|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
a ja juz po obiadku dzis gotowala tesciowa pyszne zraziki inaczej golabki od tyłu
tak to nazywamy ja musze poprasowac ale sil brak
|
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!!!!
Zaraz nadrobię tą jedną stronę ( ), tylko najpierw opiszę usg.Dziękuję za kciuki!!! Jesteście niezastąpione ![]() Wszystko w porządku z dzidziolem!! Coś tylko słabiej pracuje jedna nerka, ale lekarz powiedział, żeby się tym nie przejmować na razie i że w 30 tygodniu będzie to zbadane dokładniej. Jakieś ukm to się nazywa (nawet nie sprawdzam w internecie, bo się tylko zestresuję ).Usg 4d jest świetne!!! ![]() ![]() Będzie chłopczyk!!! ![]() Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia, mam też filmik - 17 minut Prawie się popłakałam jak oglądałam już w domu na spokojnie.Wstawiam zdjęcia - twarz i dowody męskości
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję synka |
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję synusia ,a z nerką na pewno będzie wszystko w porządku,jeszcze jest czas,żeby się wszystko wyrównało.---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1266 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję 6 miesiąca Super, że wszystko ok Cytat:
Cytat:
![]() A do pytania się dołączam, też by mnie to interesowało Cytat:
![]() Cytat:
A te zdjęcia to chyba będę codziennie oglądać
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Happy cudo
a to DeKajka juz jest slomiana wdowa?? |
|
|
|
#1268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
happy_eve wielkie gratulacje
my zawieszamy szafke w lazience i lustra wiec troche roboty narazie znikam |
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
happy piekne focie cudo
laaaaa moj Olek w 21 500 g ehhh bedzie porzadny chlop |
|
|
|
#1271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Upał straszny .. ![]() Pochwale sie ze wreszcie kupilam sobie krem przeciw rozstepom .. Karolla - gratuluje zdolnych dzieciaczkow ![]() Cytat:
Cytat:
Nie mial mnie kto przytulic przed snem , pocalowac .. nawet brakuje mi tego ze nikt mnie nie denerwuje .. Cytat:
No juz juz .. jeszcze tylko jutro widzimy sie rano na chwilke i potem zobacze go dopiero za ponad miesiac
|
|
#1272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
ja mam lenia jestem wypompowana, upał taki slonce grzeje powiesilam p[ranie, najpierw poskladalam poprzednie i sie zmachalam, pozmywalam i mam dosc roboty..leeeeeeeeeeń.. Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-06-30 o 13:32 |
||
|
|
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale upał ![]() Jestem jeszcze u rodziców, ale po obiadku wracam do mężulka Oficjalnie rozpoczęłam dziś wakacje! Wszystkie przedmioty zaliczone, wszystkie egzaminy Oddałam już indeks i kartę egzaminacyjną ![]() I znajomi ze studiów zrobili mi niespodziankę- dostałam od nich prezent- bombonierę i piękne filiżanki ![]() Dziś rano pojechałam do laboratorium, pobrali mi krew i oddałam siusiu do badania. W poniedziałek wyniki, mam nadzieję, że będą dobre, tak jak ostatnio Byłam zrobić zdjęcie do dowodu i prawa jazdy i od poniedziałku zacznę bieganinę po urzędach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczny Synuś |
||
|
|
|
#1274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale u nas upał się zrobił, a rano chłodno było... ja już po zakupach teraz siedzę i szykuję fasolkę.... a kupiłam kolejne bodziaki dla małego ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- aaaaa i dostałam od mamy na imieniny krem na rozstępy i do biustu : ) pochwale się a co ; p |
|||
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
jedyny plus tych upalow to to ze mi pranie wyschnie szybko i nastepne bede mogla wstawiac
spakowalam wszytskei ciuuszki ktore mama dla maluszka w jeden wielki wór i stwierdzilam ze narazie nic nie kupuje bo moje dziecko ma dosc ciuchow jedyne czego mi brakujer to polspioszkow , jakichś rajstopek coś .i tak jeszcze dostane ciuchy od przyjaciolki i pewnie od tesciowej ale ona zabobonna to da mi pewnie po :porodzie ![]() wczoraj dala wyklad telefoniczny tżowi ze "aniela ma wstawacpo 6ej i klasc sie spac o 21ej bop pozniej to dziecko bedzie mialo taki rytm jak ona ze bedzie rojbrowac bla bla" a ja se mysle i tak dzidzia mi szaqleje w brzuchu w nocy jak ide spac wiec nie wiem czy to ma jakies przelozenie |
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1278 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I mam nadzieję, że dzięki nam będzie Ci raźniej, a miesiąc szybko minie madzius90 gratuluję udanego zakończenia roku |
||
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie denerwuje w tych upałach najbardziej to, że jak się nasmaruję oliwką lub balsamem na rozstępy to za jakiś czas czuję jak to wszystko ze mnie spływa i jest mi jeszcze bardziej gorąco.
Dlatego ostatnio zaczęłam smarować się tymi specyfikami tylko na wieczór. |
|
|
|
#1280 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie piję koktajl z truskawek i to chyba będzie mój obiad
Na tym upale nie dam rady nic jeść,może jak się schłodzi to wieczoerem zjem steki z grilla.Moje chłopaki wykąpały psa,chociaż dzielnie stawiał opór ![]() Syn mi zrobił przed chwilą fotki,wstawiłam do mojego profilu ![]() A oto mój dzielny,mokry pies
|
|
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje i komplementy co do zdjęć
Ale może dam radę ![]() madzius - super, że zakończyłaś już rok
|
#1282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale myślę,że nadrobię i to z nawiązką![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- No to rzeczywiście spory chłop! |
|
|
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fajny piesio
Ja do mojej suni jak powiem :"chcesz się kąpać" to od razu ucieka jak najdalej tak nie lubi ![]() Cytat:
A imię macie wybrane? ![]() Cytat:
![]() Egzamin wyglądał tak, że pani doktor zapytała czego się uczyłam, wiec powiedziałam no i poprosiła, abym jej o jednym zagadnieniu opowiedziała i 5 w indeksie jest Myślałam, że to będzie najgorszy egzamin na tych studiach ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Ciekawe jak tam Landi
|
||
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
karolla12 o kochana jaka laska z Ciebie
![]() happy_eve chłopcy są bardzo prości w obsłudze A ja nareszcie mam błogą ciszę w domu - kolega Kuby z przedszkola już pojechał, jednak blisko 4 h to za długo, pod koniec zaczęli wariować ![]() A mąż skończy o 15, więc już zaraz |
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ze 4 pajace, 3 spioszki i z 15 body rożne, krótkie i długie i jeden kaftanik. A i jedna bluzę ale wieksza ciut na zaś Nie ukrywam ze to ciężki temat..te rozmiary...i wybór co i jak. Podsumowujac kupuje wszystko 62, chyba 2 body ma 56... Podobno lepiej większe...najwyżej będę dokupywac jak sie urodzi malenkie Podobno kaftaniki są bee a pokocham pajace Wyjdzie w praniu...a i czytałam ze na noworodka zimowego nie czas na te rampersy czy jak to sie zwie..i chyba polspiochy tez nie...i rajstopki tez odradzano ale ja nie wiem bo sie nie znam A Wy co kolekcjonujecie i na co stawiacie nacisk? A i jeszcze:unikać kapturkow, kolnierzykow, guzikow, nie rozpinanych ubranek w kroku, dziwnych szwow..(jak to ocenić )Na razie z zakupami basta, bedą jeszcze jesienne wyprzedaze ![]() Aaaa i babka w sklepie polecala pajacyki z niedrapkami wszystymi, ale w sklepach tego nie widziałam a jedynie w necie, więc mam zwykle i niedrapki sie dokupi
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam chyba ze dwa pajacyki i body z wszystymi niedrapkami
Ale same niedrapki też kupiłam Na razie z zakupami ciuszkowymi też się wstrzymałam, bo troszkę już tego mamy. Teraz trzeba będzie się wziąć za zakup tego, czego jeszcze nie mamy, no ale pomalutku
|
|
|
|
#1287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajny egzamin
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale z ciebie ejst śliczna kobietka ![]() madzius gratuluje zdanego roku!!!!!!!!bierzesz dziekanke? ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- do porodu zdążycie ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- ja mam niedrapki osobno jedna pare zreszta nie wiem czy bede uzywac wogole, bo znowu mi odradzaja wszysycy niedrapki mowia ze zbędne, ze nie mieli a jakos dzidzia sie nei podrapala |
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
gratuluję udanych wizyt ![]() A JA JESTEM ŻONĄ!!! jutro może będę miała chwilkę to dodam fotki i zdam Wam relacje jak na razie czekam znowu na gości powiem tylko tyle: BYŁO BOSKO |
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam nad jeziorko na rowerki wodne! buziaczki ; )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

tak to nazywamy 
), tylko najpierw opiszę usg.
).

a musze jechac do olsztyna po bratanka
a aucie mi dzis najlepiej 

I mam nadzieję, że dzięki nam będzie Ci raźniej, a miesiąc szybko minie
Ale może dam radę