Powiększanie piersi cz.7 - Strona 506 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-29, 17:15   #15151
Littaleya
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam takie pytanie teorwetyczne operacje mam rano wiadomo ze jestem na czczo nie moge jesc i pic rano wstaje wiem z doswiadczenia hehe ze jak sie denerwuje a na pewno bede mam problemy zoladkowe czy np stoperan nie popijajac mozna wziac????pozdrawiam
Dobre

Ja tez tak mam jak sie stresuję
Chyba musisz lekarza zapytać , bo to jednak lek .

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-06-29 o 17:20
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 17:33   #15152
Katarsis87
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było ale miałam zawirowania w pracy i urwanie głowy
Mam nadzieję, że teraz znajdę więcej czasu na posiedzenie z Wami.
Co u Was słychać?
Jak mija dzień?
Ja właśnie uszykowałam obiad.
Mam pytanie czy któraś z Was po powiększeniu piersi przytyła?
Możliwy jest taki skutek uboczny narkozy?
Ja nie miałam problemów, wagę miałam tą samą.
Idąc na operację ważyłam 57 - 58kg, aktualnie po operacji ważę około 64 -65 i trochę mnie to niepokoi.
A szczerze powiem nie jem słodkiego prawie, nic się w moim życiu nie zmieniło.
Stary 2012-06-29, 18:04   #15153
kasikkk87
Zadomowienie

to tycie wynika chyba z maøej ilosci ruchu po operacjino bo jaknie straszyc mnie tu bo ja chcialabym schudnac a nie przytyc

mam do was pytanko czy po tyg bede na tyle sprawna zeby cos tam zalatwic poza domem??umyje juz sie normalnie,ubiore????????? ?????napiszcieeeee
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 18:16   #15154
Katarsis87
Raczkowanie

To na pewno nie wina ruchu, ale nie wiem czego innego może być.
Teraz od sierpnia zapisuję się na siłownię prędzej nie mogę bo jadę do Kołobrzegu do pracy na 2,5 tygodnia.
Ja bardzo szybko się myłam sama, ubierałam, w sumie od razu po powrocie do domu, ale prowadzić auta nie byłam w stanie przez bite 2 tygodnie.
Stary 2012-06-29, 18:32   #15155
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
hihi no to coś słabo szukasz jest to chyba najsłynniejsze miejsce ze stanikami w w-wie w samym centrum bardzo fachowo wręcz specjalistycznie od lat - pewnie nasze mamy tak zachodziły a może nawet i babcie na obecną chwilę oceniam ten sklep na dwóje na szynach - no ale Anitę mają
Zagadka nie byla zbyt trudna, dziekuje

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ANDZIKUS nie umiem otworzyć linka,lepiej dawaj cycorki w ty staniku do galerii,chętnie zobaczę ten staniorek
Klaudusiu, a prosze, prosze, wstawilam juz foteczke do mojego albumiku ze staniczkami Dzis smigam w nim caluski dzien i jest bezbledny. Wg mnie, najlepszy ze wszystkich sportowcow Triumpha. Az zaluje, ze kupilam te poprzednie. Niestety, wczesniej nie mialam dostepu do tego cudenka a przez eBay obawialam sie kupowac. Uwazam, ze jako pooperacyjniak oraz na pierwsze miesiace, dla dojrzewajacych cucuszkow, jest IDEALNY Wczoraj zamowilam drugi, czarny

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja mam dziś taki dzień płaczliwy, jestem sama, mąż od wczoraj w delegacji i tak jakoś smutno mi było... ale dzięki Wam stawiam się do pionu!
Oj stawiaj sie do pionu Kochana, stawiaj Ja tez mialam trudne chwile, pomimo, ze przy mnie byl moj ukochany. Wspolczuje Ci tej samotnosci. Gdybym byla blizej wpadlabym do Ciebie i zrobila Ci jakis obiadek

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-29 o 18:56
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 18:34   #15156
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczynki tylko pytam seriostosowalyscie kiedys nakladki na sutki bo sa rozne rodzaje nie wiem ktore zamowic
tylko pytam powaznie moze i stojace sutki sa fajne ale na pewno nie od razu po operacji i poza tym nie wtedy kiedy ja bede szla do ludzi np tesciowej
nikt nie wie o mojej operacji tylko maz wiec prosze o normalne odpowiedzi anie typu po co ci to to jest lato a ja nie wyskocze nagle w topiku i tych sutachz wielkim brzuchem po narkozie hehee
Stary 2012-06-29, 18:35   #15157
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Ania jak tam po operacji? Dajesz radę? boli? ruszasz się jakoś?
Ania spadla z operacji. Cos z wynikami bylo nie tak
No wlasnie, Ania, gdzie jestes?! Jak juz musisz plakac to lepiej placz z nami jak sama!!!!

Stary 2012-06-29, 18:44   #15158
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki tylko pytam seriostosowalyscie kiedys nakladki na sutki bo sa rozne rodzaje nie wiem ktore zamowic
tylko pytam powaznie moze i stojace sutki sa fajne ale na pewno nie od razu po operacji i poza tym nie wtedy kiedy ja bede szla do ludzi np tesciowej
nikt nie wie o mojej operacji tylko maz wiec prosze o normalne odpowiedzi anie typu po co ci to to jest lato a ja nie wyskocze nagle w topiku i tych sutachz wielkim brzuchem po narkozie hehee
hihihi
wiem że dziewczynki kupowały te nakładki- raz nawet wysyłałam jednej nowej cycolince z W-wy bo u niej niej nie było. Są silikonowe i fizelinowe- które lepsze niestety nie podpowiem.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Zagadka nie byla zbyt trudna, dziekuje [COLOR="Silver"]
Liczyłam, że ją odgadniesz oj zawiodłabym się gdyby było inaczej
A ten staniczek który kupiłaś wygląda świetnie- jaki masz rozmiar bo te ich sportowe są dość ścisłe pod biustem?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 18:46   #15159
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
przeczytałam gdzieś że o wielkości biustu po op. bardziej decyduje projekcja niż objętość implantu, prosze napiszcie czy dobrze to rozumiem
Patrycja, wg mojego rozumu tak wlasnie jest. Reszta to kwestia ksztaltu impalntu, a wiec i przyszlego cycusia. Jesli implant o mniejszej objetosci ma wiekszy profil i projekcje to musi byc wezszy, a co za tym idzie, przy wiekszej piersi bedziesz miala wieksza odleglosc pomiedzy piersiami. Z kolei ten wiekszy objetoscia i nizszy a o mniejszej projekcji da pewnie mniejsze piersi ale z racji tego, ze jest szerszy wiec i rowek bedzie mniejszy. Takie jest moje rozumowanie.
Zagladalas do katalogu jak to wyglada i jak duze sa te roznice w szerokosci obu implantow? To sa bardzo znaczne roznice?

Stary 2012-06-29, 18:47   #15160
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
MyaDiva
tak wycinam w lipcu. Nie znam dokladnej daty ale w pierwszej połowie.
Dziekuje
O, to może z Olivką się spotkacie- oj chyba podjadę Was odwiedzić

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-06-29, 18:52   #15161
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
A ten staniczek który kupiłaś wygląda świetnie- jaki masz rozmiar bo te ich sportowe są dość ścisłe pod biustem?
MyaDiva, a Ty masz dostep do mojego albumiku?! Jak to mozliwe, w takim razie, ze ja nie mam dostepu do Twojego?!
Rozmiarek staniorka to 70D.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
tak idę na ponowną konsultacje nie chodzi o to że chce mieć jakieś wielkie balony bo nie po to tez wybralam anatomy zeby byl jakis przerysowany, karykaturalny wygląd
A ja wyznam Wam, ze coraz bardziej zaluje, ze nikt nie wymyslil implantow, ktore polaczylyby anatomiczny wyglad z nieco bardziej rozbudowana, okragla gora. Tego bym chciala najbardziej. Mysle, ze przy 380 jest to mozliwe. Niestety, we mnie to by juz podobno nie weszlo... Szkooooda. Troszenke brak mi tej zaokraglonej gory wystajacej nad staniczkiem

