Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 07:54   #931
justa1705
Przyczajenie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8

hej ja mam dosc dziwna sytuacje ,bralam wczesniej rigevidon przez 2 miesiace pozniej zrobilam przerwe 7 dniowa i wyjechalam zagranice tam poszlam do apteki i dali mi minulet tylko ze wzielam pierwsza tabletke w ostatnim dniu miesiaczki,pozniej bylo tak ze ostatnie 4 tabletki nie wzielam bo mialam caly miesiac okres po minulet z chlopakiem caly czas do konca robilismy i teraz niewiem kiedy powinnam dostac okres i czy wogole dostane???tydzien temu robilam test ale nie wykazal ciazy,aha ostatnie krwawienie mialam 9 czerwca i trwalo 1,5dnia i odzucilam minulet 4 ostatnie!!!!boli mnie caly czas podbrzusze i niewiem czy zrobic jeszcze raz test o czekac na miesiaczke!!!przyznam ze mam juz dziecko za odpowiedzi bardzo dziekuje!!!

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

[QUOTE=justa1705;35037114]hej ja mam dosc dziwna sytuacje ,bralam wczesniej rigevidon przez 2 miesiace pozniej zrobilam przerwe 7 dniowa i wyjechalam zagranice tam poszlam do apteki i dali mi minulet tylko ze wzielam pierwsza tabletke w ostatnim dniu miesiaczki,pozniej bylo tak ze ostatnie 4 tabletki nie wzielam bo mialam caly miesiac okres po minulet z chlopakiem caly czas do konca robilismy i teraz niewiem kiedy powinnam dostac okres i czy wogole dostane???tydzien temu robilam test ale nie wykazal ciazy,aha ostatnie krwawienie mialam 9 czerwca i trwalo 1,5dnia i odzucilam minulet 4 ostatnie!!!!boli mnie caly czas podbrzusze i niewiem czy zrobic jeszcze raz test o czekac na miesiaczke!!!przyznam ze mam juz dziecko za odpowiedzi bardzo dziekuje!!!
justa1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 08:20   #932
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa1705 Pokaż wiadomość
hej ja mam dosc dziwna sytuacje ,bralam wczesniej rigevidon przez 2 miesiace pozniej zrobilam przerwe 7 dniowa i wyjechalam zagranice tam poszlam do apteki i dali mi minulet tylko ze wzielam pierwsza tabletke w ostatnim dniu miesiaczki,pozniej bylo tak ze ostatnie 4 tabletki nie wzielam bo mialam caly miesiac okres po minulet z chlopakiem caly czas do konca robilismy i teraz niewiem kiedy powinnam dostac okres i czy wogole dostane???tydzien temu robilam test ale nie wykazal ciazy,aha ostatnie krwawienie mialam 9 czerwca i trwalo 1,5dnia i odzucilam minulet 4 ostatnie!!!!boli mnie caly czas podbrzusze i niewiem czy zrobic jeszcze raz test o czekac na miesiaczke!!!przyznam ze mam juz dziecko za odpowiedzi bardzo dziekuje!!![COLOR="Silver"]
Strasznie chaotycznie piszesz, nic z tego nie zrozumiałam.

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 09:33   #933
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ja zrozumiałam jedno tylko, że dziewczyna sobie rozwaliła gospodarkę hormonalną. I owszem, w takiej sytuacji ciąża wielce możliwa.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 11:46   #934
justa1705
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Diablica z Tasmanii Pokaż wiadomość
Strasznie chaotycznie piszesz, nic z tego nie zrozumiałam.
hej no to jak mam to napisac!!!!w kwietniu bralam rigevidon pozniej zrobilam 7 dniowa przerwe,w tym czasie wyjechalam za granice i poszlam tam do apteki i dali mi minulet ale wzielam tabletke w ostatnim dniu miesiaczki...jak zaczelam brac minulet to mialam caly czas okres ,bralam 1 miesiac,i troszke mnie to zdenerwowalo i nie wzielam 4 ostatnich tabletek i caly czas sie kochalam do srodka,ostatnie krwawienie mialam 9 czerwca trwalo 1,5dnia teraz niewiem co i jak....robilam test tydzien temu ale wynik byl negatywny.moze za wczesnie zrobilam niewiem???!!!!i teraz boli trozke brzuch ale nie caly czas....co myslicie o tym????dzieki
Stary 2012-07-01, 12:01   #935
Kaaef
Zadomowienie

Cytat:
hej no to jak mam to napisac!!!!w kwietniu bralam rigevidon pozniej zrobilam 7 dniowa przerwe,w tym czasie wyjechalam za granice i poszlam tam do apteki i dali mi minulet ale wzielam tabletke w ostatnim dniu miesiaczki...jak zaczelam brac minulet to mialam caly czas okres ,bralam 1 miesiac,i troszke mnie to zdenerwowalo i nie wzielam 4 ostatnich tabletek i caly czas sie kochalam do srodka,ostatnie krwawienie mialam 9 czerwca trwalo 1,5dnia teraz niewiem co i jak....robilam test tydzien temu ale wynik byl negatywny.moze za wczesnie zrobilam niewiem???!!!!i teraz boli trozke brzuch ale nie caly czas....co myslicie o tym????dzieki

Myślę, że tabletek nie bierze się jak dropsów.
Stary 2012-07-01, 12:06   #936
karola991
Zakorzenienie

skoro sama sobie wymyśliłaś jak brać tabletki (w ostatni dzień miesiączki później 4 pominięte a mimo to kochasz się do końca?) to po co ci nasze porady? TAK możesz być w ciąży, bo raczej nie byłaś chroniona przez branie sobie tabletek od "widzi mi się". Idź i zrób test z krwi będziesz miała pewność
Stary 2012-07-01, 12:23   #937
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze to wystarczy jeden wykrzyknik albo pytajnik Po drugie: możesz być w ciąży - to chyba logiczne. Po trzecie: przy drugich tabsach nie miałaś cały czas okresu tylko krwawienie przez zmianę tabsów
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 12:57   #938
karola991
Zakorzenienie

noo mnie dzisiaj tez boli brzuch.. i głowa i kolano.. może mam ciążę trojaczą pozamaciczną rozsianą po całym ciele...
Stary 2012-07-01, 13:46   #939
justa1705
Przyczajenie

nie brala sobie tabletek o tak sobie....tylko niewzielam 4 ostatnich bo wkurzalo mnie ze mam caly czas krwawienie....tydzien temu bolal mnie jajnik tak ze nie moglam chodzic a teraz boli troszke brzuch moge byc w ciazy o nie???juz sama niewiem...tydzien temu wykazal test ze nie jestem!!!
Stary 2012-07-02, 11:48   #940
karola991
Zakorzenienie

po pierwsze przestań stawiac tyle wykrzykników po wprowadzasz chaos.
po drugie skoro piszesz ze masz juz dziecko to znaczy ze jesteś dorosła kobieta to po co piszesz na forum czy możesz być w ciązy zamiast zebrać się i iść do lekarza? powiesz mu o ciągłym krwawieniu i o dolegliwościach.
po trzecie trochę odpowiedzialności skoro świadomie nie wziełaś tych tabletek to czemu się nie zabezpieczyłaś dodatkowo?
Stary 2012-07-02, 12:12   #941
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
nie brala sobie tabletek o tak sobie....tylko niewzielam 4 ostatnich bo wkurzalo mnie ze mam caly czas krwawienie....tydzien temu bolal mnie jajnik tak ze nie moglam chodzic a teraz boli troszke brzuch moge byc w ciazy o nie???juz sama niewiem...tydzien temu wykazal test ze nie jestem!!!
Dla mnie jak ktoś nie weźmie sobie ostatnich tabletek, a potem schizuje czy jest w ciąży, jest śmieszny Logiczne, że możesz być w ciąży. Trzeba było się dodatkowo zabezpieczyć I owszem brałaś tabletki tak sobie, bo gdybyś tak nie brała to byś przeczytała ulotkę, dowiedziała się o skutkach ubocznych i o tym, że jak nie weźmiesz tabsów to możesz być w ciąży.
Stary 2012-07-02, 12:20   #942
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Nie krzycz tak kobieto jeśli nie wzielas ostatnich 4, ale zrobilas normalna przerwe to nie ma zadnych szans na ciaze, nie panikuj.
Testy też nie kłamią.

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Dla mnie jak ktoś nie weźmie sobie ostatnich tabletek, a potem schizuje czy jest w ciąży, jest śmieszny Logiczne, że możesz być w ciąży. Trzeba było się dodatkowo zabezpieczyć I owszem brałaś tabletki tak sobie, bo gdybyś tak nie brała to byś przeczytała ulotkę, dowiedziała się o skutkach ubocznych i o tym, że jak nie weźmiesz tabsów to możesz być w ciąży.
Można tak zrobić i nie będzie się w ciąży, spokojnie, bo tu racji nie masz
Można wciąć min. 14 tabletek, zrobic przerwe i rozpoczac nowy blister-nic się nie stanie, a antykoncepcja bedzie caly czas zachowana.
Stary 2012-07-02, 15:38   #943
WczorajszySen
Raczkowanie

hej dziewczyny.
Pisalam juz tutaj ale od zadnej z was nie otrzymalam odpowiedzi, wiec jesli pozwolicie napisze raz jeszcze ..
pod koniec stycznia bylam u ginekologa bo mialam obfite miesiaczki i wylatywaly ze mnie skrzepy okazalo sie ze mam nadzerke z grzybem dostalam tabletki QLAIRA i mialam je brac i zglosic sie pod koniec lutego na wizyte i to bylo jakos 23 lutego mialam zrobiony zabieg wypalania wynik cytologi 2 a rana na macicy bylo az mocno rozowe po zabiegu prawie mu zemdlalam dostalam kolejne dwa opakowania tabletek i zglosilam sie na wizyte tydzień po świętach wielkanocnych i okazalo sie ze wszystko wyleczone pozniej przez prawie trzy miesiace nie mialam okresu 20 maja robilam test i wyszedl negatywny 10 maja dostalam okresu trwał tydzień 23 czerwca bylam z narzeczonym na weselu w nocy kochalismy sie podobnoo bardzo dlugo miskowi bylo tak dobrze i nie ma pewnosci czy skonczyl we mnie a ja dosc sporo wypilam. w piatek 29.06 znowu sie kochalismy i chyba skonczyl we mnie bo zaraz poczulam jak cieply plyn leci mi po nogach. oboje przyjmujemy do siebie to ze mozemy zostac rodzicami

Już nie możemy doczekać się kiedy Cię zobaczymy
Serduszko <3

22.08.2015 - ?

WczorajszySen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 16:33   #944
Wenaa
Raczkowanie

GG do Wenaa

Cytat:
No wlasnie nic nie napisalas co pozniej sie dzialo, kiedy pominelas te cztery ostatnie tabletki zrobilas normalna przerwę czy cztery dni dluższą? Brałaś potem normalnie tabletki? jeśli tylko pominełaś te cztery i zrobilas normalną przerwę to raczej w ciąży nie jesteś

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez WczorajszySen Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
Pisalam juz tutaj ale od zadnej z was nie otrzymalam odpowiedzi, wiec jesli pozwolicie napisze raz jeszcze ..
pod koniec stycznia bylam u ginekologa bo mialam obfite miesiaczki i wylatywaly ze mnie skrzepy okazalo sie ze mam nadzerke z grzybem dostalam tabletki QLAIRA i mialam je brac i zglosic sie pod koniec lutego na wizyte i to bylo jakos 23 lutego mialam zrobiony zabieg wypalania wynik cytologi 2 a rana na macicy bylo az mocno rozowe po zabiegu prawie mu zemdlalam dostalam kolejne dwa opakowania tabletek i zglosilam sie na wizyte tydzień po świętach wielkanocnych i okazalo sie ze wszystko wyleczone pozniej przez prawie trzy miesiace nie mialam okresu 20 maja robilam test i wyszedl negatywny 10 maja dostalam okresu trwał tydzień 23 czerwca bylam z narzeczonym na weselu w nocy kochalismy sie podobnoo bardzo dlugo miskowi bylo tak dobrze i nie ma pewnosci czy skonczyl we mnie a ja dosc sporo wypilam. w piatek 29.06 znowu sie kochalismy i chyba skonczyl we mnie bo zaraz poczulam jak cieply plyn leci mi po nogach. oboje przyjmujemy do siebie to ze mozemy zostac rodzicami
Boże dziewczyno! kochasz się z chlopakiem i nie wiesz czy skończył do środka??
Jeśli cały czas bierzesz tabletki tak jak należy nie powinnaś być w ciąży
Stary 2012-07-02, 17:05   #945
WczorajszySen
Raczkowanie

nie potrzebuje krytyki z Twojej strony a po za tym czytaj uwaznie tabletek nie biore od kwietnia br. i skoro pytam to chcialabym uslyszec rade a nie krytyke

Serduszko <3

22.08.2015 - ?

Stary 2012-07-02, 17:16   #946
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
nie potrzebuje krytyki z Twojej strony a po za tym czytaj uwaznie tabletek nie biore od kwietnia br. i skoro pytam to chcialabym uslyszec rade a nie krytyke
Ale jaką radę? Nie uprawiaj seksu bez zabezpieczenia, bo możesz zajść w ciążę? To nie wiesz tego? Tabsów nie bierzesz od kwietnia to tak, możesz być w ciąży.

Edytowane przez lala2506
Czas edycji: 2012-07-02 o 17:19
Stary 2012-07-02, 18:29   #947
Wenaa
Raczkowanie

GG do Wenaa

Cytat:
No właśnie nie wiem jakiej Ty rady oczekujesz skoro nie zabezpieczasz się a chłopak skończył w Tobie to jak najbardziej możesz być w ciąży. Ja Cię nie krytukuję, tylko dziwię się.
Jedyna moja rada taka jeśli okaże się że nie jesteś w ciąży a nie planujecie jeszcze dzidziusia to się zabezpieczajcie, pozdrawiam
Stary 2012-07-02, 18:39   #948
WczorajszySen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wenaa Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem jakiej Ty rady oczekujesz skoro nie zabezpieczasz się a chłopak skończył w Tobie to jak najbardziej możesz być w ciąży. Ja Cię nie krytukuję, tylko dziwię się.
Jedyna moja rada taka jeśli okaże się że nie jesteś w ciąży a nie planujecie jeszcze dzidziusia to się zabezpieczajcie, pozdrawiam
dzieki ale ja wcale nie zalamie sie jesli zostane mama

Serduszko <3

22.08.2015 - ?

Stary 2012-07-02, 21:28   #949
la_porte
Raczkowanie

dziewczyny, proszę was o pomoc
w nocy z soboty na niedzielę kochałam się ze swoim chłopakiem. mieliśmy gumki extra safe [czy one coś dają?]. gdy miał wytrysk, wycofał się ze mnie [wciąż miał na sobie gumkę oczywiście]. i zauważył, że na górze gumki jest bardzo mało spermy... Stwierdził, że spływa ona w dół członka.
Gumka nie była pęknięta.
I zaczęła się panika... Że przed wytryskiem coś wypłynęło, i spłyneło w dół, i przedostało się tam gdzie nie powinno... Albo że przypadkiem tego dotknęłam... I mnie teraz straszy że jestem w ciąży, że muszę iść do lekarza po tabletki po stosunku...

Dziewczyny proszę napiszcie co mam robić Mam owulację, więc dni płodne... Ale wytrysk miał 'za zewnątrz' mnie, gumka niepęknięta... Poszłabym do lekarza po receptę, ale pracuję od 7 do 17, nawet nie mam kiedy się zapisać... I nie wiem czy to rodzinny lekarz, czy ginekolog, jak te tabletki się nazywają...

Może znacie jakiegoś lekarza ktory mi to przepisze bez problemu, i ma wizyty prywatne o niewielkich kosztach? Warszawa.

Dziękuję za pomoc!

wsiąść do pociągu, byle jakiego....

chcę gdzieś wyjechać! gdziekolwiek, w nieznane!!!
la_porte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:06   #950
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez la_porte Pokaż wiadomość
dziewczyny, proszę was o pomoc
w nocy z soboty na niedzielę kochałam się ze swoim chłopakiem. mieliśmy gumki extra safe [czy one coś dają?]. gdy miał wytrysk, wycofał się ze mnie [wciąż miał na sobie gumkę oczywiście]. i zauważył, że na górze gumki jest bardzo mało spermy... Stwierdził, że spływa ona w dół członka.
Gumka nie była pęknięta.
I zaczęła się panika... Że przed wytryskiem coś wypłynęło, i spłyneło w dół, i przedostało się tam gdzie nie powinno... Albo że przypadkiem tego dotknęłam... I mnie teraz straszy że jestem w ciąży, że muszę iść do lekarza po tabletki po stosunku...

Dziewczyny proszę napiszcie co mam robić Mam owulację, więc dni płodne... Ale wytrysk miał 'za zewnątrz' mnie, gumka niepęknięta... Poszłabym do lekarza po receptę, ale pracuję od 7 do 17, nawet nie mam kiedy się zapisać... I nie wiem czy to rodzinny lekarz, czy ginekolog, jak te tabletki się nazywają...

Może znacie jakiegoś lekarza ktory mi to przepisze bez problemu, i ma wizyty prywatne o niewielkich kosztach? Warszawa.

Dziękuję za pomoc!
Idź na pogotowie ginekologiczne i mów ze gumka pękła, bo tak to nie wiadomo, czy dadzą.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:16   #951
la_porte
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Idź na pogotowie ginekologiczne i mów ze gumka pękła, bo tak to nie wiadomo, czy dadzą.
pogotowie ginekologiczne? pierwszy raz o tym słyszę :p
musze poszperać gdzie jest w warszawie.
ale warto wziąć te tabletki? myślicie, że nie panikuję?

Stary 2012-07-02, 22:20   #952
201610310857
Konto usunięte

Moim zdaniem lepiej wziąć niż potem płakać, że sie zostanie rodzicem.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

chociaż też nie ma co robić paniki, bo tak naprawdę nie wiadomo, czy coś wyciekło czy nie
Stary 2012-07-02, 22:30   #953
la_porte
Raczkowanie

a ile może kosztować taka wizyta?

Stary 2012-07-02, 22:34   #954
201610310857
Konto usunięte

Nie mam pojęcia, ale ja za prywatnego gina placę 100zł
Stary 2012-07-02, 22:52   #955
Kaaef
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez la_porte Pokaż wiadomość
gdy miał wytrysk, wycofał się ze mnie [wciąż miał na sobie gumkę oczywiście]. i zauważył, że na górze gumki jest bardzo mało spermy... Stwierdził, że spływa ona w dół członka.
Gumka nie była pęknięta.

Może to jest po prostu za duży rozmiar dla niego
Skoro spływa w dół...
Stary 2012-07-03, 07:41   #956
FigGa05
Zadomowienie

GG do FigGa05

ja jak kiedyś z moim byłym miałam przykry wypadek z prezerwatywą to poszłam do rodzinnego po tabletkę po i też mi przepisała bez żadnego ale

Edytowane przez FigGa05
Czas edycji: 2012-07-03 o 07:43
FigGa05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 09:10   #957
justa1705
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Wenaa Pokaż wiadomość
No wlasnie nic nie napisalas co pozniej sie dzialo, kiedy pominelas te cztery ostatnie tabletki zrobilas normalna przerwę czy cztery dni dluższą? Brałaś potem normalnie tabletki? jeśli tylko pominełaś te cztery i zrobilas normalną przerwę to raczej w ciąży nie jesteś

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Boże dziewczyno! kochasz się z chlopakiem i nie wiesz czy skończył do środka??
Jeśli cały czas bierzesz tabletki tak jak należy nie powinnaś być w ciąży
jak nie wzielam tych 4 ostatnich to poznie juz nie bralam zadnych tabletek i ne biore.
Stary 2012-07-03, 10:52   #958
ciachciabachciach
Przyczajenie

Dot.: Czy moWitam. W raz z moim pagę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8

Witam. W raz z moim partnerem staramy się o dzidzię . Ostatnią miesiączkę miałam dokładnie 1 czerwca , trwała ona może 5-6 dni. Nie ukrywam , że miesiączki mam dość nieregularne , ale według obliczeń dni płodnych powinny one zacząć się 10 czerwca i w tym samym dniu doszło między nami do stosunku bez zabezpieczeń . Planowana data miesiączki to 29 czerwiec,spóźnia mi się miesiączka 5 dni , dziś rano zrobiłam test ( niemiecki, możliwe , ze czegoś nie zrozumiałam, choć wydaje mi się, że testy są na tych samych zasadach ). Wiec nasuwają mi się pytania , Czy jest możliwość , ze jestem w ciąży ? Ile czasu zajmuję zapłodnienie ? Jaka jest szansa zajścia w ciąże w pierwszym dniu dni płodnych ?. Dodam, że bolą mnie piersi , mam niekiedy odczucia lekkiego kłucia w podbrzuszu , jestem zmęczona przez co leniwa .lekkie mdłości bez wymiotów, a może do wszystko kwestia psychiki, gdyż chcę być w tej ciąży. Pozdrawiam i czekam na oświecenie
ciachciabachciach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 11:28   #959
201612280917
Konto usunięte

Dot.: Czy moWitam. W raz z moim pagę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8

Obliczenia "na oko" lub kalendarzykami internetowymi nic nie dają, chyba że obserwujesz śluz i dokładnie mierzysz temperaturę. Test jest wiarygodny po 14 dniach od stusunku (10 z krwi), więc jeśli minęły dwa tyg i widzisz dwie kreseczki to gratuluję Jaki był wynik testu?
201612280917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:12   #960
nickucha
Przyczajenie

Witam mam pytanie otóż zrobiłam pewnien bardzo głupi nieodpowiedzialny manewr i chciałabym wiedzieć jakie jest ryzyko chodzi o tabletki antykoncepcyjne .
to wyglada dziwnie
23.06 zapomniałam tabletki ( z pierwszego tygdnia to byla 6 tabletka) zwykle biore je o 22
24.06 wzielam zapomniana tabletke okolo 9:30 ( lecz nie wzielam juz drugiej tabletki o tej 22 o tej zwyklej porze co powinnam )
25.06 Wzielam tabletke o 8:30
26.06 Wzielam tabletke o 8:30
27.06 Wzielam tabletke o 8.30 i pekla prezerwatywa z cala jej zwartoscia
Chodzi o to ze martwie sie ze przestwailam sobie SAMA godziny brania tabletek przez to ze zapomnialam wtedy tej jednej tabletki i ta prezerwatywa
Bardzo proszę o odpowiedź

Edytowane przez nickucha
Czas edycji: 2012-07-03 o 12:13
nickucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości