|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Cytat:
Cytat:
gratuluje udanej wizyty i zdrowego synka Jakub ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi trasznie niedobrze i chyba zaraz
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie naprawde Cytat:
Landi Bosko wyglądasz |
||
|
|
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
Ale mi niunia w brzuchu szaleje
![]() Dobra to wrzucę do prania wszystkie swoje białe trampki i tenisówki to mi raz dwa dziś wyschną |
|
|
|
#1115 |
|
Zadomowienie
|
a ja jadę na ryneczek po jakieś owoce.... bo coś ostatnio się zaniedbałam owocowo
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
teraz dałabym Dawid, ale tylko dlatego że Kubusiów już za dużo jest
Cytat:
jak ślicznie!nie tylko ty ; p Cytat:
a ja wcinam czereśnie : ) |
||
|
|
|
#1117 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Już jutro usg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szybko zleci do poniedziałku.Cytat:
![]() I za 16 tydzień.Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze raz wszystkiego dobrego Cytat:
Cytat:
![]() Kciuki za wszystkie wizyty ![]() I za wszystkie rozpoczęte tygodnie: ![]() ![]() Ja spadam do nauki :/ A taka piękna pogoda
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
No ja też spadam.
Miłego dnia i ewentualnie weekendu |
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
a ja spadam obiad robić. : )
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Jacie, ciekawa jestem kiedy u mnie zacznie sie ruszac
![]() Kończe 19 tydzień i dalej nic
|
|
|
|
#1121 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1122 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam !
Wizyta 13.07 na 9.40 ![]() No, ale i tak najważniejsza jest połówkowa we wtorek !!!! Już żyje tylko tym Gorączka jest dzisiaj okrutna..ufff....z ledwością wróciłam do domku Teraz nie ruszam się bez małej buteleczki wody mineralnej !Cytat:
![]() Ciekawostka z tymi siusiakami Mi Jakub Cytat:
![]() Powodzenia i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo szczęścia Cytat:
![]() Cytat:
Współczuje nauki w taką pogodę. Ja na szczęście jak uczyłam się do swojej obrony to na dworze było paskudnie i wietrznie. Nic mnie wtedy nie rozkojarzało
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||||
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie bardziej dawid podoba bo jakubow jest tyle ze masakra
nawet sama sie zastanawialam nad dawidem
|
|
|
|
#1124 | ||
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam arbuza, morele i maliny, na czereśnie mi nie starczyło
jutro sobie kupię czereśnie ![]() Cytat:
za wizytę i obronę są ![]() wszystko musi iść dobrze ![]() Cytat:
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszyłaś mnie
![]() Cytat:
![]() Ładne jest |
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane chciałam się przywitać, pewnie nie nadrobię bo nie mam czasu.
Robię porządki, zapowiada mi się ciekawy weekend i nastepny tydzień także pewnie mało mnie będzie. Dziś kończe 15tc
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
Mój Tż mnie wykończy! Zgadza się na imię a za godzine już mu się nie podoba, nie wiem jak on by chciał nazwać dziecko? Eustachy albo ostatnio wymyślił Wolfgang czy jak to się pisze! Normalnie proponuje mu mówi ok a za chwile wraca do tego co wcześniej się nie zgodził i mówi że nie mówiłam takiego, i tak wkółko bo za następną godzine to imię też do d...! Nie wiem czy da się to przeczytać hehe
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
nie martw sie
![]() moja kumplea poczula w 22im tyg i tez dobrze ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
spoko nie martw sie moj chcial dac morfeusz, herman albo cos tam nawet nie pamietam powiedzialam absolutnie ze nigdy w zyciu i w koncu doszlismy do porozumienia
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
nO WRESZCIE SIE UDALO nadrobic
13 stron ![]() A ja cały czas jem odkad przyjechałam .. tesciowa od wczoraj podklada mi pod nos coraz to nowe smakolyki nie powiem - podoba mi sie to . Dobrze mi tu , rozpieszczaja mnie strasznie , tesciu jak uslyszal ze lubie sledzie w smietanie to polecial do sklepu i całe wiaderko mi kupil .. Lece , obiad czeka .. ![]() Buziaki , wpadne potem .
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Rozeznanie
|
Moje dziecko chyba do wizyty w UC będzie bezimienne! No załamka! Ostatni jego typ to Ivo, a mi się nie podoba!
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- A później mówi jak chcesz! Tylko po godzinie już nie jest jak chcesz tylko nie podoba mi się!
|
#1133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję nowego tygodnia ![]() Cytat:
Ale ja nie mam co narzekac, bo jadę na weekend z rodzicami a oni też nie pozwolą abym przez chwilkę czuła głód Kamilka - zobaczysz, że wkrótce się dogadacie ! Wiadomo, że to jest wybór na cale życie tak więc trzeba to robic rozsądnie i w porozumieniu ! ......................... .................. Skroiłam sobie na kawałeczki zimnego arbuza i zajadam !!! Mniam mniam ...
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-06-29 o 14:28 |
||
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
jest mi przykro, poklocilam sie z mamą, jest zla ze nie wzielam mojej siostry an swiadka na ślubie.tlumacze ze michal tez nie wzial brata i ze rodzenstwo wezmeimy na chrzestnych.nie nie rozumeiją, moja mama twierdzi że to "tragedia rodzinna" i ze nigdy mi tego nei wybaczy......mam dosc moja siostra nie mami za zle za to mama ma ......................... ..........uslyszlaam ze jestem złą corką ze mam w du..pie rodzinie itak dalej odechcialo mi sie wszystkeigo
moją swiadkową bedzie moja przyjacilka ania, ona uroidzila w listoapdzie julcie małą i moja mama tekst "ze lepiej zeby ta ania na slubie z tą małą nie byla blisko mnie bo nie ręcze za siebie"....i ch..j |
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście poprosiłam na świadkową koleżankę a mój mąż kolegę. No, ale przez jakiś czas czulam niechęc ze strony siostry..przestała do mnie dzwonic..odwiedzac mnie itp. Czułam, że jest jej przykro.. Moja mama powiedziała mi któregoś razu, że jest jej (mojej siostrze)bardzo źle z tym, że jej nie wybrałam itp. Prosiła abym to jeszcze przemyślała, ale oczywiście wybór należał do mnie.. No i tak zrobiłam..otóż porozmawialam z koleżanką i opowiedziałam jej o całej sytuacji a ona sama zaproponowała aby to moja siostra została świadkową. No i tak zostało. Nie żałuje tej zmiany i bardzo się teraz cieszę, że siostra była świadkową, a nie koleżanka z którą teraz nie mam prawie żadnego kontaktu.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#1136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomniałaś mi o arbuzie!! Ide sobie ukroic!
|
|||
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja z moja mama nie mam dobrego kontaktu z siostra moze i bym miala ale moja mama wywyzsza od zawsze dwojke dzieci pozostalych a mnie nie, bo ciagle powtarza ze oni z nią meiszkaja a ja wybralam inne zycie wiec moja decyzja wiec nic jej sie nie podoba co robie, moja siostra na slub wiem ze by przyszla ale moja mama powie nie i nie przyjdzie i ja nie wiem juz sie denerwuje tym wszystkim.ja cale zycie slysze ze "N. jestladniejsza, madrzejsza, jest za rodziną, ma charakter a ja nie itp itd obojetnie co bym zrobila i tak wiecznie bedzie zle |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

więc nie mam ładnych zdjęć 

bo ja wczoraj się dowiedziałam, że siusiaki rosną szybciej niż inne rzeczy, ale później się zatrzymują
gratuluje udanej wizyty i zdrowego synka 

Szybko zleci do poniedziałku.