|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis w Naturze, wzielam bronzer-roz z limitowanki Sensique.
Bardzo kusicie tym balsamem bzowym Joanny - wachalam w Naturze, niestety zapach bardzo słabiutki, szkoda Wachalam jeszcze Eveline Orchidea i Kokos i ten ma mocniejszy zapach, ale co kto lubi oczywiscie, ja wole mocniejsze zapachy ![]() Mam straszna chec kupic jakis pachnacy balsam, ale w domu juz takie zapasy wszystkiego...
|
|
#423 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja mam tragiczny miesiąc, raptem 2 zużycia, a finansowo źle wyglądam przez glossyboxa, bo to jednak 50zl co miesiąc na licznik wskakuje :/
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi sie nie konczy... mam taki nijaki nastroj
buuuu
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łasiczko, fajny ten różyk z wyglądu! Jaki daje efekt? A ja miałam wczoraj kontuzję... tzn nic sobie nie zrobiłam, ale od jakiegoś tygodnia bolały mnie ścięgna z tyłu stopy, chyba jakoś nadciagnęłam, ale nie wiem kiedy i wczoraj było apogeum... myślałam, że padnę z bólu.. Tż musiał mnie zanosić do łazienki, bo nie mogłam nawet stanąć na tą stopę. Na leżąco też niemiłosiernie bolało, nie mogłam spać... Na szczęście rano już trochę przeszło i w ciągu dnia było coraz lepiej... już się obawiałam, że będę musiała jechać do szpitala.
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do nogi, to oby przeszło jak najszybciej! Też sobie kiedys zrobiłam coś ale z kostką i nie mogłam stawać na nogę, więc wiem jak to boli strasznie ![]() Mnie akurat puder z MS nie podszedł. Dzisiaj walczyłam ze sobą w rossmanie żeby nie kupić pianki pod prysznic, tą co łasiczka polecała, ale jakoś udało się. Pewnie i tak kupię ją za jakiś czas
|
|
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Związany z kosmetykami czy coś się dzieje?
Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam nawet, że moich może zabraknąć... Stopę smaruj jakąś maścią.Cytat:
I kup, jak już będzie Ci potrzebna |
||
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Ta pianka pod prysznic jest megasuperowa, wszystkim, ktorzy sie wahaja mowie - idzcie, kupcie i zrobcie sobie dobrze, jest warta kazdej zlotowki
Uwielbiam ja!Rozu Sensique jeszcze nie testowalam, obiecuje jutro luskap - wspolczuje Tz-towi straty dziadka...Ja rok temu stracilam jedyna babcie, zostal mi juz tylko dziadek
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
ł@siczk@ kusisz
A ja mam w planach 2 nowe żele pod prysznic z limitowanej serii z YR Dzisiaj na plusie krem do rąk o zapachu oliwki. Kupiłam go na aukcji charytatywnej na pieski za 3 zł. Wezmę go do pracy, bo tam mam krem z marizy, który mi wyjatkowo nie pasuje. |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Firmy od współprac się obudziły, przez co przybyło mi sporo w tym miesiącu
Wczoraj przyszły 2 kosmetyki Farmony, 2 kosmetyki do włosów Kemon, a dzisiaj 4 od Joko
|
#431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie na basenie jest pianka do mycia się i pachnie gumą balonowa ale nie wiem czy to to samo![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam piankę do golenia Joanny. Niewydajna coś ona... Miała któraś z was piankę z lidla?
|
|
|
|
#433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem czy róż jest Ostatnio w H&M oglądałam lakiery i nie pamiętam czy był róż czy nie![]() Cytat:
a co do kończenia to pomysl sobie ile za to Ci się skończy w lipcu![]() Cytat:
Lidlowych nie testowałam![]() W ogóle wąchałam w Lidlu sliczny żel
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc się muszę przejść i rozejrzeć za różowym.Za chwilę jadę na tydzień na rodzinne wakacje do Białego Dunajca Niestety nie będę mieć tam neta, więc do "usłyszenia" za tydzień |
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zużyłam krem clinique krok 3, 15 ml. I to byłoby na tyle jeśli chodzi o czerwiec
Na lipiec pewnie coś tam się skończy ale głównie miniaturki. W planach nie mam żadnych zakupów.
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Nusiu - udanego wypoczynku
Mamy 30., więc pora na bilans ![]() Zużycia: 4 pełnowymiarowe, 3 próbki - zaszalałam ![]() Masło Perfecta SPA czekoladowo-kokosowe 225ml Masło Be Beauty SPA Afryka 200ml Żel pod prysznic Be Beauty SPA Japonia 300ml Krem do rąk All about body 125ml Szampon Nivea Long Repair 10ml (gratis) - 2 sztuki Odżywka Nivea Long Repair 10ml (gratis) Kupione: 4 Żel micelarny do mycia i demakijażu Be Beauty 150ml Szampon Syoss Repair & Fullness silicone free 500ml Maseczka Be Beauty nawilżająca 50ml Maseczka Rival de Loop Revital Straffungsmaske 8ml x2 Wydane 17,22 zł Gratis: z gazetki rossmanowskiej Szampon Nivea Long Repair 10ml (gratis) - 3 sztuki Odżywka Nivea Long Repair 10ml (gratis) - 3 sztuki Bardzo przyzwoity miesiąc ).Mało się ostatnio udzielam, bom wpadła w szpony nowego hobby - frywolitki . Poza tym moja mama pojechała do sanatorium i 3 kolejne weekendy to TŻ przyjeżdża do mnie, a więc obiadki itp. Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2012-06-30 o 12:11 |
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Przetestowalam bronzer Sensique - jest bardzo miekki, trzeba uwazac przy nakladaniu pedzlem. Na twarzy wychodzi taka brzoskwinka lekko opalona, bardzo fajna
Mysle, ze mozna polecac
|
|
#438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi się w Lidlu ostatnio jeden żel podobał, egzotyczny albo mango- nie pamiętam teraz. Super zapach i cena Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Ekstra bilans ![]() Dzisiaj odkryłam w aptece fajne zestawy z Ziaji np. balsam lipidowy 500 ml + płyn do higieny intymnej 250 ml za 9,50. Na razie jednak mam balsamów sporo, więc się opanowałam, ale kusił mnie ten balsam... Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-06-30 o 13:36 |
|||
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, powracam powoli do świata żywych. Mam powiedzmy "wakacje", zdałam wczoraj egzamin warunkowy na 4. Jeszcze umówiłam się na zaliczenie 9 i 16 lipca, to zawsze trochę mniej na wrzesień. Póki co, wróciłam dziś do domku nareszcie, ale niestety nie ze wszystkimi swoimi kosmetykami. Tż ma mi przywieźć resztę za tydzień. W dodatku mamy 2 wesela w lipcu i muszę do tego czasu się jakoś doprowadzić do ładu.
Mam kosmetykowy przesyt. Nie mam co kupować, wszystkiego mam aż za nadto. Przyszła mi oferta z YR z darmową So Elixir i nie mam po prostu czego zamówić, no nie mam Wklejam bilans, choć planowałam zużyć dużo więcej... Zużycia: 14
Próbki:1
Przyszło: 9
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
żywiec gratuluję zdania egzaminu
Ja miałam w swoim życiu studenckim 1 raz warunek i wiem jaka radość jest po jego zdaniu![]() To teraz pora na mnie... Zużycia: 1. Maska wygładzająca do włosów Ziaja - 2. Szampon regenerujący Joanna z proteinami mleka 3. Chusteczka brązująca do twarzy Dax Cosmetics 4.Olejek myjący z Biochemii Urody 5.Żel do mycia rąk bez wody YR 6.Peeling do ciała o zapachu kiwi z Joanny 7. Lactacyd 8. Henna Khadi ciemny brąz 9.Płyn do ust z biedronki 10.Maska kaszmirowa BingoSpa do włosów 11.Płukanka malinowa YR 12.Szampon hipoalergiczny Biały jeleń 13. Płyn do demakijażu oczu YR 14. Olej monoi BU 15. Peeling do stóp YR 16. Odżywka regenerująca z proteinami mleka z Joanny 17. Szampon Babydream 18. Pianka do golenia Joanna 19. Żel pod prysznic Plaisirs Nature o zapachu brzoskwini YR Wymiany (out): 1. Cień w musie Bell 2. So elixir edt YR 3. Płyn do mycia pędzli elf 4.paletka cieni inglot 5. Mleczko do ciała Plaisirs Nature o zapachu brzoskwini YR 6. Pomadka NYX Cream 7. Pomadka YR 8. Róż Inglot 9. Olejek Hammam YR 10. Peeling kawowy Marion 11. Paletka LA colors 12. Paletka LA colors Przyszło: 1. Żel pod prysznic lawenda YR 4,5zł 2. Żel pod prysznic PN oliwka YR 8 zł 3. Róż YR 20 zł 4.Lactacyd 8 zł 5. Płyn do jamy ustnej Lidl 5 zł 6. Maseczka YR gratis 7. Peeling brzoskwiniowy do twarzy YR gratis 8. Żel do mycia twarzy Ulga Ziaja 10 zł 9.Płyn micelarny Sopot Spa Ziaja 8 zł 10. Maska do włosów z algami Bingo Spa 7,50 zł 11. Szampon chmielowy Barwa 3 zł 12.Baza Primer Potion Urban Decay 73 zł 13.Krem Vichy Idealia wygrana 14. Krem do rąk oliwkowy 3 zł 15. Carmex jaśmin +herbata 10 zł potrzebne Wydałam: 160 zł ![]() Wymianki (in): 1. Cień Inglot 2. Paletka cieni Inglot 3.Tusz Rimmel 4. Wax Beauty Formulas 5. Płyn do kąpieli Bubble bath o zapachu wanilii i brzoskwinii Avob 6. Szampon hipoalergiczny Biały Jeleń 7. odżywka Nivea Long Repair 8. Cienie Inglot 9. Balsam The Body Shop Love etc 10. Żel do kąpeli The Body Shop Love etc |
|
|
|
#441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udało mi się połączyć z netem z innego domku ![]() Ładny bilans ![]() Pochwal się swoimi dziełami ![]() Cytat:
![]() Ale super promocja A to w jakiejś konkretnej sieci aptek?Cytat:
zawsze to do przodu.I tak Ci bardzo dobrze poszło Też nie polecam tego płynu, bardzo kiepski Więcej poszło niż przyszło, ale sporo zachcianek. Jak oceniasz ten płyn? Ja musiałam kupić dziś nowy korektor (Miss Sporty), bo rano niespodziewanie skończył mi się obecny (Bell)
|
|||
|
|
|
#442 |
|
Konto usunięte
|
Doberek
![]() Wróciłam z obozu sportowego, niestety był on straszny za sprawą tragicznego opiekuna wyjazdu... W poniedziałek idziemy składać skargę na jego skandaliczne zachowanie, a ja i kilka innych osób musimy się nieco psychicznie pozbierać po tym obozie Strasznie było... Ale mam choć parę ładnych zdjęć...Dużo mnie ominęło? Co do raportu, będzie kiepściutko w tym miesiącu, ale na razie tego nie ogarnęłam do końca. |
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, sporo zachcianek, ale nie mogłam się oprzeć promocji YR -50% No i baza UD zaburzyła wydatki, ale i tak dość tanio wyszła patrząc na ceny w Pl.Płyn jest beznadziejny- zupełnie nie czyści pędzli, a tylko je perfumuje ![]() Orlica jak się zachowywał ten gościu? Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-06-30 o 20:01 |
|
|
|
|
#444 |
|
Konto usunięte
|
Pozwolę sobie skopiować moją odpowiedź z innego wątku:
Nic nie robił ze spraw "opiekuna/organizatora", tylko zlecał zadania poszczególnym osobom - ty kup bilety, ty załatw noclegi, ty poprowadź nas jutro w góry, ty pojutrze, a ty ogarnij finanse. Obrażał nas, np. wyzywając od inwalidów osoby o słabszej kondycji - m.in. ja i moja koleżanka. Faceci od nas z roku szli z nami z tyłu, żeby w razie czego nas "ratować", a ten ich wyśmiewał, że idą jak baby. Ocenę końcową uzależniał od tego, w jakiej kolejności dotarliśmy na szczyt góry - nie mówił nam o tym wcześniej. Ostatniego dnia zostawił nas w Krakowie, z nieważnymi biletami, bo okazało się, że on coś krzywo załatwił. W efekcie utknęliśmy w Krakowie na prawie dobę dłużej. I mogłabym wymieniać jeszcze dłuuuugo... Po jednym takim dniu z nim złapała nas taka depresja, że szok. Przegonił nas prawie 30km po górach, w tramposzach, bo mówił, że nie trzeba brać obuwia górskiego. My dwie akurat naprawdę nie dawałyśmy rady, ja raz miałam taki napad duszności, że wszystkich przeraziłam, a on kazał im zostawić mnie z tyłu, sam też poszedł. Na szczęście dwaj koledzy byli ogarnięci... Podobnie z koleżanką - dwa razy mdlała na szlaku, z wycieńczenia, z bólu, z braku wody - mówił, że idziemy na krótką trasę, a byliśmy na szlaku ponad 8h, więc woda szybko się skończyła. Gość był daleko z przodu i tylko dzwonił co jakiś czas, żeby stwierdzić, że idziemy jak inwalidki np. Niby czekał co jakiś czas aż nadgonimy, a i wtedy wyśmiewał. Ogólnie my obie już po prostu płakałyśmy z wyczerpania i bezsilności, a facetów nosiło z wściekłości
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35032849]Pozwolę sobie skopiować moją odpowiedź z innego wątku:
Nic nie robił ze spraw "opiekuna/organizatora", tylko zlecał zadania poszczególnym osobom - ty kup bilety, ty załatw noclegi, ty poprowadź nas jutro w góry, ty pojutrze, a ty ogarnij finanse. Obrażał nas, np. wyzywając od inwalidów osoby o słabszej kondycji - m.in. ja i moja koleżanka. Faceci od nas z roku szli z nami z tyłu, żeby w razie czego nas "ratować", a ten ich wyśmiewał, że idą jak baby. Ocenę końcową uzależniał od tego, w jakiej kolejności dotarliśmy na szczyt góry - nie mówił nam o tym wcześniej. Ostatniego dnia zostawił nas w Krakowie, z nieważnymi biletami, bo okazało się, że on coś krzywo załatwił. W efekcie utknęliśmy w Krakowie na prawie dobę dłużej. I mogłabym wymieniać jeszcze dłuuuugo... Po jednym takim dniu z nim złapała nas taka depresja, że szok. Przegonił nas prawie 30km po górach, w tramposzach, bo mówił, że nie trzeba brać obuwia górskiego. My dwie akurat naprawdę nie dawałyśmy rady, ja raz miałam taki napad duszności, że wszystkich przeraziłam, a on kazał im zostawić mnie z tyłu, sam też poszedł. Na szczęście dwaj koledzy byli ogarnięci... Podobnie z koleżanką - dwa razy mdlała na szlaku, z wycieńczenia, z bólu, z braku wody - mówił, że idziemy na krótką trasę, a byliśmy na szlaku ponad 8h, więc woda szybko się skończyła. Gość był daleko z przodu i tylko dzwonił co jakiś czas, żeby stwierdzić, że idziemy jak inwalidki np. Niby czekał co jakiś czas aż nadgonimy, a i wtedy wyśmiewał. Ogólnie my obie już po prostu płakałyśmy z wyczerpania i bezsilności, a facetów nosiło z wściekłości [/QUOTE] Co za cham i prostak delikatnie mówiąc. Chyba z przypadku się tam znalazł!! Tacy ludzie nie powinni pracować z innymi Dobrze robicie, że zgłaszacie to- nie można puścić płazem takiego zachowania.Nie dziwię Ci się, że masz dosyć, bo kto by nie miał po takich przejściach. Postaraj się odciągnać myśli od tego- może małe spa sobie zrób, pooglądaj filmiki na yt. Należy Ci się odpoczynek po tym obozie
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica: nie do pomyślenia
Co to w ogóle za facet był?Padam ... cały dzień spędziłam z TZ na powietrzu - najpierw pojechaliśmy na stawy, bo tylko tam była gwarancja cienia dla mnie (nad dwoma rzekami w mieście nie bardzo), potem na chwilę u teściów, w domu szybko coś zjedliśmy, odsapnęliśmy chwile i ok 17 pojechaliśmy do moich rodziców na działkę na grilla. O 20.30 wróciliśmy Oczy mi się zamykają, będę spać jak suseł, chyba, że TŻ będzie mi marudził że go skóra piecze - nie dość, że ma ciemną karnację, to jeszcze mu mało Opalał się na oliwce Nivea bez żadnego filtra i teraz ma
|
#447 |
|
Przyczajenie
|
Orlico, współczuję.
Widzę, że dziewczyny szalejecie z bilansami ![]() u mnie poszła maseczka z Avon planet spa. |
|
|
|
#448 |
|
Konto usunięte
|
OK, ogarnęłam raporcik...
Kupiłam tylko jedną rzecz, ale poległam na kosmetykach ze zjazdu bloggerek i tych do recenzji. Z jednej strony oczywiście super, że mogę wypróbować, a z drugiej, zaczyna mi brakować miejsca W lipcu intensywnie denkuję! W CZERWCU: Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty
UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-07-01 o 01:44 |
|
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z YR rozumiem i z UD też Choć ja staram się z YR zamawiać tylko to, co potrzebne lub szybko schodzi.Dzięki za opinię Cytat:
A jak tam samopoczucie?My mieliśmy dziś iść nad rzekę się poopalać, ale jest skoro chmur, więc idziemy w góry na krótką trasę. Zaraz podjedziemy do Kir, zostawimy auto, wyjdziemy do Schroniska Ornak (1110 m n.p.m.), może jeszcze podejdziemy na Smreczyński Staw (1226). Trasa ok. 2h, ale wiadomo, że w górę idzie się dłużej. Miłego dnia wszystkim życzę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Wachalam jeszcze Eveline Orchidea i Kokos i ten ma mocniejszy zapach, ale co kto lubi oczywiscie, ja wole mocniejsze zapachy 

I kup, jak już będzie Ci potrzebna 

Wczoraj przyszły 2 kosmetyki Farmony, 2 kosmetyki do włosów Kemon, a dzisiaj 4 od Joko 

a co do kończenia to pomysl sobie ile za to Ci się skończy w lipcu

Strasznie było... Ale mam choć parę ładnych zdjęć...