Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-30, 11:54   #3811
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIII

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
wszędzie jak czytałam to piszą, żeby po upadku na brzuch koniecznie jechać na IP. Jesteś pewna, że mocno nim nie walnęłaś? Ja chyba mimo wszystko bym nie ryzykowała i sprawdziła, czy nic się nie stało.
A co do karetek, to no comments, ja na sali leżałam z dziewczyną, która wezwała karetkę, bo zaczęła trochę krwawić (a to czop jej chyba odchodził). Karetka przyjechała i do tego zawieźli ją do szpitala, który sama wskazała
no tutaj to w ogole izbe przyjec zlikwidowali zeby jechac na IP trzeba jechac do miaateczka 30 km stad tam dostac skierowanie i dopiero wrocic do spzitala. ZENADA. Ja zawsz eomijam temat i jade odrazu do nas . kiedys przyjechalam z czyms tam i mnie chcieli odesłac a mama moja takiego szumu zrobiła ze itak mnei przyjeli. A ja teraz nie chodze juz nadol tam gdzie stara IP tylko odrazu do gabinetu gina. A karetki unas to wez przestac, Przez telefon mowią zeby do lekarza swojego isc.
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Castek Ty lajzo po co sama chodzisz!

dlatego ja sie juz sama nawet do sklepu nie ruszam zwlaszcza ze mam te zawroty glowy i uderzenia goraca.
Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
to jak tz wróci, to lepiej jedź na IP, nawet jakby chcieli cię zostawić na obserwacji Ja bym na pewno w panikę wpadła w takiej sytuacji...
Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Ojej, musiałaś się ostro przestraszyć.
Wbrew pozorom nasze maluchy w brzuchu są naprawdę dobrze chronione, nie powinno się Małej nic stać. Jeśli jednak bardzo się martwisz lub nie czujesz ruchów, to lepiej sprawdź.
.
Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Biedactwa Połóż się spokojnie, uspokój nerwy i jak tż wróci to jedź lepiej sprawdzić na ip. Na pewno to nie zaszkodzi a uspokoi i Ciebie i tż.
nom przestraszyłam sie
mama dzownila do tej pielegniarki co mi papierki zalatwiała. Sprawdzila gina i moj gin ma dyzur ale powiedziala zebym popoludniu pojechala sprawdzic lepiej. Chociaz jesli nic mi niedolega to napewno bedzie wszystko dobrze . Ale zeby pojechac
no wiec czekam na tzta

i pytała sie kiedy rozwiaqzanie moje a mama mowi ze 19 lipiec mam termin ale teraz we wtorek ide do gina umawiac sie na termin cc a ona mówi ze planowane cc są w czwartki i poniedziałki. Wiec byc moze juz w czwartek bym miała albo w poniedzialek

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 11:54   #3812
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość
Masz infekcję układu moczowego.. co się dzieje?
No właśnie nie wiem co się stało. Jak mnie przyjęli w środę wieczorem to w czwartek rano morfologia i krew. Wyniki wyszły nie za dobre więc kazali mi w piątek rano sikać do dwóch pojemniczków (jałowego i zwykłego) bo muszą zrobić dokładny posiew. Wczoraj na wizycie wieczornej lekarz powiedział, że jest spora infekcja układu moczowego (bardzo dużo bakterii) i muszą mi podać antybiotyk więc od wczoraj wieczorem jestem na antybiotyku (podali mi nazwę ale nie mam do tego pamięci a nie zapisałam). A dziś rano na wizycie lekarz powiedział, że niestety ale do pon. mnie nie puści bo muszą sprawdzić dokładnie czy antybiotyk jest dobrze dobrany. W życiu bym nie przypuszczała, że mam infekcję układu moczowego bo zupełnie nic mnie nie boli, nie mam jakichś problemów ani nic takiego.
No i oczywiście standardowo mam infekcję z powodu pessara więc leczą mnie na dwa otwory Już się nie mogę doczekać kiedy mi to wyciągnął i skończą się te infekcje

