|
|
#1831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Cytat:
Cytat:
Ja akurat ciąże dobrze wspominam,gorzej poród,bo przeszłam straszny ból,ale przyszedł czas,ze inaczej na to spojrzałam. Cytat:
i już tydzień ma Piotrus gratki czas pędzi pędzi ![]() Cytat:
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1833 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że samopoczucie dobre Cytat:
Cytat:
Dałam sobie na luz na jakiś rok ...zmieniłam pracę, zajęłam się sobą, musiałam po prostu odpocząć. Wiem, że wielu osobom udaje się wtedy gdy odpuszczają ...ale ja nie miałam tyle szczęścia i w ciążę nie zaszłam Pierwsza IUI się nie udała i choć nie nakręcałam się i miałam przeczucie, że nic z tego ...było mi przykro,musiałam sobie popłakać. Po urlopie znów zamierzam podchodzić do IUI ...oczywiście nie obrażę się jak uda się wcześniej No ja mam nadzieję, że dam radę ...tak jak Ty Cytat:
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś pewnie jakby się coś u mnie działo to i bym pisała a tak - jak już się poddałam to ciężko coś pisać. U mnie to już 59 cykl leci
|
|
|
#1835 | |
|
Raczkowanie
|
Kobra, ja próbuję od ponad 3,5 roku ...zaraz będzie 4 lata
Dałam sobie na luz na jakiś rok ...zmieniłam pracę, zajęłam się sobą, musiałam po prostu odpocząć. Wiem, że wielu osobom udaje się wtedy gdy odpuszczają ...ale ja nie miałam tyle szczęścia i w ciążę nie zaszłam Pierwsza IUI się nie udała i choć nie nakręcałam się i miałam przeczucie, że nic z tego ...było mi przykro,musiałam sobie popłakać. Po urlopie znów zamierzam podchodzić do IUI ...oczywiście nie obrażę się jak uda się wcześniej No ja mam nadzieję, że dam radę ...tak jak Ty [B][/QUOTE]no i tak trzymac...wiem ze teraz latwo mi sie mowi bo wreszcie sie udalo, ale tez sie nameczylam naczytalam i nabiegalam po lekarzach. kiedys mi powiedzial jeden ginekolog ze mam dac sobie spokój. nie lykac lekow nie przychodzic bez potrzeby do niego. Do tego sie wyprowadzilam zmienilam prace i znajomych zostawilam swojego partnera(to akurat nie jest dobry przyklad) ale niektore dziewczyny wiedza dlaczego to zrobilam i nie nazekam. Poprostu chodzi mi o to ze uspokoilam swoje zycie wyeliminowałam wszytsko z zycia co mnie wkurzalo irytowalo i ranilo. Wyciszylam sie sama w sobie Moze w powinniscie sie gdzies wyprowadzic zmienic cos moze to cos da? Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
Edytowane przez kobra913 Czas edycji: 2012-06-26 o 12:33 |
|
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() Dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa!!! Aguś - Ja tak na szybko, bo próbuję ogarnąć mieszkanie a z Piotrusia zasypianiem różnie bywa.. Próbujemy się dograć, pewnie trochę czasu nam to zajmie, zanim będziemy się rozumieć dobrze. ![]() Zostawiam fluidki od mojego małego marudy... |
|
|
|
|
#1837 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aguś, a odbiegając od tematu, obejrzałam Twoje prace i ... Cytat:
Póki co nie przewiduję zmiany miejsca zamieszkania, ani partnera (chociaż życie płata różne figle ) Wierzę, że na każdą z nas przyjdzie pora
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2012-06-26 o 15:28 |
||
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę tylko podesłać
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Mezaga, cudeńka tworzysz. Te maskotki są prześliczne!!!
Jakbym poprosiła to zrobiłabyś (nie za free oczywiście) jakąś maskotkę dla mojej pociechy?
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś chociaż to mam - te papierki, maskotki, aniołki to teraz całe moje życie.
Karolca a co byś chciała?
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Mezaga, coś ładnego z kolorach biało-czarno-niebieskich-jasnozielonych (te kolory Ewelinka lubi najbardziej).
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
To pomyślimy coś
Jutro znowu będę się nudzić w pracy to może bym coś poszydełkowała. Dam Ci znać jak coś powstanie nowego
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Przy okazji zostawiam fluidki od mojego 3-miesięcznego szkraba
![]() Załącznik 4746023
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2012-12-01 o 17:54 |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy ktoś jeszcze mnie pamięta ... Sama nie wiem jak dawno odwiedzałam ten wątek ... Trochę czasu minęło, ale był mi potrzebny
A dzisiaj zdecydowałam się napisać, że ... udało nam się jestem w ciąży!!! To już albo dopiero 27 tydzień ... Każdego dnia budzę się i wciąż nie mogę uwierzyć - chociaż malec w brzuszku daje o sobie znać. Nie ukrywam, że w dalszym ciągu się boję i pewnie uspokoję się dopiero jak będzie po ![]() Pozdrawiam Was gorąco!!! |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Malami super!
Karolca Ewelinka jest cudna...
Lenka i Lilianka 26.04.2011r. Miłosz 19.01.2014r. Edytowane przez bella7 Czas edycji: 2012-06-28 o 11:28 |
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak ostatnio myślałam o Tobie co u Ciebie,a tu takie wieści odzywaj się od czasu do czasu ![]() Ha ja nieraz miewam momenty i nie mogę uwierzyć,że mam już prawie 2 letniego syna,chyba każda długotrwała staraczka będzie miała takie momenty do końca życia.
