|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Ma_majka- ales ty całuśna
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No z imionami dla dziewczynki to sie zgrałyśmy ![]() Dla chłopca to jesteśmy zgodni, zawsze chcieliśmy Wojtusia ale coraz wiecej Wojtków jest a ja nie lubie tak bardzo popularnych imion ![]() Został Witek i jak bedzie chłopiec to Witek bedzie |
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro zacznę 21 tydzień ! Ten czas leci jak szalony U mnie również pięknie na dworze. Właśnie wzięłam prysznic, wymyłam włosy, pomalowałam paznokcie i zaraz będę się szykowac na mały spacerek. Muszę isc potwierdzic wizytę w przychodni na 13 lipca, bo jeszcze godziny nie mam. Cały czas temat imion na tapecie. Mój mąż już jest zdecydowany, że synuś będzie Maksymilian, a córeczka będzie Pola albo Nataszka
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki, od 8.30 was nadrabiałam, a teraz szybko sie zbieram bo za 20 minut jade do neurologa,a mam jeszcze mokre włosy!!!
Landi wszystkiego najlepszego kochana, wspaniałego ślubu i samych radosnych dni na nowej drodze życia. Gratuluje wszystkich udanych wizyt i trzymam za dzisiejsze. Za moja tez prosze o kciuki, niech mi ktos wreszcie pomoze,a nie odsyłaja mnie jeden do drugiego.Kamilka gratuluje magistra. MiciaKicia trzymam za pobyt w szpitalu, wracaj do nas szybciutko.Pedze,lece mało sie nie rozlece,a potem do Warszawy i do tz-a kochanego , bo wzial wolne i na mnie czeka. Dzis ma imieninki, to trzeba sie poprzytulac dwa razy po tygodniu rozlaki Buziaki
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz bierzemy, ale nam rzadko kiedy dobre wychodzily wiec co tam ![]() a Matylda to mi tak z leona zawodowca została i by do Tomusiapasowała, wiec oby była dziołcha ![]() ja juz wlasnie jedno pranie suche sciagnelam i drugie powiesilam, tez radyjo właczam i id ena balkon sie posmazyc
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana udanej wizyty i udanego dnia !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni ![]() i trzymam za wizyty ![]() mnie dzisiaj straszliwe koszmary męczyły ![]() i nadal mam ten katar i oczy łzawią łeeee
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam sie tylko przywitac
![]() Nadrobie was potem .. Buziaczki ..
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny na All... znalazłam taką komodę http://allegro.pl/komoda-pari-6-szuf...423976178.html ostatecznie mogłaby byc ale oczywiście nie ma koloru jaki chce :/ i jest niedroga chyba nawet tansza od tej z ikei
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
landi wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !! witam sie i uciekam, mam troche sprzatania i pranie reczne, a popołudniu goście przychodzą
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten katar i oczy to alergiczne? Cytat:
Perełka- fajna ta komoda ! Tylko rzeczywiście odcieni do wyboru nie mają zbyt wiele..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-06-29 o 11:05 |
||
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie tak sobie teraz myślę, że jeszcze niedawno pisałam, że idę oprawiac swoją pracę a tu proszę..jestem już po obronie !
Przepraszam, że tak smęce z tą obroną, ale do mnie to nadal nie dotarło
|
|
|
#1036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas miał być Wiktor i Hania.No i Wiktor zostanie,a że Hania prawdopodobnie będzie chłopcem to musimy wymyślić drugie męskie bo jeszcze nie mamy
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem alergikiem
|
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
Nie ta komoda jednak odpada :/ jest za niska tylko 77cm wys.
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- No to juz przynajmniej wiem co dzisiaj bede robic jak tżet pójdzie na popoludnie do pracy- bedzie maraton po sklepach meblowych w poszukiwaniu komody
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra nigdy nie miała objawów alergii i własnie od dwóch lat w okresie maja i czerwca prześladuje ją katar i piekące oczy
Bierze wtedy krople do oczu i jakiś lek alergiczny i jej przechodzi
|
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie podoba mi sie Nikodem, ale mieszka koło mnie rodzina co ma takiego syna i niestety od razu z tą"patologią" mi sie kojarzy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1042 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do wyglądu w ciąży to mi też wszyscy wokół wmawiali chłopaka, a nawet dalej mówią, że nie wyglądam na dziewczynkę.. Widocznie taka nasza uroda ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
), a my tu jestesmy cały czas - nigdzie się nie wybieramy Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80053933/ ale faktycznie te zdecydowanie tańsze. Nie wiem czy widziałaś, ja mam te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...921/#/40214551 dwie sztuki, złączyłam je i wyglądają prawie jak całość. A zdecydowałam się na dwie, bo później byłby problem z transportem takiego olbrzyma, bo te Ikeowskie składaki raczej nie nadają się do demontażu. Zaraz spadam na miasto i do banku. Wieczorem powrzucam foty do albumy i pooglądam wasze, oczywiście jak przyjmiecie moje zaproszenia
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może się jeszcze przekonam boo mój tż jak palnie jakąś propozycją to boki zrywać wszystko na mojej głowie
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a myślałyście nad albumem dla maluszka ? Takim od poczatku życia prenatalnego, pierwsze zdjecia z USG, pierwszy kosmyk własa, odbicie stópki itp..
Widziałam takie cudo w empiku i chyba we wtorek po wizycie zakupie!
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#1046 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
Jak tam główki nie bolą po wczorajszym? ![]() U nas dziś piękna pogoda i mam nadzieję, że taka sama jest u Landi ![]() Dziś po południu jadę do rodziców, bo jutro mam szkołę, a przed zajęciami chcę jeszcze podjechać do laboratorium zrobić morfologię i oddać siuśki. a i dziś jeszcze kilka spraw chcę załatwić w mieście. Już tęsknie za moim mężulkiem ![]() Wiecie, że przez ten ślub, czujemy się jak zakochani nastolatkowie? niech to trwa Gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni ![]() Co do imion- to mi też podobają się rosyjskie, ale ja jestem zakochana w Rosji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla Ciebie i pozostałych dziewczyn, które mają dziś wizyty.Ja też Cytat:
Idź może do lekarza
|
|||||
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie widziałam, że to taka super pamiątka dla dziecka jak już będzie dorosłe. Zresztą mam już tyle fotek z USG, że nie mam gdzie je trzymac, a tam widziałam taką specjalną kieszonkę !
Madzia- pamiętam te dni po ślubie.. ojj tak to był raj na ziemi Zresztą zaraz pojechaliśmy w podróż poślubną tak wiec nacieszyliśmy sie tam sobą nieziemsko. Śmiałam się, że ponownie jestem zakochana i to z każdym dniem mocniej
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-06-29 o 11:30 |
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu meble z Ikei nie nadają się do demontażu ![]() Nawet mnie nie strasz bo 3/4 mebli mam z Ikei a niedługo się wyprowadzamy i trzeba będzie rozkręcać bo inaczej niektóre przez drzwi nie przejdą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

za dzisiejsze. Za moja tez prosze o kciuki, niech mi ktos wreszcie pomoze,a nie odsyłaja mnie jeden do drugiego.

i by do Tomusia