|
|
#1111 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
![]() Cytat:
Stamtąd pochodzisz czy tylko mieszkasz?Cytat:
Niech Tż wybierze i dobrze się czuje to najważniejsze. Obawiam się tylko tego że świadek jest całkowitym przeciwieństwem Tża i lubi błyszczeć i na ile będą to decyzje Tż a na ile "bo świadek radzi". Np Tż nie cierpi świecących laczków a świadek powiedział ze do smokingu to tylko takie więc Tz mierzył tylko takie Cytat:
![]() Dla mnie wersja z paskiem ale chyba czarne buty bo na moim monitorze kolor butów dziwnie wygląda do sukienki. Cytat:
Cytat:
![]() Suknia bardziej podoba misie na tobie niż w katalogu który pokazywałaś tylko zobacz jak będziesz wyglądała w halce. Ona jest ecru? Mój monitor mnie oszukuje. A jaki kolor lubisz tak na co dzień? |
||||||
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) z dekoltem w lekkie serduszko i z wyraźnie zaznaczoną talią (przy pomocy pasa w kolorze sukni) to będzie to Moje typy: Pronovias Delta, Pronovias Jilguero, Allure 8957 ![]() A Ty jaką masz suknię?
|
|
|
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
super że sukienka wybrana bardzo ładna.Buciki jakie chcesz- zależy czy chcesz kolorowe czy nie. Masz jakiś kolor przewodni? Jeśli tak to możesz w tym kolorze ![]() Fajne rozwiązanie z obiadkiem i imprezką dla przyjaciół ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- malaOlaa-- Kochana wszystkiego najlepszego- samych szczęśliwych chwil u boku Męża !!!! Pogodę masz zamówioną i aby całe Twoje małżeństwo było tak słoneczne
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
O a mi gdzieś zjadło życzenia dla malaolaa
![]() Wiec jeszcze raz kochana wszystkiego co najlepsze. Spokoju w Ten Dzień spełnienia wszystkich pomysłów i marzeń i cudownych lat z Mężem
|
|
|
|
#1115 |
|
Rozeznanie
|
Malaolaa- Powodzenia!! Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie pięknie i, że będzie to jeden z najpiękniejszych dni w życiu! Szczęścia na nowej drodze Kochana
![]() Dziewczyny, co sądzicie o poniższych kolczykach? Widzę, że większość z Was woli wiszące kulki kryształów?? Ja się chyba na nie zdecyduję, tylko w kolorze Crystal. http://allegro.pl/nowe-swarovski-piekne-kolczyki-rosa-feeling-srebro-i2441210171.html
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1117 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy
![]() Szukam ładnego albumu na podziękowania dla rodziców i nic mi się nie podoba Te drewniane czy skórzane, nie dość że nie bardzo mi się widzą, jakieś takie ciężkie, to jeszcze dość drogie. A wykonane z innego materiału jakieś kiczowate mi się wydają
|
|
|
|
#1118 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ciężko doradzac kolor, bo to musi być taki bliski Twoim upodobaniom... nie weżmiesz dodatków w kolorze, którego nie lubisz ja osobiście widziałabym tu bukiet biało-zielony(świeża zieleń) chyba ze chcesz zdecydowac sie na mocniejszy akcent to może róż?hmmm p.s. załączam przykładowy bukiecik, który bym tu widziałaCytat:
![]() Moją wypatrzoną "wymarzoną" kieckę właśnie przymiarka zweryfikowała... wiedziałam, ze chce coś bez ramiączek (dekolt serduszko a co z tego wyjdzie to się okaże przy przymiarkach, a te dopiero pod koniec lipca... pokazuję mniej więcej sukienkę jak ma wyglądać (trochę inaczej będą szły ramiączka)Cytat:
![]() bardzo eleganckie... az jestem ciekawa jak na uchu wyglądają
|
|
#1119 |
|
Rozeznanie
|
C.d bukietów dla Neave, może akurat się coś spodoba
![]() Nie wiem dlaczego nie chciało się wgrać w poprzednim poście...
|
#1120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() odnośnie sukienki - kolor ecru, jakoś średnio się widziałam w kolorze białym ![]() nad kolorem przewodnim właśnie się zastanawiam, TŻ sugeruje kwiaty w kolorze bladego różu... wrzucam przykładowe, które mu się spodobały w załączniku - co o nich myślicie? może macie pomysły na inny kolor przewodni? mi się podobają na przykład ciemne kalie (też dołączam). wogóle mam chyba słabość do kalii |
|
|
|
|
#1121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bukiet - fajny! nie brałam pod uwagę takiego połączenia, zaraz sobie zapiszę i pokażę TŻowi do decyzji ![]() mayeczka - kolczyki są śliczne! bardzo mi się podobają szkoda że mi takie nie przypasują
|
|
|
|
|
#1124 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dużo jest też fioletów ostatnio a sukienka baaaardzo gustowna![]() Cytat:
![]() dziewczyny mam pytanie, czy macie doświadczenie donośnie ozdób na samochód weselny tych na przyssawki? chodzi mi o to czy łatwo i szybko się je montuje ???małaOla Wszystkiego co najcudowniejsze Wam dzisiaj życzę!!!
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818310117.html ...Tam Serce Twoje Edytowane przez wloszka8 Czas edycji: 2012-06-29 o 15:14 |
||
|
|
|
#1125 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki na ale pędzicie ja nie mam czasu się teraz udzialć bo mam chyba szyt sezonu w pracy
![]() malaola trzymam kciuki za wszystko i niech usmiechnie schodzi jutro z waszych buziek. Edytowane przez engi111 Czas edycji: 2012-06-29 o 15:23 |
|
|
|
#1126 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za to te jasnoróżowe piękne![]() Cytat:
czekamy na zdjecia
|
|
#1127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam kwiaty na przyssawkach (fotka autka w klubie). Co prawda ubierali je floryści ale poszło ekspresowo i bez problemów. Nic nie odpadło, żadnych śladów na lakierze- polecam. Nie wiem czy to ma znaczenie ale moje przyssawki były jakby miękkie- taka miękka giętka guma ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
czekamy na fotkę---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- kurde ale jestem zła ![]() dziś kolega przyniósł mi fotki (już obrobione- jest fotografem) na płytce. Obejrzałam w pracy- cudne Nie wiem czy jakiegos programu nie ma czy co, przyjdzie mąż to może na jego lapku się odpali a jak nie to muszę do poniedziałku czekać żeby w pracy na pendka przegrać
|
|
|
#1128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę??? takie na prezent dla rodziców Cytat:
ogólnie bardzo fajna rzecz - polecam również. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja oczywiście jak to ostatnio z doskoku Z racji ,że nie wiem czy będę miała jutro możliwość do was zajrzeć to chciałabym złożyć wszystkim PM-kom ślubującym dziś i jutro najserdeczniejsze życzenia malaOlaa, justiii87, Matitka87 - kochane wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia My z Tż-em też jutro bawimy się na weselu ![]() jedynym minusem jest to ,że w niedziele na 7,30 muszę być na uczelni w Krakowie na zajęciach
|
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie wiem jaki mam napęd lapek stary nie jest- kupiony z pół roku temu (SONY VAIO) płytka normalna DVD. Eh... trudno najwyżej poczekam do poniedziałku chyba że na męża lapku sie odpali ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
ha ha no to intensywnie prosto z sali idź na zajęcia i weselną z tortem zanieś . Udanej zabawy i za egzamin
|
|
|
#1131 |
|
Rozeznanie
|
Kobietki niestety wpadłam tu jak po ogień i nie nadrobię Was
![]() MalaOla życzę Ci dużo szczęścia i miłości!!! Ja za tydzień w sobotę - nie mogę uwierzyć, że czas tak szybko zleciał ![]() A jutro panieński! Ciekawe jak to będzie, hehe.
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj leci leci niestety a wesele jeszcze szybciej ![]() udanego panieńskiego- życzę Ci aby był szalony
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Wesola - to juz??? dopiero co ja odliczalam a teraz tyle już mężatek a "zaraz" będzie nas jeszcze więcej
udanego panieńskiego!W każdym bądź razie kochane: Justiii87 i Matitka87 - dużo uśmiechu w ten cudowny dzień i wszystkiego najlepszego na nowej drodze
|
|
|
|
#1134 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
albo zdjęcia są zapisane w jakimś dziwnym formacie albo nie masz potrzebnych kodeków tak mi się wydajeCytat:
Cytat:
![]() Ale jestem zmęczona... Sufit i 2 ściany pomalowane w domku wysprzątane, sałatka gotowa i mogę Was poczytać chwilkę bo powinnam jeszcze kilka zawieszek na butelki udzierać a jutro znajomi przyjeżdżają do nas a ja mam ostatni zjazd myślałam że wszyscy zjadą się dopiero gdzieś na 18 a Tz już na 12 się umówił |
||||||
|
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
malgos - hahaha, pewnie! kradnij
moim zdaniem to fajny pomysł i ja planuję zrobić 3 takie: dla nas, dla moich rodziców i dla taty TŻtamagnusia - a nie masz tak że w lapku masz czytnik CD, a płytka to DVD? kiedyś przy moim starym lapku też się tak nabrałam dziewczyny - dzięki za super opinie o sukni! rano się obudziłam i stwierdziłam że fatalnie zrobiłam że ja kupiłam bo chyba tą lejącą się.... dzięki Wam trochę mi przeszło dzięki!MalaOla - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze!!! mnóstwa miłości i zero stresów! Pradip - no właśnie tak średnio mi podchodzi róż... więc zastanawiam się nad innym odcieniem, bo TŻ zapowiedział że te ciemnofioletowe i herbaciane z kolei jemu nie pasują. pozostają mi chyba tylko kremowe w połączeniu z jakimś innym kwiatkiem w ciekawym kolorze... jak wybiorę jakieś niebieskie to na pewno się zgodzi
|
|
|
|
#1136 |
|
Konto usunięte
|
Raju, dziewuszki, mam tyle pracy, że nie mam kiedy Was poczytać...
MałaOla to dziś? Dobrze pamiętam? Jesteś już mrożonką? Wszystkiego naj, naj, najlepszego! Samych dni pełnych miłości!!! ![]() Jutrzejsze Mrożonki - trzymajcie się! Niech ten dzień na zawsze będzie w Waszej pamięci! Życzę Wam pięknej pogody, świetnej zabawy, wzruszającego kazania i zabawy do rana z gośćmi weselnymi. Panienki zaś, które będą balowały - bądźcie grzecznie ale wybawcie się za wszystkie przyszłe małżeńskie lata!
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do magnusi napędu to ona ma nowy komp - raczej z przestarzałym sprzętem nie ma mowy... |
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
justiii87, Matitka87-- dziś Wasz Wielki Dzień. Życzę Wam dużo radości i dużo miłości w dalszym wspólnym życiu
Wszystkego najlepszego!!!!!
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim ślubującym dziś Wszystkiego Naaajlepszego i dużo MIŁOŚCI
![]()
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza tutaj dzisiaj.....
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

te na żyłce bardzo mi się podobają bo są delikatne a za razem pięknie błyszczą 

klik!
bardzo ładna.
16.06.2012 

Te drewniane czy skórzane, nie dość że nie bardzo mi się widzą, jakieś takie ciężkie, to jeszcze dość drogie. A wykonane z innego materiału jakieś kiczowate mi się wydają 

za egzamin