Wszystko o Avonie - cz.28 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-28, 22:17   #2191
Charlotte York
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Ze stylu pisania przypomina mi mojego przyjaciela, który jest gejem, także ja jestem sympatycznie nastawiona do niego TheDan wybacz, że Cię tak obgaduję
Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja też mam kolegę geja który się podnieca każdym kosmetykiem... ostatnio był pod wrażeniem kremu do depilacji.... ale powiem wam że fajnie jak jakiś facet powie coś na temat kosmetyku ponieważ jak to facet do kosmetyków podchodzi obojętnie a jak jakiś krem wypróbuje i mu się spodoba to już bajka... będę miała co polecać tŻ-owi
No własnie mnie też kojarzy się on z gejem, ale nie chciałam tego głośno mówić, żeby się nikt na mnie nie pogniewał Swoja drogą. Jak tak słyszę to chyba fajnie jest mieć przyjaciela geja. Też bym takiego chciała...

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
znam tylko 3 zapachy-pomarańczowa Citrus Chill jest idealna na upały-świeża,lekko cytrusowa,ale pachnie jak świeżo wyprana odzież taka naturalna świeżość,uwielbiam Fioletowa Purple Pulse pachnie jak wisienka w likierze a niebieska Midnight Glow...ładna,taka kwiatowo-pudrowa trochę,wieczorowa

Nie chcę kombinować-szukam właśnie idealnego kremu na dzień do tej pory znam jeden-serum naprawcze Anew,szukam czegoś na zmianę,ale po każdym do tej pory się masakrycznie świecę... będę szukać dalej,ale już nie w Avonie-tu już przetestowałam prawie wszystko

Citrus Chill dla mnie totalna masakra! Pachnie jak kostka toaletowa, odświeżacz do toalety. Każę chłopakowi w toalecie psikać nią po załatwieniu sprawy chyba :P

Czyli masz cerę tłustą? Ja bardzo lubiłam kremiki ziaja, herbika plant z białą herbata, ale podobno już ich nie produkują.

Edytowane przez Charlotte York
Czas edycji: 2012-06-28 o 22:21
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:18   #2192
TheDan
Raczkowanie

Red face Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
adres nie... ja numer podaje i tak ma juz duzo osob.

Dan ujawnij sie bo sie dyskusje zaczynają.
Później się wypowiem gdyż teraz 40 min relaksu w łazience domowe spa
TheDan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:20   #2193
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TheDan Pokaż wiadomość
Później się wypowiem gdyż teraz 40 min relaksu w łazience domowe spa
nie bajaj, bo pisałeś ostatnio,że masz dziewczynę i ona katalogi też rozdaje w Twoim imieniu

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:50   #2194
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja bym podała maila i to jeszcze takiego mniej używanego i ew. np. nr GG. Jednak telefon czy adres to już ryzykowne, nie wiadomo w czyje ręce to trafi.
ja też nie podaję telefonu... nie wiadomo kto zadzwoni.... brr....

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
ja na moich mam "zamów najnowszy katalog na ..." i w miejscu kropek mail specjalnie stworzony, bez imienia i nazwiska ani nr tel. Jak będą chcieli to poradzą sobie ale jeszcze nie rozdawałam a mam plan głównie do nowo wybudowanych domów i jakiś takich "bogatszych"- młodzi ludzie, z kasą, internet na pewno mają
dokładnie, a jeśli chodzi o nowe domy, to często tam są ludzie z domem i kredytem - więc tu trzeba mieć szczęście , ale próbować na pewno warto

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
nie bajaj, bo pisałeś ostatnio,że masz dziewczynę i ona katalogi też rozdaje w Twoim imieniu
hihi... ciekawie tu się robi
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 23:03   #2195
Lencia00
Wtajemniczenie

Jupi udało się przekroczyć 1000zł w takim razie będę mogła zamówić w przyszłym katalogu z lojalnościowego Fantasy Kiss
Lencia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 23:20   #2196
TheDan
Raczkowanie

Ej ludzie, czy wy nie przesadzacie? To ze jestem konsultantem nie oznacza ze jestem gejem, czy każdy facet który zna się na modzie, urodzie, itp. musi być kojarzony o bycie gejem? CO WY LUDZIE decydujecie o czyjeś orientacji seksualnej? Nie rozumiem waszych reakcji na to ze tutaj odwazylem sie napisac. I dlaczego wydaje sie "byc podejrzany"? Moja dziewczyna bierze do pracy 1 katalog i co z tego ja sie pytam?
Stary 2012-06-28, 23:29   #2197
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Lencia00 Pokaż wiadomość
Jupi udało się przekroczyć 1000zł w takim razie będę mogła zamówić w przyszłym katalogu z lojalnościowego Fantasy Kiss
super....
daj znać potem jak zapach
Stary 2012-06-28, 23:33   #2198
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Ej ludzie, czy wy nie przesadzacie? To ze jestem konsultantem nie oznacza ze jestem gejem, czy każdy facet który zna się na modzie, urodzie, itp. musi być kojarzony o bycie gejem? CO WY LUDZIE decydujecie o czyjeś orientacji seksualnej? Nie rozumiem waszych reakcji na to ze tutaj odwazylem sie napisac. I dlaczego wydaje sie "byc podejrzany"? Moja dziewczyna bierze do pracy 1 katalog i co z tego ja sie pytam?
Ja nie mówię, że jesteś gejem, tylko, że masz podobny styl pisania do mojego przyjaciela, a to o niczym nie świadczy Możesz się cofnąć stronę do mojej wypowiedzi.
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 23:35   #2199
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ale dlaczego na nas krzyczysz?? ja tu często nie zjawiam się, ale ten Twój wpis to jakiś taki "krzyczący"

my tutaj, jak to babki, plotkujemy o kosmetykach ale nie tylko, żarty robimy z wielu spraw jak to kobiety mają w zwyczaju...-mile dni spedzamy razem i tyle
wpadłeś na ploty z babeczkami i zdziwony jesteś??

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-06-28 o 23:37
Stary 2012-06-28, 23:39   #2200
TheDan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ale dlaczego na nas krzyczysz?? ja tu często nie zjawiam się, ale ten Twój wpis to jakiś taki "krzyczący"
no wiesz trudno wyrazić emocje poprzez pisanie... w rzeczywistosci bym nie krzyczał to taki sarkazm powiedzmy...
Stary 2012-06-28, 23:47   #2201
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
no wiesz trudno wyrazić emocje poprzez pisanie... w rzeczywistosci bym nie krzyczał to taki sarkazm powiedzmy...
ja tam z tym trudności nie mam
zresztą nawet czasem tu się zetnę z kimś, czasem niechcący, ale tak jakoś wpływa na nas dzień, pogoda i niektóre słowa że się pościnamy, ... ale potem nam przechodzi

Dobranoc wszystkie Avonki
PS. czy fakturują już torebkę Orara?
Stary 2012-06-29, 00:31   #2202
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lencia00 Pokaż wiadomość
ale woda Secret Fantasy Kiss byla do zamowienia w 9 za przekroczony 1000 w 8
za 1000 w 9 jest chyba nowa woda Slip Into, ale ja nawet nie wiem jak ma wygladac

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 00:33   #2203
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a mnie ten zapach i smak drazni
moze ja mam jakies felerne egzemplarze
Też mam takie odczucia co do smaku tego błyszczyka . (Extralasting)
No niestety, nie cierpię go

Cytat:
Napisane przez nietakasama Pokaż wiadomość
dziewczyny która woda scentini jest najładniejsza? mam zamówić klientce obojętnie jaką a nie wąchałam żadnej doradzicie?
Pomarańczowa

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Ale jestem wkurzona na avon! Wiem że miała poczta rozwozic paczki ale jakoś się nastawiłam że mi ja przywiozą do domu po tym jak wy pisałyście że tak muszą. A własnie dostałam smsa że musze ją sobie odebrac na poczcie i to dopiero w poniedziałek! Mój kurier zawsze mi ja przywoził w czwartek/piątek (dzień D) a teraz aż do poniedziałku! I jeszcze sobie po nią jechać!

Więc jak to jest? Jak regularna to poczta powinna przywieźć czy do odbioru na poczcie?

tak czytam o zasadzie 48 lub 72 godzinach - czyli u mnie wychodzi na to że to będzie 72, i musze składac zamówienie we wtorek do 11 godziny by w piątek miec paczkę

i smsa dostałam - a w pytaniach i odpowiedziach pisze że zazwyczaj sms jest dzien wcześniej przed odbiorem paczki - to może jednak jutro ją dostanę?
A wybrałaś opcję poczta?No to trzeba się po paczkę przejść.
Nie trzeba chodzić i poczta przynosi pod drzwi jak się wybierze regularną.
Tak wynika z informacji o nowych dostawach.

Tylko nie wiem w końcu co wybrałaś, bo raz piszesz o regularnej, a raz o tych 48-72 godzinach

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2012-06-29 o 00:35
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 00:45   #2204
Lencia00
Wtajemniczenie

Cytat:
ale woda Secret Fantasy Kiss byla do zamowienia w 9 za przekroczony 1000 w 8
za 1000 w 9 jest chyba nowa woda Slip Into, ale ja nawet nie wiem jak ma wygladac
A to też fajnie coś mi się poplątało przez to że rzadko kiedy mogę lojalnościowy zamówić, niestety 1000 przekroczyłam dopiero po raz trzeci od roku konsultowania
Stary 2012-06-29, 07:56   #2205
bullfinchM
Raczkowanie

GG do bullfinchM

Cytat:
czy testowal juz ktos preparat do demakijazu 3 w 1 brzoskwinia i bawelna?
ja zamierzam go zamówić dopiero, też mnie kusi
Stary 2012-06-29, 08:04   #2206
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Raczej bym nowego kolege okreslila jako metroseksualnego a nie geja. Teraz sporo mezczyzn baardzo dba o siebie ale ja chyba wole mojego Tz ktory uzywa kostki Dove do wszystkiego.
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:11   #2207
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Raczej bym nowego kolege okreslila jako metroseksualnego a nie geja. Teraz sporo mezczyzn baardzo dba o siebie ale ja chyba wole mojego Tz ktory uzywa kostki Dove do wszystkiego.
Też bym go tak nazwała, ale mi to nie przeszkadza , jestem tolerancyjna aczkolwiek widząc takiego faceta na ulicy często myślę, że ma nasr**ne w głowie jestem z miasta gdzie pasuje wszechobecny lans i pewność siebie więc jestem przyzwyczajona, aczkolwiek sama wybrałabym kolejny raz faceta któremu ja z przyjemnością kupuje żel pod prysznic a nie on dobiera mi podkład czy tusz do rzęs
Stary 2012-06-29, 08:17   #2208
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja też nie podaję telefonu... nie wiadomo kto zadzwoni.... brr....

dokładnie, a jeśli chodzi o nowe domy, to często tam są ludzie z domem i kredytem - więc tu trzeba mieć szczęście , ale próbować na pewno warto

hihi... ciekawie tu się robi
no też racja, ale jak widzę jakiś ładnie urządzony domek, nowszej daty to tak sobie myślę, że kasa tez musi być, bo tanie to nie jest. Mojemu kuzynowi akurat się udało postawić dom w pół roku (stan zamknięty) i teraz robi sobie sam dalej w środku i wszystko bez kredytu więc pewnie takich też jest więcej
trzeba popróbować. u mnie ten minus że jakos mi tak głupio iść i rozdawać katalogi, boję się, że mnie ktoś zauważy chyba pójdę w nocy
Stary 2012-06-29, 08:42   #2209
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Też bym go tak nazwała, ale mi to nie przeszkadza , jestem tolerancyjna aczkolwiek widząc takiego faceta na ulicy często myślę, że ma nasr**ne w głowie jestem z miasta gdzie pasuje wszechobecny lans i pewność siebie więc jestem przyzwyczajona, aczkolwiek sama wybrałabym kolejny raz faceta któremu ja z przyjemnością kupuje żel pod prysznic a nie on dobiera mi podkład czy tusz do rzęs
dobrze powiedziane ja też te wybory wolę dokonywać sama, ewentualnie za namową koleżanek ( za namową faceta jeszcze mi się nie zdarzyło)
Stary 2012-06-29, 08:51   #2210
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A wybrałaś opcję poczta?No to trzeba się po paczkę przejść.
Nie trzeba chodzić i poczta przynosi pod drzwi jak się wybierze regularną.
Tak wynika z informacji o nowych dostawach.

Tylko nie wiem w końcu co wybrałaś, bo raz piszesz o regularnej, a raz o tych 48-72 godzinach
wybrałam regularną, nie zauważyłam wogóle by była jakas dodatkowa opcja że odbiór na poczcie. Więc tam powinien byc nowy wybór?
a pisałam o tych 48-72 godzinach bo tyle przeczytałam z pytań i odpowiedzi na strefie, ja sama dostałam wiadomość na strefie że uruchamiają nową dostawę - właśnie odbiór na poczcie , więc może mnie dotyczy tylko odbiór na poczcie?

a czy jednak może ta paczka byc dziś na poczcie skoro smsa dostaam wczoraj? macie z tym doświadczenie?
dzięki za odp i proszę o dalsze rozwiewanie moich wątpliwości

Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2012-06-29 o 08:52
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:46   #2211
Lencia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Hehe ja tak mam, jeśli sama nie kupię tż-owi czegoś to on nie pomyśli bo np po co mu żel do golenia skoro może też mydełkiem w płynie, po co mu krem, balsam itd a perfumy według niego pewnie pachną tak samo więc mu wystarczy jedna buteleczka
Też jestem z Krakowa tak jak ty i też podobnie myślę widząc zbyt mocno wystylizowanego kolesia, u mnie w liceum szczytem takiej przesady było nażelowanie włosów i jakieś droższe ciuchy.

Edytowane przez Lencia00
Czas edycji: 2012-06-29 o 09:53
Stary 2012-06-29, 09:56   #2212
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
moje pierwsze wrażenie po zastosowaniu kremu intesywnie nawilżającego:
bardzo treściwy, mocno nawilża, ciężko się go rozsmarowuje i zostawia tłustą warstewkę/film
wg mnie nadaje się tylko do takich suszków jak moja buzia - na innych może to być dramat
opinii o tym nowym kremie intensywnie nawilżającym ciąg dalszy:
a więc pomimo, że kremik treściwy, niestety, ale mi nie daje długotrwałego nawilżenia, może przy dłuższym stosowaniu....
tłusty film jest jeszcze rano, ale już czuję że przez noc skóra mi się przesuszyła i woła "pić!!!" (czyli powróciło uczucie ściągnięcia)
Jak dla mnie to już ten żel-krem jest lepszy.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

A co rozważań o facetach, to ja lubię takich pół na pół. Niech mi się do kosmetyków nie wtrąca, ale wie do czego służy żel do golenia :P
Ale z facetem-konsultantem to bym chyba nie wytrzymała (za to byłby wspaniałym kolegą). Ja to lecę na takich "okrytych kawałkiem futra i z maczugą ociekającą krwią" :P

woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta

Yves Rocher woda Naturelle - nowa
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:13   #2213
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość

A co rozważań o facetach, to ja lubię takich pół na pół. Niech mi się do kosmetyków nie wtrąca, ale wie do czego służy żel do golenia :P
Ale z facetem-konsultantem to bym chyba nie wytrzymała (za to byłby wspaniałym kolegą). Ja to lecę na takich "okrytych kawałkiem futra i z maczugą ociekającą krwią" :P
Oooo, mrrrrrrr... taki Jason Statham Ja z facetem bym chyba nie umiała rozmawiać o kosmetykach, w sensie z konsultantem. A może to dlatego,że jak pytam TŻa na zakupach, który lakier do paznokci ładniejszy albo cienie, to mówi, że przecież są identyczne, ja trzymam np śmietankowy i bananowy To samo było z lakierami do pznokci, mam żólty i lemon sugar. Dla TŻa oba to żółte i po co mi dwa identyczne (!!!)

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:29   #2214
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Oooo, mrrrrrrr... taki Jason Statham Ja z facetem bym chyba nie umiała rozmawiać o kosmetykach, w sensie z konsultantem. A może to dlatego,że jak pytam TŻa na zakupach, który lakier do paznokci ładniejszy albo cienie, to mówi, że przecież są identyczne, ja trzymam np śmietankowy i bananowy To samo było z lakierami do pznokci, mam żólty i lemon sugar. Dla TŻa oba to żółte i po co mi dwa identyczne (!!!)
U mnie wszyscy mężczyźni w ogóle strasznie krytykują pomalowane na kolor paznokcie Jak zabrałam znajomego na bal i pomalowałam bezbarwnym i tylko kwiatki sobie przykleiłam (z Avonu-trzymały tydzień bez problemu) żeby już nie marudził, że mam kolorowe paznokcie to powiedział, że ostatecznie ujdzie haha.
A pamiętam jak kuzynka wybierała lakier i pokazała 2 kolory w katalogu i też zapytała męża, który ma sobie kupić to też powiedział, że oba takie same A na taki lekki róż to w ogóle powiedział, że tam koloru nie ma, bo to paznokcie taki mają
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:35   #2215
migotka35
Raczkowanie

Zwracałyście (-liście ) perfumy bez pudełeczka?? Tak mi klientka oddała i nie wiem czy mogę zwrócić bez kartonika ?
Dzięki za odpowiedź .
migotka35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:38   #2216
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka35 Pokaż wiadomość
Zwracałyście (-liście ) perfumy bez pudełeczka?? Tak mi klientka oddała i nie wiem czy mogę zwrócić bez kartonika ?
Dzięki za odpowiedź .
Perfum akurat nie zwracałam, ale zwracałam kremy, lakiery czy biżuterię bez kartoników i nie było problemu
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:39   #2217
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez migotka35 Pokaż wiadomość
zwracałyście (-liście ) perfumy bez pudełeczka?? Tak mi klientka oddała I nie wiem czy mogę zwrócić bez kartonika ?
Dzięki za odpowiedź .
możesz zwrócić.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 11:04   #2218
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam takie odczucia co do smaku tego błyszczyka . (Extralasting)
No niestety, nie cierpię go
uff! wiec nie tylko ja mam takie zdanie

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 12:07   #2219
sheryl
szeryfcio

Mam nową Fergie. Zapach jest na początku ostry/świeży/cytrusowy/koloński, potem dochodzi delikatna słodkość. Klimatem mi przypomina FAD. (taka ostrość też jest na początku Passion Dance).

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
wybrałam regularną, nie zauważyłam wogóle by była jakas dodatkowa opcja że odbiór na poczcie. Więc tam powinien byc nowy wybór?
a pisałam o tych 48-72 godzinach bo tyle przeczytałam z pytań i odpowiedzi na strefie, ja sama dostałam wiadomość na strefie że uruchamiają nową dostawę - właśnie odbiór na poczcie , więc może mnie dotyczy tylko odbiór na poczcie?

a czy jednak może ta paczka byc dziś na poczcie skoro smsa dostaam wczoraj? macie z tym doświadczenie?
dzięki za odp i proszę o dalsze rozwiewanie moich wątpliwości
Aha, no to jak regularna to powinno przyjść do domu. Zadzwoniłabym do nich i upewniła się o co chodzi.
Odbiór na poczcie jest w opcji odbiór własny:paczkomat/in post/cok

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie wszyscy mężczyźni w ogóle strasznie krytykują pomalowane na kolor paznokcie Jak zabrałam znajomego na bal i pomalowałam bezbarwnym i tylko kwiatki sobie przykleiłam (z Avonu-trzymały tydzień bez problemu) żeby już nie marudził, że mam kolorowe paznokcie to powiedział, że ostatecznie ujdzie haha.
A pamiętam jak kuzynka wybierała lakier i pokazała 2 kolory w katalogu i też zapytała męża, który ma sobie kupić to też powiedział, że oba takie same A na taki lekki róż to w ogóle powiedział, że tam koloru nie ma, bo to paznokcie taki mają
Jedni mężczyźni nie widzą różnicy w kolorach i kosmetykach pielęgnacyjnych, inni (konsultanci mam nadzieję) już tak... Ale i tak nie mają pojęcia o babskim światku kosmetycznym i babskich odczuciach chociażby nie wiem jak się starali i opisywali te kosmetyki w pseudo babski sposób (i później dziewczyny piszą, że im zalatuje gejem albo zniewieściałym facetem) No od razu widać, że to mało wiarygodnie jest. Ja tego nie kupuję
Testowanie babskich kosmetyków (kremów) przez faceta jest bez sensu, bo one nie do męskiej skóry przeznaczone są. Już nieważne czy sucha czy tłusta, ale kobieca to kobieca. Męska natomiast to już w ogóle zupełnie inna bajka jest. Więc niech się już taki konsultant nie wygłupia tylko jedzie na opinii klientek i tyle. Tak też się da.
Stary 2012-06-29, 12:28   #2220
Lencia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nową Fergie. Zapach jest na początku ostry/świeży/cytrusowy/koloński, potem dochodzi delikatna słodkość. Klimatem mi przypomina FAD. (taka ostrość też jest na początku Passion Dance).

Aha, no to jak regularna to powinno przyjść do domu. Zadzwoniłabym do nich i upewniła się o co chodzi.
Odbiór na poczcie jest w opcji odbiór własny:paczkomat/in post/cok

Jedni mężczyźni nie widzą różnicy w kolorach i kosmetykach pielęgnacyjnych, inni (konsultanci mam nadzieję) już tak... Ale i tak nie mają pojęcia o babskim światku kosmetycznym i babskich odczuciach chociażby nie wiem jak się starali i opisywali te kosmetyki w pseudo babski sposób (i później dziewczyny piszą, że im zalatuje gejem albo zniewieściałym facetem) No od razu widać, że to mało wiarygodnie jest. Ja tego nie kupuję
Testowanie babskich kosmetyków (kremów) przez faceta jest bez sensu, bo one nie do męskiej skóry przeznaczone są. Już nieważne czy sucha czy tłusta, ale kobieca to kobieca. Męska natomiast to już w ogóle zupełnie inna bajka jest. Więc niech się już taki konsultant nie wygłupia tylko jedzie na opinii klientek i tyle. Tak też się da.
Przede wszystkim facet ma więcej wody kobieta ma więcej tłuszczu, i dlatego zazwyczaj ich skóra nie dość że grubsza więc nie potrzebuję takie nawodnienia kremem co kobieta. Są tacy co wgl nie używają kremów balsamów i nie czują żadnego dyskomfortu, ja nie mogłabym się nie pobalsamować czy nakremować twarzy mimo tłustej to zeszłaby mi skóra. Wniosek jest taki że jesteśmy podobni ale jednak nie znacznie nasze skóry się różnią i przez to inne są reakcje na kosmetyki, przy nawilżaniu 20% grubsza skóra to już jest duża różnica, taka bariera nie odwadnia się tak szybko jak kobieca. No i też ważne w kobiety są sterowane mnóstwem hormonów co ma ogromny wpływ na skórę w danym momencie cyklu....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości