|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Mnie dziwi coś takiego (patrz załącznik). Naprawdę trzeba było wrzucać do translatora i robić z siebie debila, nikt się nie domyślił patrząc na deskę do krojenia, że to deska do krojenia?!
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1505 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
W ogóle mi się zdarza zapomnieć tabletki, niestety. Ale biorę ją w ciągu przepisowych 12 godz. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Tzn. miałam podobny pogląd x lat temu, uzasadniony tym, że facet nie powinien widzieć kobiety w tak złym stanie ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() Co mnie dziwi: nie widziałam NIGDY na nk zdjęcia niedzieciatej osoby z czyimś dzieckiem, pod którym nie byłoby komentarza w stylu "pasuje Ci taki dzieciaczek".
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2012-06-28 o 22:42 |
|||
|
|
|
#1506 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, tak przynajmniej jest śmiesznie ;p
|
#1508 |
|
jestę wieszczę
|
Deska z niskie blaty cięte, dla ojciec Krok, on kazał mi kupić ją!
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Mnie to okropnie wkurza. I takie głupie pytania :"no to kiedy będziesz miała zdjęcie ze swoim?"
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#1509 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dlatego jeśli zdarzy mi się wstawić zdjęcie, np. z chrześniakiem to przysięgam, że takie komentarze spotkają się z nieprzyjemną odpowiedzią albo od razu uprzedzę, że nie są mile widziane.Bo to już plaga jakaś jest, z tego co zaobserwowałam ostatnio.
|
#1510 |
|
Konto usunięte
|
nawiązując do kolejek przy kasie PKP, mnie dziwi takie narzekanie ludzi, że NIE ZDĄŻĄ kupić sobie biletu. Jak nie zdążą, jak w pociągu można sobie kupić? Co z tego, że za dopłatą, ale jest taka mozliwość.
|
|
|
|
#1511 |
|
Rozeznanie
|
Zdarza się, że komuś zostały ostatnie pieniądze i ma ściśle wyliczoną kwotę na bilet, a na dopłatę za kupno w pociągu mogłoby już nie wystarczyć. Kiedyś miałam taką sytuację.
|
|
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja słuchajcie kiedyś pisałam mejle z amerykańcem, który całą stronę A4 tekstu do translatora rzucał ![]() Jak to mam jeszcze na poczcie to Wam pokażę kawałek jak chcecie ![]() EDIT: Nawet jak chcecie to nie pokażę, nie mam, musiałam skasować Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-06-29 o 00:57 |
|
|
|
|
#1514 |
|
ma zielone pojęcie
|
Uwaga, długie
Ale wyżalić się muszę ![]() Dziwi mnie złe traktowanie klienta. Byłam dzisiaj z TŻ-em w sklepie. Nie w godzinach szczytu, więc osób w sklepie było mało, a kolejki były króciutkie. Przed nami był tylko jeden starszy pan. Ów pan bardzo powoli pakował swoje zakupy, więc powiedziałam kasjerowi żeby jeszcze nie kasował produktów moich i TŻ-a, tylko żeby poczekał aż poprzedni klient się spakuje. Kasjer nie posłuchał, zaczął od razu kasować produkty. Jak łatwo przewidzieć, produkty zaraz zaczęły się mieszać, mimo że kasjer z jednej strony trzymał produkty poprzedniego klienta, a w inne odkładał moje zakupy. Od razu zła powiedziałam kasjerowi żeby uważał gdzie kładzie produkty, bo już się zaczęły mieszać. Na samym początku prosiłam też kasjera o siatki. Zawsze proszę o nie na początku, wtedy je od razu dostaję i mogę na bieżąco pakować zakupy. Tym razem jednak toreb nie dostałam, więc pozostało mi patrzenie na kasjera, który kasował moje produkty. Dopiero na samym końcu skasował siatki... Więc dopiero wtedy mogliśmy z TŻ-em pakować zakupy. Cóż, najpierw się spakowaliśmy, a dopiero potem zapłaciliśmy za zakupy. Gdybyśmy najpierw zapłacili, a potem zaczęli się pakować, to pewnie kasjer od razu zacząłby kasować produkty następnego klienta, a te produkty przerzucałby tam, gdzie leżały nasze ![]() Szkoda, że kasjer nie miał identyfikatora z imieniem i nazwiskiem
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dodam, ze któryś z sąsiadów nagadal dozorczyni na mnie i przyszła do mojej matki. Ze niby wystaje na klatce z banda dresow, pije alkohol i dewastuje wszystko wokół.
Wszystko było kłamstwem bo nie mam takich znajomych i nawet alkoholu nie pije. Zastanawia mnie tylko po co ktoś gada takie bzdety?? Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po to, bo mu się nudzi i nie ma swojego życia. Też miałam taką sąsiadke... Mój tata leżał w szpitalu, a ona plotkowała na ulicy, że wyjechał za granice, a moja mama znalazła sobie nowego "gacha" . Tjaa... Popołudniami przychodził do nas wujek, malować. Tak naprawdę jak ktoś ma swoje sprawy i zajęcia to nie ma czasu na interesowanie się i obgadywanie innych. Ja mieszkam na nowym mieszkaniu już dwa lata i do tej pory nie jestem pewna wszystkich sąsiadów, a mieszkam w bloku 3 piętrowym... Strasznie się dziwię moim sąsiadkom, że potrafią cały dzień siedzieć w oknie czy wylatywać na klatkę za każdym razem jak ktoś przechodzi obok ich drzwi... Mi by się nie chciało tak czatować... Ja do dzisiaj w swoim bloku jestem największą sensacją Strasznie mnie to rozwala.
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-06-29 o 02:05 |
|
|
|
|
#1518 |
|
Konto usunięte
|
A ja się cieszę bo zauważyłam że w Lidlu chyba mają inne wytyczne niż np w Biedronce i tam pani cierpliwie czekała aż się zapakuję ale to się zdarza rzadko.
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem przegrodki takie jak w Piotrze i Pawle to idealne rozwiazanie.
|
|
|
|
|
#1520 | ||||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do tego pan, który kupował przede mną był starszy i miał problemy ze sprawnym poruszaniem się. Robił wszystko dość wolno i nieporadnie, ale naprawdę nie na tyle wolno i nie na tyle nieporadnie, by nie można było poczekać aż się spakuje. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pomijam już fakt, że nie zawsze mam możliwość wzięcia ze sobą kilku toreb płóciennych. No i że jedyne dobre torby płócienne jakie udało mi się kupić, są ogromne ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Prawie że pomieszał zakupy moje i poprzedniego klienta. Do tego siatki mi wydał dopiero jak skasował wszystkie produkty, więc wcześniej nie mogłam nawet zacząć się pakować.
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja o sobie jeszcze lepsze rewelacje słyszałam ![]() Wymyślone picie buzunów, latanie goło po dworze i darcie ryja na ulicy jeszcze mnie bawi, ale kiedy usłyszałam, że po śmierci ojca jeździłam na imprezy w miniówkach się k*rwić, to miałam ochotę podpalić tę wioskę. |
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
jak zachowywal sie chamsko, to inna sytuacja, czy to nie bylo przypadkiem w carrefourze? mam wrazenie, ze w tych sklepach czesto zatrudniaja przypadkowych ludzi, ktorzy z gory wiedza, ze popracuja krotko i nie zalezy im na reputacji. obstawiam, ze nagana od szefa by po nich splynela, nie raz bylam swiadkiem dziwnych zachowan mlodych kasjerow, jeden sie zachowywal jakby byl nacpany.
tez mi sie nie podoba ta taśmowka, ale nie mam wyboru, pakuje na bieżąco albo przysuwam zakupy jak najblizej siebie. wole jednak wrzucac do wozka (tez jestem mala) albo do koszyka, bo na spokojnie sobie posortuje te rzeczy w torbie np. ciezkie na dol, jajka na gore standardowe plocienne torby sa za male na wieksze zakupy, do takich mam wygodniejsza torbę, miesci sie w niej o wiele wiecej. uszyla mi ją siostra, ale warto pochodzic po lumpeksach, czasem za 1zl mozna kupic fajną, duza, wygodna torbe na ramię. ja czasem dziele zakupy na dwie torby, wygladam jak debil, ale mniej szkodze kregoslupowi. warto brac plecak ta uwaga o "zrywkach" nie byla zlosliwa, naprawde myslalam, ze jestes strasznym przeciwnikiem takich toreb, a smieci wyrzucasz tradycyjnie jak nasi rodzice i dziadkowie kubel sie wykladalo starymi gazetami, a do smietnika sie szlo z calym kublem:d
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-06-29 o 02:43 |
|
|
|
#1523 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz zależy w jakim sklepie ja tam jestem przyzwyczajona i idzie mi to sprawnie natomiast w ikei też kasują wszystko jak leci a tam się kupuje raczej różne rzeczy dużo cięższe o różnych gabarytach i baaaaaaaaardzo często następuje zamieszanie tam akurat ze względu na specyfikę sklepu mogliby to inaczej rozwiązać.
|
|
|
|
#1524 | ||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marzenie ![]() Cytat:
A tak serio, gdybym chciała tak robić, to musiałabym codziennie albo co dwa dni kosz myć, bo przez gazety by ileś rzeczy przesiąkło. Pomijam już dodatkowe koszta związane z kupnem gazet, których u mnie w domu nikt nie kupuje.
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a lubicie kasy samoobslugowe? ja lubię, ale gdy mam malo rzeczy do skasowania raz bylam w Tesco po 22 i okazalo sie, ze normalne kasy sa nieczynne, zanim tabun ludzi skasowal pelne koszyki minela chyba godzina. nigdy wczesniej nie robilam nocnych zakupow w Tesco, to chyba nie jest norma, prawda? |
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie to potrafią być okropni...
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
na wagę albo w dniach, gdy wszystko jest po 1zl, kto chodzi po lumpkach ten wie
Cytat:
![]() ludzie kiedys zyli bez workow na smieci i bylo ok, pelno wszedzie ulotek reklamowych, gazetek, mozna brac od kogos kto kupuje, nie trzeba kupowac. wiadomo, worki to wygoda, ale nie jest koniecznosc Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-06-29 o 02:59 |
|
|
|
|
#1529 | ||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1530 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
". tyle![]() Cytat:
Cytat:
![]() propo smietnikow, wkurzaja mnie ludzie, ktorzy nie zgniataja butelek, 4 butelki i smietnik zapelniony. zgniecione zajmuja minimum miejsca i nie trzeba co pol dnia wyrzucac smieci. mieszkalam kiedys z taką dziewczyna, jeszcze szczelnie je zakrecala korkiem. oczywiscie do smietnika nie chodzila nigdy, chyba miala smietnikofobie:/ |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

No, a potem różne focie na fejsie są i chwalenie się znajomym jak to mąż nagrał swoją żonę jak rodzi. 
nie oddalabym tych chwil nikomu, wiec moze i dla faceta byloby to ciekawe przezycie .... tak jak mowilam, to zalezy od mezczyzny, ale i od kobiety- zalezy jak sie z tym czuje. Nie ma co sie zmuszac

moim zdaniem przegrodki takie jak w Piotrze i Pawle to idealne rozwiazanie.