|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
ładne lekarki, przystojni lekarze
hej, ponieważ w wątku dermatologia w odpowiednim temacie nikt nie odpowiedział na mojego posta:
"Odgrzewam temat, by zapytać o nietypową rzecz. Szukam dermatolożki w Warszawie, która byłaby ładną kobietą. Tak, wiem, że zaraz: - posypią się gromy za seksizm i szowinizm - otrzymam nauczki, że u lekarza nieistotna jest uroda - być może nawet pojawią się domysły dotyczące mojego życia seksualnego i mojego w nim niepowodzenia. Niemniej liczę, że któraś z Was (któryś z Was) po prostu odpowie na pytanie wedle swojego przecież gustu. Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi. " chciałbym założyć specjalny wątek o tym być może nieistotnym, ale może dla niektórych ciekawym aspekcie wizyt u lekarza. dział "medycyna estetyczna" wybrałem oczywiście dla żartu, bo nie wiem gdzie dodać ten temat. proszę moderatorów o ewentualne przeniesienie wątku. niniejszym zaczynam temat i jeszcze raz pytam: co z ładną dermatolożką w warszawie? zna taką ktoś?
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ładne lekarki, przystojni lekarze
Cytat:
szukasz "ładnej" żony wśród środowiska lekarskiego?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

szukasz "ładnej" żony wśród środowiska lekarskiego?