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-29 o 19:20
Stary 2012-06-29, 18:53   #15162
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Ania spadla z operacji. Cos z wynikami bylo nie tak
No wlasnie, Ania, gdzie jestes?! Jak juz musisz plakac to lepiej placz z nami jak sama!!!!
tez o niej myslalalam,Aniu gdzie jestes????
Stary 2012-06-29, 18:54   #15163
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny mam takie pytanie teorwetyczne operacje mam rano wiadomo ze jestem na czczo nie moge jesc i pic rano wstaje wiem z doswiadczenia hehe ze jak sie denerwuje a na pewno bede mam problemy zoladkowe czy np stoperan nie popijajac mozna wziac????pozdrawiam
Ojej, Kasikkk, naprawde przewidujesz, ze az tak zle bedzie?

Stary 2012-06-29, 19:49   #15164
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
O, to może z Olivką się spotkacie- oj chyba podjadę Was odwiedzić
Ale by bylo pewnie ze odwiedz jak tylko mozesz
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 20:02   #15165
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Ojej, Kasikkk, naprawde przewidujesz, ze az tak zle bedzie?
oj tak jak dzwonilam to sie denerwalam a co dopiero przed sama operacja
Stary 2012-06-29, 20:10   #15166
falena26
Raczkowanie

Witam!Od operacji mineło 4,5 miesiaca.Martwi mnie moja lewa pierś poniewaz miesięn jeszcze nie chce puscic.Byłam ostatnio na kontroli u Dr.i powiedziala ,ze robi sie zrost.Kazała mi kupic stanik triumpha traction.I go po srodku zszyc ,zeby piersi sie stykały.I mam chodzic na basen.Okazało sie ,ze basen u mnie bedzie zamkniety przez miesiac a najblizej mam do innej miejscowosci 70 kmBoję sie ,ze ten zrost mi zostanie.Czy ktoras z dziewczyn miała podobny przypadek?Mialam operacje pod miesien.
Stary 2012-06-29, 20:19   #15167
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez falena26 Pokaż wiadomość
Witam!Od operacji mineło 4,5 miesiaca.Martwi mnie moja lewa pierś poniewaz miesięn jeszcze nie chce puscic.Byłam ostatnio na kontroli u Dr.i powiedziala ,ze robi sie zrost.Kazała mi kupic stanik triumpha traction.I go po srodku zszyc ,zeby piersi sie stykały.I mam chodzic na basen.
Jejku Falena, ale czego zrost? Masz jakas foteczke jak Twoje piersiatka teraz wygladaja? Czemu ten miesien nie chce puscic???? Wstreciuch jeden!

Stary 2012-06-29, 20:23   #15168
falena26
Raczkowanie

Jutro dodam fotki :aparat mam pozyczonya z telefonu beda zdjecia nie wyrazne
Stary 2012-06-29, 20:33   #15169
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
hihi no pewnie by tak powiedził.
Jeśli jest miejscami mało/mniej własnej tkanki- to przy nachylaniu taki efekt będzie się robił. Oczywiście nie od razu- no bo na początku tkanka jest ścisła i nabrzmiała i nawet podczas nachylania wszystko się trzyma "kupy". Ale po kilku miesiącach, jak się skóra poluzuje i obrzęk ustąpi tak właśnie może się robić. Nie jest to żadne powikłanie - nic złego się z tego nie zrobi. Trzeba dbać o skórę - by dalej się nie luzowała i by jak najlepiej trzymała to co jest w środku
A tak w ogóle to do lekarza z tym pęcherzem krew i blokada podczas siusiania to są już bardzo niepokojące objawy i tu już trzeba leków na receptę a nie ziółek i furaginy. Podczas zwykłej infekcji można się tak leczyć samemu- ale u Ciebie potrzeba lekarza
no to się nie martwię o cycuszki bo jak w jednym wyczułam to myślałam, że może mi coś wyciekło i zostanie mi worek sam ale potem wyczułam na drugim i do Was napisałam bo do doktorka nie ma co

byłam dzisiaj u lekarza i przepisała mi coś tam no i dała skierowanie na badania i w poniedziałek idę się pobadać

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
tak idę na ponowną konsultacje nie chodzi o to że chce mieć jakieś wielkie balony bo nie po to tez wybralam anatomy zeby byl jakis przerysowany, karykaturalny wygląd tylko chodzi to to że jestem raczej duża mam 175 i waże 60kg na poczatku balam sie ze moza chodzi o to ze mi nie wejdzie wiecej niz 330 ale jak zobaczyłąm zdjęcia kamiliw gdzie ona taka drobinka i 380 jej weszło a mało tego efekt rewelacyjny jestem zafascynowana jej biustem i marze o takim samym....
trochę się czuję urażona i pewnie nie tylko ja... okrągłe implanty nie wychodzą jak przerysowane, karykaturalne balony...
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 20:41   #15170
belseno
Zadomowienie

Cytat:
kasikk dopytaj o to lekarza, wydaje mi się, że to może być ważne - mi lekarz powiedział, że moge przyjąć tylko te leki, które biorę stale, popijając 2 łykami wody, nic więcej a i anestezjolog przed zabiegiem pytał szczegółowo o różne rzeczy min. o biegunkę i czy napewno nic od 6 godzin nie jadłam i nie piłam.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Oj stawiaj sie do pionu Kochana, stawiaj Ja tez mialam trudne chwile, pomimo, ze przy mnie byl moj ukochany. Wspolczuje Ci tej samotnosci. Gdybym byla blizej wpadlabym do Ciebie i zrobila Ci jakis obiadek
kiedyś to wykorzystam ...muszę się tylko gdzieś bliżej Ciebie przeprowadzić
A jeśli chodzi o samopoczucie to już dziś lepiej, klienci zaczeli się upominać o swoje tematy wiec od rana ostro pracowałam - oczywiście przy kompie, żeby nie było, że się nadwyrężam, mąż wrócił wcześniej z delegacji także zrobiłam się na bóstwo i poszliśmy na obiadek w miasto - pierwszy spacer z new cycorami - uczucie fantastyczne
Stary 2012-06-29, 20:49   #15171
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=falena26;35018236]Witam!Od operacji mineło 4,5 miesiaca.Martwi mnie moja lewa pierś poniewaz miesięn jeszcze nie chce puscic.Byłam ostatnio na kontroli u Dr.i powiedziala ,ze robi sie zrost.Kazała mi kupic stanik triumpha traction.I go po srodku zszyc ,zeby piersi sie stykały.I mam chodzic na basen.Okazało sie ,ze basen u mnie bedzie zamkniety przez miesiac a najblizej mam do innej miejscowosci 70 kmBoję sie ,ze ten zrost mi zostanie.Czy ktoras z dziewczyn miała podobny przypadek?Mialam operacje pod miesien.[/QUOT/]
Powiem Ci że większość lekarzy nie zwraca uwagi na takie mankamenty- hihi i nie zawraca sobie głowy by to jakoś emilinować czy pierś rehabilitować.
A jeśli Pani dr powiedziała że basen pomoże- to kochana nie ma wyjścia. Albo pierś naprostujesz- albo tak się utrwali. Potem może jeszcze tylko laserki a z tym dopiero będziesz mieć kłopot- i jeśli je znajdziesz w odległości 70km to będziesz skakać do góry.

Stary 2012-06-29, 20:51   #15172
belseno
Zadomowienie

Cytat:
t
mam do was pytanko czy po tyg bede na tyle sprawna zeby cos tam zalatwic poza domem??umyje juz sie normalnie,ubiore????????? ?????napiszcieeeee
kasikk każdy ma chyba troszkę inaczej, ja dzisiaj mam 8 dobę, przechodzę przez to bezboleśnie, ja to czułam bardziej jak zakwasy dziś sama umyłam włosy, zrobiłam makijaż, ubrałam się i w sumie załatwić mogłabym wszystko pod warunkiem, że nie musiałabym dźwigać i sięgać rękami gdzieś dalej niż głowa np. nie mogę nosić mojej normalnej dużej torby na ramie, wiec chodziłam z malutką torebeczką przerzuconą przez głowę w której miałam tylko portfelik i błyszczyk. Nie dosięgnę do kubeczków na górnej półce w kuchni. Nie zamknę drzwi na górny zamek - jest powyżej mojej głowy W samochodzie np. sama nie mogę siegnąć do pasów. No nie ma się co oszukiwać po tygodniu napewno nie będziesz tak sprawna jak przed zabiegiem ale sporo możesz zrobić.
Stary 2012-06-29, 21:02   #15173
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva, a Ty masz dostep do mojego albumiku?! Jak to mozliwe, w takim razie, ze ja nie mam dostepu do Twojego?!
Rozmiarek staniorka to 70D.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

A ja wyznam Wam, ze coraz bardziej zaluje, ze nikt nie wymyslil implantow, ktore polaczylyby anatomiczny wyglad z nieco bardziej rozbudowana, okragla gora. Tego bym chciala najbardziej. Mysle, ze przy 380 jest to mozliwe. Niestety, we mnie to by juz podobno nie weszlo... Szkooooda. Troszenke brak mi tej zaokraglonej gory wystajacej nad staniczkiem
Nawet jakbym miała - to bym nie wchodziła bo lubię być w porządku sama przed sobą.
A pytałam o ten stanik z linku który wrzuciłaś- no bo chyba taki stanik zakupiłaś?
A co do tego kształtu o którym piszesz- to może do tej projekcji (która jest taka ważna/najważniejsza) dodać jeszcze troszkę pojemności (która podobno ważna nie jest). No i co wychodzi?- CPG 333

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-06-29 o 21:22
Stary 2012-06-29, 21:24   #15174
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
trochę się czuję urażona i pewnie nie tylko ja... okrągłe implanty nie wychodzą jak przerysowane, karykaturalne balony...
toniu no proszę Cię....z takimi cycuszkami i urażona Są cudne, z profilu niesamowite a fota jak je obejmujesz jest powalająca wiec nawet jak by były "przerysowane" to tylko się cieszyć można z takiego efektu a z cycuszkami to chyba jest trochę jak z kolorami, każdy widzi je inaczej
Ja tam będę skakać z radochy, że mam takie superowe okrągłe "balony" - oczywiście jak już będę mogła

Katarsis ja po zabiegu mam taką sama wagę jak przed, tzn. zaraz po miałam 3 kg więcej ale minął tydzień i już się unormowało. Najlepiej to idź do dietetyczki, przeanalizuje co i jak jesz, zerknie na wyniki badań i coś doradzi. Po co się stresować i tyć dalej? 1 wizyta finansowo jest do ogarnięcia a będziesz miała jasność sytuacji

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-29 o 21:38
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 21:45   #15175
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
A co do tego kształtu o którym piszesz- to może do tej projekcji (która jest taka ważna/najważniejsza) dodać jeszcze troszkę pojemności (która podobno ważna nie jest). No i co wychodzi?- CPG 333
Gdybys uwaznie przeczytala co napisalam i byla bardziej obiektywna nie napisalabys tego w taki sposob. Oczywiscie, mozesz sobie kpic. Gdyby bylo inaczej mocno bym sie zdziwila. W koncu to Ty masz tu zawsze racje, a jesli nie masz, patrz pkt 1!
Tak calkiem na marginesie, po co w ogole sa jakies inne wymiary implantow? CPG 333, 380 ml kazdemu i bedzie OK! Bez urazy dla tych z Cycolinek, ktore ten rodzaj implanciku maja bo ich cycunie sa naprawde piekniusie

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-29 o 21:56
Stary 2012-06-29, 22:41   #15176
Olivkaa200
Zakorzenienie

Olivkaa200 12.07 - 14
anika75 16.07 - 18
kasikkk87 23.07 - 25
patrycjaw1989 02.08 - 30
Sif 20.08 - 53
Lenkii 06.09 - 77

Cześć dziewczynki

Nie miałam cały dzien internetu

Mya koniecznie musisz mnie odwiedzić! a jak Agatau bedzie w ten sam dzien miała to ojej super bedzie

Odebrałam dzis wyniki ale nie miałam jak wysłac a w nocy nie bede słała jutro podeśle mam nadzieje ze z wynikami wszysko ok:ro lleyes:

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 22:46   #15177
gwendolinka
Zadomowienie

Jeeeejku dziewczyny! jaka dzis jestem zadowolona "z życia" . Nie mam żadnej poprawki, ostatni egzamin zaliczyłam dziś na 5! 100% correct... 100 %!!! Haha. Pan prof stwierdził "O. Pani się nauczyła chyba" Stwierdziłam,że moim nowym amantem nie bede się przejmować, analizować, mendrkować i w ogóle OLEWAM... popłynę z prądem- przecież rodziny z nim nie zakladam- CO MNIE OBCHODZI TO I OWO...jestem młoda, cale życie przede mną....i powiem wam ze chyba pierwszy raz czułam się dziś TAKA ZADOWOLONA ze swoich cycków... Jak meirzylam w Calzedonii bikini! zrobili -30% to chyba kupię ze dwa! Haha. (wybrałam to najbardziej "bajeranckie" niewygodne i w ogóle ... )
Ale jutro cofnę się jeszcze po czarne z push upem ...BO MAM W NIM TAKIE CYCKI... Wyjątkowo moje cycki wyglądaly SUPER W KAZDYM STROJU KTÓRY ZAŁOZYŁAM.... brzuch nadietowany płaaaaski hihi ...Nic tylko iść i sie opalać

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Mya koniecznie musisz mnie odwiedzić! a jak Agatau bedzie w ten sam dzien miała to ojej super bedzie

Odebrałam dzis wyniki ale nie miałam jak wysłac a w nocy nie bede słała jutro podeśle mam nadzieje ze z wynikami wszysko ok:ro lleyes:
To moze i ja do ŁORSOŁ przyjadę ? Hihi Jak taki zlocik mini sie szykuję... w ogole dostajecie po dupie Co to za Sosnowce , Katowice... ja mam kurde milion km z nad morza

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 22:48   #15178
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybys uwaznie przeczytala co napisalam i byla bardziej obiektywna nie napisalabys tego w taki sposob. Oczywiscie, mozesz sobie kpic. Gdyby bylo inaczej mocno bym sie zdziwila. W koncu to Ty masz tu zawsze racje, a jesli nie masz, patrz pkt 1!
Tak calkiem na marginesie, po co w ogole sa jakies inne wymiary implantow? CPG 333, 380 ml kazdemu i bedzie OK! Bez urazy dla tych z Cycolinek, ktore ten rodzaj implanciku maja bo ich cycunie sa naprawde piekniusie
O proszę - to żartować też już mi nie można łeee no i po zabawie
Andzikus (choć mi bardziej pasuje tajemniczy Don Pedro ) ale ja twierdzę, że wszystkie parametry implantu są ważne. Nie tylko pojemność albo projekcja.
"Łoł mam projekcję 6 cm" i co z tego jak przy pojemności 280 i szer 12 cm będą to tylko sterczące stożki a w dekoldzie nie będzie nic

Stary 2012-06-29, 22:54   #15179
gwendolinka
Zadomowienie

Jak sobie pomyslę, że miałabym teraz upychać "nic" to gąbczastego stanika i podchodziłby mi do gory (bo nie miał sie na czym trzymać) to bym się chyba zapłakała.... a tak! ELEGANCKO , wybieram sobie kostiumik jaki MI SIE PODOBA !!! luuuuuuuuuuuksuuuuuuuuuuu uus
Cycki nie takie sterczace i gumowe jakw tamtym roku To sie tak jaram!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 23:20   #15180
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Olivkaa200 12.07 - 14
anika75 16.07 - 18
kasikkk87 23.07 - 25
patrycjaw1989 02.08 - 30
Sif 20.08 - 53
Lenkii 06.09 - 77

Cześć dziewczynki

Nie miałam cały dzien internetu

Oj tak- ale by było super gdybyście jednego dnia były w klinice. Ale może się uda i Agatau wceluje w ten dzień A w wynikach wszystko w normie?

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Gwen - kupiłaś!!!!! pokazuj nam tu szybciorem!!!!! już sobie wyobrażam jak je zapakowałaś skoro sama widzisz że są duuuże

Ja miałam zdjęcia robić z drugiej perspektywy ale już mi piersi zmalały teraz trzeba czekać No tak żarty - żartami ale musze iść w końcu po te hormonki bo takim sposobem zaraz mi się poluzują

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości