|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Pani Buka
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Malla,
nie mam czasu dokladnie czytać wszystkich postów napisanych w ciągu ostatniego tygodnia czy ile to tam było, bo zaraz wyjeżdżam ale przyznam Ci szczerze, że ja nawet nie pamiętam co było w tym wątku założonym przez Kamę. możliwe, że nic nie napisałam, ale właśnie tylko dlatego, że - jak wspomniała bodajże Blair - od razu pomyślałam, że przecież pisanie czegoś w tym stylu to totalnie głupi pomysł, i że przecież i tak żadna z nas nie da Cię wciągnąć w obgadywanie, pisanie czegokolwiek za Twoimi plecami. i tak bym pomyślała w przypadku każdej innej dziewczyny. po prostu dlatego nie przyszłoby mi do głowy, żeby Cię o tym informować, bo to był że tak powiem wybryk jednostki i odzew był żaden (a jeśli był, to z tego co pamiętam to były głosy w stylu 'daj spokój' 'to nie tutaj, jak chcesz to napisz to samej Malli'... także nie wiem, wydaje mi się że bierzesz to do siebie strasznie emocjonalnie, chyba naprawdę niepotrzebnie ![]() ja też nie lubię brzydkiego obgadywania, jeżeli obgadywanej osobie w żadnym stopniu nie daje się znać, że to i to nam w niej nie odpowiada. co innego mówienie po prostu o jakiejś osobie, to się przecież wszystkim zdarza
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-06-29 o 11:07 |
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie to. Po zakonczeniu kursu Ci to oddają
Aha, zaplacic za egzamin mozesz w kasie na miejscu, ale mozesz tez przyjsc z potwierdzeniem przelewu z internetu ![]() Gdzie będziesz zdawać i ile jazd Ci zostalo jeszcze? Z parkowaniem dlugo mialam problemy. Renia sie po mnie darla i kazala samochodzik zabawkowy kupic z ruchomymi kolkami i patrzec, jak to dziala. Potem Achim mnie uczył na sposoby. Ale prawda taka, ze przetrawilam to w sobie i parkuje na czuja, tak jak mnie Renata uczyla. To samo z wyjazdem. Z równoległym mam masakrę, ale może też przetrawię w sobie.TŻ dziękuje.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4773 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle polecam wątek " Wpadki inteligentnego kierowcy w spódnicy " : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173615
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4775 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem dlaczego przez "Władcę pierścieni" nie mogłam przebrnąć, choć film jest z jednym z moich ulubionych, a przeważnie ekranizacje książek są kiepskie ![]() Serum z wit C można używać bezpiecznie na wakacjach, jak jest ostre słońce??
|
|
#4776 | |||||
|
Zakorzenienie
|
widzę, że nie potrzebuję dzisiaj kawy...
Malla szlag mnie jasny trafił na to, co napisałaś! odczekałam godz. żeby nie wywalać pod wpływem nerwów, ale po lekturze 2str. i uspokojeniu się kolejny post podniósł moje ciśnienie. Czy któraś ma dostęp do tych wątków? Jeśli tak to prosiłabym o podesłanie, poczytam i możemy gadać. Z małej chmury wyszedł duży deszcz i na prawdę przestaję rozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Mam wrażenie, że przynajmniej ja mam na myśli zupełnie co innego. Cytat:
Dziwi mnie jeszcze jedna rzecz- dlaczego nie masz o to pretensji do Kamy tylko jeździsz po mnie i SdC? Bo my się w tym temacie wypowiadamy? zaczynam mieć inne wrażenie.... Cytat:
skąd którakolwiek z nas ma wiedzieć dlaczego założyła wątek, a nie wywaliła na intymnym 2. my? dla mnie odcięcie się Malli od początku było zaskoczeniem, a stwierdzenie o internetowych znajomościach i braku więzi mnie uderzyły i było mi przykro, bo tak Was nie postrzegam 3. co my stworzyłyśmy? Malka zastanów się... kto miał problem z wypowiedzią Malli i założył taki watek? więc jakie MY?! to, ze Kamę uderzyła wypowiedź Malli nie traktuję jako moją sprawę. już mówiąc ogólnie- mogę wyrazić swoje zdanie w danym temacie, ale jeśli ktoś ma problem niech go rozwiązuje między sobą, ja mogę być postronnym obserwatorem zwłaszcza jeśli do żadnej opinii blisko mi nie jest i zależy mi na kontakcie z obiema osobami 4. co się upierała? nie upieram się tylko piszę to co pamiętam. poprosiłam o te posty jeśli je macie (albo powiedźcie gdzie mam pisać żebym mogła to prześledzić) i jeśli było inaczej to wszystko odszczekam. 5. a niby kto zamiata? jeśli SdC. Lenka, Blair, Myszka, ja się na ten temat wypowiadamy i dyskusja toczy się od wczoraj to jakie to jest zamiatanie? różnica w poglądach to nie przemilczanie sprawy Cytat:
nas to nie ziębi i to chyba widać, bo się w tym temacie sporo osób wypowiada Cytat:
i od 1.07 zaczyna się tam festiwal jazzowy Tyyyyyy?! nie byłaś?! ![]() może wziąć Cię dziecko za rękę i zaprowadzić? ![]() ooo super! czyli trochę więcej luzu? ![]() brakowało mu tylko dzidy i kolorowych malunków na buzi i spokojnie mógłby iść na polowanie na lwa ![]() zastanawia mnie na ile jego zachowanie, przyjęcie tej postawy, wynikało z emocji po strzelonej bramce a na ile mogło być reżyserowane w celu wpłynięcia na psychikę rywala Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#4777 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kasiencja - thank you.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35008678]Czyli nie jest ze mną aż tak źle [/QUOTE]Nie toleruję maziania po pożyczonych książkach. Kiedyś kupiłam bez kartkowania przewodnik po Tatrach. Pojechałam w góry i w autobusie kapnęłam się, że strony planowanego szlaku są puste Teraz kartkuję przed zakupem.
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz podesłać zdjęcia efektów, jakie uzyskała?2. Różnicę na korzyść Flavo, oczywiście? Ja do serum z BU nie mogłam się przekonać. To znaczy stosowałam i widziałam korzystny jego wpływ, ale nie lubiłam uczucia, jakie serum zostawiało na mojej skórze [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35007645]To prawda, jestem na tym punkcie skrzywiona wiem. Ale tak jak pisałam wczesniej - takie rzeczy wyniosłam z domu. Dla mnie już w podstawówce szokiem było jak ktoś brał zakreślacz i jechał po podręczniku. Jestem wzrokowcem, ucząc się lepiej reaguję na kolorki, zaznaczone miejsca, ale wtedy robiłam ksero i mogłam kreślić do woli. A nie po książce![/QUOTE] Ortodoks! ![]() Ja po swoich podręcznikach kreśliłam do woli ;p Zaznaczam też ołówkiem fragmenty w książkach psychologiczno-egzystencjalnych. Te fragmenty, które mnie poruszyły i które mam zamiar przemyśleć, przetrawić w sobie. Po cudzych nigdy nie mazałam. Po wypożyczonych z biblioteki też nie. Cytat:
|
|
|
#4779 |
|
Konto usunięte
|
Tez bym pprosila o podeslanie tego watku o ktorym mowila gg bo nie lubie jak jest afera nie iadomo o co.przepraszam za bledy bo klepe z telefonu
|
|
|
|
#4780 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę Cię! Ty nie pisałaś? Szczególnie po podręcznikach z angielskiego? Tam gdzie było wykropkowane?
|
|
#4782 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
wygląda jak afrykański wojownik, ja bym się go bała Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4783 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam, że w tym czasie Malla napisała jakiś komentarz o którym pisze teraz Lenka który w moim odczuciu trochę dotknął Kame bo tak samo pomyślałam i Kama, mając do Ciebie mały żal, założyła taki wątek dot. Twojej osoby mając raczej na mysli to, że nie rozumie dlaczego tak na nią naskoczyłaś. Wogóle pamiętam, że w tamtym okresie byłaś wyjątkowo drażliwa, uszczypliwa. W w/w wątku absolutnie nie było obgadywania Cię. Nigdy nie powstał watek służący do obgadywania kogokolwiek, powody były wyjaśniane na bieżąco i ja te powody uznaję bo skoro mówisz coś do kogoś wprost a ten ktoś nie rozumie to trzeba to załatwić w inny sposób. Zainteresowani wiedzą o co chodzi. Moim zdaniem, Malla, trochę za bardzo przejmujesz się całym tym wizażem. Mam wrażenie, że żyjesz tylko nim ( i kotkiem) i to generuje cały Twój wolny czas, głowę, myśli - skoro jest w stanie doprowadzić Cię do takiego stanu jak płacz. A Wy wszystkie, zluzujcie. Przestańmy nakręcać się nawzajem. Rozdrabniacie na kawałki każdą wypowiedz, próbując udowodnić cośtam. Naprawdę szkoda zdrowia na takie problemy. Skupcie się na swoich pasjach, jest piękna pogoda, lepiej wyjśc na zewnątrz na spacer niż nakręcać się przed klawiaturą wypominając sobie wszystko od kota, historii sprzed x lat, niewłaściwych wątków, kup, rozmow w zbliżeniach i tak dalej. Jak ktoś kogoś nie trawi - to niech na niego nie reaguje, nie musimy tutaj darzyć się ogromną miłością, nieliczni stworzyli tutaj przyjaznie i oby trwały one jak najdlużej. W tej chwili dzielimy watek, budujemy podobozy a pytanie po co? Zostawcie tą sprawę, kto ma żal i uważa, że ma rację ( czyli wszystkie ) zastosujcie zasadę " jestem mądrzejszy, ustąpię".Chociaż nie ja założyłam ten watek ale czuję się jego częścią, chciałam napisać, że od tej pory w tym wątku zapanuje ROZEJM i nie chcę czytać żadnych pretensji na w/w temat, uważam, że lista żali została wyczerpana, jej dalsze tworzenie doprowadzi do NICZEGO więc niniejszym nawołuję do zrobienia potem tak: amen PS. łomatko, takiego długiego posta to ja w życiu nie napisałam ![]() Cytat:
to tak samo jak małolaty które chodza do np sephory żeby zrobić sobie pełny make-up i wyperfumować się od stóp do głów ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35006630]Wczoraj wreszcie przyszlo zamówienie z Yves Rocher. Niestety szanowny pan listonosz nie pokusił się o wyniesienie ciężkiej paczki na 3 pietro tylko zostawił awizo (mimo, że na 100% dwie osoby były cały czas w mieszkaniu). Tak to z moim listonoszem od paczek jest, że ciężkich rzeczy mi nie wynosi i sama muszę dymać na pocztę... Tak więc jade dzisiaj specjalnie do centrum odebrać tę cholerną paczkę, która mnie już po nocach prześladuje...[/QUOTE] Mój listonosz też tak pracuje, nie jesteś sama. |
|||
|
|
|
#4784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mnie krew zalewała jak widziałam pokreślone biblioteczne książki (nawet ołówkiem). Ale moje podręczniki to co innego - są po to żebym łatwiej przyswoiła wiedzę, więc nie brakuje na nich podkreśleń (nawet kolorowych i notatek na marginesach).[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35008678]Czyli nie jest ze mną aż tak źle [/QUOTE][1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35009129] hm... ![]()
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wcale mnie nie pocieszyłaś... |
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?jak nie posłuchamy to Mistrzyni wyciągnie tą broń z avatara i nas nia potraktuje
|
|
|
|
|
#4787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Widocznie nie umiemy (my, oddające nieużywane rzeczy) bajerować tak skutecznie co te Cytat:
Tak już przyzwyczaiłam się do tych napompowanych sztucznie ust celebrytek i "gwiazd", że tak naturalny efekt jest niemal szokiem ![]() Tak chodzi mi czasami po głowie poprawienie opadających powiek.... ![]() Zna któraś kogoś (poza Ibiszem ), kto poddał się takiemu zabiegowi?
|
|
|
#4788 |
|
Matka Smoka
|
Nie wytrzymam - co chwilę któraś pisze ,,skończmy ten temat" po czym dorzuca swoje trzy grosze i temat ciągnie się dalej. Koniec to koniec - jak nie przestaniecie to zacznę wrzucać ignory a to co się będzie nadawało klikam jako ZP.
Serum z wit. C trzeba właśnie stosować jak jest słońce, bo wzmaga ochronę przed nim. Klei się, ale to pikuś, bo na to i tak trzeba nałożyć filtr, który się też lepi więc wsieradno (czy jak tam to brzmi). |
|
|
|
#4789 | |
|
Nie depcze krokusów
|
To nieopłacalne, bo... trzeba potem kupować dużo cieni
![]() Cytat:
Serum z ZSK jest bardziej wodniste. Flavo nie jest tępe, jest takie typowo serumowate, normalne
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-29 o 12:12 |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli Flavo C też jest takie tępe w aplikacji i daje równie nieprzyjemne uczucie na skórze co serum z BU?
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35009766]
Laski, nie potrzebuje któraś paletki na okrągłe cienie typu Inglot/KOBO/MAC? Bo mam jedną na byciu...[/QUOTE] Mnie się przyda, chętnie przygarne. Mam pytanie. Co to jest być?
Edytowane przez 201608010929 Czas edycji: 2012-06-29 o 12:18 |
|
|
|
#4795 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4796 | ||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
tyle tego jest że odpowiadam znowu na raty
![]() oooo a to nowość. no chyba, że powinnam to skojarzyć z inną sytuacją, ale może w takim razie i ja powinnam zrobić jazdę?![]() generalnie zgadzam się z każdym Twoim słowem w tym poście Cytat:
już chyba zostało ustalone, że temat nie został pociągnięty Cytat:
Cytat:
mamy napisać to wielkimi literami? ok- KAMA ZACHOWAŁA SIĘ NIE FAIR. tylko, że o tym to powinnyście sobie pogadać wy, bo to ona jest motorem napędowym tej całej sytuacji, a nam się dostaje rykoszetem. dziwne, że z nią sobie pogadałaś i wyjaśniłaś, a do nas masz pretensje. do nas, które niewiele mają z tym wspólnego. I jeszcze raz podkreślam, że nie widziałam, nie czytałam i nie wiem dokładnie co było w tym wątku w tym wątku "powitalnym" (innym niż ten drugi) owszem się wypowiadałam pisząc, że cała idea nie ma służyć obgadywaniu, a spotkaniom i tak było, a od dłuższego czasu zapadło tam grobowe milczenie Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale chodzi mi o to jak oceniasz tą babkęCytat:
Cytat:
Cytat:
zawsze można omijać takie posty Cytat:
Cytat:
Cytat:
za co ja mam Cię przepraszać skoro nie brałam udziału w dyskusji której i tak podobno nie było? dlaczego nie poprosisz o przeprosiny Kamy? skoro w mieszkaniu z nią to sobie wytłumaczyłaś to o co Ci chodzi? rozumiem, że nie masz pretensji do Kamy tylko do nas, tak? Zaczynam żałować, że się wypowiedziałam w tym temacie, bo nie brałam udziału w dyskusji, a jedynie zostałam po fakcie pobieżnie wtajemniczona w sprawę i teraz mi się obrywa. Cytat:
kto niby to przyznał? jeśli ktoś powiedział, że do tego służy to napisz konkretnie kto, bo w tym momencie to ja się czuję urażona i fałszywie oskarżona jak mam poprosić o dostęp do tych wiadomości bo przysięgam, że więcej nie zniosę! Wszystko zależy od konkretnej sytuacji, w życiu nie postępuje się ciągle tak samo. przykro mi, że tak silnie na to reagujesz i uwierz mi, że żadna z nas (myślę, że spokojnie mogę wypowiedzieć się za wszystkie te, które wałkują ten temat) nie miała nigdy na celu Cię urazić i sprawić Ci przykrości. Za długo się znamy, za bardzo się lubimy i to uważam za szczere Cytat:
Cytat:
nie byłaś stroną konfliktu? dobre sobie przypomnę Ci, że uczestniczyłaś w tym tam samo jak ja i Granatowa, wyraziłaś zgodę na taką formę spotkania i nie miałaś ABSOLUTNIE żadnych zastrzeżeń. zanim do sytuacji doszło bez zahamowań toczyła się dyskusja, a jak przyszło do konfrontacji to spuściłaś wzrok i nie odezwałaś się słowem. jakbyś była niewidzialna. zostałam wtedy sama i sama musiałam to wyjaśniać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba jestem przekupna
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||||||||||||
|
|
|
#4797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35009766]eeeeeej! wypraszam se insytuacje jakobym miała coś z głową! ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() wsjo rawno
|
||
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I mogłaby się sytuacja powtórzyć .---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Zgłoszenie problemowe czy coś takiego. |
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem. Póki co po 9 dniach dopiero zmieniono mi status, że wszczęto postępowanie administracyjne. Zobaczymy jak długo potrwa postępowanie i dostarczenie prawka do mojego starostwa
Już się nie mogę doczekać ![]() UWAGA, bo przejmuję koci temat. Moja Mela twierdzi, że sławny Maru ma na noc i pokazała, że to ona zmieści w każdym pudełku ![]() Dawno się tak nie uśmiałam patrząc, jak wywija tyłkiem w każdą stronę, byleby się w tym pudełeczku ułozyć
|
|
|
|
#4800 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35006630]Wczoraj wreszcie przyszlo zamówienie z Yves Rocher. [/QUOTE]
ja nie mam cierpliwości do listonoszy i tłumaczenia że mam w :upie: awizo Cytat:
![]() chcesz je? bo jeszcze 1 nie przeczytałam, jakoś mi pod rękę nie podchodzi Cytat:
nie chcę tak wyglądaćCytat:
po weekendzie? poniedziałek, wtorek?2. no widać nie:kwsny: Cytat:
Zresztą nie widzę powodu żeby kończyć temat, który dla mnie skończony był dopóki nie pojawiły się oskarżenia, które mnie trafiły.
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

ale przyznam Ci szczerze, że ja nawet nie pamiętam co było w tym wątku założonym przez Kamę. możliwe, że nic nie napisałam, ale właśnie tylko dlatego, że - jak wspomniała bodajże Blair - od razu pomyślałam, że przecież pisanie czegoś w tym stylu to totalnie głupi pomysł, i że przecież i tak żadna z nas nie da Cię wciągnąć w obgadywanie, pisanie czegokolwiek za Twoimi plecami. i tak bym pomyślała w przypadku każdej innej dziewczyny. po prostu dlatego nie przyszłoby mi do głowy, żeby Cię o tym informować, bo to był że tak powiem wybryk jednostki i odzew był żaden (a jeśli był, to z tego co pamiętam to były głosy w stylu 'daj spokój' 'to nie tutaj, jak chcesz to napisz to samej Malli'... także nie wiem, wydaje mi się że bierzesz to do siebie strasznie emocjonalnie, chyba naprawdę niepotrzebnie 

W głowie mi się to nie mieści.

Widzę różnicę między nim (a raczej próbką, którą miałam) a serum z BU czy ZSK.

i notatek na marginesach).

chyba jestem przekupna
. Cały mój grzech polegał na braku reakcji. Ale oczywiście brak reakcji to nie reakacja - no chyba że Malla uzna inaczej.