|
|
#2191 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Cytat:
Cytat:
Swoja drogą. Jak tak słyszę to chyba fajnie jest mieć przyjaciela geja. Też bym takiego chciała... Cytat:
Citrus Chill dla mnie totalna masakra! Pachnie jak kostka toaletowa, odświeżacz do toalety. Każę chłopakowi w toalecie psikać nią po załatwieniu sprawy chyba :P Czyli masz cerę tłustą? Ja bardzo lubiłam kremiki ziaja, herbika plant z białą herbata, ale podobno już ich nie produkują. Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2012-06-28 o 22:21 |
|||
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bajaj, bo pisałeś ostatnio,że masz dziewczynę i ona katalogi też rozdaje w Twoim imieniu
|
|
|
|
#2194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- więc tu trzeba mieć szczęście , ale próbować na pewno warto ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
Jupi udało się przekroczyć 1000zł w takim razie będę mogła zamówić w przyszłym katalogu z lojalnościowego Fantasy Kiss
|
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
Ej ludzie, czy wy nie przesadzacie?
To ze jestem konsultantem nie oznacza ze jestem gejem, czy każdy facet który zna się na modzie, urodzie, itp. musi być kojarzony o bycie gejem? CO WY LUDZIE decydujecie o czyjeś orientacji seksualnej? Nie rozumiem waszych reakcji na to ze tutaj odwazylem sie napisac. I dlaczego wydaje sie "byc podejrzany"? Moja dziewczyna bierze do pracy 1 katalog i co z tego ja sie pytam?
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz się cofnąć stronę do mojej wypowiedzi.
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu często nie zjawiam się, ale ten Twój wpis to jakiś taki "krzyczący" my tutaj, jak to babki, plotkujemy o kosmetykach ale nie tylko, żarty robimy z wielu spraw jak to kobiety mają w zwyczaju...-mile dni spedzamy razem i tyle ![]() wpadłeś na ploty z babeczkami i zdziwony jesteś??
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-06-28 o 23:37 |
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą nawet czasem tu się zetnę z kimś, czasem niechcący, ale tak jakoś wpływa na nas dzień, pogoda i niektóre słowa że się pościnamy, ... ale potem nam przechodzi Dobranoc wszystkie Avonki PS. czy fakturują już torebkę Orara? |
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 1000 w 9 jest chyba nowa woda Slip Into, ale ja nawet nie wiem jak ma wygladac
|
|
#2203 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
No niestety, nie cierpię go Cytat:
Cytat:
Nie trzeba chodzić i poczta przynosi pod drzwi jak się wybierze regularną. Tak wynika z informacji o nowych dostawach. Tylko nie wiem w końcu co wybrałaś, bo raz piszesz o regularnej, a raz o tych 48-72 godzinach
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-06-29 o 00:35 |
|||
|
|
|
#2204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś mi się poplątało przez to że rzadko kiedy mogę lojalnościowy zamówić, niestety 1000 przekroczyłam dopiero po raz trzeci od roku konsultowania
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2206 |
|
Rozeznanie
|
Raczej bym nowego kolege okreslila jako metroseksualnego a nie geja. Teraz sporo mezczyzn baardzo dba o siebie ale ja chyba wole mojego Tz ktory uzywa kostki Dove do wszystkiego.
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem z miasta gdzie pasuje wszechobecny lans i pewność siebie więc jestem przyzwyczajona, aczkolwiek sama wybrałabym kolejny raz faceta któremu ja z przyjemnością kupuje żel pod prysznic a nie on dobiera mi podkład czy tusz do rzęs
|
|
#2208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc pewnie takich też jest więcej ![]() trzeba popróbować. u mnie ten minus że jakos mi tak głupio iść i rozdawać katalogi, boję się, że mnie ktoś zauważy chyba pójdę w nocy
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pisałam o tych 48-72 godzinach bo tyle przeczytałam z pytań i odpowiedzi na strefie, ja sama dostałam wiadomość na strefie że uruchamiają nową dostawę - właśnie odbiór na poczcie , więc może mnie dotyczy tylko odbiór na poczcie?a czy jednak może ta paczka byc dziś na poczcie skoro smsa dostaam wczoraj? macie z tym doświadczenie? dzięki za odp i proszę o dalsze rozwiewanie moich wątpliwości
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2012-06-29 o 08:52 |
|
|
|
|
#2211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też jestem z Krakowa tak jak ty i też podobnie myślę widząc zbyt mocno wystylizowanego kolesia, u mnie w liceum szczytem takiej przesady było nażelowanie włosów i jakieś droższe ciuchy. Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-06-29 o 09:53 |
|
|
|
|
#2212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a więc pomimo, że kremik treściwy, niestety, ale mi nie daje długotrwałego nawilżenia, może przy dłuższym stosowaniu.... tłusty film jest jeszcze rano, ale już czuję że przez noc skóra mi się przesuszyła i woła "pić!!!" (czyli powróciło uczucie ściągnięcia) ![]() Jak dla mnie to już ten żel-krem jest lepszy. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- A co rozważań o facetach, to ja lubię takich pół na pół. Niech mi się do kosmetyków nie wtrąca, ale wie do czego służy żel do golenia :P Ale z facetem-konsultantem to bym chyba nie wytrzymała (za to byłby wspaniałym kolegą). Ja to lecę na takich "okrytych kawałkiem futra i z maczugą ociekającą krwią" :P
|
|
#2213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To samo było z lakierami do pznokci, mam żólty i lemon sugar. Dla TŻa oba to żółte i po co mi dwa identyczne (!!!)
|
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zabrałam znajomego na bal i pomalowałam bezbarwnym i tylko kwiatki sobie przykleiłam (z Avonu-trzymały tydzień bez problemu ) żeby już nie marudził, że mam kolorowe paznokcie to powiedział, że ostatecznie ujdzie haha.A pamiętam jak kuzynka wybierała lakier i pokazała 2 kolory w katalogu i też zapytała męża, który ma sobie kupić to też powiedział, że oba takie same A na taki lekki róż to w ogóle powiedział, że tam koloru nie ma, bo to paznokcie taki mają
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
Zwracałyście (-liście
) perfumy bez pudełeczka?? Tak mi klientka oddała ![]() Dzięki za odpowiedź . |
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2219 | ||
|
szeryfcio
|
Mam nową Fergie. Zapach jest na początku ostry/świeży/cytrusowy/koloński, potem dochodzi delikatna słodkość. Klimatem mi przypomina FAD. (taka ostrość też jest na początku Passion Dance).
Cytat:
Odbiór na poczcie jest w opcji odbiór własny:paczkomat/in post/cok Cytat:
Ale i tak nie mają pojęcia o babskim światku kosmetycznym i babskich odczuciach chociażby nie wiem jak się starali i opisywali te kosmetyki w pseudo babski sposób (i później dziewczyny piszą, że im zalatuje gejem albo zniewieściałym facetem ) No od razu widać, że to mało wiarygodnie jest. Ja tego nie kupuję ![]() Testowanie babskich kosmetyków (kremów) przez faceta jest bez sensu, bo one nie do męskiej skóry przeznaczone są. Już nieważne czy sucha czy tłusta, ale kobieca to kobieca. Męska natomiast to już w ogóle zupełnie inna bajka jest. Więc niech się już taki konsultant nie wygłupia tylko jedzie na opinii klientek i tyle. Tak też się da.
|
|
#2220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

TheDan wybacz, że Cię tak obgaduję 
Swoja drogą. Jak tak słyszę to chyba fajnie jest mieć przyjaciela geja. Też bym takiego chciała...
taka naturalna świeżość,uwielbiam

To ze jestem konsultantem nie oznacza ze jestem gejem, czy każdy facet który zna się na modzie, urodzie, itp. musi być kojarzony o bycie gejem?
CO WY LUDZIE decydujecie o czyjeś orientacji seksualnej? Nie rozumiem waszych reakcji na to ze tutaj odwazylem sie napisac. I dlaczego wydaje sie "byc podejrzany"? Moja dziewczyna bierze do pracy 1 katalog i co z tego ja sie pytam?

jestem z miasta gdzie pasuje wszechobecny lans i pewność siebie więc jestem przyzwyczajona, aczkolwiek sama wybrałabym kolejny raz faceta któremu ja z przyjemnością kupuje żel pod prysznic a nie on dobiera mi podkład czy tusz do rzęs