|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: wszystkie sie smaruja a gotowac nie ma komu :P
dziekuje bardzo
ja tam nie mam nic przeciwko antygwaltom w takim razie, ale na mojego tz dzialaja jak kalesonki na ize73, domyslam sie, ze stad ich nazwa czasem jak chce sie z nim podroczyc to specjalnie przedluzam etap paradowania w podkolanowkach bez spodni (nie dodalam wczesniej, ze toleruje je tylko i wylacznie pod dlugie spodnie ).a czy jest w takim razie jakas specjalna nazwa na ponczochowe krotkie skarpetki (takie do kostki), ktore wygladaja niesamowicie seksownie, szczegolnie jak kobieta zaklada je do spodnicy i sandalkow (mialam z taka babka wyklady, a do tego skarpetki byly cerowane na palcach, co z racji noszenia sandalkow bylo nie do ukrycia ), a jeszcze lepsze sa tzw. stopki do sandalkow. nie wiem czemu, ale jak napisalam o stopkach i sandalkach przed oczami stanela mi babcia z namalowanymi brwiami - w sensie czarna ciemna krecha zamiast brwi |
|
|
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
antygwałty
moja psorka od niemieckiego z LO nosiła takie czarne do długiej spódnicy. wszytsko byłoby ok i nie wydałoby się, gdyby spódnica nie miała rozcięcia a wracając do tematu - takiego stężenia testosteronu w jednym wątku jeszcze na wizaz.pl nie było chyba (ja w każdym razie jeszcze nie widziałam ) miła odmiana no to sie oficjalnie przywitam: witajcie, wizażanie
|
|
|
|
|
#393 | |||||||||||||
|
Przyczajenie
|
Wszystkim paniom, które mnie przywitały, a nie ma ich niżej – no cześć, dzięki : )
Jeśli czytasz ten post i oczekiwałaś mojej odpowiedzi (ta, yhy) to wszystkie cytaty są w kolejności alfabetycznej względem Waszych nicków Cytat:
Poza tym nie trudnię się programowaniem. raj tu z(y) Wami ; ) Cytat:
Cytat:
do -> dodawać Jednak można to zinterpretować tak, że skoro 'od' to trzeba było najpierw przytyć. Czyli jest to odzyskanie chudości. Po prostu chodzi o odmianę: nie chudzać się tylko odchudzać się Dlaczego nie 'wychudzać się'? Bo to już podchodzi pod głodówkę. Z drugiej strony odchudzać też można wrzucić do worka z głodówką. Jest to po prostu nazwa na coś. Być może niewłaściwa... Coś w stylu – dlaczego 'górnik' skoro robi pod ziemią? Czemu nie dolnik? Z góry nie chcieli go dołować? Nie wiadomo dlaczego taka, a nie inna nazwa. Przyjęli to tak samo jak jedzenie kurczaka. Cytat:
Cytat:
Teraz to „szkrzydlaty anioł” może być kojarzony z męską częścią ciała... Do czego to doszło : ) No i jeszcze jedno, gdzie jest czyściec? :> Cytat:
To tak jak nazwa 'chochla' z niemieckiego. Wygodniej zapożyczyć i zaadaptować niż nazywać to łyżką wazową. Więc jak brzmi polska wersja dla rajstop? :> Cytat:
Jak nie chce mi się golić to mam brodę i wąsy. Jak nie chce się golić kobietom to czasem zakładają rajstopy w celach maskujących. Czyż nie? Cytat:
Cytat:
Dziękuję Lutianko : ) Cytat:
Naturalnością może być tak samo nieoszukiwanie natury, jak i używanie podkładów itd. Kosmetyków dowyglądowych, o. Tak to sobie nazwę : ) Przecież wiele kobiet tak robi więc to normalne. Nie jest to patologią. To takie naturalne. Są różne rodzaje naturalności. Ja miałem na myśli, że chcę Was prawdziwe. Nie twierdzę, że używanie tych dowyglądowych jest fałszywością samą w sobie. W pewnym stopniu tak. Kręcę w kółko... Fakt, faceci to wzrokowcy, a kobiety hmm słuchowcy (słuchowczynie?), nasłuchustki? To jest tak, że facet określa po wygladzie, a kobieta po pierwszej rozmowie? Szczerze mówiąc mam to gdzieś jakie są. I tak wszystkie nie siedzą w jednej szufladzie. Jedne patrzą na wygląd, drugie zwracają uwagę na humor, portfel... Tyle różności ile kobiet (chyba). Używanie zbyt wielkiej ilości substancji maskujących rzeczywisty wygląd jest oszustwem. Kogo oszukujemy? Siebie? Innych? Naturę? Lindsay Dee Lohan – uznana za najseksowniejszą gdzieś tam kiedyś tam... Wiele w necie jej zdjęć bez (tu wszystki te produkty). W moim poście nie miałem na myśli dosłownego znaczenia słowa 'naturalność' tylko to było użyte jako takie 'HALO, mówię do Ciebie!!!' Skoro jednak padło pytanie to starałem się jakoś odpowiedzieć. Cytat:
Jesteś do tej pory jedyną „fanką” rajstop w tym temacie. Albo tylko Ty tak to wyraziłaś. Cytat:
Nie zachęcam, nie noszę. Nie jestem zwolennikiem męskich rajstop, ale jak ktoś chce je nosić to proszę bardzo. Ja nic do tego nie mam. Dlatego też nie rozpiszę się na temat czegoś z czym nie obcuję. Cytat:
I w ten sposób kończy się mój drugi post... pozdrawiam SZKOD[nick] |
|||||||||||||
|
|
|
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
sory, ale haslo meskie rajstopy mnie rozwalilo. chyba nie powinnam wiecej czytac tego watku w pracy, bo jak wybuchne smiechem to sie bede musiala tlumaczyc
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Z braku czasu odkładałam czytanie tego wątku, w końcu się za to zabrałam i widzę, że wiele mnie ominęło. Ale i tak się uśmiałam, poza pewnymi momentami
![]() Witam nowych Panów ![]() Aaaa, zapomniałabym, to ja mam pytanie: skąd się wzięła nazwa męskich gatków - "bokserki"?
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Bokserki? Hm, na pewno końcówka - serki - to zdrobnienie od syry, rozumianej jako noga, a konkretniej stopa
![]() Tylko nie wiem co z tym bokiem
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie mode na noszenie bokserek zapaczatkowali bokserzy i oni mieli te serki na bok![]()
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie zsikalam sie w moje bokserki bynajmniej nie bedac w szpagacie ![]()
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba pamiętać, że na Wizaż wchodzi się w pampersie. Zresztą, po zalogowaniu, każdy nowy użytkownik powinien dostać pampersa wielokrotnego użytku.
![]() Ale wiesz co, chyba jednak nie szpagat. Bo jak w takiej pozycji chodzić?
|
|
#401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe, ale i tak ciezko by im bylo sie na niej poruszac, majac pozostale w rozkroku ![]()
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#402 | |
|
Administrator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozbierzcie coś jeszcze na części pierwsze
|
|
|
#404 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
#405 |
|
Administrator
|
dubel <ciach>
|
|
|
|
|
#406 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#407 |
|
Zadomowienie
|
No i gdzie Ci mezczyzni?? lalala, wspaniali tacy???Gdzie te chlopyyyyy??? yeee yeee yeeee
dobra, wiem, ze sie wyglupiam
|
|
#408 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
Uf dobrnęłam do końca.
Kilkudniowa nieobecność na wizażu pociąga za sobą fatalne skutki - tyle postów do przeczytania. Świetny wątek, rozbawił mnie do łez - faktycznie przed wejściem na wizaż powinnam zakładać pampersa. Gratuluje pomysłowości jak i odwagi przedstawienia męskiego punktu widzenia, choć żartobliwie [na wizaż oraz kobiece problemy], zważywszy na to, że atak płci pięknej mógł być nieunikniony. No i witam szanownych Panów. A do wątku wracając, czy naprawdę sądzicie, że to jedynie kobiety się smarują / nakładają tapety / perfumują itd itp? Znam kilka egzemplarzy płci męskiej, gdzie dzień nie może zacząć się bez pachnącej kąpieli, debilowania, wklepywania kremu, a co wg mnie najgorsze niemożności wyjścia z domu bez nałożenia lekkiego podkładu / fliudu na wypielęgnowaną wcześniej twarzyczkę - zapewniam, że nie są innej orientacji seksualnej.Pozdrawiam Sanderek edit: a te bokserki - serki - zważywszy na to że są częścią męskiej garderoby przeznaczonej do ukrycia broni --> bez różnicy jakiego kalibru 44 czy to 57, to czy nazwa slipy czy slipki, nie wymaga wyjaśnienia?
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest sanderek! domagamy się rozłożenia na części pierwsze slipów
grrrr, nie cierpię tej nazwy. poza tym facet w bokserkach wygląda o wiele lepiej mrrrrrr
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fresa ![]() EDIT: Mamy rozłożyć slipy? Hm, jakoś nic 'mądrego' nie przychodzi mi do głowy.
|
|
|
#412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się I może w związku z tym ta nazwa to tak wiecie nomen-omen tak bardziej do spania "sleep'y" Dawno się tak nie uśmiałam jak w tym wątku Zmykam się smarować
|
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakieś propozycje rozkładu na części ?
|
|
|
#414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi a w sleep'yach śpiąca broń
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już chyba nic nie trzeba rozkładać, chyba że łóżko
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się poddaję, slipy są zatrudne. Dajcie coś łatwiejszego.
|
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
string (Ectaco-Poland)
v, 1 smyczkowy 2 strunowy 3 sznur 4 powrózek 5 tasiemka 6 żyła 7 cięciwa 8 włókno roślinne 9 struna 10 linka 11 wianek 12 zawiązać 13 struna 14 zaopatrywać w struny 15 nanizać 16 nizać 17 perlić 18 włókno 19 oczyścić od włókien 20 nawlec 21 naciągnąć kogoś [pot.] od wyboru do koloru
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

).
), a jeszcze lepsze sa tzw. stopki do sandalkow. 

Pewnie mode na noszenie bokserek zapaczatkowali bokserzy