U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 23:05   #2491
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Fajnie. My na spontanie wybraliśmy bo oczywiście idąc zamawiać obrączki zapomnieliśmy to ustalić
A ja bardzo długo szukałam, nie chciałam sztampowego grawera, daty czy imienia... A akurat oglądaliśmy z TŻtem niekończącą się opowieść i zaczęłam nucić pod nosem never ending stoooooryyyyyy i tak pomyślałam, dlaczego nie never ending?

Idę do wyrka, w zasadzie do sauny
ale o 7 wbijam w Kraków żeby wyprosić ten cholerny wpis nareszcie i wrócić do domu zanim zaczne się topić we własnym pocie
Stary 2012-07-01, 23:59   #2492
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Wiec prosze o Wasze magiczne kciuki, zeby jutro okazalo sie ze to nic powaznego

Trzymam z calych sily. Musi byc dobrze... Moze to zwykle zapalenie albo cos co można szybciutko podleczyć... Mam taka nadzieje

Bylismy dzisiaj w Grodku nad Dunajcem i poprostu umieram...
Jakos juz nie cieszy mnie pocenie sie na sloncu przy takim upale... A niestety mam uraz do kapieli w jeziorach po ostatnim rozcieciu nogi

Ale bylismy na rowerkach wodnych
Dawno nie mialam tak intensywnego weekendu

Do jutra

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 00:04   #2493
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć Kochane!

Dzisiaj 1 lipca (no, już drugi teraz), aaaa! To już mój ślubny miesiąc!

Na początku składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim PMkom, które miały wczoraj swój dzień! Oby nigdy nie zabrakło w Waszych małżeństwach przyjaźni i zrozumienia! All the best dla Was i Waszych Mężów!

My wczoraj podobnie jak kicia też balowaliśmy na weselu, pod Ostrowcem Świętokrzyskim. Ogólnie wesele było MEGA! Państwo Młodzi zadbali o najmniejsze szczegóły, chociaż było kilka mankamentów: na ślubie organista wył niemiłosiernie i s.p.i.ep.rzy.ł skrzypaczce akompaniament do Ave Maria, na koniec też zagrał jakieś dziwaczne połączenie jednej pieśni z mendelhsonem (mimo, że grał go już na początku mszy na wejście ). Poza tym klima też nas ziębiła na sali jak siedzieliśmy przy stołach i nie dało się porozmawiać, bo kapela zbytnio podkręciła nagłośnienie.

Niemniej jednak nie rzutowało to na całość imprezy, która była naprawdę ekstra. Dużo w tym zasługi kapeli o rockowym zacięciu, była prześwietna. Niestety w pewnym momencie podczas zabawy na oczepinach, gdzie męsko-męskie pary muszą zatańczyć do różnych stylów muzycznych impreza całkowicie wymknęła się spod kontroli. Na finał tej konkurencji poleciała piosenka Fasolek "Mydło, szczotka, kubek, ciepła woda". Jedna para wzięła ze stołów flaszkę wódki, fantę i wino i zaczęła polewać pozostałych uczestników tego konkursu Potem kilku facetów rozebrało się do bokserek i zaczęli tak jakby "nurkować" przejeżdżając na brzuchu przez cały parkiet Wyobrażacie sobie?! Jak 25 lat żyję, tak nie widziałam jeszcze czegoś takiego na weselu
Na szczęście prowodyrowie całej tej akcji nie rzucili się z butelkami na osoby siedzące przy stołach. Niemniej jednak cały parkiet (na szczęście były to płytki) został zalany i zaczął się lepić. Nastąpiła przymusowa przerwa na mopowanie parkietu przez kelnerów i czekanie aż płytki wyschną. Potem wesele toczyło się dalej w najlepsze aż do końca, który nastąpił o 4.30.

Nie licząc tej całej burdy na parkiecie, to wszystko było zorganizowane na tip top i zyskałam motywację, żeby w tych ostatnich tygodniach przed naszym weselem nie odpuszczać i zadbać o wszystko jak najlepiej umiemy

I na koniec: wstawiłam na pocztę zdjęcia z próbnego makijażu i czesania. Zajrzyjcie proszę, bo od półtora tygodnia chodzę nieźle przybita efektami tych prób i nie za bardzo wiem, co mam zmienić, żebym w dniu ślubu była zadowolona. Liczę na Waszą pomoc!

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-07-02 o 00:07
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 00:05   #2494
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

na miłe spanie http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I
kolorowych snów
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 06:46   #2495
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
A Carmi te kandelabry z kwiatami będą super wyglądać! A stoły okrągłe?
si
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 07:02   #2496
ona8686
Zakorzenienie

Dzien dobry
Co za noc, jak tylko mocniej grzmiało to od razu sie budziłam. Siostra nad ranem mdlała, karetka była wzywana... A to wszystko przez nadmierne opalanie w sobote. Mam tylko nadzieje, ze dzisiaj kochane urwisy nie dadzą w kość

Cytat:
Wczorajszym PM gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Odebraliśmy wczoraj obrączki Są z białego złota a w środku mają malutki grawer w postaci znaku nieskończoności
Wybraliśmy ostatecznie smak tortu (będzie czekoladowo-malinowy) prostokątny przybrany świeżymi owocami Kupiliśmy buty i krawat dla tż-ta. Całkiem owocna sobota to była. No ale czasu coraz mniej więc musimy przyśpieszyć. No i byliśmy na kawie w naszej sali. Uwaga byłam w niej pierwszy raz :dzie kuje: Bo jak podpisywaliśmy umowę z hotelem to dobudowywali tę część i tylko szkielet stał a potem jedynie przez szybę widziałam No ale podoba mi się więc liczę, że będziemy zadowoleni.
Fajne obraczki, takie oryginalne, tzn, nieokrągłe

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Właśnie wygrałam 170 zł! Zajęłam pierwsze miejsce (ex aequo) w firmowych typowaniach
a co to za typowania?

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Cytat:
Napisane przez clara099 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny a ja znowu z pytaniami, bo mam mały problem..
- robicie podziękowanie dla najbliższych (rodziców, dziadków..)?
- jeżeli tak to dla kogo?
- co im wręczacie?
- kiedy powinno być podziękowanie?
sama już nie wiem czy robić. byłam kiedyś na weselu to było podziękowanie dla rodziców, dziadków i chrzestnych, trochę to trwało, dłużyło się, ale bez wątpienia jest to miły akcent dla najbliższych. a Wy jak rozwiązujecie sprawę z podziękowaniami?
pozdrawiam
Robimy tylko podziękowania dla rodziców. Zaraz po oczepinach, tylko nie przy żadnej piosence i kółeczku. Gdybym mogła to bym z tego zrezygnowała i zrobiła tylko w domu. Ale tu trzeba było isc na kompromis z Tż.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 07:06   #2497
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Co za noc, jak tylko mocniej grzmiało to od razu sie budziłam. Siostra nad ranem mdlała, karetka była wzywana... A to wszystko przez nadmierne opalanie w sobote. Mam tylko nadzieje, ze dzisiaj kochane urwisy nie dadzą w kość

Fajne obraczki, takie oryginalne, tzn, nieokrągłe

a co to za typowania?

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Robimy tylko podziękowania dla rodziców. Zaraz po oczepinach, tylko nie przy żadnej piosence i kółeczku. Gdybym mogła to bym z tego zrezygnowała i zrobiła tylko w domu. Ale tu trzeba było isc na kompromis z Tż.
Euro
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 07:08   #2498
nena1984
Zakorzenienie

ślubny tydzień czas zacząć!

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
wiecie jak się wkurzyłam odpadło nam właśnie 8 osób z wesela... potwerdzili przybycie przy rozdawaniu zaproszeń właśnie TŻ dzwonił zapytać czy jego kuzynka i kuzyn przychodzą z kimś a wujek mu na to że oni w ogóle nie przyjadą nawet nie zadzwonili powiedzieć gdyby TŻ nie zadzownił to pewnie w nast tygodniu dopiero byśmy się dowiedzieli a już sobie doprosiliśmy osób że było 100 to teraz wraz jest mniej noż ludziewynikie m tego z rodizny TŻ będzie 10 osób
bezczelni ludzie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
A to Nasza lista to do na 20 DDŚ
1. oddać obrączki do wygrawerowania i zaręczynowy do odświeżenia
2. zrobić u introligatora napis na auto od Marylki
3. kupić wino do obiadu
4. zamówić plany na stoły jak potwierdzimy liczbe gości BTW. potwierdzenia były do dzisiaj, wczoraj odezwał się kuzyn TŻta i tyle. Od znajomych nie liczyłam bo z nimi mam kontakt codzienny, z rodziny ani ode mnie ani od TŻta NIKT nie dzwonił
5. prezenty dla świadków
6. pudełko na koperty
7. podać dokładną liczbe gości do tortu
8. podać dokładną liczbę gości na salę
9. ustalić z dziewczynami od muzyki na ślubie dokładny repertuar
10. ustalić ubiór kościoła
11. iść do księcia zapłacić i dogadać wszystko
12. iść do spowiedzi W KOŃCUU!!
bardzo mało już wam zostało. Audrey, mam pytanko - kiedy zamierzasz dac prezent świadkowej?? Pamiętam, że też planowałaś bransoletkę. Ja się zastanawiam czy tej mojej pandory nie dać świadkowej przed weselem żeby sobie założyła, ale z drugiej strony nie wiem, czy będzie pasować, bo koleżanka ma granatową sukienkę, a beads jest pudrowo różowy

Cytat:
Odebraliśmy wczoraj obrączki Są z białego złota a w środku mają malutki grawer w postaci znaku nieskończoności
Wybraliśmy ostatecznie smak tortu (będzie czekoladowo-malinowy) prostokątny przybrany świeżymi owocami Kupiliśmy buty i krawat dla tż-ta. Całkiem owocna sobota to była. No ale czasu coraz mniej więc musimy przyśpieszyć. No i byliśmy na kawie w naszej sali. Uwaga byłam w niej pierwszy raz :dzie kuje: Bo jak podpisywaliśmy umowę z hotelem to dobudowywali tę część i tylko szkielet stał a potem jedynie przez szybę widziałam No ale podoba mi się więc liczę, że będziemy zadowoleni.
bardzo oryginalne

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 07:27   #2499
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Sobota 23.06.2012:

TEN dzień był jednym z najcudniejszych dni dotychczasowego mojego życia .Obudziłam się po 7:00. Pogoda była dziwaczna na początku, ale w sumie to potem się okazało, że idealna bo powietrze było świeże, nie padało, słońce wyszło kolo godziny 15:00 i było super do końca dnia. Rano już słyszałam jak się krzątają po mieszkaniu – robili dekorację klatki schodowej. Na 8;00 siostra i mama były umówione do fryzjerki, partner mamy zawiózł samochód do mycia oraz dekoracji i takim efektem zostałam sama. Początkowo się nudziłam, nie miałam za bardzo co robić, słuchałam muzyki, siedziałam na facebooku, czekałam, czekałam, czekałam…. Wrócili wszyscy i od godziny 10;30 zaczęło się, jednak ja robiłam nadal wrażenie, że jestem nadzwyczaj spokojna i każdy się dopytywał mamy mojej czy ja tak zawsze wyglądam w stresujących momentach hehe.
Pani Asia uczesała mnie. Fryzura była cudna, nawet lepsza niż na próbnej, bo zrobiłyśmy warkocz z drugiej strony, dodałyśmy kwiaty i wyglądałam jak świtezianka, greczynka itp. określenia padały 
W międzyczasie Panie, które robiły bukiety, butonierki i poduszeczkę na obrączki przywiozły do mnie wszystko oprócz bukietu dla mnie. Mój bukiet był zawieziony do TŻ. Wszystko wyglądało super i byłam ciekawa jak wyszedł mój bukiet  Pani Asia pomalowała mamę, siostrę i na końcu mnie. Do fioletowego koloru dodałyśmy akcent lazurowy i wyszło fajnie. Pani Asia pojechała. Za chwilę przyjechała rodzinka z daleka i zrobiło się lekkie zamieszanie i zaraz przyjechała fotograf Ania i kamerzysta Grześ. Nie wiedziałam jak się zachowywać do końca, ale dzięki nim prawie wcale nie zauważałam, że robione są mi zdjęcia i to było fajne. Ubrałam się z pomocą siostry, największe trudności miałam z kolczykami. Zarosły mi delikatnie dziurki w uszach i musiałam, że tak powiem „cisnąć”. Babcia powiedziała mi, że bardzo schudłam, ale to był efekt aerobiku, a nie, że się głodziłam czy coś…. Kolo godziny 14;00 przyjechał mój TŻ. Delikatnie się zestresowałam, ale nawet się nie trzęsłam z nerwów tylko czułam adrenalinę, taką pozytywną . U nas są tzw wykupiny panny Młodej, nie wiem czy wszędzie się to praktykuje. Polega to na tym, że rodzina Panny Młodej nie oddaje jej tak łatwo przyszłemu mężowi. Musi coś wartego jej, zaproponować. Standardowo były pieniądze, potem kluczyki do samochodu. W pewnym momencie siostra powiedziała, że ok., że przyprowadzi przyszłą żonę, a przyprowadzili mu dmuchaną lalkę przebraną w białą suknię i welon. Taki akcent humorystyczny to był  TŻ od pewnego czasu coś przede mną knuł przed ślubem i mówił, że jak dowiem się w dniu wesela jaką ma dla mnie niespodziankę to się bardzo ucieszę. I tak było…. Na koniec wykupin, TŻ zaczął mówić do mnie; „Czy znasz kochanie taki zespół jak Zakopower i wokalistę Sebastiana Karpiel-Bułeckę….” Mi momentalnie zrobiło się gorąco, łzy napłynęły do oczu i nie byłam już nic wstanie powiedzieć. To oczywiste, że znam bo to jeden z moich najbardziej ulubionych zespołów. Okazało się, że TŻ udało się zdobyć płytę z napisaną dla mnie specjalnie dedykacją od wokalisty i z autografami reszty zespołu. Wtedy już siostra jak mnie zobaczyła jak zareagowałam, puściła TŻ do mnie i mi wręczył prezent. Jedyne co zdołałam powiedzieć: „Ty gupolu…” hehe. Przywitaliśmy się. Otarłam łzy. Przywitałam się z wszystkimi i pozapinałam butonierki TŻ, świadkowi i tatom. Moment błogosławieństwa był najbardziej stresującym momentem całego dnia. Wszyscy się popłakali, ja za bardzo nie chciałam. Czasami się starałam zaśmiać, ale to był taki śmiech przez łzy. Wszyscy jakoś się wtedy zestresowali, ale potem już było ok.  Mieliśmy jeszcze spokojnie czas na wyjście i ogarnęliśmy się. Wyszliśmy z domu, z opowiadań wiem, że dużo ludzi wyglądało przez okna. 5 minutek i byliśmy już pod Kościołem. Chwilę czekaliśmy w aucie, goście kukali do auta  świadkowie poszli z dowodami do zakrystii. W momencie kiedy wszyscy już powchodzili do Kościoła, my się wypakowaliśmy i czekaliśmy na Księdza. Umówiliśmy się, że poczekamy na niego jak podejdzie do nas i wtedy wszyscy pójdziemy w stronę ołtarza. Udało się nam, że poduszeczkę niósł bratanek TŻ i razem z nim poszli mój chrześniak i jego brat. Wszyscy mieli takie same kamizelki i kolorowe muszki  Każdemu się podobno to bardzo podobało. W momencie kiedy szliśmy do ołtarza nie rozglądałam się, ciągle tylko miałam w głowie, żeby się uśmiechać . Co do mszy i ceremonii ślubnej – wyszło super. Ksiądz bardzo super wszystko poprowadził, rodzina czytała czytania, kuzynka śpiewała, kazanie było bardzo osobiste. Moment przysięgi powiedzieliśmy sami od siebie, bez podpowiadania – TŻ przez chwilę zabrało się na płacz, ale opanował się. Zakładając obrączki TŻ mnie zaskoczył – pocałował obrączkę  Ksiądz poprosił gości o brawa dla młodej pary  I wtedy jak już stanęliśmy tyłem do gości i kuzynka zaczęła śpiewać to się wzruszyliśmy, emocje opadły, a jednocześnie się uspokoiliśmy. Powiem wam dziewczyny, że ja całą mszą mało co się stresowałam, było fajnie, podobało mi się. Najgorsza to była wizja pierwszego tańca dla mnie. Po mszy, nadszedł czas na wyjście z Kościoła. Posypali nas płatkami róż, ryżem i grosikami. Dzieciaki pomogły zbierać. Potem co się okazało, puszczaliśmy gołąbki. Ja nie chciałam, ale podobno super wyszło. Ja to wszystko ocenie jak zobaczę na filmie  i zdjęciach. Goście wybrali się na salę, inni co przyszli do Kościoła złożyli nam życzenia. Pojechaliśmy s powrotem do mieszkania, żeby przyjąć błogosławieństwo już jako małżeństwo, pojechaliśmy na cmentarz do mojego taty i na salę. TŻ zapomniał mnie przenieść przez próg, ale wybaczam mu Zaśpiewano nam sto lat, wypiliśmy szampana, stłukliśmy kieliszki, posprzątaliśmy, przyjęliśmy życzenia – czyli standard  Wchodząc na salę gdzie jedliśmy okazało się, że to co nie zrobiłam ja sama, nie do końca było tak jak ja chciałam…. Pomieszane trochę winietki, poprzestawiany układ krzeseł i pudełeczka wymieszane, ale przetrzymałam to  Zjedliśmy obiad. I ta wizja pierwszego tańca, tragedia, hehe. Tak marudziłam TŻ, że zaraz dowiecie się co się stało Przebraliśmy się odpowiednio do naszego tanca Dirty Dancing. Wyszłam ja, były gwizdy i okrzyki  podszedł TŻ i zaczęliśmy tańczyć. Było ok. do momentu kiedy TŻ coś za wcześnie zrobił i się pomieszało, posypało. Ja TŻ zabijałam wzrokiem, wypadliśmy z rytmu i prawie stanęłam jak mała dziewczynka która tupie nogami i strzela fochem, hehe. TŻ udało się wyjść z całej sytuacji. Poprosil dj o mikrofon, powiedział, że to tak miało być taka pomyłka i że dj niech puszcza jeszcze raz muzykę. Od tego momentu wyszło już wszystko ok. Goście klaskali w rytm muzyki i się im podobało powiem wam, że tż ma szczęście, że tak wyszedł z tego wszystkiego bo by chyba „zginął marnie” Po pierwszym tańcu wszystko zleciało, ludzie się bawili, tańczyli, konkursy wyszły super, podziękowania nie były płaczliwie, wyszły wesołe jak chcieliśmy, goście tyle przyśpiewek nawymyślali, że się obcałowaliśmy z TŻ na różne pozycje Było wesoło. Koszyczki w wc zrobiły furorę. Każdy chwalił, że organizacja, dekoracje i pomysły były perfekcyjne i takie niespotykane  Wesele skończyło się po 6;00 rano. Kelnerzy już tylko stali i nie mogli się doczekać aż się wyniesiemy, hehe. Ale co dobre, szybko się kończy…. Goście się porozchodzili, rodzice zostali zbierać jedzenie, a nas wysłali na noc poślubną do Hotelu Monopol. Poczułam się jak w luksusach, ahhhh… jacuzzi, własne szlafroki, płatki róż na łożu, szampan, noc poślubna skonsumowana, a rano tzn po 11:00 przywieziono nam do pokoju śniadanko  Super wrażenia powiem wam. Takich chwil nie zapomnę nigdy do końca życia

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Niedziela 24.06.2012;

Po pobycie w hotelu przyjechano po nas i ogółem część ludzi, która została, zjadła obiad na Sali, posiedzieliśmy, potańczyliśmy i pojechało się do domu. Po 23:00 poszliśmy spać.

Kochane powiem wam, że takie dni, jak dzień ślubu są najpiękniejszymi dniami w życiu człowieka. Nie jest nawet to do opisania. Z jednej strony cieszę się, że jest to za nami, że to było, przeżyliśmy, a z drugiej chciałabym jeszcze raz
We wtorek ten pojechaliśmy do Szczawnicy na sesję plenerową, tzn odbyla się ona na drugi dzień, więc odpoczeliśmy chwilkę po tym całym pełnym emocji Wielkim Tygodniu. Nie mogę doczekać się zdjęć z wesela i sesji plenerowej…. Na urlop jedziemy do Zakopanego – prezent od rodziny i w tym będziemy mieli sesję w Tatrach a potem na tydzień lecimy na Kretę i w naszą miesięcznicę tzn 23.07.2012 planujemy zrobić sobie prezent i popłynąć na Santorini
Mam nadzieję, że was nie zanudziłam Jak będę miała więcej zdjęć, oczywiście wam pokarzę, a tym czasem kilka dekoracji w mieszkaniu, butonierki, bukiet, drzewko pamiątkowe (w pewnym momencie nikt nie pilnował dzieciaków i trochę pogreglali po nim, ale jest to do zniesienia), lalka na wykupiny i płyta z dedykacją od TŻ.
Cudowna relacja wszystko tak opowiedziane, czułam się jakbym tam była fajnie że wszystko tak fajnie sie udało, TŻ zrobił Ci bardzo miłą niespodziankę ja też się strasznie boję pierwszego tańca, że wypadniemy z rytmu albo pomieszamy kroki.
Stary 2012-07-02, 07:40   #2500
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Źle się czuję, a muszę iść do pracy. Mam zebranie, masę pracy. Słoneczko mi wczoraj chyba zaszkodziło, bo pęka mi głowa...w ogóle dostała@ i straszna dziś ze mnie maruda

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Właśnie wygrałam 170 zł! Zajęłam pierwsze miejsce (ex aequo) w firmowych typowaniach
Gratula cje
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:00   #2501
Nattiv
Zakorzenienie

My chyba znaleźliśmy w końcu autko Spodobało Nam się to co wczoraj oglądaliśmy i może jeszcze w tym tygodniu kupimy Tż jeszcze pojedzie na jazdę próbną i do serwisu Mercedesa żeby je przeglądnęli fachowcy. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko z nim ok, bo auto teraz bardzo potrzebne, a już mamy dość szukania.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:04   #2502
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35046177]to ile dziadek liczy sobie wiosen?
[/QUOTE]
dokładnie nie wiem, ale grubo ponad 70
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dziekuje Wam bardzo jutro rano jade z nim do Katowic
.
ja też się przyłączam do kciuków

Ale wczoraj była u mnie burza aż mi okna zaczęły przeciekać
Dziś jakby trochę chłodniej ale to pewnie poranne złudzenie

Miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:16   #2503
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
kupujecie sobie drugi welon na panieński? czy skąd je macie - czy dziewczyny wam załatwiają?
z firanki

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:19   #2504
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
z firanki
No i też dobrze

Stary 2012-07-02, 08:19   #2505
morelka1987
Zadomowienie

Cały weekend spędziłam u rodziców TŻ na wsi ale sobie wypoczęłam rozlozylismy basen i się kąpaliśmy, rozwiezlismy resztę zaproszeń, będąc u jednej cioci wrócilismy z małym kotkiem bo chcieli sie maluchów pozbyć, a mama TŻ chciała takiego rudego cały weekend się z nim bawiłam taki słodziak Ale jestem tak pogryziona przez komary że szok, mam ponad 30 ugryzień i mnie wszystko swędzi zasnąc nie mogłam, obudziałam się o 5 bo tak mnie wszystko swędziało znacie jakąś metodę, żeby świąd zmniejszyć ?
Stary 2012-07-02, 08:21   #2506
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Cały weekend spędziłam u rodziców TŻ na wsi ale sobie wypoczęłam rozlozylismy basen i się kąpaliśmy, rozwiezlismy resztę zaproszeń, będąc u jednej cioci wrócilismy z małym kotkiem bo chcieli sie maluchów pozbyć, a mama TŻ chciała takiego rudego cały weekend się z nim bawiłam taki słodziak Ale jestem tak pogryziona przez komary że szok, mam ponad 30 ugryzień i mnie wszystko swędzi zasnąc nie mogłam, obudziałam się o 5 bo tak mnie wszystko swędziało znacie jakąś metodę, żeby świąd zmniejszyć ?
Co do pogryzień przez komary dla mnie okazywał się dobry zwykły ocet na waciku - pomaga na opuchnięcia i zmniejsza mrowienie.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:22   #2507
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
No i też dobrze

nie bede placila 20 zł za nówke ze sklepu

sama go zrobilam za koszt 3 zł za rogi, moge Wam pokazac go

Mia i Tosia <3

Stary 2012-07-02, 08:31   #2508
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Co do pogryzień przez komary dla mnie okazywał się dobry zwykły ocet na waciku - pomaga na opuchnięcia i zmniejsza mrowienie.
Muszę spróbować, bo już nie daję rady z tym swędzeniem
Stary 2012-07-02, 08:35   #2509
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

molestuje Narzuta zeby mi kilka zdjec z sesji narzeczenskiej rpzeslal bo juz nie moge sie doczekac

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:44   #2510
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

moj panienski welon

welon.jpg

Mia i Tosia <3

Stary 2012-07-02, 08:45   #2511
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
u mnie po nocnej burzy zrobiło się chłodno
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem

molestuje Narzuta zeby mi kilka zdjec z sesji narzeczenskiej rpzeslal bo juz nie moge sie doczekac
my bardziej

jamee

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:49   #2512
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ciekawe jaka pogoda będzie 14

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:57   #2513
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ciekawe jaka pogoda będzie 14
Większość prognoz mówi o ok 20-25 stopniach i możliwych małych opadach tylko jedną znalazłam prognozę która przepowiadała cały dzień zachmurzenie i deszcz

Kochane mówicie o prezentach dla świadkowej a co dać świadkowi? Bo ja mojej nic nie dam bo ma mnie głęboko w d... Więc z dniem wesela przestanie dla mnie istnieć ale świadkowi byśmy chcieli coś dać i nie wiem co
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:02   #2514
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
moj panienski welon

Załącznik 4755926
Pełna profeska

Dostałam dziś @ i zdycham. Nie wiem jak ja w pracy wytrzymam przy takiej temperaturze

Stary 2012-07-02, 09:13   #2515
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

zadusze dziada, nie chce wyslac

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:15   #2516
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
zadusze dziada, nie chce wyslac
A my Ci w tym pomożemy

Stary 2012-07-02, 09:20   #2517
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Wczorajszym PM gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Bardzo ładne obrączki
My mamy wygrawerowane imię i pełną date,ja Tż,Tż moje
Stary 2012-07-02, 09:25   #2518
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Do 25 stopni może być tylko,żeby nie padało ;/
Z resztą ta pogoda jest zmienna,oni mogą przepowiadać a i tak może być coś innego...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:34   #2519
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Wczoraj cały dzień głowa mi pękała,już myślałam że pojade na pogotowie,zjadłam 6 tabletek i nic Tata zmierzył mi cisnienie i okazało się ze mam o dużo za niskie,wiec połozyłam się spać i jakoś przez noc przeszło
Dzis narazie jest dobrze ale ta pogoda może człowieka wykończyć
Zaraz zmykam do pracy,za 3 tygodnie urlop i malowanie w domu

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Do 25 stopni może być tylko,żeby nie padało ;/
Z resztą ta pogoda jest zmienna,oni mogą przepowiadać a i tak może być coś innego...
Wydaje mi się że będziesz w takim transie w dniu ślubu że pogoda nie będzie aż tak istotna

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Pełna profeska

Dostałam dziś @ i zdycham. Nie wiem jak ja w pracy wytrzymam przy takiej temperaturze
Współczuje
Mi się własnie skończył

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Większość prognoz mówi o ok 20-25 stopniach i możliwych małych opadach tylko jedną znalazłam prognozę która przepowiadała cały dzień zachmurzenie i deszcz

Kochane mówicie o prezentach dla świadkowej a co dać świadkowi? Bo ja mojej nic nie dam bo ma mnie głęboko w d... Więc z dniem wesela przestanie dla mnie istnieć ale świadkowi byśmy chcieli coś dać i nie wiem co
Ja moim nic nie kupuje,póżniej podaruje im mini album ze zdjęciami
Stary 2012-07-02, 09:53   #2520
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktore juz sa po: pomyslalam ze wysle gosciom podziekowanie za prezenty, chcialabym wyslac nasze zdjecie slubne i zdjecia na ktorych sa osoby do ktorych bede wysylala, tylko nie wiem w jakiej formie to zrobic? robilyscie takie cos? macie jakis tekst na takie podziekowanie?
mysle zeby wywolac fotki, zrobic rezcnie jakies takie "ksiazeczki" z miejscem na zdjecia wkladane, szukam inspiracji
Ja zrobiłam prezentacje w powerpoincie, od przygotowań po poprawiny i sesje plenerową,a na końcu mamy takie zdjęcie z sesji
Do tego nagrałam gościom wszystkie zdjęcia, które mamy od p.fotograf. Każdy na pewno będzie je chciał zobaczyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plener26-1.jpg (174,3 KB, 81 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości