|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIII
Soleilka i tak najlepsze są "Cztery osiemnastki"
Nie wiem, co tak dziś nie mam nic do powiedzenia. Skupiam się, czy moje bóle (nazwałabym je raczej uczuciem dyskomfortu) mogą być skurczami, czy są czymś innym Nie potrafię się w tym odnaleźć.
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
to taki w spadku dostany ale ciesze sie ze go bede miala
bedzie stal przy lozeczku :P---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kładę się spać za moment. A tak, to w zasadzie leżałam cały czas. Jest tak jakoś inaczej - może to przez obniżenie brzucha, może przez rozwarcie, a może kwestia psychiki
|
|
|
|
|
#4084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mamcia sama chcialabym taki fotel
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny... ciemna noc już a ja jeszcze nie śpie...
dzisiaj wjechałam sobie na ambicje i od rana gruntowne porządki, już niedużo mi zostało do ogarnięcia... jakoś mam wewnętrznego stracha że to już w każdej chwili może być, a ja wolę wszystkiego sama dopilnować w domu, żeby było tak jak ja chcę. Teraz jestem mega zmęczona i mam opuchnięte, bolące stopy. Podczas porządków miałam czasem jakieś bóle... ale ja wiem co to było... wszyscy mi mówili że jak dostanę skurczy to będę wiedziała, że to to... więc to chyba to nie to skoro nie wiem ![]() Nadrobiłam dzisiejszy forumowy zapis... ale niewiele już pamiętam z tego co przeczytałam.. Ando wierzę że z córcią będzie wszystko dobrze, mimo niepomyślnych rokowań... tyle wytrzymała w brzuszku, teraz też wytrzyma... ma ogromną wolę życia! Soleilka, współczuje straty wujka... i palnij ode mnie tżta za tą Milenkę (heh jak ja nie lubię tego imienia...) Prince, Tobie pała się należy za te łażenie... ale dobrze że nic Wam się nie stało... może niech gin Cię przetrzyma w tym szpitalu do cc... bo Ty to na tyłku usiedzieć nie możesz.... Depoison, mam nadzieję że szybko ustabilizuje Ci się produkcja mleczka... szkoda kiciulka... może się przyzwyczai z czasem. Ja postanowiłam nie wywalać psa za drzwi choć poczatkowo miałam takie plany,ale jakby się trochę zresocjalizował ostatnio, nawet śpi u siebie i nie pcha się na łóżko..no zobaczymy jak będzie w praktyce... Linka25 ja czuje takie pieczenie, napieranie naciągniętej skóry i czasem takie dretwienie... dobra czas chyba spać, dobranoc |
|
|
|
#4086 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Matko ile Wy dziołchy piszecie! Nie nadążam, a nadal nie mam czasu na wizaż. Dziś mama wjeżdża, a ja idę do tego szpitala na 14tą Zobaczymy co mi tam ginka powie...Wrócę pewnie wieczorem gdzieś i potem już może uda mi się Was dogonić ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ją już po Ktg . Ide dalej w kime całą noc nie spalan tak mnie bolał brzuch i miałam skurcze i do tego była ostra burza całą noc.
|
#4089 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A swoją drogą, z powodu infekcji każą Ci zostać w szpitalu? Ja też mam mega infekcję (jeszcze w ciąży nie miałam tak złych wyników moczu ), ale biorę antybiotyk i mam zrobić kontrolne badanie.Cytat:
mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też się rozpływam... najchętniej leżałabym cały dzień przy wiatraczku
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielny poranek.
Wzięłam Euthyrox i już nawet zdążyłam zjeść duży jogurt, ale pogoda sprzyja odsypianu nocy, więc jeszcze nie wstaję. Cały czas pada i grzmi. Iza - Basieńka się z Tobą bawi. Ciastek - Ciebie trzeba przytrzymać w szpitalu, żebyś nie łaziła. Może w poniedziałek zrobią Ci CC? Wiktoria - dobrze, że chcą sprawdzić,czy to właściwy antybiotyk, ale na weekend mogliby Cię wypuścić. Oczywiście trzymam za Asię.
|
|
|
|
#4091 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mogę mieć 11 lipca, to będzie skończony 38 tc, a moja gin się waha czy to może nie za wcześnie jeszcze...![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Biedne dzieciątko... ale ma dzielną mamę, która też tyle dla Niej zniosła... Będę się modlić o Jej zdrówko---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
ojej... teraz to już się popłakałam... Najważniejsze, że jest pod dobrą opieką i jest taka walecznaCytat:
Cytat:
Oby się wreszcie ruszyło
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny -ZACZĄŁ SIĘ LIPIEC!
Która chce być pierwszą Mamusią Lipcową?
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Może Nadalka w końcu urodzi? Pisała, że będzie lipcówką...
więc Igusia mogłaby już wyjść z tego wygodnego domku.
|
|
|
|
#4095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- mnie bolą, są nabrzmiałe, twarde, czasem czerwone czuję się jak kaleka...Nooo! Zmykam pod prysznic Trzymajcie kciuki, zeby mnie w tym szpitalu nie chcieli czasem zostawić Nie zabieram żadnych rzeczy ze sobą, bo nastawiam się tylko na badanka i do domku
|
|
#4096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
HEJ
![]() Kolejny upalny dzień, chyba rozłożę sobie basen i będę się w nim leniwcować czas cały. Jestem taka słaba - może bardziej rozleniwiona, że z trudem przekręcałam się w nocy na łóżku zaraz sobie zaserwuję malinowe zielsko, miłego dnia i najlepszego dla dzisiejszej solenizantki
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia
kciuki 3mam ! ja też bez torby przyjechałam tylko na badania a Zostalam . mam nadz że Ty nie zostaniesz
|
#4099 |
|
Rozeznanie
|
Hej!!
Zawrotne tempo powstawania kolejnych stron Wczoraj dałam sobie trochę w kość i wieczorem myślałam, że obie nogi odkręcę i postawię w kącie - tak mnie bolały i spuchły. Do tego z rana pojawia się ból śródstopia i dopóki się nie rozchodzę to łażę jak kaleka.Na Śląsku upały są mordercze - wczoraj 34 st., jak wychodzisz z domu to tak jakbyś wychodziła z samolotu na lotniku w ciepłych krajach. Od razu masz strzał w gębę żarem. Nie wiem jak przetrwam, najchętniej pojechałabym gdzieś do marketu gdzie mają super klimę ![]() Dziewczynki gratuluję rozpoczętych tygodni i udanych wizyt. Dziewczynki, które są w szpitalu niech pamiętają, że to dla dobra Maluszków. Ando - trzymamy kciuki razem z Mężem za Marysię. Będzie dobrze, musi być. Tobie życzę dużo siły w tych trudnych chwilach ![]() Depoison - fajnie, że już w domku jesteście, zazdroszczę tulenia dzidzi mimo problemów z mleczkiem. Idę dalej walczyć z remontem. |
|
|
|
#4100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jest lipiec!!!
![]() Wczoraj mieliśmy gości od 16 do 21 - obiad, deserek, już bez kolacji. Powiem Wam ze obiad wyszedł wspaniale i wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem. Jestem pełna podziwu dla mojego TZ bo bywa jak mistrz kuchni. Byli u nas moi rodzice, rodzice TŻta i jego babcia. Było exstra aczkolwiek byłam wykończona 2 dniowymi przygotowaniami, rano byłam jeszcze na ostatnich zjęciach w SR. Babeczka sprawdzała czy łapiemy o co chodzi z parciem Ja kumam ponoć Oczywiscie to była jednorazowa próba - nie wolno tego ćwiczyć. Tak więc byłam wykończona, ale trzymałam fason. Po raz pierwszy spuchłam Było 35 stopni.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Asia trzymam ogromne kciuki za szczęśliwe i szybkie zakończenie Depoison jak dobrze, ze jesteś. Brakowało tu Ciebie. Raz jeszcze ogromne gratulacje dla Waszej trójeczki Irmusia trzymam kciuki za dobre wyniki wszelkich badań. |
|||
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej dzien dobry i ja jestem na nogach.
Musze ogarnac salon bo za godzine mam nalot na chaupe
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dodatkowo siedziałam sobie jeszcze na pupie czy jakoś tak. A więc Iga Nadalki i tak jest dobrym, poukładanym dzieckiem, przynajmniej ładnie główkowo się ułożyła - jest wiec nadzieja, że jednak zamierza opuścić brzuszek
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypiłam ten olejek rycynowy... Ble jakie to paskudne... No i leże już prawie godzinę... Chyba na mnie to nie działa:/ |
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
![]() A jaki nalot ?
|
#4108 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() : kciuki:
|
||||||||
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Wczoraj cały dzień miałam muła wiec dziś w nocy mi się super spało, nawet synek od rana wariował w brzuchu, bo juz wiedział, że śpię dłużej niż zwykle ![]() burza przeszła i znów upał idzie
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Była wizyta. znowu mój ginek ma dyżur
nic wsumie się nie dowiedziałam o wyjściu że szpitala też nic nie Mowil że jutro azy coś. więc dalej mam wakacje . liczę ruchy od 9 godz mam dopiero 2 ! mała ma dziś Lenia
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Nie potrafię się w tym odnaleźć.

bedzie stal przy lozeczku :P
biedna - urodzila sie w 31tc ale jest w ciezkim stanie. Nie wiadomo czy da rade... Ale to ze dozyla tak dlugo i tak uwazam za cud.
Nie nadążam, a nadal nie mam czasu na wizaż. Dziś mama wjeżdża, a ja idę do tego szpitala na 14tą
za dzisiejsze wizyty i
rozpoczętych tygodni 

), ale biorę antybiotyk i mam zrobić kontrolne badanie.
moze pojechac lepioej sprawdzic na IP???? kur.wa az mdlosci dostałam jak upadłam

wszystko przez to że tutaj też zaslablam i malo sie nie pozygalam

więc Igusia mogłaby już wyjść z tego wygodnego domku.

Było 35 stopni..
TŻ sam mówi, że kiedyś lepiej wyglądałam, no ale co tu się czarować
)