_wszystko,59/
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że jesteś pod kontrolą doktorka
Dziękuję kochane za linki ![]() Idę od szałerka
|
|
|
|
#1264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dalia mnie moja córcia starsza też dziś rozbroiła, w klubie pisałam o tym |
||
|
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
wariateczko - ja używam Calgel - mała jeszcze nie ma ząbków, ale chyba pierwszy coraz bliżej, właśnie jej posmarowałam dziąsełko i zasnęła.
|
|
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
dzieki za odpowiedz
my mamy chyba bobodent czy cos takiego,pani w aptece polecila,zadnego efektu nie widze po nim,nawet posmarowalam swoje dziaslo zeby sprawdzic czy jakos chlodzi,czy cos ale nic a mala sie juz tak meczy,wszytsko do buzki bierze,i pociera,trzymam ja na rekach a ona lapie mnie za bluzke i probuje materialem pocierac dziasla
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas najbardziej sprawdza się szczoteczka do włosów (włosiem świetnie masuje sobie po dziąsełkach) lub wilgotny koniec pieluszki (tetrowej oczywiście ) Może i u Ciebie się sprawdzi ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Lecę dziewczynki do wyrka |
|
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
u nas dentinox sie sprawdza i mocno schlodzony gryzak
czasem smoczek tez do lodowki dam i pomaga
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
Calgelem sama kiedyś sobie smarowałam dziąsło jak bolał mnie ząb, a nie miałam nic przeciwbólowego w domu. Wystarczająco znieczulał, żebym mogła zasnąć, serio.
|
|
|
|
#1270 | |||
|
Zadomowienie
|
650zł za 7h 5dni w tygodniu. Tak jest w standardzie ale my zapisaliśmy jak była promocja i płacimy 650 za 10h. Nie zostawiamy go tak długo ale czasem ucieknie nam 0,5 godziny i wtedy nikt na nas nie patrzy krzywo albo każe dopłacać za nadgodziny. Stawka żywieniowa to 9zł/dzień ale w tym jest już sniadanie, drugie śniadanie, obiad -dwa daniai podwieczorek, sam obiadek 6zł.
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=saaraa_lub;34990289] Mamy chłopców łapią się Wasi za siusiaki?[QUOTE] Oczywiście. Pytaliśmy naszej pediatry i stwierdziła że to zwykła ciekawość: dynda sobie coś to trzeba to zbać. Jedyny problem to zmiana pieluchy ale ostatnio fascynuje go pudełko z kremem więc ma rączki zajęte. Ja też
"Bo rodzina jest najważniejsza. Żaden zawodowy sukces nie waży tyle, ile szczęście w miłości. Żadna zawodowa porażka nie boli tak jak rozstanie. " B.Grysiak Edytowane przez 21pyza Czas edycji: 2012-06-28 o 22:31 |
|||
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
paniw aptece zalecala nam dentinox (chyba dlatego ze byl najdrozszy) ale zachwycona nim nie jestem. na ebayu kupilam orajel baby (niestety ze stanow jest) i jest fantastyczny. Mlody uspokaja sie juz na sam smak zelu, znieczula niezle (polizalam raz palec po nim, stanal kolkiem). te wszystkie polskie zele maja lidokaine jako substancje czynna a orajel jest na benzokainie. niedlugo sie skonczy, trzeba pomyslec jak go tu sprowadzic
Tygrys zaczal uprawiac nocne wedrowki ludow. ZAczyna od zasypiania na wznak, potem przewraca sie na jeden bok, potem na drugi, z niego na brzuszek i wybudza sie z placzem. Uspokajanie, zasypianie na wznak i tak w kolo Macieju az do rana
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
mam taka szczoteczke do wloskow dla dzieci nieuzywana,i mala sie nia bawi
![]() gryzakow wlasnie nie chce i jak nie tolerowala od urodzenia smoczka,to teraz nagle polubila,pewnie jak go ciagnie to jej jakos pomaga na te zabkio tym dentinox-ie to mi nawet dzis dentystka mowila,tylko zapomnialam nazwy rzecz jasna,teraz jak przeczytalam to sobie przypomnialam ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- wiolqn tak mowisz?hmm poszukam na all moze znajde---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- dobra uciekam spac,jeszcze raz milych nocek i weekendu
|
#1273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miodzio
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy aparacie orto stosowałam to+ jedzenie lodów
|
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
melduje sie ze jestem, poczytalam i padam, nie mam sil odpisać, dzien meczacy ale udany, rano sie odezwe
jszcze na szybko: 1. moj tez sie łapie za siusiaczka ale mysle ze to poznawanie siebie 2. juz prawie 7 mc a tu ani jednego zeba ![]() 3. obraca sie odpycha, juz dupke zaczyna podnosić ale narazie nic wiecej 4. też mam dentinox w razie potrzeby 5. wiolqn może przyblokuj go zwinietym kocykiem, moj tez tak miewa ok ide spac bo juz mi sie szare komurki buntują, do jutra! |
|
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
ha! wygrali włosi
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
ha ha ale ja niby NIemcom kibicowalam ale jak Włochy strzelali to sie cieszylam a mój TZ och jak skakal z radosci ale mu troszke pow. co mysle i sie uspokoil
![]() jednak on to patrzy bardziej z powodu pracy bo z samymi rusami robi(co odpadli) i niemacmi (tez odpadli) a sie smiali z niego ;]u nas ciszA a ostatnio Niemcy trabali cieszyli sie itp a tu cisza ![]() Ja dentinox wybralam tzn tak to wyszlo bo 3 m-cu nie ma za wielkiego wyboru ale sie sprawdza jak narazie ![]() My wlasine sobie sluchamy Alphaville - Forever Young pogieło nas a co albo co hih??
|
#1280 |
|
Zadomowienie
|
janeczka tylko my dwie zostalyśmy
ale ja juz tez zmykam dobranoc
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
O pierwsza witam z kawą w ręku a moja Oliv jeszcze śpi ---> niesamowite
Jutro albo dziś przyjeżdża babcia czyli moja mamcia fajnie. Polecacie coś fajnego teraz w kinach poza filmem o Agacie...?
9 miesięcy z OliV http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2012-06-29 o 07:12 |
|
|
|
#1282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wyciągam jej - daje na śpiocha - oan po prostu sama się domaga - kwili i otwiera buzię a oczy ma zamknięte najczęściej ![]() Dziewczyny piszecie o tym sadzaniu - że szkodliwe jak dziecko samo nie siada.. Ja też tak niby myślę - no ale z moim diablątkiem to inaczej się czasami nie da Ona przez obniżone napięcie w górnej części nie opiera się na rączkach - do pozycji do raczkowania - więc nie siada z takiej pozycji, no i jak się podeprze rączka do siadu z boku - to też udaje jej się to tylko wtedy jak drugą rączką może się złapać naszej ręki
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Wróciła matka marnotrawna
![]() ![]() Przepraszam, że ostatnio jestem z doskoku, ale praca, Pituś marudny i cały dzień mam z bańki Baha jak Ci idzie odcyckowanie???? Mi całkiem gładko, mały przez pierwsze 2 nocki szukał cycka i pluł butlą, ale teraz jest ok i zdecydowanie lepiej śpi, nie budzi się co 1,5h i pięknie przesypia do 7rano, gdzie na cycku spał max do 6 Wariateczko chyba Ty pisałaś, że nie toleruje butelek, u nas był ten sam problem, wypróbowałam dużo różnych i młodemu podpasowały butelki tomme tippee, bo mają szeroką nasadkę od smoczka co trochę imituję pierś, np aventa nawet do paszczy nie chciał wziąć, bo był za wąski ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Piszecie o sadzaniu i siadaniu, mój siadał sam jeszcze tydzień temu, a od niedzieli coś mu się poprzestawiało i od razu wstaje, czepi się kanapy, stolu, ławy, łóżka czegokolwiek i hop do góry, nie wiem jak go przystopować, bo on by chciał cały czas w pionie Mam mały problem z małym, nie chce mi jesć zupek, a jeszcze 1,5 tygodnia temu wciał po całym dużym słoiczku, po atakach zębowo - gorączkowych nie chce nic innego prócz mleka i kaszy. Zupki muszą być mocno zmiksowane, a wcześniej jadł z grudkami i nie mam już pomysłu co z tym zrobić, jak go zachęcić do jedzenia. Dodam, że nie wprowadzałam, żadnych nowych produktów, te same smaki Aaaa i mamy prawie 8mcy i ZĘBÓW nadal brak
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
DObry
Do jakiego lekarza mogę się zgłosi abym dostała tabletki na spalenie pokarmu prawy cycek cś mnie pobolewa i boję się stanu zapalnego ![]() Poranna kłutnia z tżem zaliczona. Boże ale mnie wkur*****jak wróci chyba mu w pysk strzele ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
A dziękuj, dobrze Przeszliśmy na mm bardzo gładko, nawet nie szuka piersi (albo mi się tak wydaje )W nocy przebudza się około 4-5 na podanie smoka i wsio ![]() Ale od dzisiejszej nocy będę dawać mu zamiast smoka wodę, tak jak dominej pisze, może zapomni o smoczku ![]() Pijemy kawcię ? Młody zajał się konewką plastikową, mam chwilkę
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Wtajemniczenie
|
No i moja też... Ale to chyba nic złego?
Poznaje siebie. Chociaż wiem, że trzeba bardzo zwracać potem uwagę na to, bo ja miałam przypadek w przedszkolu, że dziewczynka odkryła, że to przyjemność i ocierała się o stolik... Ale odwracało się jej uwagę i przestała. DZIEŃ DOBRY ![]() Tryskam humorem od rana trysk trysk trysk Malutka pospała do 6:50 ![]() Wczoraj nareszcie kupiłam strój kąpielowy ![]() Miałam wczoraj rano podły humor, ale tż tak o mnie wczoraj zadbał, że migiem poprawił mój nastrój W przymierzalni wczoraj mi szepnął na ucho "Ale sexy wyglądasz, gdyby nie ci ludzie to bym cie tu zgwałcił" A dla faceta szpilki w połączeniu z sexy strojem kąpielowym to idealny duet ![]() Dzisiaj wieczorem idziemy na tańce to też się tak odstroję, że padnie
|
|
|
|
#1286 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
miodzio-słodzio ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
elo
moja po wczorajszej wieczornej kaszce przed snem... bez zmian pobudki jak zwykle 22:30, 2:00 i o 6:00 zwarta i gotowa do zabawy no ale może z czasem będzie lepiej
|
#1288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żula strzelić na oprzytomnienie ![]() za łatwe odcyckowanie
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zadomowienie
|
piękny dzień się u nas dzisiaj zapowiada
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę idealnego męża :P Strój fajny wstaw foto jak zrobisz się na disco
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

myslalam ze te obcasy mniejsze beda ale sa mega wysokie, nogi polamie 

no za wyjątkiem Niedzieli na ktrórą czekambo jedziemy do maminki mej 

ile płacisz miesięcznie?

klask i:

moze znajde