|
|
|
#1849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy to pościel z firmy Gluck?
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1851 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() klas ki:![]() JA TEZ JESTEM W CIAZY :d dzis bylam na usg 13,5 tyg ma 13 cm wazy 85g i jednak zostaje data 31 grudnia. aha doktor powiedzial ze cos chyba tam latalo miedzy nogami wiec chyba Mateusz rosnie :P buziaczki
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
||
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby tak dalej
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Malami pewnie, ze pamiętamy
Izul wczoraj stwierdził, ze trzeba urozmaicić rodzicom nudną niedzielę i świetnie jej to wyszło ![]() Po południu zaczęła się łapać za nos z prawej strony i płakać, pooglądałam z każdej strony i nic, wyciągnęłam śpiki katarkiem a ta wrzask i łapie się cały czas za nos więc zaglądam jeszcze raz i kurde cosik tam siedzi pojechałam na pogotowie ale lekarz stwierdził, ze on nic nie widzi a poza tym u nas i tak nie ma laryngologa i jeśli jestem pewna, ze tam coś jest to trzeba do Kielc tam w szpitalu jest oddział laryngologiczny i nas przyjmą. Zajechałam do domu i zaglądam znowu - no ewidentnie coś tam siedzi ale baaaardzo, baaardzo głęboko - chciałam wyciągnąć pensetą ale taki wrzask podniosła, ze zrezygnowałam. Kingę zostawiłam u sąsiadki, młodą i tż-ta w auto i jedziemy do tych Kielc. Małpa miała w nosie jakiś kawałek patyczka wyglądało jak mniej więcej połowa zapałki - skąd ona to wytrzasnęła i kiedy do nosa wsadziła to cholera wie ![]() Całe szczęście skończyło się na obolałym nosie i strachu... Dowciapne to moje dziecko
|
|
|
|
|
#1855 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje, kochana Cytat:
...a no i wstępnie gratuluję synusia Cytat:
...to córa rzeczywiście postarała sie o niedzielne "atrakcje" Naprawd ę trzeba mieć oczy dookoła głowy ...dzieci mają nieprzewidywalne pomysły. Ja jak byłam mała prawie połknęłam kapselek, już sina się zrobiłam, lecz czujna mama mnie uratowała A mojego znajomego mama opowiadała, że jej synek też płakał, że nosek go boli. Jak się okazało, włożył do nosa fasolę, która w wilgotnym środowisku zaczynała już powolutku kiełkować ![]() Dziewczynki, zaczynam poważnie martwić się o naszą Paulinkę, bo wcale się nie odzywa od długiego czasu Wiem, że miała jechać do Polski, ale coś długo to wszystko trwa. Zawsze po powrocie dawała znać, że już wróciła ![]() Paula, odezwij się, kochana co tam u Ciebie
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2012-07-02 o 12:39 |
||||
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie coś długo Paulinki nie było...
a nie ma czasem któraś nr telefonu do niej??????? Ps. dzieciątka cudne love: ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- teraz weszłam na jej profil Cytat:
mam nadzieję, ze wszystko u niej ok
|
|
|
|
|
|
#1857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
malami wielkie gratulacje
carolka mala śliczna paula odezwij się kobra super że bobas zdrowo rośnie ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- kotek zdolną masz córkę, ale lepiej by było gdyby inną rozrywkę wam serwowala |
|
|
|
|
#1859 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewuszki
tez nie wiem czy mnie jeszcze ktoś tutaj pamięta ale za to ja pamiętam o Was i cały czas myślę co u was słychać??? ale niestety brak czasu na co kol wiek Moja Cami właśnie skończyła roczek i sama nie wiem kiedy to zleciało więc przesyłam fukoid od nas Malami ja Cie dobrze pamiętam i bardzo się cieszę !!!z resztą wszystkim co się udało GRATULUJĘ!!! a za resztę 3mam mocno ![]() A nie wiecie może co słychać u Pocirpka??? Pozdrawiam
24.06.2011 Edytowane przez edzia Czas edycji: 2012-07-04 o 23:44 |
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia pewnie, ze pamiętamy
wszystkiego najlepszego dla Cami |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

W sumie to nie narzekamy - wysypiamy się, mały rzadko marudzi, choć jak już zacznie to daje na całego.
Taki jest ogólnie słodki i kochany... 

Dałam sobie na luz na jakiś rok ...zmieniłam pracę, zajęłam się sobą, musiałam po prostu odpocząć. Wiem, że wielu osobom udaje się wtedy gdy odpuszczają ...ale ja nie miałam tyle szczęścia i w ciążę nie zaszłam

klas ki:
pojechałam na pogotowie ale lekarz stwierdził, ze on nic nie widzi a poza tym u nas i tak nie ma laryngologa i jeśli jestem pewna, ze tam coś jest to trzeba do Kielc tam w szpitalu jest oddział laryngologiczny i nas przyjmą. Zajechałam do domu i zaglądam znowu - no ewidentnie coś tam siedzi ale baaaardzo, baaardzo głęboko - chciałam wyciągnąć pensetą ale taki wrzask podniosła, ze zrezygnowałam. Kingę zostawiłam u sąsiadki, młodą i tż-ta w auto i jedziemy do tych Kielc.
wyglądało jak mniej więcej połowa zapałki - skąd ona to wytrzasnęła i kiedy do nosa wsadziła to cholera wie