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 11:56   #3813
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
pojade jak bedzie tz juz bo teraz to musiala bym isc z buta. SAMA. a do szpitala mam przejsc kawąłek i teraz zajmuje mi to 40 minut. brzuch mnie nie boli. Kuło mnie jak szłam jedynie do domu....ale teraz nie.... nie jest tez twardy
Może na IP zrobią Ci tylko ktg? Bo to kurde niebezpieczne... Zachciało Ci się łazić samej
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
a u mnie stawianie macicy było bezbolesne, a przy skurczach przepowiadających i porodowych bolało jak na @ przez 30-60 sek (potem już dłużej) i puszczało
To ja już sama nie wiem jak te skurcze będą u mnie wyglądać

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 11:59   #3814
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Może na IP zrobią Ci tylko ktg? Bo to kurde niebezpieczne... Zachciało Ci się łazić samej
codziennie sama wychodze

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-30, 12:00   #3815
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
codziennie sama wychodze
No to powinnaś przysiąść w końcu na dupsku

Bloguję
Stary 2012-06-30, 12:01   #3816
prince_polo
Zakorzenienie

jak mój gin jest to moz emnie nie zostawi na obserwacji jesli okaze sie ze wszystko ok

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
No to powinnaś przysiąść w końcu na dupsku
noo

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-30, 12:03   #3817
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
jak mój gin jest to moz emnie nie zostawi na obserwacji jesli okaze sie ze wszystko ok

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

noo
Nie musisz się przecież zgadzać na hospitalizację

Bloguję
Stary 2012-06-30, 12:05   #3818
Paulaaa23
Rozeznanie

Cytat:
no tutaj to w ogole izbe przyjec zlikwidowali zeby jechac na IP trzeba jechac do miaateczka 30 km stad tam dostac skierowanie i dopiero wrocic do spzitala. ZENADA. Ja zawsz eomijam temat i jade odrazu do nas . kiedys przyjechalam z czyms tam i mnie chcieli odesłac a mama moja takiego szumu zrobiła ze itak mnei przyjeli. A ja teraz nie chodze juz nadol tam gdzie stara IP tylko odrazu do gabinetu gina. A karetki unas to wez przestac, Przez telefon mowią zeby do lekarza swojego isc.

nom przestraszyłam sie
mama dzownila do tej pielegniarki co mi papierki zalatwiała. Sprawdzila gina i moj gin ma dyzur ale powiedziala zebym popoludniu pojechala sprawdzic lepiej. Chociaz jesli nic mi niedolega to napewno bedzie wszystko dobrze . Ale zeby pojechac
no wiec czekam na tzta

i pytała sie kiedy rozwiaqzanie moje a mama mowi ze 19 lipiec mam termin ale teraz we wtorek ide do gina umawiac sie na termin cc a ona mówi ze planowane cc są w czwartki i poniedziałki. Wiec byc moze juz w czwartek bym miała albo w poniedzialek
no to szybko...
no to jedź, skoro twój gin jest

Paulaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:06   #3819
depoison
Zadomowienie

Nadrabiam was pilnie (choć nieszczególnie szybko, wiadomo ) i widzę, że dzielnie mi kibicowałyście.
Jesteście kochane
Widzę, że zastanawiałyście się nad kilkoma sprawami:

Dlaczego nie zrobiono cc - otóż prawie cały czas leżałam pod ktg, gdzie sprawdzano głównie stan Zosi - a że wszystko było z nią idealnie, to lekarze uznali, że aż tak się śpieszyć nie trzeba.
Dlaczego wywoływanie trwało tak długo - otóż okazało się, że moje ciało było wybitnie, maksymalnie niegotowe do porodu (gdyby nie wywołanie, mogłabym ją przenosić i 10 dni). Ponoć taka sytuacja ma czasem (choć rzadko) miejsce - wtedy próbują 2 do 4 dni a jak wciąż nie ma postępu - robią cc.
Oczywiście byłam tym wszystkim lekko zniecierpliwiona, zmęczona i w dodatku pod.kur..iona, ale zdałam się na lekarzy - co mi pozostało?

Jeśli chodzi o niewydolność łożyska, to może pojawić się w każdej chwili - u mnie w 33tc wszystko było jeszcze w jak najlepszym porządku a mała odstawała od terminu tylko o 4 dni (ale ta różnica była od początku).
Problem musiał się zatem pojawić chwilę później, biorąc pod uwagę wzrost Zosi - jakoś w 34 tc.
Dobrze zatem, że mój lekarz "lubi" sobie zrobić dodatkowe usg w 36-37 tc, bo gdyby nie to jego "lubienie", to bym się dopiero rodząc (powtarzam - prawdopodobnie koło 10 lipca ) dowiedziała, że coś jest nie tak.
A zatem chwała Bogu, że trzymał rękę na pulsie i okazał się nawet nieco nadgorliwy.

/sorry za styl wypowiedzi może trochę chaotyczny, ale od paru dni żyję w jakimś innym świecie, z innymi problemami, nieprzytomna z niewyspania... /

A tak w ogóle to ktoś ma jakieś pytania? bo do szczegółowej relacji z porodu to się chyba nie zabiorę - w każdym razie na pewno nieprędko

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:10   #3820
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Nadrabiam was pilnie (choć nieszczególnie szybko, wiadomo ) i widzę, że dzielnie mi kibicowałyście.
Jesteście kochane

Dlaczego nie zrobiono cc - otóż prawie cały czas leżałam pod ktg, gdzie sprawdzano głównie stan Zosi - a że wszystko było z nią idealnie, to lekarze uznali, że aż tak się śpieszyć nie trzeba.
Dlaczego wywoływanie trwało tak długo - otóż okazało się, że moje ciało było wybitnie, maksymalnie niegotowe do porodu (gdyby nie wywołanie, mogłabym ją przenosić i 10 dni). Ponoć taka sytuacja ma czasem (choć rzadko) miejsce - wtedy próbują 2 do 4 dni a jak wciąż nie ma postępu - robią cc.
Oczywiście byłam tym wszystkim lekko zniecierpliwiona, zmęczona i w dodatku pod.kur..iona, ale zdałam się na lekarzy - co mi pozostało?

Jeśli chodzi o niewydolność łożyska, to może pojawić się w każdej chwili - u mnie w 33tc wszystko było jeszcze w jak najlepszym porządku a mała odstawała od terminu tylko o 4 dni (ale ta różnica była od początku).
Problem musiał się zatem pojawić chwilę później, biorąc pod uwagę wzrost Zosi - jakoś w 34 tc.
Dobrze zatem, że mój lekarz "lubi" sobie zrobić dodatkowe usg w 36-37 tc, bo gdyby nie to jego "lubienie", to bym się dopiero rodząc (powtarzam - prawdopodobnie koło 10 lipca ) dowiedziała, że coś jest nie tak.
A zatem chwała Bogu, że trzymał rękę na pulsie i okazał się nawet nieco nadgorliwy.

/sorry za styl wypowiedzi może trochę chaotyczny, ale od paru dni żyję w jakimś innym świecie, z innymi problemami, nieprzytomna z niewyspania... /

A tak w ogóle to ktoś ma jakieś pytania? bo do szczegółowej relacji z porodu to się chyba nie zabiorę - w każdym razie na pewno nieprędko
fajnie że gin zrobil usg moja ginka robi co wizyte, moze szybkie, ale zawsze zmierzy i oceni wage
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:13   #3821
Soleilka
Zakorzenienie

Deposion to teraz czas zmienić suwaczka w podpisie

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

A mi dziś znowu odpadł kawałek czopu Ileż tego może być

Bloguję
Stary 2012-06-30, 12:13   #3822
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Nie musisz się przecież zgadzać na hospitalizację
no nie musze, ale jak mi wjedzie na ambicje ze dziecko wazniejsze to wiesz
no no mysle z enie zosiawi mnie. Chyba ze nagle miala bym rozwarcie czy cos. To znajac jego juz by mnie nie puscil

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-30, 12:14   #3823
Paulaaa23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Jesteście kochane

no to dobrze, że gin był nadgorliwy
Ja mam pytanie, i chyba wszystkie dziewczyny po porodzie będę o to pytać - jak odczucia po karmieniu? czy boli, kłuje, a może jest przyjemne?? Chcę się przygotować na najgorsze nawet

Stary 2012-06-30, 12:15   #3824
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
no nie musze, ale jak mi wjedzie na ambicje ze dziecko wazniejsze to wiesz
no no mysle z enie zosiawi mnie. Chyba ze nagle miala bym rozwarcie czy cos. To znajac jego juz by mnie nie puscil
Mi na szczęście nikt na ambicję nie wjechał, a położna wręcz powiedziała, że dobrze że wybrałam dom - tutaj mam mniejszy stres niż leżeć między rodzącymi Na patologię mnie by nie położyli, tylko na położnictwo... A co to za przyjemność dla mnie?

Nawet jak będziesz miała małe rozwarcie, to Cię może puścić do domu. Ja mam 1,5 cm od ponad tygodnia i nic się nie dzieje...

Bloguję
Stary 2012-06-30, 12:20   #3825
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Mi na szczęście nikt na ambicję nie wjechał, a położna wręcz powiedziała, że dobrze że wybrałam dom - tutaj mam mniejszy stres niż leżeć między rodzącymi Na patologię mnie by nie położyli, tylko na położnictwo... A co to za przyjemność dla mnie?

Nawet jak będziesz miała małe rozwarcie, to Cię może puścić do domu. Ja mam 1,5 cm od ponad tygodnia i nic się nie dzieje...
mam nadzieje z emoj tez mnie do domu pusci. No nie sprzeciwiła bym sie gdyby naprawde cos sie działo. Ale jak bedzie ok to wole w domu lezec. Ja i tak mu nie powiem ze na miescie bylam i wyrznełam bo mnie by porzadnie z.je.bał powiem ze w domu

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-30, 12:21   #3826
natee
Zakorzenienie

Depoison jak tam kicia na nowego lokatora?

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:22   #3827
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam 2 od 3 tyg ...
Stary 2012-06-30, 12:24   #3828
sas
Wtajemniczenie

hej mamusie
ja dzis mialam troszke lepsza nocke...ale tylko troszke,powiem wam, ze teraz jak klade sie spac to zastanawiam sie czyjuz tej nocy sie zacznie...zaczyna sie takie mega myslenie...ehh
a dzis zaczynay z Lenusią 40 tydz
Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Moja babcia (ta co twierdzi, że byłam za stara na sukienkę ślubną) jak mnie ostatnio zobaczyła w spódnicy i bluzce to powiedziała, że tak nie wypada brzuchem świecić A bluzka całkowicie przykrywała brzuch i nic nie wystawał. Ale wg niej powinnam zainwestować w szerokie sukienki do kostek następnym razem się do niej wybiorę w krótkich spodniach i bluzce na ramiączkach Wiem, wredna jestem

A poza tym to zostaję w szpitalu na pewno do poniedziałku, czyli najwcześniej wyjdę we wtorek. Echhh, nie ma letko. Znaleźli jakąś dużą infekcję i bez wyleczenia nie wyjdę. Ale może to lepiej bo jeszcze bym dzidzię zaraziła.
ehh...wiesz jak to jest, moja mama sie do mnie smieje, ze jak ona byla w ciazy to chodzilo sie wlasnie w takich wielgachnych sukniach nie tak jak teraz
3maj sie kohana tam w tym szpitalu będzie dobrze
Cytat:

zaczynamy dziś 38 tc a żeby to uczcić w taką pogodę najlepsze będą lody

Cytat:
TŻ już pojechał a mi się tęskni

Znowu nie mogłam spać i cała obolała jestem już mam dość...
damy rade kochana moj tz co dzien wychodzi do pracy ok 7 a ostatnie 3 mce wraca ok 22...a co do obolalych nocek mam to samo
Cytat:
moja mama teraz dzwoniła i sie pytała czy mi wody odeszły bo jej sie Rozalka sniła

[QUOTE=pumas;35023832]Wiesz Prince, o ile obcy ludzie mnie nie
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Hejka!
Depoison witaj w domu !

Moja nocka była spoko, znowu cała przespana, dopiero koło 5 rano się obudziłam i trochę się wynudziłam. Pogoda przepiękna, ale nie ruszam się z domu dzisiaj, muszę trochę ogarnąć chałupę, poprasować, poprać, umyć lodówę i takie tam.

Skurcze mi zelżyły, nie wybieram się na porodówkę niestety.
Denerwują mnie wszyscy wokół zadający pytanie:a to ty jeszcze nie urodzilas?? kiedy rodzisz?? Boże, no chyba widać, że latam wszędzie z brzuchem, no to oczywiste, że nie urodziłam
eh.. ja co chwile jak tylko wyjde z domu słyszę " ile jeszcze?", "długo jeszcze?", "jeszcze nie urodziłaś" itp... juz mnie szlak trafia, moja mama jak slyszy takie pytania to ostatnio juz zaczyna odpowiadac,że "we wrzesniu"

Cytat:
hej, mam humor do dupy z tztem sie nie odzywam ja mialam bardzociezka noc.....
burza wielka byla a moj pies sie boi spał miedzy nami tzn lezała bo siecała trzesła musialam ją glaskac i przytulac bo blysków i grzmotow sie boi... do tego bardzo ale to bardzo bolał mnie brzuch jak na @ az sobie przypomnialam moje bolesne miesiaczki Mialam caly twardy jak kamien brzuch i modlilam sie tylko by mnie nie zlapalo akurat w ta burze,...pozniej przeszło, mialam jedynie obolały brzuch bardzo ... a moj mądry tz wy,je,bał sie na mnie i mialam psa cala noc na glowie no i zle sie czułam a ten sie dupą odwrocil i spał.nawet nie wstal okien pozamykac w burze, musialam ja wstawac

Matko jak on mnie denerwuje

chyba dzis wysprzatam cale mieszkanie na blysk, i prania to mam niewiem ile pralek takiego lenia mialam ostatnio ze cos okropnego. A dzis z nerwow mnie nosic bedzie bo juz mnie nosi.......
ehh te chlopy tak pala ich tylko lac po lbie... może tak reaguja na stres przed naszym porodem?? ehh nie stresuj sie kochana, nie warto

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Hej.
U mnie jednak skończyło się tak jak zwykle. Po tym jak pisałam poszłam jeszcze raz na kibelek i wlazłam pod prysznic co by albo zelżało albo dało jakiś efekt bo powiem wam że tak jak wczoraj to mnie jeszcze nigdy nie bolało. A i tak najlepsze było przerażenie w oczach tż w nocy bolało ale już tylko troszkę a teraz czasem zdarzy się taki napadowy ból... No i chyba to są skurcze, tak mi się wydaje...

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ----------

Ps. Napisałam że tak jak wczoraj jeszcze nigdy mnie nie bolało, tak tak wiem że będzie bolało jeszcze gorzej:p
idę jeszcze w kimkę miłego dnia!
coś malenstwo się nie spieszy....ale juz blizej niz dalej tylko najgorsze jest takie czekanie, ale damy rade
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:28   #3829
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje z emoj tez mnie do domu pusci. No nie sprzeciwiła bym sie gdyby naprawde cos sie działo. Ale jak bedzie ok to wole w domu lezec. Ja i tak mu nie powiem ze na miescie bylam i wyrznełam bo mnie by porzadnie z.je.bał powiem ze w domu

Ale zobaczysz, jak wyjdziesz jeszcze raz sama to i od nas z☠☠☠ke dostaniesz
Cytat:
ja mam 2 od 3 tyg ...
Razem nie możemy urodzić

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

damy rade kochana moj tz co dzien wychodzi do pracy ok 7 a ostatnie 3 mce wraca ok 22...a co do obolalych nocek mam to samo

Musimy A TŻ mnie ostatnio dodatkowo wkurza, bo w tym zespole jest taka dziewczyna i się nią ciągle zachwyca... Jego ulubiony temat ostatnio to ona. Mam ochotę jechać tam i ją obić Tym bardziej, że siedzą ze sobą po 8-10 godzin

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Ostatnio ją plecy bolały, to poprosiła mojego TŻ żeby ją wymasował

Bloguję
Stary 2012-06-30, 12:31   #3830
hanjah
Zakorzenienie

Hej
Ja też jeszcze nie rodzę Ale jakoś nie mam humoru na siedzenie na wizażu... zajrzę może potem...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:31   #3831
Paulaaa23
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Musimy A TŻ mnie ostatnio dodatkowo wkurza, bo w tym zespole jest taka dziewczyna i się nią ciągle zachwyca... Jego ulubiony temat ostatnio to ona. Mam ochotę jechać tam i ją obić Tym bardziej, że siedzą ze sobą po 8-10 godzin

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

rozszarpałabym ją

Stary 2012-06-30, 12:33   #3832
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

kochana wiadomo, ze dla tza jestes najwazniejsza, ale rozumiem Cie, ze sie wkurzasz...ja jestem niestety z natury zazdrosnicą, i chyba by mnie szlak trafial... a rozmawialas z nim o tym/?, ze zle sie z tym czujesz jak on tak ciagle o niej gada??, wiesz, ze do facetow to trzeba wielkimi literami mowic
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:33   #3833
Alexandraaa88
Raczkowanie

Cytat:
zaczynamy dziś 38 tc a żeby to uczcić w taką pogodę najlepsze będą lody
Grtaulacje

Cytat:
Zanudzę się na śmierć wtedy
Fabianek Ci nie pozwoli

Cytat:
nom przestraszyłam sie
no wiec czekam na tzta
Lepiej to sprawdzić ale myślę, że będzie ok W końcu malutka jest dobrze chroniona
Stary 2012-06-30, 12:34   #3834
nadalka
Zakorzenienie

soleilka musisz poczekać żebym mogła do ciebie smsy pisać
Stary 2012-06-30, 12:35   #3835
pumas
Zakorzenienie

Prince, uważaj na siebie i nie łaź nigdzie sama, skoro nie za dobrze się czujesz!! Nic tylko zlać po dupie.

Wyszorowałam lodówkę i kanapę, zostało mi jeszcze wywieszenie pokrowców na kanapę i wyprasowanie ubrań - ale to chyba wieczorem, bo smażenie się przy żelazku w taką pogodę....
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:36   #3836
natee
Zakorzenienie

wcinam sałatke makaronową

Stary 2012-06-30, 12:38   #3837
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej
Ja też jeszcze nie rodzę Ale jakoś nie mam humoru na siedzenie na wizażu... zajrzę może potem...
A miałaś urodzić wczoraj
Zajrzyj później i głowa do góry
Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
rozszarpałabym ją
No właśnie mam ochotę na to
Cytat:
kochana wiadomo, ze dla tza jestes najwazniejsza, ale rozumiem Cie, ze sie wkurzasz...ja jestem niestety z natury zazdrosnicą, i chyba by mnie szlak trafial... a rozmawialas z nim o tym/?, ze zle sie z tym czujesz jak on tak ciagle o niej gada??, wiesz, ze do facetow to trzeba wielkimi literami mowic
Mówiłam mu o tym, to stwierdził że to tylko koleżanka która mu się podoba. I że jak będę taka zazdrosna to tylko go będę kusić tym, żeby on bardziej tam do niej Mam ochotę złapać bejsbola i jej nos rozkwasić
Cytat:
soleilka musisz poczekać żebym mogła do ciebie smsy pisać
Póki co czekam

Bloguję
Stary 2012-06-30, 12:42   #3838
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Mówiłam mu o tym, to stwierdził że to tylko koleżanka która mu się podoba. I że jak będę taka zazdrosna to tylko go będę kusić tym, żeby on bardziej tam do niej Mam ochotę złapać bejsbola i jej nos rozkwasić
ja by mi TŻ tak powiedział to bym sie jeszcze bardziej wku.rwiła
jak w ogóle coś może go pokusić do niej????
ma kobiete w ciąży w domu

Stary 2012-06-30, 12:44   #3839
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
ja by mi TŻ tak powiedział to bym sie jeszcze bardziej wku.rwiła
jak w ogóle coś może go pokusić do niej????
ma kobiete w ciąży w domu
Nie wiem, ale zrobię mu krzywdę jak jeszcze raz o tej dziewusze usłyszę

Bloguję
Stary 2012-06-30, 12:45   #3840
dottta
Zakorzenienie

wpadłam tylko zobaczyć co u Asi ale chyba nie ma nowych informacji to nadal trzymam i uciekam - miłego weekendu!!
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości