Ślubujące w 2012 - część II - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-29, 08:48   #1111
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Myślę, ze coś do kolczyków by się przydało, więc jeżeli nie mas nic na szyi to bransoletka jak najbardziej te na żyłce bardzo mi się podobają bo są delikatne a za razem pięknie błyszczą
Dzięki za radę w takim razie po produkcji zawieszek na butelki biorę się za robienie bransoletki
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

Neave-- zauważyłam na innym wątku że jesteś z Kobyłki. Zdradzisz w którym kościele ślubujesz i gdzie się potem bawicie?
O to blisko mamy do siebie Stamtąd pochodzisz czy tylko mieszkasz?
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Pradip ja jestem jak najbardziej za bransoletką stawiam na taką z trzech żyłek - myślę, że wcale nie będzie za dużo, a też nie jestem fanką "uchoinkowienia"
co do koszuli Twojego Mężczyzny i fioletowych dodatków, to uważam, że nawet z czarnymi akcentami na koszuli wszystko może wyglądać bardzo gustownie i elegancko. tym bardziej, że oprócz tych kolorów będzie dużo bieli, więc wszystko się wyrówna i nie będzie zbyt "poważnie"
szkoda, że sklep dopiero dziś się obudził z tą koszulą, ale grunt, że już jest!
Też myślę o 3 żyłkach tylko się teraz zastanawiam czy wszystkie tak jak radziłaś fiolet opal fiolet czy może jedna żyłka odwrotnie albo w ogóle naprzemienne na każdej żyłce raz tak raz tak? Nigdzie w Wawie nie mogę znaleźć sklepu z kryształkami a przez net jeszcze nigdy nie zamawiałam.
Niech Tż wybierze i dobrze się czuje to najważniejsze. Obawiam się tylko tego że świadek jest całkowitym przeciwieństwem Tża i lubi błyszczeć i na ile będą to decyzje Tż a na ile "bo świadek radzi". Np Tż nie cierpi świecących laczków a świadek powiedział ze do smokingu to tylko takie więc Tz mierzył tylko takie
Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
udało mi się w końcu dodać zdjęcie.. sukienka o której mówiłam w trzech wersjach długi łańcuszek, długie kolczyki lub długi łańcuszek + czarny pasek i zdjęcia butów moich które mogłyby się nadawać chodź oczywiście mogę kupić kolejną parę tylko jaki kolor? butów nigdy za wiele
dziewczyny czy myślicie że ksiądz by się zgodził żeby ktoś zagrał coś takiego np po przysiędze?
http://www.youtube.com/watch?v=447yaU_4DF8
Piękny utwór... wszystko zależy od podejścia księdza zapytaj się go po prostu może się zgodzi
Dla mnie wersja z paskiem ale chyba czarne buty bo na moim monitorze kolor butów dziwnie wygląda do sukienki.
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
Pradip jeśli chodzi o lampiony przewidziałam po jednym na parę tak jest najwygodniej do zapalania
Też tak myślę ale nie mogę przekonać Tż bo on twierdzi że dla każdego po jednym

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
ooo, to fajnie, bo my po przeprowadzce też niedaleko będziemy mieszkać w okolicach ronda starzyńskiego

przymiarka zrobiona, suknia wzięta! jupi! foto zamieszczam poniżej, wybaczcie że bez głowy, ale dziecię chwilę wcześniej bawiło się moimi włosami i mam autentyczny chaos na głowie.

teraz pytanie do was - jaki kolor bukietu byście doradzały? chcę na podstawie koloru bukietu zrobić wszystkie dodatki, między innymi zaproszenia bo chyba w końcu sama je zrobię
Po przeprowadzce trochę dalej ale za to bliżej mojego rodzinnego domu
Suknia bardziej podoba misie na tobie niż w katalogu który pokazywałaś tylko zobacz jak będziesz wyglądała w halce. Ona jest ecru? Mój monitor mnie oszukuje. A jaki kolor lubisz tak na co dzień?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:00   #1112
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, ze wiele rzeczy nas łączy a jakie modele Ci się podobają? masz już coś na oku?
Wiem, że przymiarka może zweryfikować mój pogląd, ale myślę, że lekko rozkloszowana suknia (taka prawie-księżniczka ) z dekoltem w lekkie serduszko i z wyraźnie zaznaczoną talią (przy pomocy pasa w kolorze sukni) to będzie to Moje typy: Pronovias Delta, Pronovias Jilguero, Allure 8957

A Ty jaką masz suknię?

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:07   #1113
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
udało mi się w końcu dodać zdjęcie.. sukienka o której mówiłam w trzech wersjach długi łańcuszek, długie kolczyki lub długi łańcuszek + czarny pasek i zdjecia butów moich które mogłyby się nadawać chodź oczywiście mogę kupić kolejną parę tylko jaki kolor? butów nigdy za wiele

dziewczyny czy myślicie że ksiądz by się zgodził żeby ktoś zagrał coś takiego np po przysiędze?
zestaw numer 3

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
przymiarka zrobiona, suknia wzięta! jupi! foto zamieszczam poniżej, wybaczcie że bez głowy, ale dziecię chwilę wcześniej bawiło się moimi włosami i mam autentyczny chaos na głowie.

teraz pytanie do was - jaki kolor bukietu byście doradzały? chcę na podstawie koloru bukietu zrobić wszystkie dodatki, między innymi zaproszenia bo chyba w końcu sama je zrobię

aha, wesela nie mamy, tylko obiad dla rodziny (ze względu na połączenie z chrztem młodego), oraz 2 tyg później parapetówka dla przyjaciół

super że sukienka wybrana bardzo ładna.
Buciki jakie chcesz- zależy czy chcesz kolorowe czy nie. Masz jakiś kolor przewodni? Jeśli tak to możesz w tym kolorze

Fajne rozwiązanie z obiadkiem i imprezką dla przyjaciół

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

malaOlaa-- Kochana wszystkiego najlepszego- samych szczęśliwych chwil u boku Męża !!!! Pogodę masz zamówioną i aby całe Twoje małżeństwo było tak słoneczne
Stary 2012-06-29, 09:12   #1114
Pradip
Zakorzenienie

O a mi gdzieś zjadło życzenia dla malaolaa
Wiec jeszcze raz kochana wszystkiego co najlepsze. Spokoju w Ten Dzień spełnienia wszystkich pomysłów i marzeń i cudownych lat z Mężem
Stary 2012-06-29, 11:03   #1115
mayeczka87
Rozeznanie

Malaolaa- Powodzenia!! Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie pięknie i, że będzie to jeden z najpiękniejszych dni w życiu! Szczęścia na nowej drodze Kochana

Dziewczyny, co sądzicie o poniższych kolczykach? Widzę, że większość z Was woli wiszące kulki kryształów?? Ja się chyba na nie zdecyduję, tylko w kolorze Crystal.

http://allegro.pl/nowe-swarovski-piekne-kolczyki-rosa-feeling-srebro-i2441210171.html

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 11:13   #1116
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
[B]Dziewczyny, co sądzicie o poniższych kolczykach? Widzę, że większość z Was woli wiszące kulki kryształów?? Ja się chyba na nie zdecyduję, tylko w kolorze Crystal.

[/COLOR][/COLOR]
http://allegro.pl/nowe-swarovski-piekne-kolczyki-rosa-feeling-srebro-i2441210171.html
bardzo ładne- podobają mi się
Stary 2012-06-29, 11:58   #1117
ewula87
Rozeznanie

Dziewczyny potrzebuję pomocy
Szukam ładnego albumu na podziękowania dla rodziców i nic mi się nie podoba Te drewniane czy skórzane, nie dość że nie bardzo mi się widzą, jakieś takie ciężkie, to jeszcze dość drogie. A wykonane z innego materiału jakieś kiczowate mi się wydają macie może stronkę z jakimiś ładnymi?
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 12:51   #1118
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
udało mi się w końcu dodać zdjęcie.. sukienka o której mówiłam w trzech wersjach długi łańcuszek, długie kolczyki lub długi łańcuszek + czarny pasek i zdjecia butów moich które mogłyby się nadawać chodź oczywiście mogę kupić kolejną parę tylko jaki kolor? butów nigdy za wiele

Moim typem jest sukienka w 1 wersji a buty ostatnie

Cytat:
ooo, to fajnie, bo my po przeprowadzce też niedaleko będziemy mieszkać w okolicach ronda starzyńskiego

Piękna suknia ciężko doradzac kolor, bo to musi być taki bliski Twoim upodobaniom... nie weżmiesz dodatków w kolorze, którego nie lubisz ja osobiście widziałabym tu bukiet biało-zielony(świeża zieleń) chyba ze chcesz zdecydowac sie na mocniejszy akcent to może róż?hmmm p.s. załączam przykładowy bukiecik, który bym tu widziała

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Wiem, że przymiarka może zweryfikować mój pogląd, ale myślę, że lekko rozkloszowana suknia (taka prawie-księżniczka ) z dekoltem w lekkie serduszko i z wyraźnie zaznaczoną talią (przy pomocy pasa w kolorze sukni) to będzie to Moje typy: Pronovias Delta, Pronovias Jilguero, Allure 8957
A Ty jaką masz suknię?
bardzo podobne wszystkie 3 które podałaś, ale chyba najbardziej urzekła mnie Allure 8957
Moją wypatrzoną "wymarzoną" kieckę właśnie przymiarka zweryfikowała... wiedziałam, ze chce coś bez ramiączek (dekolt serduszko) i coś z falbankami i w linii A. Okazało się, że dużo korzystniej wyglądam w ramiączkach, opadających, troskę grubszych. Koncepcja z falbankami została i linia sukienki też a co z tego wyjdzie to się okaże przy przymiarkach, a te dopiero pod koniec lipca... pokazuję mniej więcej sukienkę jak ma wyglądać (trochę inaczej będą szły ramiączka)

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, co sądzicie o poniższych kolczykach? Widzę, że większość z Was woli wiszące kulki kryształów?? Ja się chyba na nie zdecyduję, tylko w kolorze Crystal.

piękne bardzo eleganckie... az jestem ciekawa jak na uchu wyglądają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet-zielono-bialy.jpg (60,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a1356c3970f8820842746f3.jpg (97,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet_slubny_08.jpg (22,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00004526.jpg (30,2 KB, 24 załadowań)

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 13:22   #1119
katie99kasia
Rozeznanie

C.d bukietów dla Neave, może akurat się coś spodoba
Nie wiem dlaczego nie chciało się wgrać w poprzednim poście...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bridal-bouquets-with-gerbera_4.jpg (58,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub8.jpg (72,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24b4292a12ce0566eeae22ef9fb92d868ba79314_560x560.jpg (26,5 KB, 7 załadowań)

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-06-29, 14:05   #1120
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
O to blisko mamy do siebie Stamtąd pochodzisz czy tylko mieszkasz?

Po przeprowadzce trochę dalej ale za to bliżej mojego rodzinnego domu
Suknia bardziej podoba misie na tobie niż w katalogu który pokazywałaś tylko zobacz jak będziesz wyglądała w halce. Ona jest ecru? Mój monitor mnie oszukuje. A jaki kolor lubisz tak na co dzień?
W Kobyłce tylko mieszkam, przeprowadziliśmy się ze względu na malucha, ale przed ślubem przeprowadzamy się do Warszawy. Stąd wybór kościoła na Ratuszowej

odnośnie sukienki - kolor ecru, jakoś średnio się widziałam w kolorze białym

nad kolorem przewodnim właśnie się zastanawiam, TŻ sugeruje kwiaty w kolorze bladego różu... wrzucam przykładowe, które mu się spodobały w załączniku - co o nich myślicie? może macie pomysły na inny kolor przewodni? mi się podobają na przykład ciemne kalie (też dołączam). wogóle mam chyba słabość do kalii
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 14:13   #1121
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję pomocy
Szukam ładnego albumu na podziękowania dla rodziców i nic mi się nie podoba Te drewniane czy skórzane, nie dość że nie bardzo mi się widzą, jakieś takie ciężkie, to jeszcze dość drogie. A wykonane z innego materiału jakieś kiczowate mi się wydają macie może stronkę z jakimiś ładnymi?
a jak by ci się widział taki album: http://allegro.pl/fotoksiazka-40-str...434950091.html
Stary 2012-06-29, 14:22   #1122
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
a jak by ci się widział taki album: http://allegro.pl/fotoksiazka-40-str...434950091.html
Dziękuję Ci bardzo, ale widzisz jak chcę zostawić 3-4 ostatnie strony puste, żeby rodzice mogli sobie wklieć później zdjęcia ze ślubu które od nas dostaną, atu jakoś tak dziwnie jak wszystkie by były wydrukowane i kilka ostatnich wklejone, ale dziękuję bardzo
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 14:51   #1123
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Piękna suknia ciężko doradzac kolor, bo to musi być taki bliski Twoim upodobaniom... nie weżmiesz dodatków w kolorze, którego nie lubisz ja osobiście widziałabym tu bukiet biało-zielony(świeża zieleń) chyba ze chcesz zdecydowac sie na mocniejszy akcent to może róż?hmmm p.s. załączam przykładowy bukiecik, który bym tu widziała
Twoja suknie jest cudna! taka zwiewna, marzyła mi się taka, ale niestety korzystniej wyglądam w takiej o kształcie litery A

bukiet - fajny! nie brałam pod uwagę takiego połączenia, zaraz sobie zapiszę i pokażę TŻowi do decyzji

mayeczka - kolczyki są śliczne! bardzo mi się podobają szkoda że mi takie nie przypasują
Stary 2012-06-29, 15:05   #1124
wloszka8
Raczkowanie

Cytat:

jestem z Wrocławia, choć aktualnie mieszkam owszem w Kobyłce, a ślub biorę w Warszawie w kościele na Ratuszowej (na tyłach Parku Praskiego)

aha, wesela nie mamy, tylko obiad dla rodziny (ze względu na połączenie z chrztem młodego), oraz 2 tyg później parapetówka dla przyjaciół
czerwień, kobaltowy, róż.. co sobie wymyślisz tylko, każdy jeden kolor dużo jest też fioletów ostatnio a sukienka baaaardzo gustowna

Cytat:

jak dla mnie pierwsza wersja z tą sukienką, tylko dodałabym ten pasek co na ostatnim zdjęciu

dziewczyny mam pytanie, czy macie doświadczenie donośnie ozdób na samochód weselny tych na przyssawki? chodzi mi o to czy łatwo i szybko się je montuje???

małaOla Wszystkiego co najcudowniejsze Wam dzisiaj życzę!!!

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje

Edytowane przez wloszka8
Czas edycji: 2012-06-29 o 15:14
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:21   #1125
engi111
Raczkowanie

dziewczynki na ale pędzicie ja nie mam czasu się teraz udzialć bo mam chyba szyt sezonu w pracy czasem lediw zyje. Ale pochwalę się ze zakupiłam buty, znaczy bardziej zamówiłam na razie w salonie u mnie w mieście , cena 159 zł 10,5 cm obcasy w tym platforma - powiem ze jak na chodzenie po salonie sa wygodne odkryte palce . Jak przyjda to zamieszcze fotkę.

malaola trzymam kciuki za wszystko i niech usmiechnie schodzi jutro z waszych buziek.

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png

Edytowane przez engi111
Czas edycji: 2012-06-29 o 15:23
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:35   #1126
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

nad kolorem przewodnim właśnie się zastanawiam, TŻ sugeruje kwiaty w kolorze bladego różu... wrzucam przykładowe, które mu się spodobały w załączniku - co o nich myślicie? może macie pomysły na inny kolor przewodni? mi się podobają na przykład ciemne kalie (też dołączam). wogóle mam chyba słabość do kalii
Kalie podobały mi się też... ale chyba nie odważyłabym się na te ciemne, jakoś na bukiet ślubny mi nie pasuje- ale każdy ma inny gust za to te jasnoróżowe piękne

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
dziewczynki na ale pędzicie ja nie mam czasu się teraz udzialć bo mam chyba szyt sezonu w pracy czasem lediw zyje. Ale pochwalę się ze zakupiłam buty, znaczy bardziej zamówiłam na razie w salonie u mnie w mieście , cena 159 zł 10,5 cm obcasy w tym platforma - powiem ze jak na chodzenie po salonie sa wygodne odkryte palce . Jak przyjda to zamieszcze fotkę.
zawsze cos do przodu czekamy na zdjecia

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-06-29, 16:46   #1127
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie, czy macie doświadczenie donośnie ozdób na samochód weselny tych na przyssawki? chodzi mi o to czy łatwo i szybko się je montuje???

ja miałam kwiaty na przyssawkach (fotka autka w klubie). Co prawda ubierali je floryści ale poszło ekspresowo i bez problemów. Nic nie odpadło, żadnych śladów na lakierze- polecam.
Nie wiem czy to ma znaczenie ale moje przyssawki były jakby miękkie- taka miękka giętka guma

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
czekamy na fotkę

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

kurde ale jestem zła
dziś kolega przyniósł mi fotki (już obrobione- jest fotografem) na płytce. Obejrzałam w pracy- cudne takie pełne radości. Przyszłam do domu i chciałam zrzucić na lapka i ku***** lapek nie widzi zawartości płyty W pracy też tak na swoim kompie miałam musiałam iść do koleżanki .
Nie wiem czy jakiegos programu nie ma czy co, przyjdzie mąż to może na jego lapku się odpali a jak nie to muszę do poniedziałku czekać żeby w pracy na pendka przegrać
Stary 2012-06-29, 19:04   #1128
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
ale super!!! chyba ukradnę pomysł mogę??? takie na prezent dla rodziców

Cytat:
tak my zakładaliśmy sami i baliśmy się nawet, że może coś spaść podczas szybszej jazdy, może ze 2 przyssawki się odlepiły, montaż 3 min ogólnie bardzo fajna rzecz - polecam również.

Cytat:

kurde ale jestem zła
dziś kolega przyniósł mi fotki (już obrobione- jest fotografem) na płytce. Obejrzałam w pracy- cudne takie pełne radości. Przyszłam do domu i chciałam zrzucić na lapka i ku***** lapek nie widzi zawartości płyty W pracy też tak na swoim kompie miałam musiałam iść do koleżanki .
Nie wiem czy jakiegos programu nie ma czy co, przyjdzie mąż to może na jego lapku się odpali a jak nie to muszę do poniedziałku czekać żeby w pracy na pendka przegrać
a jaki masz napęd CD-rom? stary ten lapek?? a może płytka jest dual layer i dlatego nie czyta...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 19:13   #1129
niki19
Zadomowienie

Witajcie

Ja oczywiście jak to ostatnio z doskoku

Z racji ,że nie wiem czy będę miała jutro możliwość do was zajrzeć to chciałabym złożyć wszystkim PM-kom ślubującym dziś i jutro najserdeczniejsze życzenia
malaOlaa, justiii87, Matitka87 - kochane wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

My z Tż-em też jutro bawimy się na weselu jedynym minusem jest to ,że w niedziele na 7,30 muszę być na uczelni w Krakowie na zajęciach ale jakoś dam radę , a po zajęciach poprawiny

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 19:15   #1130
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość

a jaki masz napęd CD-rom? stary ten lapek?? a może płytka jest dual layer i dlatego nie czyta...

a nie wiem jaki mam napęd lapek stary nie jest- kupiony z pół roku temu (SONY VAIO) płytka normalna DVD. Eh... trudno najwyżej poczekam do poniedziałku chyba że na męża lapku sie odpali

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość

My z Tż-em też jutro bawimy się na weselu jedynym minusem jest to ,że w niedziele na 7,30 muszę być na uczelni w Krakowie na zajęciach ale jakoś dam radę , a po zajęciach poprawiny

ha ha no to intensywnie prosto z sali idź na zajęcia i weselną z tortem zanieś . Udanej zabawy i za egzamin
Stary 2012-06-29, 19:16   #1131
wesola84
Rozeznanie

Kobietki niestety wpadłam tu jak po ogień i nie nadrobię Was
MalaOla życzę Ci dużo szczęścia i miłości!!!
Ja za tydzień w sobotę - nie mogę uwierzyć, że czas tak szybko zleciał
A jutro panieński! Ciekawe jak to będzie, hehe.

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 19:18   #1132
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość

oj leci leci niestety a wesele jeszcze szybciej
udanego panieńskiego- życzę Ci aby był szalony
Stary 2012-06-29, 19:32   #1133
Malgos_12
Zakorzenienie

Wesola - to juz??? dopiero co ja odliczalam a teraz tyle już mężatek a "zaraz" będzie nas jeszcze więcej udanego panieńskiego!

W każdym bądź razie kochane: Justiii87 i Matitka87 - dużo uśmiechu w ten cudowny dzień i wszystkiego najlepszego na nowej drodze
Stary 2012-06-29, 20:40   #1134
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Nie używałam i raczej nie będę bo planuje tylko białe kokardy na klamkach ale słyszałam ze są bardzo proste w obsłudze, szybkie i nieinwazyjne
Cytat:
Ale pochwalę się ze zakupiłam buty, znaczy bardziej zamówiłam na razie w salonie u mnie w mieście , cena 159 zł 10,5 cm obcasy w tym platforma - powiem ze jak na chodzenie po salonie sa wygodne odkryte palce . Jak przyjda to zamieszcze fotkę.
Ale obcas !!! Czekamy na zdjęcie
Cytat:
Uwielbiam kalie i strasznie chciałam mieć je w bukiecie ale jakoś tak wyszło ze będą storczyki. A lubisz blady róż? Wybierzcie taki kolor który oboje lubicie
Cytat:

kurde ale jestem zła
Ale pech albo zdjęcia są zapisane w jakimś dziwnym formacie albo nie masz potrzebnych kodeków tak mi się wydaje
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Ale Ci się ułożyło... Daj znać jak się bawiliscie
Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Kobietki niestety wpadłam tu jak po ogień i nie nadrobię Was
Zajrzyj do nas w końcu na dłużej i koniecznie opowiedz jak było na panieńskim a jutro baw się dobrze

Ale jestem zmęczona... Sufit i 2 ściany pomalowane w domku wysprzątane, sałatka gotowa i mogę Was poczytać chwilkę bo powinnam jeszcze kilka zawieszek na butelki udzierać a jutro znajomi przyjeżdżają do nas a ja mam ostatni zjazd myślałam że wszyscy zjadą się dopiero gdzieś na 18 a Tz już na 12 się umówił trochę się boję że zanim wrócę do domu to panowie będą już pokotem leżeć no bo przecież w taką spiekotę jak ma być grilla nie rozpalą tylko piwkować będą
Stary 2012-06-29, 21:20   #1135
Neave
Raczkowanie

malgos - hahaha, pewnie! kradnij moim zdaniem to fajny pomysł i ja planuję zrobić 3 takie: dla nas, dla moich rodziców i dla taty TŻta

magnusia - a nie masz tak że w lapku masz czytnik CD, a płytka to DVD? kiedyś przy moim starym lapku też się tak nabrałam

dziewczyny - dzięki za super opinie o sukni! rano się obudziłam i stwierdziłam że fatalnie zrobiłam że ja kupiłam bo chyba tą lejącą się.... dzięki Wam trochę mi przeszło dzięki!

MalaOla - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze!!! mnóstwa miłości i zero stresów!

Pradip - no właśnie tak średnio mi podchodzi róż... więc zastanawiam się nad innym odcieniem, bo TŻ zapowiedział że te ciemnofioletowe i herbaciane z kolei jemu nie pasują. pozostają mi chyba tylko kremowe w połączeniu z jakimś innym kwiatkiem w ciekawym kolorze... jak wybiorę jakieś niebieskie to na pewno się zgodzi
Stary 2012-06-29, 21:38   #1136
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Raju, dziewuszki, mam tyle pracy, że nie mam kiedy Was poczytać...

MałaOla to dziś? Dobrze pamiętam? Jesteś już mrożonką? Wszystkiego naj, naj, najlepszego! Samych dni pełnych miłości!!!

Jutrzejsze Mrożonki - trzymajcie się! Niech ten dzień na zawsze będzie w Waszej pamięci! Życzę Wam pięknej pogody, świetnej zabawy, wzruszającego kazania i zabawy do rana z gośćmi weselnymi.

Panienki zaś, które będą balowały - bądźcie grzecznie ale wybawcie się za wszystkie przyszłe małżeńskie lata!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 22:07   #1137
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
malgos - hahaha, pewnie! kradnij moim zdaniem to fajny pomysł i ja planuję zrobić 3 takie: dla nas, dla moich rodziców i dla taty TŻta

magnusia - a nie masz tak że w lapku masz czytnik CD, a płytka to DVD? kiedyś przy moim starym lapku też się tak nabrałam
kradnę w takim razie - bo pomysł bardzo spodobał się tez mojemu tż-towi, tz dla rodziców bo my pewnie będziemy mieć album

co do magnusi napędu to ona ma nowy komp - raczej z przestarzałym sprzętem nie ma mowy...
Stary 2012-06-30, 09:52   #1138
magnusia
Zakorzenienie

justiii87, Matitka87-- dziś Wasz Wielki Dzień. Życzę Wam dużo radości i dużo miłości w dalszym wspólnym życiu Wszystkego najlepszego!!!!!
Stary 2012-06-30, 13:28   #1139
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Wszystkim ślubującym dziś Wszystkiego Naaajlepszego i dużo MIŁOŚCI

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 15:06   #1140
magnusia
Zakorzenienie

ale cisza tutaj dzisiaj.....

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości