|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Skończyłam sprzątać meblościankę i komodę, zagospodarowane miejsce dla Kamila jest
![]() ![]() nadrobię jak TŻ wyprawię do pracy.
#242 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hehehe no widocznie ![]() aaaa juz niedlugo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witajcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Oby
![]() ![]() Żabcia ![]() TŻ z tatą zamontowali mi półki na książki! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Buhaha Żabcia spójrz na swój suwaczek!! ![]() ![]() Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-06-29 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak nie wykonam dostanę opr... i to niezły... Kasiu wszystkiego najlepszego ![]() ![]() -
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-06-29 o 18:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do cyklu to myślę, że mógł wpłynąć ![]() Cytat:
choć u nas na licu moją bardzo dobrą koleżankę też chcieli skosić... wyszła to się popłakała, bo mało co a zarzuciliby jej, ze to nie jej praca- a dziewczyna sumienna i to na pewno jej! no ale w naszym przypadku słowo obrona bylo dosłowne, trzeba było się bronić! ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- A propo sprzątania, to idę aby zrobić to dziś... bo od jutra nauka (mimo skończonego roku szkolnego ![]() ![]() A tak mi się nie chce.... Jakaś obolała dzisiaj jestem i poddenerwowana... brzuch mnie bolal, głowa, plecy... a do tego ciągle czkam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||||||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() dzieki ![]() dziekuje ![]() dzieki ![]() ![]() Cytat:
hahaha co za skojarzenie ![]() Cytat:
sliczne lozeczko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wizualnie fajny ale znajomi mieli podobny (tylko inne zwierze) i troche krotko im sluzyl ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiunia!!!!!!!!!! wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!! ![]() dziewczyny padam ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Aaby,
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie sprzątam cały czas, poprostu tak Wam się wydaje bo Wam pisze o każdej minucie mojego życia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ana, Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kotek, intensywny dzień.... ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- czemu ciszaaaaaa ? ![]()
![]() |
#251 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
byłam na działeczce, poplewiłam trochę i zrelaksowałam się na leżaczku ![]() ![]()
![]() |
#252 | |
Konto usunięte
|
Witam się w nowym wątku.
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
Czego się uczysz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super paputki kupiliscie ![]() ![]() Emilia bardzo ladny kacik dla malutkiej ![]() my juz lozeczko tez mamy skrecone ale poscieli jeszcze nie wyciagnelam bo sie zakurzy
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz wracam do nauki... Jutro o 13:30 zdecydowanie przydadzą się Wasze kciuki
![]() Aaby, antybiotyki mogły zdecydowanie rozregulować cykl. Co do komentarza o oknach...chyba bym takiej koleżance wręczyła wiaderko, szmatki i płyn do szyb, zaraz po tym tekście ![]() Strong, a czemu nie chcesz iść na studia? Młodziutka jesteś ![]() Aa..i dziś się okazało, że jako, że jestem studentką, to przysługuje mi 50% zniżki na wyrobienie paszportu - mimo tego, że 'wiek studencki' mam już za sobą ![]() Ok...oficjalnie wpadam w panikę przedegzaminacyjną.....:d rzwi-strach: |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczyny
![]() ![]()
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Butter, jak trzebabylo studia wybierać to nie miałam na co iść, nic mnie nie interesowała a te przyszłościowe zawody tym bardziej. I sobie myśle, nie będę płacić szalonej kasy ( w razie zaocznych i dojazdy czy wyprowadzka bo u mnie nic nie ma) tylko po to żeby 5 lat robić coś co mnie nie interesuje, tym bardziej że nie miałam konkretnego celu. No i olałam aż w sierpniu widziałam ogłoszenie tej szkoly nie daleko mnie że technik administracji za free zaocznie... na co ja: "super!" to mogę spróbować bo przecież w razie "w" nic nie stracę. i POSZŁAM ! okazuje się że ta szkoła jest dla mnie bardziej przyjemnością, bo uwielbiam tam chodzić i się dowiadywać wkońcu przydatnych rzeczy. Mówię przydatnych bo póki co z tego co wyniosłam z liceum nie użyłam nic, a tutaj proszę, przy rozmowie zawsze mi jakoś łatwiej jak czasem dyskutuje z tatą TŻ o składkach, urlopach czy ogólnie prawie. I co mnie jeszcze utwierdza w tym że dobrze zrobiłam to to że przyjaciółka administracje studiuje i robi to co ja plus jakieś bzdety a'la "liceum" które znów do niczego jej się nie przydają. Ale już mi to jeden w życiu mądry człowiek powiedział" :to co ona zrobi w klat 5, ja w 2 lata" więc mam wyselekcjonowane to co potrzebne naprawdę. A skoro robię to dla przyjemności i EWENTUALNEJ pracy, bo jak pisałam zamierzam otworzyć własny biznes, to po co mam studiowac administracje, obciążać się finansowo, i znów sięgać po jakąś tam część zbędnych rzeczy jak tu mam na miejscu, tylko co ciekawe, za darmo i to jeszcze w takiej formie, że dziecko i rodzina będzie na pierwszym miejscu a nie studia/szkoła. A uważam też że z wykształceniem technicznym a tym bardziej jeśli zrobię zamierzone kierunki też będę mogła znaleźć wystarczająco ciekawą pracę.
nie mówię też że nigdy nie pójdę na studia, nie wykluczam absolutnie, ale napewno nie teraz. Teraz się realizuję w życiu i mam nadzieję że tak zostanie, a może kolo 50tki, mi się zachce ![]() pogadałam ![]() i oczywiście kciuki za Ciebie będą ![]() Agi82, witaj ![]() Kasiax, ja mam mleczko do ciała z nivei z pompką, i oliwkę, i właśnie Ciebie pytam bo nie wiedziałam co jeszcze kupić ![]() co do wyprawki szpitalnej, my mamy kupioną, bo to wtedy co teściówka z TŻ mi prezenta zrobili ![]() ![]() łóżeczko u nas stanie dopiero jak będę w szpitalu tylko pościel przygotuję wcześniej i dam do takie walizeczki po kocu żeby się nie kurzyła. Stokrotka, u mnie też trzeba poplewić ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Jedno pranko już się dokańcza, ja po śniadanko i niestety drogie Panie.... zaczynam odmrażać lodówkę.... aż mnie mdli! Tak mi się tego nie chce robić że szok, a dziś jeszcze zakupy, potem na działkę, do kościoła i trzebabyło by coś upiec, ale chyba wycwanię się babką ![]()
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witajcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martynka1916 Czas edycji: 2012-06-30 o 07:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj ten test ( 11 dzień fl) i oczywiście jest negatywny. Trudno, ale dla pewności zrobię jeszcze jeden we wtorek (14 dzień fazy fl) bo muszę ten duphaston odłożyć żeby okres dostać. Ciekawe, czy mimo duphastonu okres sam moze przyjśc, czy on blokuje ten okres ![]() ![]()
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny. Przyszłam Wam tylko powiedzieć, że byłam wczoraj na usg. Okazało się, że najprawdopodobniej pekla mi jakaś torbiel w jajniku albo była to owulka. Ale lekarz powiedział, że raczej nie bo w sumie był to 10 dc i jemu sie nie wydaje że mogłby pecherzyk urosnąć do takich rozmiarów i pęknąć w tak krótkim okresie czasu. Także raczej to jest jakas torbiel z poprzedniego cyklu.. No mam teraz brac wieksza dawke luteiny dowcipnie i za 10dni znowu na usg
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na II kreski już nawet nie liczę, już nie czuję się "ciążowo" nawet piersi mniej bolą, no trudno. Teraz zaczęłam myśleć o wakacjach bo za 2 tygodnie urlop aby odgonić myśli tylko od staranek.
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-06-30 o 07:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tomalinka przykro mi ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Gucia, Butter robiłam wczoraj z waszego przepisu szpinak zapiekany w cieście francuskim. W smaku rewelacja, tylko pewnie mój błąd, bo gorący szpinak dałam na ciasto i był problem ze zwijaniem, ale tz jest sprawniejszy w tych rzeczach i jakoś się zwinęło i upiekło ![]()
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-06-30 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Czesc
witam sie ladnie z rana i lece dalej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już robicie badania u TŻ? Widzę, że niecierpliwi jesteście ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Hejka!
![]() U nas upał dziś...huh... ![]() Siedzę w tej "dodatkowej" pracy...i mam zamiar się zaraz trochę pouczyć ![]() Stokrotko ehsss ty łobuzie!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35024485]Może jednak za szybko ten test. Nie załamuj się
![]() Już robicie badania u TŻ? Widzę, że niecierpliwi jesteście ![]() Ojej, współczuję. Oby wszystko się wchłonęło i następny cykl będzie lepszy.[/QUOTE] nie załamuję się, chociaż już się nie nastawiam na II kreski w tym cyklu. Moja ginka powiedziała, żeby już robić wyniki tz, że nie ma na co czekać. Pamietasz ile takie badania kosztują? Cytat:
![]()
![]() |
#270 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.